Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kilo vermenin en güzel yanlarında biri birçok kronik hastalığı da üzerinden atmış oluyorsun hele alışveriş ben zayıfladığımda bile büyük beden bakar denediğimde bol olunca havalara uçardı hele mağazada şunun mediumu, smallı demek yok mu ?
ay bugün su konusunda zirve yaptım akşam açıklayacağım... akşam da sebze-yoğurt öğünü yapıp güzelce bitireceğim günümü kaptanım
Çok merak ediyorum

Bu hafta ben de cok motiveyim canim neden bilmiyorum ama hedefe de az kaldi gibi gibi ama beni en cok motive eden sey her gorenin cok zayiflamissin demesi ve aynadaki goruntum inan cok degisti ve dedigim gibi eskisi gibi canim cekmiyor alstim sanirim

Güncel kılolarınızı cok merak edıyorum takıpteyımmmm yarın,

Eküriicanım geçmiş olsun.
11.03.2021
11.00 sutlu kahve
12.30 2 suda beklemis kayisi
2 haslnms yumrta, 1 dlm peynr,5 zeytin,domates,maydanoz,1 tk kaymk bal,1 dlm ekmek

16.00 sade kahve
18.30 az zeytnyag ile firin kabak
Yogurt

Su:3.5 lt olur
Güzel menü canım :) maşallah 3,5 nasıl içtin kız

Kızlar deminden beri evde dört köşeyim ağzım kulaklarımda neredeyse giyecek hiçbir şeyim yok ve buna çok mutluyum yıllar önce kilo alıp atmaya kıyamadığım kıyafetlerim oluyor daha öncede( 2 yıl önce) 63 e indim ama hızla geri çıktım .şu an pek keyifliyim gidiyim de keyif suyu içeyim bari
Yalnız evi fena dağıttım dizilerde partilere giden kızlar gardiroplarını dağıtır saçar ya her yere yatak odam feci dağınık bi ton iş çıktı

Canım benim çok sevindim keşke ben de bu keyfi yaşasam

Sabah 09:00

1 su bardağı tarçınlı su

Kahvaltı saat 10:00

1 dilim kekikli ekmek

Öğle yemeği 12:30

1 kase yayla çorbası

4 yk zeytinyağlı pırasa

1 su bardağı ayran

Akşam yemeği 18:00

1 tabak fırında kabak

2 yk yoğurt

Ara öğün 19:00

2 ceviz

2,5 litre su

Jasminium84 seni etiketliyorduk ölçülerde değil mi kusura bakma çok geç kaldım bacaklarım hiç incelmemiş şaşırdım halbuki Lesli ve yürüyüş attırdım.Şu yan uzanıp ayağı kaldırma indirme hareketi basene çok iyi geliyormuş onu yapayım bari

Zehracığım yarın sabah toplantım var. Saat kaçta biter bilmiyorum. Bildirimim gecikebilir. Haberin olsun canım
11.03.2021
11.00 sutlu kahve
12.30 2 suda beklemis kayisi
2 haslnms yumrta, 1 dlm peynr,5 zeytin,domates,maydanoz,1 tk kaymk bal,1 dlm ekmek

16.00 sade kahve
18.30 az zeytnyag ile firin kabak
Yogurt

Su:3.5 lt olur
Bugün kabak günü afiyet olsun canım, bende sendenim
Ne de güzel bir duygu di me? Daim olsun
Kabakçı geldi hanımmmmm afiyet olsun canım Hepimiz anlaşmışız gibi

Merhaba kızlar dün ağrılarım vardı bacaklarım da ağrısı o yüzden menümü de yazamadım hemen uyudum.Menümü yazayım şimdi
Geçmiş olsun canim adet kaynaklık bacak ağrıların benimde öyle oluyor
Hayırlısı ve kuzum. Belkide evde kalman biraz dinlenmen kizlarinda ilgilenmen gerekiyordur. Vardır rabbimin bir.bildigi.
şimdi sen. Bu konuya uzuluyorsun işyerinde herşey dokunuyor üzülüyorsun demekki. ins herşey yoluna girer canim
Ah canım ins yoktur birşey. Nasılsınız evde kimsede bir belirti falan varmı. Sen nasıl oldun
Ay gerçekten çok zor yaa. Erkekler de sanki bilmiyorlar zorla. Soyletiyorlar yani
Yazamadım bir türlü. Nasıl oldu oğlun canım. Bende ıhlamur nane limon kekik yapıyorum genelde . Yolculuk nasıl geçti rahatmiydi canim
Ayy oda ne kötü oluyor.bizim eski evdede olmuştu işi gücü kırığı molozu. Ne yaptınız tamirci gelip baktimi
Ayy kötü olmuş. Sonraki attığın listeyi de gördüm o ne öyle. Benim kızın haftada 1 ders görsel sanatlar var ders dışında ona bile girmek istemiyor zaten anlatarak bişey anlamıyorum diyor.
Allah kolaylık versin canımm
Çok değişik bir ders programı . Gerçekten okula da gittiklerinj düşünürsek yazık cocuklara e öğretmenler zaten çalışıp geliyorlar
Oh ohhh yandan yandann
Boşver kız her dağınıklık böyle olsunn

Eküriicanım geçmiş olsun.

Güzel menü canım :) maşallah 3,5 nasıl içtin kız
Canim is yerine giderken 2 tane 1.5 lt su aliyorum nerdeyse hepsini aksama kadar iciyorum bazen 2.5 lt sinj iciyorum aksam 3 veya 3.5 a tamamliyorum
Ayy insallah yaza ben de biyle olurumm
Guzel menu canim afiyet olsun, ben de kabak yedim
Afiyet olsun canim cok guzel
Ayy evet yaa persembe deyince aklima ya kabak geliyor ya da izgara koftee baska kurtarmiyor

Vay vay vay Onlar bile bol gelecek bi gün
Akşam öğünü ve suya bayıldım
Şikayet ettiğin basen bile 5 cm incelmiş
İyi aksamlar canlar bugün ugrayamadim.

Yemeğini yedim bı ağırlık var üstümde geçmiş yapıp geliyom ben
Hasta değilsin değil mi canım ?
Çok güzel Perşembeye layık
Zehracığım yarın sabah toplantım var. Saat kaçta biter bilmiyorum. Bildirimim gecikebilir. Haberin olsun canım
Tamam canım sorun değil tabi o saate kadar yiyip içmemek sana zor olmayacaksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…