- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #429.341
Tamamdır canımGünaydın kızlar bugün perşembe yarın büyük gün olabildiğince bugüne dikkat edelim yemekler geç saate kalmasın şişlik, gaz yapacak besinlerden uzak duralım WC problemimiz varsa halletmeye çalışalım çok ağır spor yapmayalım sulara dikkat
Ve en önemlisi tartı bildirimi yaparken fotoğraflı ve yanında tarih ve nick yazılı notu unutmayalım geçen haftaTemelinSafinazi not yazmayı unutmuş benim de dikkatimden kaçmış bu yüzden uyarı aldık sizler de bu tip eksikleri fark edersiniz lütfen birbirimizi uyaralım
@Breeze96Beyaz leylak Jasminium84 TemelinSafinazi asliogretmen G Goklerce gulsum462 elfkkk D Deliidivane
Tamam canım:)Tamamdır canım
Kendini iyi hissetmiyorsan kuzum toparlandığın iyi hissettiğin hafta alalım bi yandan hastalık, çocuklar bi yandan da liste stresi olmasın dilersenZehram üstünde çok görev var, çok haklısın, yükünü biraz azaltan arkadaşlar olmuş, sağolsunlar, onların da zorlandıkları dönem olursa ben de elimden geldiğince yardımcı olurum inş.
Canım yarınki tartım ne olur bilmiyorum, hafif kırgınlığım ve ağrılarım devam ediyor, eğer sen de uygun görürsen listeye dahil olmayı haftaya ertelemek istiyorum. Çünkü listemdeki ilk haftamda çook dikkatli olmak ve iyi başlamak istiyorum tabiki nasip olursa inş. Bu bikaç gün biraz toparlanmayı, biraz meyvelere ve vitamin takviyelerine de ağırlık vermeyi düşünüyorum olabildiğince. Bir de detoksa başlamıştım 3 günlük,denk geldi, bozmak istemedim, ama zorlandım biraz , bu bikaç gün biraz toparlanmayı istiyorum. Tabi şimdiki gibi liste dışı yine devammm inş, sadece listeyi gerçekten ciddiye aldığım için bi hafta ötelemek istiyorum. Gerçi yarın belki artı geleceğim belki de sabit, zaten girme hakkım olamayabilir, onu da bilmiyorum da, yazmak istedim, tabiki fikirleriniz benim için önemli.
Canim o aksam sicak bir dus aldim baya isindim sabaha rahatlamistim cok sukurÇok iyi menü canım
Spor da menü de çok iyi
Süüpeerrr
Canım nasıl oldun?
Eküriiimm suyu arttırmışsın canım, ama biraz karbonhidrat fazla olmuş mı sanki
Ergenlik dönemi.... Allah yardım etsin inş canım
Hakkında en hayırlısı güzeli olsun inş canım
Gayet güzeller menüler
Amin canım inş
Canım sağolasın. Detoks yapmaya çalışıyorum
Gayet güzel olmuş canım, fıstıklı roka çorbası da dikkatimi çekti.
Doydum muuuuu, sayılır.
Canım detoks amaçlı, ama zorlandım açıkçası biraz
Tamamdir canim bugun gayet hafif bir menu planladim insallah aksilik cikmazGünaydın kızlar bugün perşembe yarın büyük gün olabildiğince bugüne dikkat edelim yemekler geç saate kalmasın şişlik, gaz yapacak besinlerden uzak duralım WC problemimiz varsa halletmeye çalışalım çok ağır spor yapmayalım sulara dikkat
Ve en önemlisi tartı bildirimi yaparken fotoğraflı ve yanında tarih ve nick yazılı notu unutmayalım geçen haftaTemelinSafinazi not yazmayı unutmuş benim de dikkatimden kaçmış bu yüzden uyarı aldık sizler de bu tip eksikleri fark edersiniz lütfen birbirimizi uyaralım
@Breeze96Beyaz leylak Jasminium84 TemelinSafinazi asliogretmen G Goklerce gulsum462 elfkkk D Deliidivane
Cok dikkat et kendine canim, cok gecmis olsun, kemik suyu falan kaynat iyi gelir hatta bulabilirsen organik tavuk al(migrosta oluyor) bol sogan, sarimsak, karabiber ve defne yapragiyla duduklude hasla uzerine pul biber ve limon ekleyip ye inan cok iyi gelecektirZehram üstünde çok görev var, çok haklısın, yükünü biraz azaltan arkadaşlar olmuş, sağolsunlar, onların da zorlandıkları dönem olursa ben de elimden geldiğince yardımcı olurum inş.
Canım yarınki tartım ne olur bilmiyorum, hafif kırgınlığım ve ağrılarım devam ediyor, eğer sen de uygun görürsen listeye dahil olmayı haftaya ertelemek istiyorum. Çünkü listemdeki ilk haftamda çook dikkatli olmak ve iyi başlamak istiyorum tabiki nasip olursa inş. Bu bikaç gün biraz toparlanmayı, biraz meyvelere ve vitamin takviyelerine de ağırlık vermeyi düşünüyorum olabildiğince. Bir de detoksa başlamıştım 3 günlük,denk geldi, bozmak istemedim, ama zorlandım biraz , bu bikaç gün biraz toparlanmayı istiyorum. Tabi şimdiki gibi liste dışı yine devammm inş, sadece listeyi gerçekten ciddiye aldığım için bi hafta ötelemek istiyorum. Gerçi yarın belki artı geleceğim belki de sabit, zaten girme hakkım olamayabilir, onu da bilmiyorum da, yazmak istedim, tabiki fikirleriniz benim için önemli.
sağol canımSeçmeli ders sanırım onlar ama seçmeli dersleri de keşke çocuklar seçebilse
afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
sağol kuzumGüzel canım afiyet olsun
bugünü çok hafif geçireceğim inşallah canımmGünaydın kızlar bugün perşembe yarın büyük gün olabildiğince bugüne dikkat edelim yemekler geç saate kalmasın şişlik, gaz yapacak besinlerden uzak duralım WC problemimiz varsa halletmeye çalışalım çok ağır spor yapmayalım sulara dikkat
Tamam canım ben mecburi değil sanıyordumGünaydın kızlar bugün perşembe yarın büyük gün olabildiğince bugüne dikkat edelim yemekler geç saate kalmasın şişlik, gaz yapacak besinlerden uzak duralım WC problemimiz varsa halletmeye çalışalım çok ağır spor yapmayalım sulara dikkat
Çok iyiiiİyi geceler kızlar
Menü. 10.00 gibi.
2 ceviz
3 gün kurusu
1 yumurta
14.30 gibi
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar
17.45 gibi
Yağ yakıcı çay
1 portakal
19.30 gibi
Dereotu 1 yk mısır ve kefir den oluşan karışım
Su
2.5 lt
Spor
3 mile leslie
Ohhh kuzum hamılos hamıloss nasılda ugrasıyosun,Günaydın kızlar bugün perşembe yarın büyük gün olabildiğince bugüne dikkat edelim yemekler geç saate kalmasın şişlik, gaz yapacak besinlerden uzak duralım WC problemimiz varsa halletmeye çalışalım çok ağır spor yapmayalım sulara dikkat
Bende de basen problemı var ,kilo verdıkce tabıkı onlar da gıdıyı , ben hıc gıtmıcek sanıodum bi donem ama sonra 55 kılo oldhumda onlarda gıttı ve cok fıt ve orantılıydım.ama kilo aldaksam ılk ordan alıyorum. Bacakları yana dogru kaldır ındır hareketi yap o baya işe yarıyorKızlar ben geçen sene daha bir motiveydim ve daha çok aktiftim takımda bu sefer öyle değilim ve kendimi hep yorgun hissediyorum bazı arkadaşlarım gibi bazen ben de pes etmeyi düşünüyorum sonra diyorum daha mı güzel olacak hayır kilo alacağım ve tekrar kendimi diyet yaparken bulacağım böyle bir kısır döngüde olmak da çaresizlik gibi sorunum motivasyon eksikliği sanırım ama bazen de istesem de yapamadığım şeyler oluyor mesela ip atlıyordum geçen sene ve bacaklarım daha çabuk incelmişti şimdi atlamaya çalışıyorum oğlum önüme geçiyor ya da zıplasam bacağıma yapışıyor bu defa sanki kilo veremiyorum yeniden öyle olamayacakmışım gibi düşünüyorum yediklerimde de var problem ama gün içinde hepsini toplayınca verilmeyecek seyler de yemiyorum sadece dün akşam 1 küçük dilim soğanlı ekmek yedim o da çok kalın olmuyor zaten pizza gibi yani kısaca bana yol gösterin tavsiyeleriniz var mı basen problemi olan arkadaşlarım özellikle
Ya belki farklı yorumlarınız olxaktır ama yatın kalkın ogretmenlık sectıgınuz için şükredın. Aılem cok istemıstı , puanım tuttugu halde gitmedım , ozel sektor kurtlar sofrası ve pamuk ıplıgıne baglı. En azından garanti bi iş ögretmenlık , tabıkı zorlukları vardır ama kötüyü beni düşünün,Eki Görüntüle 2799324
Ben göndermiyorum ama okula giden çocuklar 8.30 da derse başlayacak 1.30 da çıkacak sonrası bu program akşam 20.20 ye kadar.(persembe cuma) öğrenciye de yazık öğretmene de.derslere de bakarsanız asıl derdimi anlarsınız
Listede ve listeye girecek olanlara mecburi elbette canımTamam canım ben mecburi değil sanıyordum
Çok sevindim canım oluruna bırak kafanı toparla böyle daha mantıklı bir karar verirsin böylece 6ları görecek olman da ayrı güzelMerhaba kızlar nasılsınız , bugub tartıda 70.9 gordumbu ıyı geldi bana 6 lara gecmeme cok az kaldı. Ozel bi dıkkat etmıyorum ama tabıkı tatlı cerez buraz uzak duruyorum, asıl etken yaşadugum haksızlık ve bendeki etkileri. Sütüm azaldı gibi gelıyo cok uzuluyorum azalsa bıle yenıden artarmı. Bugunden ıtıbaren uzulnemeye tevekkul etmeye hayırlısını dılemeye başladım. Yapan eden kendıne eder. Kandırılmıs dalga gecılmıs hıssedıyorum kendımı ama bu olmuşu degustırmıyo . Bazı insanlar bukdr kolay ınsan harcayabılıyo ce taptaze bir anneyi bu denli üzebılıyo, merak edıyorum eden buluyomu yoksa bazı ınsanlar sanslımı doguyo..inancım kuvvetlı cok sukur heralde bazılarının hesabı obur dunyaya kalıyoki bu en zor ve acısı sanırım. Kızıma odaklanıyorum onunla oyunlar oynuyorum. Şuan pandemı nedenıyle işten cıkarma yasagı da oldugundan başka bolum muhabbetleri flngectıgunden sürecım cok belırsız ama düşğnmekle de bişi degusmıyı, duruma gore bakıcaz bişiler.bunlar işte hayatta hep ders. Hoş kazık yıyınce akıllanıosmu hayır yıne guvenıyoruz,içimiz özümüz iyi çünkü. Bana aslında cok kez yonetucılık fırsatı cıktı karsıma ama hep reddettım , cunku yonetıcılık biraz kötü ve acımasız olmayı gerektırıyo. Iyı ınsan olarak karakterını de bozmadan yapan istisnalar varmutlaka ama , nefis hırs ınsanların gozunu burumuş, vicdan hak hukuk kavramları cogu kişi için anlamını yıturmuş. Ben buraya da daha fazla gırmeye calıscam artık, siz bans ıyı gelıyosunuz, kırkyılda bır ugrasam bıle kılo konusu hep aklımda oluyor ,salmıyorum en azından koruyorum almıoru.m,ama 6 lara gecme hayalım var şuan
Canım bunu kendine sürekli tekrarla daha önce yaptım yine yapabilirim ki şimdi verilecek fazla kilon bile yok en fazla Ramazan bayramında mezunsun kendini bi Ramazan’a kadar sıksan Ramazan’da hele tek öğün yapacaksan su gibi akıp gidecek ip atlayamıyorsan Zumba yap Zumba yapamıyorsan dans et yeter ki hareket olsunKızlar ben geçen sene daha bir motiveydim ve daha çok aktiftim takımda bu sefer öyle değilim ve kendimi hep yorgun hissediyorum bazı arkadaşlarım gibi bazen ben de pes etmeyi düşünüyorum sonra diyorum daha mı güzel olacak hayır kilo alacağım ve tekrar kendimi diyet yaparken bulacağım böyle bir kısır döngüde olmak da çaresizlik gibi sorunum motivasyon eksikliği sanırım ama bazen de istesem de yapamadığım şeyler oluyor mesela ip atlıyordum geçen sene ve bacaklarım daha çabuk incelmişti şimdi atlamaya çalışıyorum oğlum önüme geçiyor ya da zıplasam bacağıma yapışıyor bu defa sanki kilo veremiyorum yeniden öyle olamayacakmışım gibi düşünüyorum yediklerimde de var problem ama gün içinde hepsini toplayınca verilmeyecek seyler de yemiyorum sadece dün akşam 1 küçük dilim soğanlı ekmek yedim o da çok kalın olmuyor zaten pizza gibi yani kısaca bana yol gösterin tavsiyeleriniz var mı basen problemi olan arkadaşlarım özellikle
Şükür canım bulantım oluyor sabahlar onun dışında pek bir şey hissetmiyorum bulantım olmadığında yoksa hamile değil miyim moduna giriyorumOhhh kuzum hamılos hamıloss nasılda ugrasıyosun,çok tatlısın çok , bebiş nabıooo,
Canim tamamen motivasyon eksikligindn kaynaklaniyor, daha once verdin yine verirsin verilmeyecek birsey degil...menulerin de kotu degil ve isteyince cok guzel veriyorsun sadece daha adaptenolman gerekli, sabret ve hergun biraz daha cabala vaz gecme dedign gibi birakinca daha kotu olacak gittikce kilo alacaksin ve vermesi zorlasacak, cocugun kac yasinda, kardesin senin yanindaydi di mi belki cocuk onunla oynarken falan ip atlarsin ya da cocuk uyurkenKızlar ben geçen sene daha bir motiveydim ve daha çok aktiftim takımda bu sefer öyle değilim ve kendimi hep yorgun hissediyorum bazı arkadaşlarım gibi bazen ben de pes etmeyi düşünüyorum sonra diyorum daha mı güzel olacak hayır kilo alacağım ve tekrar kendimi diyet yaparken bulacağım böyle bir kısır döngüde olmak da çaresizlik gibi sorunum motivasyon eksikliği sanırım ama bazen de istesem de yapamadığım şeyler oluyor mesela ip atlıyordum geçen sene ve bacaklarım daha çabuk incelmişti şimdi atlamaya çalışıyorum oğlum önüme geçiyor ya da zıplasam bacağıma yapışıyor bu defa sanki kilo veremiyorum yeniden öyle olamayacakmışım gibi düşünüyorum yediklerimde de var problem ama gün içinde hepsini toplayınca verilmeyecek seyler de yemiyorum sadece dün akşam 1 küçük dilim soğanlı ekmek yedim o da çok kalın olmuyor zaten pizza gibi yani kısaca bana yol gösterin tavsiyeleriniz var mı basen problemi olan arkadaşlarım özellikle
Serzenişim oğlum içindi ezom.Ögretmen değilim hemşireyim(şimdi çalışmıyorum)Ya belki farklı yorumlarınız olxaktır ama yatın kalkın ogretmenlık sectıgınuz için şükredın. Aılem cok istemıstı , puanım tuttugu halde gitmedım , ozel sektor kurtlar sofrası ve pamuk ıplıgıne baglı. En azından garanti bi iş ögretmenlık , tabıkı zorlukları vardır ama kötüyü beni düşünün,
ay bugün su konusunda zirve yaptım akşam açıklayacağım... akşam da sebze-yoğurt öğünü yapıp güzelce bitireceğim günümü kaptanımGünaydın kızlar bugün perşembe yarın büyük gün olabildiğince bugüne dikkat edelim yemekler geç saate kalmasın şişlik, gaz yapacak besinlerden uzak duralım WC problemimiz varsa halletmeye çalışalım çok ağır spor yapmayalım sulara dikkat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?