- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #409.621
Anladım cnm, hosgeldin diyeyim ozaman insallah burda kalici olursn :)Merhaba, hosbuldum
6. Takimdan hedef kiloma cok yakinken izne ayrilmak durumunda kaldim. İzne ayrilinca da bi daha donemedim kilo alinca. Uzerinden 2 yildan fazla zaman gecti.
5. Takimdayken de memleketteydim, cok zorlandim. Listeye girmek istemedim cesaret edemedigimden. Eve donunce de diyete adapte olamadim. Listeye girmemisken de takimi olumsuz etkilememek icin ciktim. Kasim basindan beri cok istiyorum, artik motiveyim ama kendi basima da yapamiyorum, ne aliyorum ne veriyorum.
Tebriklerrr ortim supersinnnGeçen cuma: 73.3
Bu cuma: 72.4
Fark: 0.9
Yüzde: 1.227
Ayy kotu olmus ya benm yok malesef cnm
Tebrikler cnm super eksi gormussun
Sabit olmakta guzel haftaya guzl eksi gelicek insallahGünaydın kızlar
Ben sabitim
69.1
Hahhaha ayy bizde bayiliyorz komidine ordanda yataga atliyor zıpırrlar ya masallah ona daBenim kızımda şu an yatak odasindaki komidinin üstünde akrobasi hareketleri yapiyor
Benim ki de atlıyor numarası yapıp bizi korkutmaya çalışıyorAnladım cnm, hosgeldin diyeyim ozaman insallah burda kalici olursn :)
Ben pınar 27 yasindaym bi oglum var mezuniyete az kaldi inşallah
Tebriklerrr ortim supersinnn
Ayy kotu olmus ya benm yok malesef cnm
Tebrikler cnm super eksi gormussun
Sabit olmakta guzel haftaya guzl eksi gelicek insallah
Hahhaha ayy bizde bayiliyorz komidine ordanda yataga atliyor zıpırrlar ya masallah ona da
Deliii yaaaAyy bugün sonuçlar iyi gibiiii
Benim de sonn 100 gr kaldi6 tuvalete girişim
Fotoğraf atmayı unutmuşsun pınarcım süre dolmadan mesajını düzelt dilersen canımKilo bildirimim:
Gecen cuma: 68.5
Bugun: 67.7
Fark - 700gr
Yuzde: 1.022%
tebrikler canım gayet iyiKilo bildirimim:
Fark - 700gr
Yuzde: 1.022%Eki Görüntüle 2728854
Daha fazla bekliyordum ama bugun ölcu de aldım ve 3 haftadır kilo olark cok veremesemde incelme beni tatmin etti o yuzden cok mutluyummm
Duzelltm cnm yuklenmemis farkettm bendeFotoğraf atmayı unutmuşsun pınarcım süre dolmadan mesajını düzelt dilersen canım
Süper canım tebrik ederimGünaydın kızlar
bildirimimi yapayım hemen
geçen hafta: 69
Bu hafta: 68,10
Fark: -900
Yüzde: 1,30Eki Görüntüle 2728776
Yaa aynrn kısır yapicam bugün snrmBen de bulguru çok seviyorum,o nedenle haftasonlari yiyorum,hem de bol sutte yapıyor.Hele bol yesillikli kısır yaptım mi maşallah sütüm dolup taşıyor
Belli olmuyor cnm akşam uzun emiyor sadece gündüzleri en uzun 10 dk emer çok emmiyor aslında bklm artık yavaşlar kilo alımı muhtemelen çok hareketlendi artikMasallah ya , sen bi emzirmede kaç dk emzırıyorsun ve kac saat arayla ,
Bulguru ben de cok sevıyorum
Tebrikler cnmGeçen cuma: 73.3
Kızım bu kadar hızlı toparlanmamisti oğlum zırt birt emziirince snrm böyle oldu bu zmna kadar hızlıydı kilo alımı ama artık yavaşlar snrm baya hareketlend göbus falan gitti bu ayMaşallah kız benimki nerdeyse 1 yaşına girecek o da 8 ya da 8.5 kilogerçi hiç yerinde durmuyor ki Normal
Yaa peki hiç yasaklı olanlardan yemeden mi 40 gün gectiCanim demiştim ya karatayla 40 günde 10 kilo verdik diye. Her gün bulgur yedik ve en az 6 kaşık yedik. Sonra da zaten hiç birakmadik. Akşamları ekmek koymayiz sofraya ama pilav mutlaka olur. Gerçi ben artik onuda yemiyorum ama yesem iyi olacak.
Tebrikler canım
Artık eksiye gecrsin cnm insAllah artıda olmaman güzelGünaydın kızlar
Ben sabitim
69.1
Ölçüler baya motive ediyor cnm tebrikler kilo da vermişsin eksidesin ya süperKilo bildirimim:
Fark - 700gr
Daha fazla bekliyordum ama bugun ölcu de aldım ve 3 haftadır kilo olark cok veremesemde incelme beni tatmin etti o yuzden cok mutluyummm
sağol canımSüper canım tebrik ederim
Yaa aynrn kısır yapicam bugün snrm
Belli olmuyor cnm akşam uzun emiyor sadece gündüzleri en uzun 10 dk emer çok emmiyor aslında bklm artık yavaşlar kilo alımı muhtemelen çok hareketlendi artik
Tebrikler cnm
Kızım bu kadar hızlı toparlanmamisti oğlum zırt birt emziirince snrm böyle oldu bu zmna kadar hızlıydı kilo alımı ama artık yavaşlar snrm baya hareketlend göbus falan gitti bu ay
Yaa peki hiç yasaklı olanlardan yemeden mi 40 gün gecti
Tebrikler canım
Artık eksiye gecrsin cnm insAllah artıda olmaman güzel
Ölçüler baya motive ediyor cnm tebrikler kilo da vermişsin eksidesin ya süper
Ayy cok fenalar cokBenim ki de atlıyor numarası yapıp bizi korkutmaya çalışıyor
Sagol cnmtebrikler canım gayet iyi
Aynen cnm cok sagolasinSüper canım tebrik ederim
Yaa aynrn kısır yapicam bugün snrm
Belli olmuyor cnm akşam uzun emiyor sadece gündüzleri en uzun 10 dk emer çok emmiyor aslında bklm artık yavaşlar kilo alımı muhtemelen çok hareketlendi artik
Tebrikler cnm
Kızım bu kadar hızlı toparlanmamisti oğlum zırt birt emziirince snrm böyle oldu bu zmna kadar hızlıydı kilo alımı ama artık yavaşlar snrm baya hareketlend göbus falan gitti bu ay
Yaa peki hiç yasaklı olanlardan yemeden mi 40 gün gecti
Tebrikler canım
Artık eksiye gecrsin cnm insAllah artıda olmaman güzel
Ölçüler baya motive ediyor cnm tebrikler kilo da vermişsin eksidesin ya süper
Canım ayrıldığın takımda devam etmen daha doğru olur aslında neden ayrılmıştın 6. Takımdan ?Merhaba, hosbuldum
6. Takimdan hedef kiloma cok yakinken izne ayrilmak durumunda kaldim. İzne ayrilinca da bi daha donemedim kilo alinca. Uzerinden 2 yildan fazla zaman gecti.
5. Takimdayken de memleketteydim, cok zorlandim. Listeye girmek istemedim cesaret edemedigimden. Eve donunce de diyete adapte olamadim. Listeye girmemisken de takimi olumsuz etkilememek icin ciktim. Kasim basindan beri cok istiyorum, artik motiveyim ama kendi basima da yapamiyorum, ne aliyorum ne veriyorum.
Hey maşallah kızGünaydın kızlar
bildirimimi yapayım hemen
geçen hafta: 69
Bu hafta: 68,10
Fark: -900
Yüzde: 1,30Eki Görüntüle 2728776
Bravo pammıkkGeçen cuma: 73.3
Aaa aman kendine bir şey olmamış şükür komşum da mum yakmış üstünde böyle bir yanık vardı geçirememişti mobilyacıya verip boyatmıştı
Süper
Harikasın canımKilo bildirimim:
Fark - 700gr
sağol canımmCanım ayrıldığın takımda devam etmen daha doğru olur aslında neden ayrılmıştın 6. Takımdan ?
Hey maşallah kız
Bravo pammıkk
Aaa aman kendine bir şey olmamış şükür komşum da mum yakmış üstünde böyle bir yanık vardı geçirememişti mobilyacıya verip boyatmıştı
Süper
Birazdan çok iyi olmayan sonucumla gelirimsağol canımm
senden ne haberler canım, ne zmana yapacaksın bildiriimi
Iyiki kendine zarar vermemiş geçmiş olsun canım
Süper canım tebrikler
Ayy bugün sonuçlar iyi gibiiii
Benim de sonn 100 gr kaldi6 tuvalete girişim
Vayyy tebrikler canimm daha ne olsun gayet güzelKilo bildirimim:
Fark - 700gr
Masa eğer tahtaysa beyaz sprey boyayla boyayabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?