- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #412.141
Bu defa görebilirsin bence, niyet et canımAslında mantıkli ama hic gormedm cesaret edemiyorumm
Yok kız nerdeedenizbenimadim olabillir miiii
Bu tarif etkilidir bence
Mantıklı canımYok kız nerdeeNiran’ı Dinlicem zaten söylediği mantıklı 57 ideal 60 böylece psikolojik sınır olur
2 kg icin senimi kiricam zorlarm cnm cok zora dusersem. 64de anlasirizBu defa görebilirsin bence, niyet et canım
Aynen bende denemek istiyorm aslındaBu tarif etkilidir bence
İyi pazarlık yapıyorsun, anlaşırız tabiki2 kg icin senimi kiricam zorlarm cnm cok zora dusersem. 64de anlasiriz
Aynıyız canım 65in birazcık altına iniyorum ama 63 hiç görmedimAslında mantıkli ama hic gormedm cesaret edemiyorumm
Kaydettim canım su sıcak mı olacak acaba
Bence sıcak veyatta ılık daha etkili olur gibiAynıyız canım 65in birazcık altına iniyorum ama 63 hiç görmedim
Kaydettim canım su sıcak mı olacak acaba
Benimde ilk günümdü, bende biraz zorlandım akşamüstü. İlerleyen günlerde daha adapte oluruz diye düşünüyorum.Oh ne güzel kilo vermeye başladığım ilk günün akşamı sütlaç gömdüm
Ben de öyle düşündümBence sıcak veyatta ılık daha etkili olur gibi
Sen söyleyince farkettim ben de yumurta ile peynir yiyorumAslında emzirmedigim dönemlerde de yumurta ve peynir muhakkak olurdu kahvaltı menumde,ekstra süt ekledim.Haftaya süt yerine ıhlamur çayı eklerim
Moral bozmak yok .benim en çok kaybettiğim nokta bu oluyor genelde .amaaan nasıl olsa yedim battı balık yan gider düşüncesi.Oh ne güzel kilo vermeye başladığım ilk günün akşamı sütlaç gömdüm
Hiç bir düşünceyi atlamamışım maşallah hepsi mevcut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?