- 11 Şubat 2016
- 4.158
- 19.254
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #430.501
Afiyet olsun canim cok guzelİyi Akşamlar
20 Mart Menü Bildirimi
13.10 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 7 zeytin, 3 ceviz, 2 gün kurusu kayısı
17.45 1 kase mercimek çorbası, fırında hamsi buğulama ve salata
3 litre su
U UcanSupurge
Emeğine sağlık canım. Yine yordum seni12 - 18 Mart Adım Sayıları
1-asliogretmen 77.531
2- @Beyaz leylak 45.757
3- @Jasminium84 41.079
4- G Goklerce 41.000
5- @Ucmelekannesi 23.262
6- @elfkkk 22.526
7- @kumsal68 16.501
8- @Breeze96 14.377
9- @Zeycan123 12.594
Teşekkür ederim güzel ElifimCanım zor evet ama bu durım bu eğitimin başında çocukların çoğunda yaşanıyor inanki, şöyle düşün o kadar masum ki böyle tutmasının onu daha çok zorlayacağını, bi anda gidip yapsa 2 dakikada rahat edeceğini anlayamıyor, en zorunu seçiyor, kuzum ya kıyamam..
İradene hayran, azmine hayran
Buyur gel bakalım
Biz de hem onları hem seni tebrik ediyoruz zopalı melekimiz
Canım anlayışın için çooook teşekkürler
Muhteşemmiş yaohh
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim cok guzel
Ay canım benim eşim de patates kızartması isteyip duruyor. YapmıyorumKizlar esim sabaha pizza istedimalzemeleri aldi pizza yapacagiz kahvaltiya, off muhtemelen dayanamayip ben de yiyecegm ama aksama yine kabak gelecek baska kurtarmaz, neyse 1 dilmle birakmaya calisacagim
Canım çikolatayla doymazsın zaten. Sakın öyle hatalar yapma çok üzülürsünGünaydın kızlar dün gece saat 2:30 gibi oğlan uyandı ona kalktım bir açtım ki sormayın mutfağa gittim bı tablet çikolata vardı bakıp bakıp geri yattim yemedim kendimi tebrik ediyorum sabah eşimle erkenden kahvaltımı yaptım sonra yattım şimdi yeni uyandık bu hafta eksi görmem lazım
Benim eşim de kayserili. Onların köyüne çok benziyor canım. Nasıl temiz havası vardır şimdi oranın
Valla menüyü neresinden tutsan elinde kalıyor eküriiim. Triliçe ve sarma yiyorsan akşam patates yemeseydin keşke. Az olması çok önemli değil midene karbonhidrat girmiş yaniSelamlar nasılsınız dün menümü paylaşamadım
Menü(hatırladığım kadarıyla)
14.00
2 adet fit tost(ama ben kaşar da ekledim)
6 7 yaprak sarma
1 dilim triliçe
Kendime mini bir abur cubur tabağı yaptım, ama çok sağlıksız değildi, meyve dilimleri felan da vardı, gün içinde ara ara yedim, saatlerini tam hatırlayamıyorum(ama çok çok geçe bırakmadım
17.30 gibi
Fırın tavuk
Az patates
Su
2 lt civarı
Spor
Canım harika menü afiyet olsunİyi Akşamlar
20 Mart Menü Bildirimi
13.10 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 7 zeytin, 3 ceviz, 2 gün kurusu kayısı
17.45 1 kase mercimek çorbası, fırında hamsi buğulama ve salata
3 litre su
U UcanSupurge
Canım ne güzel pizzayı dengelemişsin. Afiyet olsun.20.03.2021
11.30
1.5 dlm pizza,1 tk bal
14.00 sade kahve,2 hurma,2 dlm yesl elma
18.00
2 kabak dilmleyip firinladim, 4 kasik sarimsakli yogurt,1 kuru kayisi
Su:2 lt
Aslinda 1 dlm ama buyuktu dilm o yuzden 1.5 yazdim menumeAy canım benim eşim de patates kızartması isteyip duruyor. Yapmıyorumben de ne yapacağımı şaşırıyorum bazen. Umarım çok yememişsindir
Canım çikolatayla doymazsın zaten. Sakın öyle hatalar yapma çok üzülürsün
Benim eşim de kayserili. Onların köyüne çok benziyor canım. Nasıl temiz havası vardır şimdi oranın
Valla menüyü neresinden tutsan elinde kalıyor eküriiim. Triliçe ve sarma yiyorsan akşam patates yemeseydin keşke. Az olması çok önemli değil midene karbonhidrat girmiş yani
Canım harika menü afiyet olsun
Sag ol canim dolapta kalan pizza aklimi celecek gibiydi ama zor tuttum kendimiCanım ne güzel pizzayı dengelemişsin. Afiyet olsun.
Ahahah sakıııın canım. Sonrası aşırı pişmanlık oluyor. Ben pişmanlık duygusunu hiç sevmediğim için canım aşırı çekmiyorsa yemiyorumSag ol canim dolapta kalan pizza aklimi celecek gibiydi ama zor tuttum kendimi
Guzel canim afiyet olsunKahvaltı saat 11:45
2 dilim kızarmış kepek ekmek
4 yk Menemen
2 siyah zeytin
3 top peynir
2 ceviz
Bol maydanoz
Ara öğün 14:00
1 fincan filtre kahve
1 kare bitter çikolata
Akşam yemeği 18:00
1 büyük Tabak ızgara tavuklu Sezar salata
kızlar bugün su çok az oldu. Full dışardaydım. Dışarda tuvalete girmeyi sevmediğim için hiç su içmedim. Şimdi yatana kadar 1 litre içmeye çalışacağım
Guzel taktik ben de kaldrdim gozumun onunden oyle buldum careyi ama bu saatten sonra zaten birsey yemem tehlike gecti yaniAhahah sakıııın canım. Sonrası aşırı pişmanlık oluyor. Ben pişmanlık duygusunu hiç sevmediğim için canım aşırı çekmiyorsa yemiyorumyiyeceksem de sadece 1 ısırık alıyorum. Tadını aldım yeter bana diye kendimi teselli ediyorum.
Ooyyy neden öyle yapıyor acaba. Bir sıkıntısı mı var canım benim? Kaç yaşındaydı prenses?Kizlar bu ara gercekten kizm sabrimi siniyor, gunduz uykusu uyumuyor uyumamak icin direniyor ve durum boyle olunca da huysuzlugu zirvede oluyor, surekli bir aglama mizirdanma hali inanin sinirlerim bozuluyor artik ne yapacagimi sasirdimguzduzler kisa ve yeteri kadar yorulmadigi icin uyumuyor diye dusunuyorum ama disari ciktigimz gunlerde de uyumuyor
Sen yumurtanı haşla en güzeli...Guzel canim afiyet olsun
Guzel taktik ben de kaldrdim gozumun onunden oyle buldum careyi ama bu saatten sonra zaten birsey yemem tehlike gecti yaniyarin esin kahvaltida yiyecek onlari
Kesinlikle öyle cnm bugün bı kare bitter yedim amaCanım çikolatayla doymazsın zaten. Sakın öyle hatalar yapma çok üzülürsün
Ne güzel bir köy öyle
Hoş geldin canım direkt tanıtım formunu doldurmandan tahmin ettim daha önce takımda bulunduğunu eski nickini ve takımını öğrenebilir miyiz ?9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: fitblonde
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 1.62
KİLONUZ: 75
HEDEF KİLONUZ: 62 (yeniden)
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar (boşandım)
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 1 (kız) 7yaşında
EMZİRİYOR MUSUNUZ:(7yaş)
MESLEĞİNİZ: Ticaret
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: dönem dönem
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: bu üyelik ile hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: migren dışında yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: psikoloji +sağlıklı beden +fit ve enerjik bir vücut + daha aktif daha hafif daha rahat olabilmek+ güzel giyinmek + çocuğuma şişman bir anne olmamak + kendimi aynada beğenmek+ iyi hissetmek ve özgüvenimi tekrar yükseltmek = Daha mutlu ve daha kaliteli bir hayat.✌
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: çok uzun ve çok fazla alıp verme hikayem oldu. Ama her seferinde alma sebebim hayatımın en zor psikolojik süreçlerini yaşadığım dönemlerdedir . Verme dönemimde o zorlu durumdan çıkıp psikolojik olarak kendime geldiğimde diyete ek olarak çok sıkı ve çok düzenli spor yapan ve dans eden biri olarak vermişimdir . Yani mutsuzken kilo alan , kendini yemeğe veren biriyim. Mutlu iken de zayıflarım .
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Bir önce ki soru da kısmende olsa bunu da cevaplamışım .ek olarak eylenceli ve aktif olmayı çok seven çok sosyal biriyim diyebilirim.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Sporlarım , danslarım , destek olmayı çok seven yanlarım ve neşeli kişiliğim ile takıma güzel motivasyon sağlıyacağımı düşünüyorum .
Merhaba ben yaklaşık 1 yıldır kk ya hiç girmedim ve ondan dolayı şifremi unutmuşum ve nickimi bir kaç kez değiştirmişdim ve ondan dolayı en son hangi nike de idim hatırlayamıyorum malesef unutmuşum ondan yeni üyelik açtım ama eski ve uzun süreli çok da aktif bir üye idimHoş geldin canım direkt tanıtım formunu doldurmandan tahmin ettim daha önce takımda bulunduğunu eski nickini ve takımını öğrenebilir miyiz ?
Afiyet olsun canım20.03.2021
11.30
1.5 dlm pizza,1 tk bal
14.00 sade kahve,2 hurma,2 dlm yesl elma
18.00
2 kabak dilmleyip firinladim, 4 kasik sarimsakli yogurt,1 kuru kayisi
Su:2 lt
teşekkür ederim canımAy canım benim eşim de patates kızartması isteyip duruyor. Yapmıyorumben de ne yapacağımı şaşırıyorum bazen. Umarım çok yememişsindir
Canım çikolatayla doymazsın zaten. Sakın öyle hatalar yapma çok üzülürsün
Valla menüyü neresinden tutsan elinde kalıyor eküriiim. Triliçe ve sarma yiyorsan akşam patates yemeseydin keşke. Az olması çok önemli değil midene karbonhidrat girmiş yani
Canım harika menü afiyet olsun
Üzülme canım, yedin bitti gitti. Şimdi yakma zamanı , hadi hopppaaaaAslinda 1 dlm ama buyuktu dilm o yuzden 1.5 yazdim menume
Afiyet olsun canımKahvaltı saat 11:45
2 dilim kızarmış kepek ekmek
4 yk Menemen
2 siyah zeytin
3 top peynir
2 ceviz
Bol maydanoz
Ara öğün 14:00
1 fincan filtre kahve
1 kare bitter çikolata
Akşam yemeği 18:00
1 büyük Tabak ızgara tavuklu Sezar salata
kızlar bugün su çok az oldu. Full dışardaydım. Dışarda tuvalete girmeyi sevmediğim için hiç su içmedim. Şimdi yatana kadar 1 litre içmeye çalışacağım
Harikasın canımAhahah sakıııın canım. Sonrası aşırı pişmanlık oluyor. Ben pişmanlık duygusunu hiç sevmediğim için canım aşırı çekmiyorsa yemiyorumyiyeceksem de sadece 1 ısırık alıyorum. Tadını aldım yeter bana diye kendimi teselli ediyorum.
hoş geldiniz9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: fitblonde
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 1.62
KİLONUZ: 75
HEDEF KİLONUZ: 62 (yeniden)
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar (boşandım)
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 1 (kız) 7yaşında
EMZİRİYOR MUSUNUZ:(7yaş)
MESLEĞİNİZ: Ticaret
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: dönem dönem
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: bu üyelik ile hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: migren dışında yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: psikoloji +sağlıklı beden +fit ve enerjik bir vücut + daha aktif daha hafif daha rahat olabilmek+ güzel giyinmek + çocuğuma şişman bir anne olmamak + kendimi aynada beğenmek+ iyi hissetmek ve özgüvenimi tekrar yükseltmek = Daha mutlu ve daha kaliteli bir hayat.✌
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: çok uzun ve çok fazla alıp verme hikayem oldu. Ama her seferinde alma sebebim hayatımın en zor psikolojik süreçlerini yaşadığım dönemlerdedir . Verme dönemimde o zorlu durumdan çıkıp psikolojik olarak kendime geldiğimde diyete ek olarak çok sıkı ve çok düzenli spor yapan ve dans eden biri olarak vermişimdir . Yani mutsuzken kilo alan , kendini yemeğe veren biriyim. Mutlu iken de zayıflarım .
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Bir önce ki soru da kısmende olsa bunu da cevaplamışım .ek olarak eylenceli ve aktif olmayı çok seven çok sosyal biriyim diyebilirim.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Sporlarım , danslarım , destek olmayı çok seven yanlarım ve neşeli kişiliğim ile takıma güzel motivasyon sağlıyacağımı düşünüyorum .
Teşekkür ederim hoşbuldum.Afiyet olsun canım
teşekkür ederim canım
Üzülme canım, yedin bitti gitti. Şimdi yakma zamanı , hadi hopppaaaayandan yandan
Afiyet olsun canım
Harikasın canımo güzel iradenden öperim
hoş geldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?