- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #430.481
Suyun az canım pastayı cuma kaçamağı sayalım da her öğünde karbonhidrat var az az19 Mart cuma
9.30
1 dlm ekmek
Az yoğurt
16 00
1 çay bardağı leblebi
19.00
Sucuklu yumurta 3 YK kadar
Patates kavurma 2 YK
1 dlm ekmek
20.00
Ortanca kızımın doğum günüydü 1 dlm yaş pasta
Su 2 litre
U UcanSupurge yazsam mi iyiydi menuyu yazmasammi
Biz de seni aramızda görmekten mutluyuz canımTabiki ben varim zaman buldukca hergun geliyorum burya sizlerle motive olmak guzel aranizda olmaktan mutluluk duyuyorum tesekkur ler
Süper vala irade mevzusu çok önemli tebrik ederim canımBnde buyuk bir sinav gecirdim d’un gece arkadasim cocuklar sufle istedi yapmam dedim ama israrci olunca dayanamadim onlara sufle yaptim bide sadece aksam yemegine yogurt yemistim cok halsiz ve bitkindim actim dislerimi sika sika yemekerini izledimdedim bu geceyi atlatirsam basarabilirim hepsini sizleri dusunerek Guc aldim
insAllah cnm keisnlikle haklısınSupersinn canim iste bu senin baslangicin olsunsakin birakma sonuclar cikolatadan daha mutlu edecek seni emin ol
Aman iyi bari ceza gelmediSuyun az canım pastayı cuma kaçamağı sayalım da her öğünde karbonhidrat var az az
Haklisin canim pismanliklarin vicdan azabini ii biliyorum o yuzden siktim disimiSupersinn canim iste bu senin baslangicin olsunsakin birakma sonuclar cikolatadan daha mutlu edecek seni emin ol
Neyse dun cumaydi canim bence cok birsey demez
Aynen oyle canim ozluyor aksamlari uyuyana kadar sadece onunla ilgilenmemi istiyor, o yuzden sporlarimi falan hep gec saatte yapiyorum ben
Supersin canim bak ne guzel iradene hakim olmussin, yeseydin eger bugun yasadigim pismanlik daha buyuk olacakti, hem zayiflayinca yine yaparsin sufle ne olacak kacmiyor ya
Saol canimSüper vala irade mevzusu çok önemli tebrik ederim canım
insAllah cnm keisnlikle haklısın
Kumsalcığım yeni eküricanım hadi bu hafta zirveyi zorlayalım ne dersinHaklisin canim pismanliklarin vicdan azabini ii biliyorum o yuzden siktim disimi
Uc yil once dogumdan sonra 71 kg cikmistim kendi kendime cabalayark 58-59 indim ama cok zorlàdim sonra ipin ucunu kacirinca 62 ler gorunmeye basladi. tek eksikligim beni motive edicek arkadaslarimdi sukur sizleri buldum
Masallah kendi kendine ne guzel kilo vermissinHaklisin canim pismanliklarin vicdan azabini ii biliyorum o yuzden siktim disimi
Uc yil once dogumdan sonra 71 kg cikmistim kendi kendime cabalayark 58-59 indim ama cok zorlàdim sonra ipin ucunu kacirinca 62 ler gorunmeye basladi. tek eksikligim beni motive edicek arkadaslarimdi sukur sizleri buldum
Evet de evet deeKumsalcığım yeni eküricanım hadi bu hafta zirveyi zorlayalım ne dersinben çok iddialı konuşmak istemiyorum ne zaman iddalı konuşsam fos çıkıyor çünkü ama bu hafta 60 a inmeyi çok istiyorum Ramazan a girmeden 57 i görmeyi de çok istiyorum hiç bir zaman oruçluyken kilo vermedim çünkü.Ramazanda listede olmam takıma kötü yansır o yüzden şu 1 ay biraz tempolu aktif kilo vermek istiyorum benimle yol arkadaşlığı yapar mısın evlilik teklifi gibi oldu
Ayy ne guzel manzarasi var canim mis gibi
Bolu'da mı köyün?
Adana’nın köyü canım Ceyhan nehri kenarında konum tam belirtemiyorumMasallah kendi kendine ne guzel kilo vermissininersin tekrar canim merak etme hatta 55 lere falan da inersin
Evet de evet dee
Ayy ne guzel manzarasi var canim mis gibineresi koyunuz
Simdi nasil guzel hava vardir ordaAdana’nın köyü canım Ceyhan nehri kenarında konum tam belirtemiyorum
Mis gibi canım dolaştık geldik kv ileSimdi nasil guzel hava vardir ordahic gitmedim ama sanirm en guzel zamani bu mevsimler
Manzarası harika canım bol bol yürüyüş yap orada havada mis gibidir eminim.Keyfini çıkarAdana’nın köyü canım Ceyhan nehri kenarında konum tam belirtemiyorum
Hurma ye diyeceğim çok klasik olacak biliyorum ama tatlı isteğinin geçmesinin iki yolu var ya tatlı yemek bol karbonhidratlı olanlardan ya da meyve hurma incir yemek ikisi de o isteği köreltiyor ama nefis ilkinden istiyor illa boşver at bir hurma ağzına pasta yediğini hayal et .nasıl olsa geçecek tatlı krizin en azından geride pişmanlığın kalmazRegl olmadım henüz ve bazı regl dönemlerimde gelen aşırı tatlı isteğiyle başbaşayım bu durumun motivasyonumu etkilemesini istemiyoruuuum
Canım zor evet ama bu durım bu eğitimin başında çocukların çoğunda yaşanıyor inanki, şöyle düşün o kadar masum ki böyle tutmasının onu daha çok zorlayacağını, bi anda gidip yapsa 2 dakikada rahat edeceğini anlayamıyor, en zorunu seçiyor, kuzum ya kıyamam..Delirmek üzereyimYine aynı şeyleri yaşıyoruz öğleden bu yana tutmuş bir sürü su, meyve suyu vs içmesine rağmen
19 MART EKÜRİ LİSTESİ
@Breeze96 %0.988 asliogretmen %0.893 G Goklerce %1.732 @Jasminium84 %1.859 Beyaz leylak %0.482 TemelinSafinazi %1.270 elfkkk %0.142 @gulsum462 %1.126 @cgdmk %0 @Deliidivane %0 Ucmelekannesi %1.261 Fit mutlu anne %-0.336 @Pnrrr-20 %0 @ela_2019 %0
AÇIKLAMALAR
Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
4 haftanın sonunda 31 Şubat 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
Bu liste 31 Mart tarihine kadar geçerlidir
Mezun veya izinde olanların yerine yeni eklenecektir.
EKÜRİ DERECELERİ
İradene hayran, azmine hayranİyi Akşamlar Güzel Takımım
19 Mart Menü Bildirimi
12.00 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 7 zeytin, 20 Antep fıstığı, incecik bir dilim pasta (dün içimde kalmıştıoğlumun doğum günü hatrına yedim diyelim )
18.30 3 parça tavuk, 2 bardak ayran, yeşil salata, 2 gün kurusu kayısı
3 litre su
U UcanSupurge
Buyur gel bakalım
Biz de hem onları hem seni tebrik ediyoruz zopalı melekimizİkinci olan takımımın tüm üyelerini ve dereceye giren @Jasminium84 yaseminimi canı gönülden tebrik ediyorum harikasınız canlarım
Canım anlayışın için çooook teşekkürler@Jasminium84 Salı menün yok 100 puanlık spor cezan var
elfkkk cumartesi , pazar, pazartesi menülerin yok hastalığın nedeniyle izin aldığın için ceza yok
Ucmelekannesi senin de cuma menün eksik 100 puan da sana ceza
kumsal68 pazartesi gelip salıdan itibaren düzenli menü paylaştığın için teşekkür ederim
Ve bebişler hiç bir aksaklığa mahiyet vermeden menüsünü yazanlar
G Goklerce @Breeze96asliogretmen Beyaz leylak @gulsum462
Muhteşemmiş ya
Canım klasik de olsa söylediklerin çook doğru, teşekkür ederim canıııımmmHurma ye diyeceğim çok klasik olacak biliyorum ama tatlı isteğinin geçmesinin iki yolu var ya tatlı yemek bol karbonhidratlı olanlardan ya da meyve hurma incir yemek ikisi de o isteği köreltiyor ama nefis ilkinden istiyor illa boşver at bir hurma ağzına pasta yediğini hayal et .nasıl olsa geçecek tatlı krizin en azından geride pişmanlığın kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?