Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet ya bi ara yapıyordum o hareketleri ama ne bileyim puan hesaplayacağım seyler yapim diye düşündüm hep yani kolay hesaplanan
Gidecek inşallah Ramazan bana iyi gelecek diye umuyorum
2 yaşında oğlum ama çok zor bir çocuk hep zarar verecek seyler yapıyor yani ver dağıtayım ver kırayım diyor hep ben bi işle uğraşırken o arkamdan başka bir iş çıkarıyor bana kardeşim desen o da hiç ilgilenmez çocukla sanki o da bir çocuk çok tembel bi işi yüz kere söylersem belki yapar odasının kapısını kilitler gece gündüz oyun oynar telefonda yani ben tek başıma hem ev işi hem çocukla uğraşıyorum
Motivenden alıyorum o zaman bir parçacık eküricanım
11.03.2021
11.00 sutlu kahve
12.30 2 suda beklemis kayisi
2 haslnms yumrta, 1 dlm peynr,5 zeytin,domates,maydanoz,1 tk kaymk bal,1 dlm ekmek

16.00 sade kahve
18.30 az zeytnyag ile firin kabak
Yogurt

Su:3.5 lt olur

Menüler genel olarak güzel kızlar afiyet olsun

Hasta değilsin değil mi canım ?
Yok canım değilim.
Küçüğü hastaneye götürüyorum iki gündür baya yoruldum.
Çocuk bolumj baktı psikiyatri ve norolojiye yönlendirdi.
Bugünde oralara gittim öğleden sonra tekrar git tahlil sonucuna derken baya yoruldum.
Ben konuşur geç konusabilir gibi konuşup gonderirler diye düşünmüştüm. Psikiyatri gelişim geriliği varmı diye test istedi artı işitme testi inceliyorlar yani. Onlar inceledikce ve ben acaba ciddi bir şey varmı diye tedirgin oluyorum falan.
Bendaha çok kendimize buluyordum kabahati her işaretini istediği birşey gibi yorumlayıp eline verdiğimiz için. Bunu da söyledim hatta bu da etken ama biz yinede bakalim dediler.

YAni böyle canim uzun oldu biraz

Derslere girmek istemiyor artık.sorma mahvettiler ders programını.

Suyun az canım bi kabak daha tüm takım anlaşmış gibi

İnceleyip karar verecekleri için testler yapılıyor canım.terslik olduğu anlamına gelmez.Soyledigin neden bana mantıklı geliyor.Bence tüm testler temiz çıkacak gönlünü ferah tut canım

11.03.21
10.30
1 haslanmis
Biraz maydanoz

13.30
1 fitre
1 diyet bar 90 kusur kalori

19.30
az yağlı fırınlanmış 1 tabak kabak
4 sarımsaklı yoğurt
1 dilim tahıllı ekmek

Su 2 L ti geçer
3 bardak bitki çayı

300 ip atlama 60 p

U UcanSupurge Pnrrr-12

Bence de ondan canım tabi doktorlar emin olmak için test vs yapıyorlar Allah’ın izniyle bi sıkıntı yoktur inşallah

Suyu içmeye devam et dersen içerim bir bardak daha.kabak benim Perşembe yemeğim hep
Susadıysan iç canım menün hafif zaten
Afiyet olsun canım Perşembe kabağı daha

İş yerinde sürekli tuvalet ihtiyacı hissetmiyor musun? Ben tuvalete gitmeye üşendiğimden su içmiyorum ya

İyi akşamlar hatunlar bakıyorum da akşama kabak yenmiş hep ben de dahil perşembeyi kabak günü mü ilan etsek napsak
Ahahaha hadi butun kabakcilar toplanip sarilalimm
Gayet guzel canim afiyet olsun
Benim esim de yanimda ama genelde yogun calisir yani yardimi cok az olur gerci su pandemi donemi esnek calisiyorlar ama koyde isleri hic bitmiyor, dedigin gibi tek basina cocukla cok zor ama ne yapalim kac parcaya bolunelim insan sasiriyor cocuk genelde bende olur ozledigi icin gitmez kimseye, ev isi ben de yapmiyorum cok fazla esim de yapinca beraber yapiyoruz yoksa zaman kalmiyor inan...sen de bos ver zaman bulunca sporunu yap ev islerini ertele, ev isi yapiyorsun yapiyorsun yine ayni en azindan zayiflayana kadar zamanimi spora ayirmaya calisiyorum
Uzme kendini mecbur arastiriyorlar, sonucta onlar da ayni seyi sadece bakip soylese sokaktaki teyzenin yorumundan farki olmaz incelemeleri daha iyi icinz rahat olur...bizler boyleyiz canim incelemeyince ilgilenmedi diyoruz, inceleyince sorun mu var acaba bizi bosa ugrastirmasinlar diyoruz yani kendim de dahil insaniz sonucta
Gayet guzel canim afiyet olsun

İnceleyip karar verecekleri için testler yapılıyor canım.terslik olduğu anlamına gelmez.Soyledigin neden bana mantıklı geliyor.Bence tüm testler temiz çıkacak gönlünü ferah tut canım

Bence de ondan canım tabi doktorlar emin olmak için test vs yapıyorlar Allah’ın izniyle bi sıkıntı yoktur inşallah
Haklısınız kizlar . Bu dediğim olaya bir aydır dikkat ediyoruz aslında. Her yaptığımız eylemi ona söyleyerek yapıyoruz aslında. Bugün psikolog da onu önerdi. Bulaşık yıkıyorum. Bardağı sabunladim gibi bütün gün konuşun diyor.
Off diğerleriyle daha ilgiliydim virustu, çocukların canlı dersleri ödevleri derken bu çocuğumu niye böyle yaptım diye kendime kızıyorum aslında. Hayırlısı bakalım geç olsun da güç olmasın ins
Haklısın canım inan ugrastigima yada yorulduğunu kızmıyorum. Tabiki araştırdılar.
Ben daha basit düşünmüştüm. Bide araştırma hastanesi burası bi yonden de seviniyorum. Kansızlığı varmış mesela 4 yada 5 ay kullanmamız için ilaç yazdı gelişim geriliğine buda sebeb düzenli kullanın dedi. Hiç yoktan bunu öğrenmiş olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…