Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ooyyy neden öyle yapıyor acaba. Bir sıkıntısı mı var canım benim? Kaç yaşındaydı prenses?

Sen yumurtanı haşla en güzeli...
Uyku sorunundan yapiyor ama bir turlu duzen oturtamadik yani
Hos geldiniz takima, insallah hedeflerimize ulasiriz

Suyun az canım trileçe, sarma hiç olmamış fit tost nedir? Trileçenin kalorisi kadar spor cezasını hak ettin
Ay aynı bugün sinir krizi geçirecektim resmen her şey için kavga ediyorlar benim diye İşi gücü bıraktık onların düzgün oynamasını sağlamaya çalışıyoruz resmen
Güzel canım afiyet olsun
20.03.2021
11.30
1.5 dlm pizza,1 tk bal

14.00 sade kahve,2 hurma,2 dlm yesl elma

18.00
2 kabak dilmleyip firinladim, 4 kasik sarimsakli yogurt,1 kuru kayisi

Su:2 lt
Pizzayı dengelemişsin canım
MEnün güzel canım Su içmeye çalış lütfen

Canim o kadar iyi anliyorum ki seni, bizn kuzenler bir arada hep ayni seyler normalde yuzune bakmadiklari oyuncak kiymetli oluyor, birde benim kiz sarlmayi falan sevmiyor, buyuk kuzeni de kiskanclikla karisik olarak sureklj benim kizn tepesinde ee o da bunalinca benim tepeme cikiyor aslinda buyuk kuzeni 6 yasinda kizm olmadan once cok oynardik onunla beni cok sever beni kiskaniyor muhtemelen birde kucuk cocuk gelince ilgi odagi degisti oyle seyler iste cok yorucu oluyor aslinda

Tamam canım kuralları bildiğin için bu durum takımımızın ceza almasına sebebiyet verebilir Kazen ile iletişime geçip eski üyeliğini aktif edip veya üye nickini öğrenirsen çok iyi olur
Bu cuma izne ayrılırsan 16 nisanda listeye dahil olabiliyorsun izne ayrıldıktan sonra üçüncü cuma yani tabi artı değilsen

Psikolojik olarak çok yoruldum hem gitmeyen tuvalet eğitimi hem kavgaları yüzünden Haline de üzülüyorum ne bileyim yeğenim gelir mutlu olur sanıyordum

İyi akşamlar canlar dün baya hasta olduğum için erkenden yattım.biliyorsunuz böbrek idrar yolları karışık bir ağrı çektim.bugün ağrım yok ama kasıklarımda acı var bu iki gün pek hareket etmedim sadece ev işi yaptım .ama yarına iyi olursam hızlıca spor ve adım olayına başlamak istiyorum. Cuma menümü yazıyorum şimdi

Sağol canım

Tebrikler yüzdeniz harika
Sağol kuzum

Ayy gercekten kizlar hepinizin emegine saglik zor is ya

Sanirim oyleyiz ekurimm tebrik ederim senii

Cokk tesekkur ederiz canim eline saglik
Eveeeetttttt ben de seni tebrik ederim canım eküricimm

Sonunda canim yaa kac haftadr bu hafta olalim olalim dedik sonunda olduk
Çok şükürrr devamı da gelsin inşallah

Tebrikler kızlar 2. Olmuşuz. Jasminium84 bireysel de 3. Olmuş tebrikler muhteşemsin maşallah canım
sağol bitanemm

Ellerine sağlık canımın içi

İkinci olan takımımın tüm üyelerini ve dereceye giren Jasminium84 yaseminimi canı gönülden tebrik ediyorum harikasınız canlarım
Sağol kuzumm

Az veriyormuşum gibi geliyor motivasyonum düşüyor bazen.insallah görebilirim 7 leri de. Ama kaplumbağa gibiyim
Hiç düşürme modunu az az gitmesi aslında daha iyi daha kalıcı
Ben bi kere 22-23 yaşındaydım 1 senede 8 kilo vermiştim ama o verdiğim kiloyu taaa doğumuma kadar bi daha da almadım

Biricik ekürim teşekkür ederim

Sağol balımm

Sağol canımm

Aaa unutmuş muyum farkında bile değilim
Tamamdır canım yarın çekerim cezamı

Emeğine sağlık kuzum
Tebrikler asliogretmen Beyaz leylak

Çok geçmiş olsun canımm

Uyku sorunundan yapiyor ama bir turlu duzen oturtamadik yani

Hos geldiniz takima, insallah hedeflerimize ulasiriz
inşlh. Hoşbuldum
Hoşbuldum teşekkürler

19 Mart Cuma Menüm
13:30
1 orta boy tabak soğanlı kıyma kavurması
2 dilim TB ekmeği
4 zeytin
1 kk peynir
1 yk portakal reçeli
3 ceviz 5 badem

16:00 1 portakal +10 fındık
19:00
. 1 kase mercimek çorbası
Fırında sebzeli köfte (4_5 patates yedim)
4-5 köfte
20:30 çay +1 eti canga
3 litre su
Adım sayım 2592
U UcanSupurge

20 Mart Menüm
12:00
Sucuklu yumurta 5-6 ince dilim sucuk 1 yumurta ile
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 tk bal
3 ceviz +10 fındık

17;00 10 badem +1 portakal
19:00. 1 kase mercimek çorbası
4 köfte (dünkü yemekten yedim ama sadece köfteleri)
Salata
*yarından itibaren daha sade besleneceğim
3 litre su
Adım sayım 1595
U UcanSupurge

Takıma girersem mi ceza alırsınız yani ?
Öyle bir şey var ise girmeyeyim .Kalsın Vazgeçtim girmekten peki. Tanıştığımıza memnun oldum. Size iyi kilo vermeler dilerim. İyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaa cok uzakmis yaa off bilmiyorum annemn yanina gidince arti gelirsem takimi kotu etkilemekten korkuyorum cumaya kadar dusunup karar verelim olur mu ?
Psikolojik olarak çok yoruldum hem gitmeyen tuvalet eğitimi hem kavgaları yüzünden Haline de üzülüyorum ne bileyim yeğenim gelir mutlu olur sanıyordum
Cank kizin da kendini wc egitiminden dolayi gergin hissediyordur muhakkak, birde ustine yegenin gelince hem mutluluk hem kiskanclik bir arada oluyor

19 Mart Menüm

12.30
Izgara tavuklu sandviç (çavdar ekmeğine)
1 bardak ayran

19.30
2 kase şehriye çorbası

su: 2,5 lt
Adım:
Eki Görüntüle 2805662
Cumaya gore guzel menu ekurim
20 Mart cumartesi

09.30
1,5 yumurta ile sucuklu yumurta
3 zeytin
1 dikim peynir
Yarım simit

17.30
1 kase yoğurt çorbası

su: 1,5 lt
Adım:
Eki Görüntüle 2805664
Afiyet olsun guzel menu
Cok gecmis olsun canim, insallah toparlarsin biran once
Cumaya gore guzel canim

Cok gecmis olsun canim en kisa zamanda toparlarsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…