- 11 Eylül 2018
- 246
- 410
- 103
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #413.161
Hoşgeldin canım aramıza
hoşbulduumHoşgeldin canım
Benim kurtaricim olur kendileri.evde süt bitti mi strese giriyorum resmrn. cok aciktigin zamanlarda da dene cok tok tutuyor .gunu kapattim
yemekten hemen sonra canim tatli istiyo
cozumunu buldum
yemekten hemen sonra sutlu kahve icince tatli istegim geciyo simdi farkettim:)
Galiba bende. Farkettim ki uzun zamandir hep korkarak yemek yiyorum. Bildiğin bugün felekten bir akşam gibi oldu. Yarin detoksa başlıyorum. Gider büyük bir ihtimalBende bugün iftarda cozuttum...
Önerilere açığım
Tamam canım şimdi olduBeyazkugu87ben
Yooo olur mu hafta sonu sınavlarım vardı :) bir iki mesaja cevap verdim ancakBildirimden bildirime mi uğrayacaksın :))
Ama işte kalori sayımında yediğin o bir ince dilim kekle atıyorum taze fasulyenin vücuda etkisi bir mi? şekeri tamamen bırakmamız gerekir değil mi?sen benim tatlı ekürim değil misin?şimdi ben kalori sayıyorum ya hani kaloriyi aşmıcak kadar azcık ucundan yedim dihemen menüne bir bakim sen neler yemişsin
Uykusuzluk var bir de midem bulanıyor bugün yiyemedim canım.Senin menünde baya az geldi bana tatlım.
Neden miden bulanıyor acabaUykusuzluk var bir de midem bulanıyor bugün yiyemedim canım.
Nasıl geçti sınavlarınYooo olur mu hafta sonu sınavlarım vardı :) bir iki mesaja cevap verdim ancak
Oruç iken ben ben olmaktan çıkıyorum.Ahhhhh kelin ilacı olsa
Ben niye bunu yapıyorum kendime bilmiyorum yaa
Çok kızıyorum kendime bütün emeğimi 2-3 günlük şeylerle çöpe atıyorum
Ben de öneri istiyorum
Kulak enfeksiyonun var sanırım.Cok ağrıyor.korona korkusuna dra da gidemedim ilerledi sanırımNeden miden bulanıyor acaba
TeşekkürlerCanım altta alıntıya tıklıyorsun en son sayfaya gelince alıntıları ekle diyorsun
Soğanı rendele, suyunu kulağına damlat, ağrı hemen geçer, enfeksiyon da 2-3 güne...Kulak enfeksiyonun var sanırım.Cok ağrıyor.korona korkusuna dra da gidemedim ilerledi sanırım
Bir sıkıntı olmaz değil miSoğanı rendele, suyunu kulağına damlat, ağrı hemen geçer, enfeksiyon da 2-3 güne...
Bebeğime bile uyguladığım yöntemBir sıkıntı olmaz değil mi
Bilindik bir yöntemdir canim. Olmaz inşallahBir sıkıntı olmaz değil mi
Benimkiler hiç gitmiyor :)))Off bi suru alıntı yapıp yorum yazmıstım gpnderemeden kayboşdu cok canım sıkıldı
Yarın denerim o zaman teşekkürlerBebeğime bile uyguladığım yöntem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?