- 17 Haziran 2017
- 4.061
- 14.657
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #429.401
Bazen acıktırıyor beni o yüzden pek fazla akşam menüsüne eklemiyorum ama perşembe ya biraz daha hafif olsun dedimYağsız fırınlayınca midem sanki rahat ediyor.severek yiyorum.
Çok haklısın canım ama ev dağınık olunca kendimi hiç iyi hissetmiyorum zaten temiz olmadığını düşündükçe içime öküzler oturuyor ben yapmasam kimse ellemez kiAhahaha hadi butun kabakcilar toplanip sarilalimm
Gayet guzel canim afiyet olsun
Benim esim de yanimda ama genelde yogun calisir yani yardimi cok az olur gerci su pandemi donemi esnek calisiyorlar ama koyde isleri hic bitmiyor, dedigin gibi tek basina cocukla cok zor ama ne yapalim kac parcaya bolunelim insan sasiriyorcocuk genelde bende olur ozledigi icin gitmez kimseye, ev isi ben de yapmiyorum cok fazla esim de yapinca beraber yapiyoruz yoksa zaman kalmiyor inan...sen de bos ver zaman bulunca sporunu yap ev islerini ertele, ev isi yapiyorsun yapiyorsun yine ayni en azindan zayiflayana kadar zamanimi spora ayirmaya calisiyorum
Uzme kendini mecbur arastiriyorlar, sonucta onlar da ayni seyi sadece bakip soylese sokaktaki teyzenin yorumundan farki olmaz incelemeleri daha iyi icinz rahat olur...bizler boyleyiz canim incelemeyince ilgilenmedi diyoruz, inceleyince sorun mu var acaba bizi bosa ugrastirmasinlar diyoruz yani kendim de dahil insaniz sonucta
Gayet guzel canim afiyet olsun
Şükür canım geç değil 2 buçuk yaşında bile değil patır patır konuşur yakında inşallahHaklısınız kizlar . Bu dediğim olaya bir aydır dikkat ediyoruz aslında. Her yaptığımız eylemi ona söyleyerek yapıyoruz aslında. Bugün psikolog da onu önerdi. Bulaşık yıkıyorum. Bardağı sabunladim gibi bütün gün konuşun diyor.
Off diğerleriyle daha ilgiliydim virustu, çocukların canlı dersleri ödevleri derken bu çocuğumu niye böyle yaptım diye kendime kızıyorum aslında. Hayırlısı bakalım geç olsun da güç olmasın ins
Güzel canım11 mart perşembe
8.00
1 dlm ekmek 1 kase yoğurt
13.00
Yumurtasız menemen 4 YK
1 dlm peynir
17.00
1 elma
2 YK yoğurt tarçın tatlı arandım tarçınlı elma kurtaricim oldu
18.00
Yumurtalı ıspanak kavurma 1 tabak
Su 2bucuk litre
90 dk tempolu yürüyüş (hastane dönüşlerinde yürüdüm 45 dk ) 270Pnrrr-12
Bugün baya yürümüşsün canım
Hissediyorum tabi kiİş yerinde sürekli tuvalet ihtiyacı hissetmiyor musun? Ben tuvalete gitmeye üşendiğimden su içmiyorum ya
Bak ne guzel kansizligini ogrenmissinz, kansizlik istahsizlik yapar, gelisim geriligi yapar bir suru sey var aslindan insallah sadece kansizlik ve tembelliktur birsey cikmaz icini ferah tut, kendini de suclana ilgilenemedim diye arkadasimn kiz kardesi 3 yasindan sonra konusmus,herkes hasta gozuyle bakmis kiz suan beyin cerrahi dusun yaniHaklısınız kizlar . Bu dediğim olaya bir aydır dikkat ediyoruz aslında. Her yaptığımız eylemi ona söyleyerek yapıyoruz aslında. Bugün psikolog da onu önerdi. Bulaşık yıkıyorum. Bardağı sabunladim gibi bütün gün konuşun diyor.
Off diğerleriyle daha ilgiliydim virustu, çocukların canlı dersleri ödevleri derken bu çocuğumu niye böyle yaptım diye kendime kızıyorum aslında. Hayırlısı bakalım geç olsun da güç olmasın ins
Haklısın canım inan ugrastigima yada yorulduğunu kızmıyorum. Tabiki araştırdılar.
Ben daha basit düşünmüştüm. Bide araştırma hastanesi burası bi yonden de seviniyorum. Kansızlığı varmış mesela 4 yada 5 ay kullanmamız için ilaç yazdı gelişim geriliğine buda sebeb düzenli kullanın dedi. Hiç yoktan bunu öğrenmiş olduk
O his hepimizde var canim ama malesef yetisme imkanim yok, guvendigim biri de yok eve yardima alabilecegim yani birini bulamadim, ben de artik ne yapayin kac parcaya boluneyim diyorum bazen birakiyorum esim de bosver stres yapna yapariz beraber diyor oyle devam ediyoruz isteBazen acıktırıyor beni o yüzden pek fazla akşam menüsüne eklemiyorum ama perşembe ya biraz daha hafif olsun dedim
Çok haklısın canım ama ev dağınık olunca kendimi hiç iyi hissetmiyorum zaten temiz olmadığını düşündükçe içime öküzler oturuyor ben yapmasam kimse ellemez ki
Gayet guzel canim11 mart perşembe
8.00
1 dlm ekmek 1 kase yoğurt
13.00
Yumurtasız menemen 4 YK
1 dlm peynir
17.00
1 elma
2 YK yoğurt tarçın tatlı arandım tarçınlı elma kurtaricim oldu
18.00
Yumurtalı ıspanak kavurma 1 tabak
Su 2bucuk litre
90 dk tempolu yürüyüş (hastane dönüşlerinde yürüdüm 45 dk ) 270Pnrrr-12
Gittik canım buraya yazmadım snrm vala hiç gelemiyorum ya kk ya berbat geçiyor yeme düzenim kesin baya da artidayimFit mutlu anne Kontrole gittiniz mi canım ?
Allah yardimcin olsun canim, neyse sukur kaynamaya baslamis insallah biran once eski hayatiniza donersinz, seninde ozledim buralarda vallahiGittik canım buraya yazmadım snrm vala hiç gelemiyorum ya kk ya berbat geçiyor yeme düzenim kesin baya da artidayimcumartesi eve donucez artık Allah izin verirse salı gittik kontrole kaynamaya başlamış 1 hafta daha dikkat edin sonra normal hayatına dönebilir dedi kontrole de gelmenize gerek yok dedi doktor oğlan kök sokturuyor vala acayip hareketli yurutece koyuyoruz biraz oyalansin diye zıplıyor içinde bana iyice düştü sürekli bana gelmek istiyor öpüp sarılıyor falan bklm Rabb'im sağlık versin rahat rahat oynasın da vala yorulduk hepimiz evimde değilim zaten o ayrı bı sorun sıkıldık baya artık kız söylenip duruyor insAllah yeniden dönüş yapicam buraya
Sağol canım Allah razı olsun ay vala bende özledim hepinizi baya boşluk var hayatımda buraya girmemenin verdiği bi huzursuzluk varAllah yardimcin olsun canim, neyse sukur kaynamaya baslamis insallah biran once eski hayatiniza donersinz, seninde ozledim buralarda vallahi
Dogrudur canim insan alisiyor, insallah biran once evinize gecer buraya donersinzSağol canım Allah razı olsun ay vala bende özledim hepinizi baya boşluk var hayatımda buraya girmemenin verdiği bi huzursuzluk var
Ne güzel canım eşim olsa çok yardımcı olurdu bana bakalım inşallah bir kaç ay sonra düzelirizHissediyorum tabi kiwc 3 kat yukarda ve asansorsuz bina her wc ihtiyacinda 3 kat cikip iniyorum adim sayin da artmiz oluyor...wc ye gitmemek icin icmemek sana zarar
Bak ne guzel kansizligini ogrenmissinz, kansizlik istahsizlik yapar, gelisim geriligi yapar bir suru sey var aslindan insallah sadece kansizlik ve tembelliktur birsey cikmaz icini ferah tut, kendini de suclana ilgilenemedim diye arkadasimn kiz kardesi 3 yasindan sonra konusmus,herkes hasta gozuyle bakmis kiz suan beyin cerrahi dusun yani
O his hepimizde var canim ama malesef yetisme imkanim yok, guvendigim biri de yok eve yardima alabilecegim yani birini bulamadim, ben de artik ne yapayin kac parcaya boluneyim diyorum bazen birakiyorum esim de bosver stres yapna yapariz beraber diyor oyle devam ediyoruz iste
Gayet guzel canim
insAllah cnmDogrudur canim insan alisiyor, insallah biran once evinize gecer buraya donersinz
Insallah canim, benm esim burdadr ama normalde cok yogun, simdi yaz geliyor ikimz de evi otel gibi kullaniriz kesinNe güzel canım eşim olsa çok yardımcı olurdu bana bakalım inşallah bir kaç ay sonra düzeliriz
Şükür iyileşiyormuş canım sağ Salim evinize dönün de gel hadi biz de seni özledikGittik canım buraya yazmadım snrm vala hiç gelemiyorum ya kk ya berbat geçiyor yeme düzenim kesin baya da artidayimcumartesi eve donucez artık Allah izin verirse salı gittik kontrole kaynamaya başlamış 1 hafta daha dikkat edin sonra normal hayatına dönebilir dedi kontrole de gelmenize gerek yok dedi doktor oğlan kök sokturuyor vala acayip hareketli yurutece koyuyoruz biraz oyalansin diye zıplıyor içinde bana iyice düştü sürekli bana gelmek istiyor öpüp sarılıyor falan bklm Rabb'im sağlık versin rahat rahat oynasın da vala yorulduk hepimiz evimde değilim zaten o ayrı bı sorun sıkıldık baya artık kız söylenip duruyor insAllah yeniden dönüş yapicam buraya
Baya hafif yine canım toparlandın mı biraz olsun ?İyi geceler kızlar
08.30
3 gün kurusu
2 ceviz içi
1.5 yumurta
14.30
Lor peynirli yeşil salata
19 45 gibi
Mısırlı dereotlu kefir
Su
2.5 lt civarı
Spor
Yok(halim yoktu pek)
Günü baya erken kapatıp baya güzel de spor yapmışsın canım11 Mart Perşembe Menüm
13:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim TB ekmeği
1 kk peynir
1 tk tahin pekmez
10 fındık +2 kayısı
Yeşillik salata
17:00 1 kahve +5 fındık +1 kayısı
19:30 5k Yoğurt +chia tohumu+keten tohumu
3 litre su
Spor 1 saat yürüyüş 120 p +15 dk Lesli 45 p+4000 adım 40 p =205 p
U UcanSupurge
Pnrrr-12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?