- Konu Sahibi Handandandan
-
- #429.361
Hahaha pardon:)))Serzenişim oğlum içindi ezom.Ögretmen değilim hemşireyim(şimdi çalışmıyorum)
Kilo vermenin en güzel yanlarında biri birçok kronik hastalığı da üzerinden atmış oluyorsun hele alışveriş ben zayıfladığımda bile büyük beden bakar denediğimde bol olunca havalara uçardı hele mağazada şunun mediumu, smallı demek yok mu ?Kızlar valla ben acayip motiveyim çok az yiyorum ve hareket (size göre az olsa da) yapıyorum.Zaten yavaş kilo veren bir bünyem vardı yıllardır metabolizmam yavaş sorunları yazıyorum sık sık ama gram gram gitse de öyle mutluyum ki anlatamam . öyle canım da çok çekmiyor artık .eskiden mutsuz girerdim yatağa şimdi onu da hissetmiyorum.Kendimize yapacağımız en güzel iyilklerden birini yapıyoruz .hadi bakalım yılmak yok .Sağlıklı güzel bir görünümümüz olacak ve artık kilo denen şey zihnimizde bizi meşgul etmeyecek.Belki zehir olan alışverişler daha eğlenceli zevkli hale gelecek.şeker,insülin direnci, kolestrol gibi sorunlar yok olacak.cildimiz bile tazelenecek gençlelecek.Hepsinizi biz başaracağız
Çok merak ediyorumay bugün su konusunda zirve yaptım akşam açıklayacağım... akşam da sebze-yoğurt öğünü yapıp güzelce bitireceğim günümü kaptanım
Bu hafta ben de cok motiveyim canim neden bilmiyorum amaKızlar valla ben acayip motiveyim çok az yiyorum ve hareket (size göre az olsa da) yapıyorum.Zaten yavaş kilo veren bir bünyem vardı yıllardır metabolizmam yavaş sorunları yazıyorum sık sık ama gram gram gitse de öyle mutluyum ki anlatamam . öyle canım da çok çekmiyor artık .eskiden mutsuz girerdim yatağa şimdi onu da hissetmiyorum.Kendimize yapacağımız en güzel iyilklerden birini yapıyoruz .hadi bakalım yılmak yok .Sağlıklı güzel bir görünümümüz olacak ve artık kilo denen şey zihnimizde bizi meşgul etmeyecek.Belki zehir olan alışverişler daha eğlenceli zevkli hale gelecek.şeker,insülin direnci, kolestrol gibi sorunlar yok olacak.cildimiz bile tazelenecek gençlelecek.Hepsinizi biz başaracağız
Bu hafta ben de cok motiveyim canim neden bilmiyorum amahedefe de az kaldi gibi gibi ama beni en cok motive eden sey her gorenin cok zayiflamissin demesi ve aynadaki goruntum inan cok degisti ve dedigim gibi eskisi gibi canim cekmiyor alstim sanirim
Ay insallah guzel bir sonuc gelir de motivasyonum gitmezGüncel kılolarınızı cok merak edıyorum takıpteyımmmm yarın,
Akşam mükemmel tam perşembelik11.03.2021
11.00 sutlu kahve
12.30 2 suda beklemis kayisi
2 haslnms yumrta, 1 dlm peynr,5 zeytin,domates,maydanoz,1 tk kaymk bal,1 dlm ekmek
16.00 sade kahve
18.30 az zeytnyag ile firin kabak
Yogurt
Su:3.5 lt olur
Eküriicanım geçmiş olsun.Zehram üstünde çok görev var, çok haklısın, yükünü biraz azaltan arkadaşlar olmuş, sağolsunlar, onların da zorlandıkları dönem olursa ben de elimden geldiğince yardımcı olurum inş.
Canım yarınki tartım ne olur bilmiyorum, hafif kırgınlığım ve ağrılarım devam ediyor, eğer sen de uygun görürsen listeye dahil olmayı haftaya ertelemek istiyorum. Çünkü listemdeki ilk haftamda çook dikkatli olmak ve iyi başlamak istiyorum tabiki nasip olursa inş. Bu bikaç gün biraz toparlanmayı, biraz meyvelere ve vitamin takviyelerine de ağırlık vermeyi düşünüyorum olabildiğince. Bir de detoksa başlamıştım 3 günlük,denk geldi, bozmak istemedim, ama zorlandım biraz , bu bikaç gün biraz toparlanmayı istiyorum. Tabi şimdiki gibi liste dışı yine devammm inş, sadece listeyi gerçekten ciddiye aldığım için bi hafta ötelemek istiyorum. Gerçi yarın belki artı geleceğim belki de sabit, zaten girme hakkım olamayabilir, onu da bilmiyorum da, yazmak istedim, tabiki fikirleriniz benim için önemli.
Güzel menü canım :) maşallah 3,5 nasıl içtin kız11.03.2021
11.00 sutlu kahve
2 haslnms yumrta, 1 dlm peynr,5 zeytin,domates,maydanoz,1 tk kaymk bal,1 dlm ekmek
16.00 sade kahve
Yogurt
Canım benim çok sevindimKızlar deminden beri evde dört köşeyim ağzım kulaklarımda neredeyse giyecek hiçbir şeyim yok ve buna çok mutluyumyıllar önce kilo alıp atmaya kıyamadığım kıyafetlerim oluyor daha öncede( 2 yıl önce) 63 e indim ama hızla geri çıktım .şu an pek keyifliyim gidiyim de keyif suyu içeyim bari
Yalnız evi fena dağıttım dizilerde partilere giden kızlar gardiroplarını dağıtır saçar ya her yere yatak odam feci dağınık bi ton iş çıktı
Yaşayacaksın Allah'ın izniyle çok güzel gidiyorsunCanım benim çok sevindimkeşke ben de bu keyfi yaşasam
Harika bi menu, afıyet olsunnnn11.03.2021
11.00 sutlu kahve
16.00 sade kahve
Yogurt
Zehracığım yarın sabah toplantım var. Saat kaçta biter bilmiyorum. Bildirimim gecikebilir. Haberin olsun canımGünaydın kızlar bugün perşembe yarın büyük gün olabildiğince bugüne dikkat edelim yemekler geç saate kalmasın şişlik, gaz yapacak besinlerden uzak duralım WC problemimiz varsa halletmeye çalışalım çok ağır spor yapmayalım sulara dikkat
Ve en önemlisi tartı bildirimi yaparken fotoğraflı ve yanında tarih ve nick yazılı notu unutmayalım geçen hafta @Zeycan123 not yazmayı unutmuş benim de dikkatimden kaçmış bu yüzden uyarı aldık sizler de bu tip eksikleri fark edersiniz lütfen birbirimizi uyaralım
@Breeze96Beyaz leylak Jasminium84 @Zeycan123 asliogretmen G Goklerce gulsum462 @elfkkk @Deliidivane
Bugün kabak günü11.03.2021
11.00 sutlu kahve
16.00 sade kahve
Yogurt
Ne de güzel bir duygu di me?Kızlar deminden beri evde dört köşeyim ağzım kulaklarımda neredeyse giyecek hiçbir şeyim yok ve buna çok mutluyumyıllar önce kilo alıp atmaya kıyamadığım kıyafetlerim oluyor daha öncede( 2 yıl önce) 63 e indim ama hızla geri çıktım .şu an pek keyifliyim gidiyim de keyif suyu içeyim bari
Yalnız evi fena dağıttım dizilerde partilere giden kızlar gardiroplarını dağıtır saçar ya her yere yatak odam feci dağınık bi ton iş çıktı
Kabakçı geldi hanımmmmmSabah 09:00
1 su bardağı tarçınlı su
Kahvaltı saat 10:00
1 dilim kekikli ekmek
Öğle yemeği 12:30
1 kase yayla çorbası
4 yk zeytinyağlı pırasa
1 su bardağı ayran
Akşam yemeği 18:00
1 tabak fırında kabak
2 yk yoğurt
Ara öğün 19:00
2 ceviz
2,5 litre su
Geçmiş olsun canim adet kaynaklık bacak ağrıların benimde öyle oluyorMerhaba kızlar dün ağrılarım vardı bacaklarım da ağrısı o yüzden menümü de yazamadım hemen uyudum.Menümü yazayım şimdi
Hayırlısı ve kuzum. Belkide evde kalman biraz dinlenmen kizlarinda ilgilenmen gerekiyordur. Vardır rabbimin bir.bildigi.çalıştığın yerde endüstri mühendisliğini ilgilendiren bir bölüm var mı acaba oraya mı düşünüyorlar
bilemedim canım ya şu dönemde iş bulmak da çok zor al tazminatını başka işe girersin diye aslında kafamdan geçiyor ama işte
ben muhasebeciyim canım
aminn kuzum Allah hakkımızda hayırlısı
şu an bi kızın soruşturması başlamış bugün hemen bugün belli olur mu sonucu hiç bilmiyorum
ama vallahi yani bugün yine bambaşka bi sebepten işle ilgili hüngür hüngür ağladım bu stresi kaldıramıyorum işten çıkarılsam üzülür müyüm sevinir miyim kestiremyorum
geçmiş olsun canımm
Ah canım ins yoktur birşey. Nasılsınız evde kimsede bir belirti falan varmı. Sen nasıl oldunSelamlar nasılsınız? Dün öğle saatlerinden beri giremiyorum, biraz stresli bir süreç içerisindeydim. Biliyorsunuz cenazeye gitmiştim, oradakilerin büyük bir çoğunluğunun testlerinin pozitif çıktığını öğrendim. Bikac gün önceden beri de bir yorgıbluk, hafif eklem ve boğaz ağrım vardı, hatta buraya da yazmıştım. Çok tedirgin oldum, en büyük sebebi çocuklarım için korktum,bir de emziriyorum, daha da tedirgin oldum dün akşam hemen test veridm, çok şükür negatif çıktı, ağrılarım biraz artarak devam ediyor, bir de hafif göğüs ağrım var, sonradan pozitifleşir mi diye korkuyorum. En çok korkum çocuklarımdan, bebeğimden ötürü. Rabbim korusun hepimizin herkesin yavrularını inş. Bunun dışında okullar ds yeni açıldığı için geçen hafta çok soğuktu sınıflar da hemen ısınmadı.,çook üşüdüm, titredim bile diyebilirim, ondan kaynaklı bir üsütme mi onu da bilemiyrm. Allah ım yardım etsin, inş negatiftir herçekten, en önemlisi inş çocuklarıma hiçbir zarar gelmez inş..
Ay gerçekten çok zor yaa. Erkekler de sanki bilmiyorlar zorla. Soyletiyorlar yaniAhahahah cok iyi yapmiss bence bazen acik acik soylemeden anlamiyorlar, benim bir ara bulanti kusma falan oluyordu ama o ay usuttuysem oyle kotu olurdum, igne falan yaptirirdim cogu zaman gerckten insan bayilacak gibj oluyor, aa evet bir kez bayilmistim regl ve grip ayni anda gelmisti
Yazamadım bir türlü. Nasıl oldu oğlun canım. Bende ıhlamur nane limon kekik yapıyorum genelde . Yolculuk nasıl geçti rahatmiydi canimCanlarr iyi akşamlar yarin annemlere yolculuk var. Uçakla iki cocukla umarim sıkıntısız atlatirim.
Ammaaa oğlusum hastalandi bu akşam canim sıkkın sabah uyaninca babasi yelek giydirmemiş gorur gormez hastalandi dedim korktuğum başıma geldi. üşüttu ateş burun akıntısı var. Donmuş gibiyim ıhlamur nane limon kekik dışında ne iyi gelir ne yapsamm ya soğuk algınlığı için. Gider ayak cok zor olacak
Ayy oda ne kötü oluyor.bizim eski evdede olmuştu işi gücü kırığı molozu. Ne yaptınız tamirci gelip baktimiHakkında hayırlısı olsun canım
Çok yıprandın bu süreçte.Hakkında hayırlısı olsun canım
Yoktur inşallah canım.test yaptır için rahatlar
Ben de kötü oluyorum.Özellikle magnezyum eksikliği artarsa bacaklarıma kramp giriyor.Adım atamıyorum.
Bazen hakediyorlar.
Geçmiş olsun canım.
Biraz canım sıkkın.stresten ne spor yapabildim.Ne suyu icebildim.Alt komşunun tavanına bizim banyodan sızıntı varmış.
Ayy kötü olmuş. Sonraki attığın listeyi de gördüm o ne öyle. Benim kızın haftada 1 ders görsel sanatlar var ders dışında ona bile girmek istemiyor zaten anlatarak bişey anlamıyorum diyor.Ayrıca nedense küçük oğlumun sınıfı dağıtılmış.arkadaslari öğretmenleri hep değişti.Memnunduk sınıftan da öğretmenlerden de.Oglum derslere girmek istemiyor.Sacma bir şekilde önce eski sınıfla sonra yeni sınıfla online dersleri var.ders programı saçma oluyor o zaman
Seçmeli dersler beden eğitimi falan 4 saat Türkçe matematik fen sosyal 2 saat .bezdim
Çok değişik bir ders programı . Gerçekten okula da gittiklerinj düşünürsek yazık cocuklara e öğretmenler zaten çalışıp geliyorlarEki Görüntüle 2799324
Ben göndermiyorum ama okula giden çocuklar 8.30 da derse başlayacak 1.30 da çıkacak sonrası bu program akşam 20.20 ye kadar.(persembe cuma) öğrenciye de yazık öğretmene de.derslere de bakarsanız asıl derdimi anlarsınız
Oh ohhh yandan yandannKızlar deminden beri evde dört köşeyim ağzım kulaklarımda neredeyse giyecek hiçbir şeyim yok ve buna çok mutluyumyıllar önce kilo alıp atmaya kıyamadığım kıyafetlerim oluyor daha öncede( 2 yıl önce) 63 e indim ama hızla geri çıktım .şu an pek keyifliyim gidiyim de keyif suyu içeyim bari
Canim is yerine giderken 2 tane 1.5 lt su aliyorum nerdeyse hepsini aksama kadar iciyorum bazen 2.5 lt sinj iciyorum aksam 3 veya 3.5 a tamamliyorumEküriicanım geçmiş olsun.
Güzel menü canım :) maşallah 3,5 nasıl içtin kız
Ayy insallah yaza ben de biyle olurummKızlar deminden beri evde dört köşeyim ağzım kulaklarımda neredeyse giyecek hiçbir şeyim yok ve buna çok mutluyumyıllar önce kilo alıp atmaya kıyamadığım kıyafetlerim oluyor daha öncede( 2 yıl önce) 63 e indim ama hızla geri çıktım .şu an pek keyifliyim gidiyim de keyif suyu içeyim bari
Guzel menu canim afiyet olsun, ben de kabak yedimSabah 09:00
1 su bardağı tarçınlı su
1 dilim kekikli ekmek
1 kase yayla çorbası
4 yk zeytinyağlı pırasa
1 su bardağı ayran
1 tabak fırında kabak
2 yk yoğurt
2 ceviz
2,5 litre su
Afiyet olsun canim cok guzelİyi Akşamlar Canlar
11 Mart Menü Bildirimi
09.00 2 bardak limonlu su
12.00 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 7 zeytin, bol maydanoz, 2 gün kurusu kayısı
15.00 1 elma
17.15 6 yk kabak yemeği ( pirinçsiz ), 4 yk yoğurt , 1 hurma
3 litre su
U UcanSupurge
Ayy evet yaa persembe deyince aklima ya kabak geliyor ya da izgara kofteeZehracığım yarın sabah toplantım var. Saat kaçta biter bilmiyorum. Bildirimim gecikebilir. Haberin olsun canım
Bugün kabak günüafiyet olsun canım, bende sendenim
Ne de güzel bir duygu di me?Daim olsun
Kabakçı geldi hanımmmmmafiyet olsun canım Hepimiz anlaşmışız gibi
Vay vay vayKızlar deminden beri evde dört köşeyim ağzım kulaklarımda neredeyse giyecek hiçbir şeyim yok ve buna çok mutluyumyıllar önce kilo alıp atmaya kıyamadığım kıyafetlerim oluyor daha öncede( 2 yıl önce) 63 e indim ama hızla geri çıktım .şu an pek keyifliyim gidiyim de keyif suyu içeyim bari
Akşam öğünü ve suya bayıldımSabah 09:00
1 su bardağı tarçınlı su
1 dilim kekikli ekmek
1 kase yayla çorbası
4 yk zeytinyağlı pırasa
1 su bardağı ayran
1 tabak fırında kabak
2 yk yoğurt
2 ceviz
2,5 litre su
Şikayet ettiğin basen bile 5 cm incelmişEki Görüntüle 2799880
Jasminium84 seni etiketliyorduk ölçülerde değil mi kusura bakma çok geç kaldım bacaklarım hiç incelmemiş şaşırdım halbuki Lesli ve yürüyüş attırdım.Şu yan uzanıp ayağı kaldırma indirme hareketi basene çok iyi geliyormuş onu yapayım bari
Hasta değilsin değil mi canım ?İyi aksamlar canlar bugün ugrayamadim.
Yemeğini yedim bı ağırlık var üstümde geçmiş yapıp geliyom ben
Çok güzel Perşembeye layıkİyi Akşamlar Canlar
11 Mart Menü Bildirimi
09.00 2 bardak limonlu su
12.00 1 yumurta, 1 domates, 1 dilim peynir, 7 zeytin, bol maydanoz, 2 gün kurusu kayısı
15.00 1 elma
17.15 6 yk kabak yemeği ( pirinçsiz ), 4 yk yoğurt , 1 hurma
3 litre su
U UcanSupurge
Tamam canım sorun değil tabi o saate kadar yiyip içmemek sana zor olmayacaksaZehracığım yarın sabah toplantım var. Saat kaçta biter bilmiyorum. Bildirimim gecikebilir. Haberin olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?