Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yağsız fırınlayınca midem sanki rahat ediyor.severek yiyorum.
Bazen acıktırıyor beni o yüzden pek fazla akşam menüsüne eklemiyorum ama perşembe ya biraz daha hafif olsun dedim
Çok haklısın canım ama ev dağınık olunca kendimi hiç iyi hissetmiyorum zaten temiz olmadığını düşündükçe içime öküzler oturuyor ben yapmasam kimse ellemez ki

11 mart perşembe
8.00
1 dlm ekmek 1 kase yoğurt

13.00
Yumurtasız menemen 4 YK
1 dlm peynir

17.00
1 elma
2 YK yoğurt tarçın tatlı arandım tarçınlı elma kurtaricim oldu

18.00
Yumurtalı ıspanak kavurma 1 tabak

Su 2bucuk litre

90 dk tempolu yürüyüş (hastane dönüşlerinde yürüdüm 45 dk ) 270 Pnrrr-12

Şükür canım geç değil 2 buçuk yaşında bile değil patır patır konuşur yakında inşallah
Güzel canım
Bugün baya yürümüşsün canım

İş yerinde sürekli tuvalet ihtiyacı hissetmiyor musun? Ben tuvalete gitmeye üşendiğimden su içmiyorum ya
Hissediyorum tabi ki wc 3 kat yukarda ve asansorsuz bina her wc ihtiyacinda 3 kat cikip iniyorum adim sayin da artmiz oluyor...wc ye gitmemek icin icmemek sana zarar
Bak ne guzel kansizligini ogrenmissinz, kansizlik istahsizlik yapar, gelisim geriligi yapar bir suru sey var aslindan insallah sadece kansizlik ve tembelliktur birsey cikmaz icini ferah tut, kendini de suclana ilgilenemedim diye arkadasimn kiz kardesi 3 yasindan sonra konusmus,herkes hasta gozuyle bakmis kiz suan beyin cerrahi dusun yani
O his hepimizde var canim ama malesef yetisme imkanim yok, guvendigim biri de yok eve yardima alabilecegim yani birini bulamadim, ben de artik ne yapayin kac parcaya boluneyim diyorum bazen birakiyorum esim de bosver stres yapna yapariz beraber diyor oyle devam ediyoruz iste
Gayet guzel canim

Fit mutlu anne Kontrole gittiniz mi canım ?
Gittik canım buraya yazmadım snrm vala hiç gelemiyorum ya kk ya berbat geçiyor yeme düzenim kesin baya da artidayim cumartesi eve donucez artık Allah izin verirse salı gittik kontrole kaynamaya başlamış 1 hafta daha dikkat edin sonra normal hayatına dönebilir dedi kontrole de gelmenize gerek yok dedi doktor oğlan kök sokturuyor vala acayip hareketli yurutece koyuyoruz biraz oyalansin diye zıplıyor içinde bana iyice düştü sürekli bana gelmek istiyor öpüp sarılıyor falan bklm Rabb'im sağlık versin rahat rahat oynasın da vala yorulduk hepimiz evimde değilim zaten o ayrı bı sorun sıkıldık baya artık kız söylenip duruyor insAllah yeniden dönüş yapicam buraya

Allah yardimcin olsun canim, neyse sukur kaynamaya baslamis insallah biran once eski hayatiniza donersinz, seninde ozledim buralarda vallahi

Allah yardimcin olsun canim, neyse sukur kaynamaya baslamis insallah biran once eski hayatiniza donersinz, seninde ozledim buralarda vallahi
Sağol canım Allah razı olsun ay vala bende özledim hepinizi baya boşluk var hayatımda buraya girmemenin verdiği bi huzursuzluk var

Ne güzel canım eşim olsa çok yardımcı olurdu bana bakalım inşallah bir kaç ay sonra düzeliriz

Ne güzel canım eşim olsa çok yardımcı olurdu bana bakalım inşallah bir kaç ay sonra düzeliriz
Insallah canim, benm esim burdadr ama normalde cok yogun, simdi yaz geliyor ikimz de evi otel gibi kullaniriz kesin insallah siz de tez vakitte bulusursinz

11 Mart Perşembe Menüm
13:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim TB ekmeği
1 kk peynir
1 tk tahin pekmez
10 fındık +2 kayısı
Yeşillik salata

17:00 1 kahve +5 fındık +1 kayısı
19:30 5k Yoğurt +chia tohumu+keten tohumu
3 litre su
Spor 1 saat yürüyüş 120 p +15 dk Lesli 45 p+4000 adım 40 p =205 p
U UcanSupurge
Pnrrr-12

Şükür iyileşiyormuş canım sağ Salim evinize dönün de gel hadi biz de seni özledik
İyi geceler kızlar
08.30
3 gün kurusu
2 ceviz içi
1.5 yumurta

14.30
Lor peynirli yeşil salata

19 45 gibi
Mısırlı dereotlu kefir

Su
2.5 lt civarı
Spor
Yok(halim yoktu pek)
Baya hafif yine canım toparlandın mı biraz olsun ?
Günü baya erken kapatıp baya güzel de spor yapmışsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…