- 8 Mart 2020
- 5.832
- 28.203
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #409.601
TebriklerGünaydın kızlar
bildirimimi yapayım hemen
geçen hafta: 69
Bu hafta: 68,10
Fark: -900
Yüzde: 1,30Eki Görüntüle 2728776
TebriklerGeçen cuma: 73.3
Bu cuma: 72.4
Fark: 0.9
Yüzde: 1.227
Hoş geldin canım. Bu sayfayı kaldıkça daha çok seveceksin bence çünkü zamanla göreceksin ki herkesin kalbi çok güzelMaasallah arkadaslar ne guzel sohbet etmissiniz.
Anneler konusunda ben de +1 diyorum.
Sevdigini biliyorum ama oylesine sarildigini, optugunu hatirlamiyorum. Canlari sagolsun. Dediginiz gibi zorluklarla buyutmusler. Annem buyukleri tarafindan hor gorulmemis, ama tabi onlar da sevgilerini fiziken gostermemisler, haliyle de bize yansitamiyorlar.
Maşallah kız benimki nerdeyse 1 yaşına girecek o da 8 ya da 8.5 kiloBebiş 8 kg idi canım 4 ay kontrolünde bizimkine süt yarıyor sanırım azıcık önden gidiyor sadece anne sütü alıyor şu ara çok hareketli olunca biraz zayıfladı gibi hissediyorum bklm kusura bakma uykusuzluktan ekrana bakamadım gece gözlerim çok ağrıdı bulguru severim canım ben pirinç pilavı yasak olsa sadece hiç takmam ama bulgur aşırı severim insAllah
Tebrik ederim kuzum gayet güzelGünaydın kızlar
Tebrik eserim bebişim maşallah devamlı olur inşallahGeçen cuma: 73.3
Bu cuma: 72.4
Fark: 0.9
Yüzde: 1.227
Hahahah ay çok güldüm hiçbir şey kaçmıyor sendenBebeğim tebriklerrr ama ayağındakileri çıkarıp tekrar ciksan 100 gr farkeder
Hatırlamıyorum sızmışımkacta uyudu heri merak ettim
sağol canımTebrikler
Tebrikler
sağol kuzummHoş geldin canım. Bu sayfayı kaldıkça daha çok seveceksin bence çünkü zamanla göreceksin ki herkesin kalbi çok güzel
Maşallah kız benimki nerdeyse 1 yaşına girecek o da 8 ya da 8.5 kilogerçi hiç yerinde durmuyor ki Normal
Tebrik ederim kuzum gayet güzel
Tebrik eserim bebişim maşallah devamlı olur inşallah
Hahahah ay çok güldüm hiçbir şey kaçmıyor senden
Hatırlamıyorum sızmışım
Bencede canim. Kv de cok işine yarar.Aynen mantikli bende duruluyorm illaki bi denemelik alicam begenmezsem kv gotururm begenirsem kvye yeni alirm gitcegmizde gotururm.
Aa cok mantikli bende alabiltm aslinda ya
Aynenn bulaşık süngerinin görevini görüyor canim ayni zamanda ellerin kru kaliyor.kuzenim kullanıyor hem kullanışlı baya hemde tek bulaşık değil tüpde tezgahta her yerde işe yarıyor
Canim demiştim ya karatayla 40 günde 10 kilo verdik diye. Her gün bulgur yedik ve en az 6 kaşık yedik. Sonra da zaten hiç birakmadik. Akşamları ekmek koymayiz sofraya ama pilav mutlaka olur. Gerçi ben artik onuda yemiyorum ama yesem iyi olacak.İyi geceler kızlar yarın tartı herkesin yüzünü güldürür insAllah bu gece napicam hiç bilmiyorum oğlum uyusa da ben uyamam uyumamaliyim snrm ya dönerse üstüne hayırlısyla bı sabah olsaydı bu arada yarın tartıdan sonra ben farklı beslenme türüne gecicem kesin cunki bulgur çok kısıtlı olan bı yaşam biçimi bana hiç uymuyor ekmeği geçtim ama bulgur olmazsa olmazim benim 2-3 kasıkta olsa yemek beni daha mutlu ediuoe uykusuzluk yorgunluk insAllah tartimi etkilemez bugün sabah tartilmamistm çok az eksim vardı dün yine eksi görürüm insAllah
Sagol canimGeçmiş olsun kuzum
Teşekkürler canimbence kullanisli biseye benziyo
hayirli olsun:)
anladim canim
sagol canim
hala gecmedi simdi yattim uyursam sabaha kafar gecer insallah
Oo superrrsinn tebriklerGünaydın kızlar
Canim nerdeyse 2 ay olacak. Kişiden kişiye değişiyor kiminde 3 günde geri geliyor kimin de 6 ay suruyormusNe kadar oldu atlatalı? Koku okadar mı uzun süre geri gelmıyo
Bendeeeeee bendeeeeKızlar acikmaya basladm ya kahvede su da icmiyorm tarti da artı olmasn diye. Biraz dha bekliyorm bakalm
sağol canımBencede canim. Kv de cok işine yarar.
Aynenn bulaşık süngerinin görevini görüyor canim ayni zamanda ellerin kru kaliyor.
Canim demiştim ya karatayla 40 günde 10 kilo verdik diye. Her gün bulgur yedik ve en az 6 kaşık yedik. Sonra da zaten hiç birakmadik. Akşamları ekmek koymayiz sofraya ama pilav mutlaka olur. Gerçi ben artik onuda yemiyorum ama yesem iyi olacak.
Sagol canim
Teşekkürler canim
Oo superrrsinn tebrikler
Canim nerdeyse 2 ay olacak. Kişiden kişiye değişiyor kiminde 3 günde geri geliyor kimin de 6 ay suruyormus
Bendeeeeee bendeeee
kuzum bldiğim kadarıyla yok, inşallah kızlardan bi fikir gelir
Maşallah diyeyimde önceHoş geldin canım. Bu sayfayı kaldıkça daha çok seveceksin bence çünkü zamanla göreceksin ki herkesin kalbi çok güzel
Maşallah kız benimki nerdeyse 1 yaşına girecek o da 8 ya da 8.5 kilogerçi hiç yerinde durmuyor ki Normal
Tebrik ederim kuzum gayet güzel
Tebrik eserim bebişim maşallah devamlı olur inşallah
Hahahah ay çok güldüm hiçbir şey kaçmıyor senden
Hatırlamıyorum sızmışım
Hahahahah ay sen çok yaşaMaşallah diyeyimde önceben yazacaktim aynisini benim bebe de 8.5 kilo. Kaçmaz kiz ben tartıda 100 gr eksik goreyim diye sabahtan beri kızımın peşinde koşuyorum emsin diye
Ya netten söyle hatırlıyorum ama dikkatli yapman lazim. Kolonya döküp çakmakla yakıp sonra sil. Ama araştır sonra daha kötü olmasin
şahane canım tebrikler
Seni alalım sahalara artıkGünaydın kızlar
Ben sabitim
69.1
Benim kızımda şu an yatak odasindaki komidinin üstünde akrobasi hareketleri yapiyorHahahahah ay sen çok yaşa
Cok iyi tebriklerrr
Seni alalım sahalara artık
Seviye -1 ile başlatalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?