Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoş geldin canım. Bu sayfayı kaldıkça daha çok seveceksin bence çünkü zamanla göreceksin ki herkesin kalbi çok güzel
Maşallah kız benimki nerdeyse 1 yaşına girecek o da 8 ya da 8.5 kilo gerçi hiç yerinde durmuyor ki Normal
Günaydın kızlar

bildirimimi yapayım hemen

geçen hafta: 69
Bu hafta: 68,10
Fark: -900
Yüzde: 1,30Eki Görüntüle 2728776
Tebrik ederim kuzum gayet güzel
Geçen cuma: 73.3
Bu cuma: 72.4
Fark: 0.9
Yüzde: 1.227
Tebrik eserim bebişim maşallah devamlı olur inşallah
Bebeğim tebriklerrr ama ayağındakileri çıkarıp tekrar ciksan 100 gr farkeder
Hahahah ay çok güldüm hiçbir şey kaçmıyor senden
kacta uyudu heri merak ettim
Hatırlamıyorum sızmışım

sağol kuzumm

Aynen mantikli bende duruluyorm illaki bi denemelik alicam begenmezsem kv gotururm begenirsem kvye yeni alirm gitcegmizde gotururm.

Aa cok mantikli bende alabiltm aslinda ya
Bencede canim. Kv de cok işine yarar.
kuzenim kullanıyor hem kullanışlı baya hemde tek bulaşık değil tüpde tezgahta her yerde işe yarıyor
Aynenn bulaşık süngerinin görevini görüyor canim ayni zamanda ellerin kru kaliyor.
Canim demiştim ya karatayla 40 günde 10 kilo verdik diye. Her gün bulgur yedik ve en az 6 kaşık yedik. Sonra da zaten hiç birakmadik. Akşamları ekmek koymayiz sofraya ama pilav mutlaka olur. Gerçi ben artik onuda yemiyorum ama yesem iyi olacak.
Geçmiş olsun kuzum
Sagol canim
bence kullanisli biseye benziyo
hayirli olsun:)

anladim canim

sagol canim
hala gecmedi simdi yattim uyursam sabaha kafar gecer insallah
Teşekkürler canim
Günaydın kızlar

bildirimimi yapayım hemen

geçen hafta: 69
Bu hafta: 68,10
Fark: -900
Yüzde: 1,30Eki Görüntüle 2728776
Oo superrrsinn tebrikler
Ne kadar oldu atlatalı? Koku okadar mı uzun süre geri gelmıyo
Canim nerdeyse 2 ay olacak. Kişiden kişiye değişiyor kiminde 3 günde geri geliyor kimin de 6 ay suruyormus
Kızlar acikmaya basladm ya kahvede su da icmiyorm tarti da artı olmasn diye. Biraz dha bekliyorm bakalm
Bendeeeeee bendeeee

sağol canım

Kızlar bebeğim tütsü ile masayı yakmış, bunun bir çözümü var mıdır sizce

Eki Görüntüle 2728837
kuzum bldiğim kadarıyla yok, inşallah kızlardan bi fikir gelir
geçmiş olsun

Maşallah diyeyimde önce ben yazacaktim aynisini benim bebe de 8.5 kilo. Kaçmaz kiz ben tartıda 100 gr eksik goreyim diye sabahtan beri kızımın peşinde koşuyorum emsin diye

Seni alalım sahalara artık

Seviye -1 ile başlatalım
eceboce katılıyorum canım, çünkü kiloların da bi süre sonra seni mutsuz etmeye başlayacak ve sanıyorum ki bu mutsuzluk rahatsızlığını daha da çok tetikleyecek
görüntüden ziyade artık sağlık için önemli canım
toparla kendini ve yarından itibaren başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…