- Konu Sahibi Handandandan
-
- #430.521
Uyku sorunundan yapiyor ama bir turlu duzen oturtamadik yaniOoyyy neden öyle yapıyor acaba. Bir sıkıntısı mı var canım benim? Kaç yaşındaydı prenses?
Sen yumurtanı haşla en güzeli...
Hos geldiniz takima, insallah hedeflerimize ulasiriz9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: fitblonde
YAŞINIZ: 33
BOYUNUZ: 1.62
KİLONUZ: 75
HEDEF KİLONUZ: 62 (yeniden)
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar (boşandım)
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI: 1 (kız) 7yaşında
EMZİRİYOR MUSUNUZ:(7yaş)
MESLEĞİNİZ: Ticaret
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ: dönem dönem
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU: bu üyelik ile hayır
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: migren dışında yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: psikoloji +sağlıklı beden +fit ve enerjik bir vücut + daha aktif daha hafif daha rahat olabilmek+ güzel giyinmek + çocuğuma şişman bir anne olmamak + kendimi aynada beğenmek+ iyi hissetmek ve özgüvenimi tekrar yükseltmek = Daha mutlu ve daha kaliteli bir hayat.✌
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ: çok uzun ve çok fazla alıp verme hikayem oldu. Ama her seferinde alma sebebim hayatımın en zor psikolojik süreçlerini yaşadığım dönemlerdedir . Verme dönemimde o zorlu durumdan çıkıp psikolojik olarak kendime geldiğimde diyete ek olarak çok sıkı ve çok düzenli spor yapan ve dans eden biri olarak vermişimdir . Yani mutsuzken kilo alan , kendini yemeğe veren biriyim. Mutlu iken de zayıflarım .
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Bir önce ki soru da kısmende olsa bunu da cevaplamışım .ek olarak eylenceli ve aktif olmayı çok seven çok sosyal biriyim diyebilirim.
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN: Sporlarım , danslarım , destek olmayı çok seven yanlarım ve neşeli kişiliğim ile takıma güzel motivasyon sağlıyacağımı düşünüyorum .
Suyun az canım trileçe, sarma hiç olmamış fit tost nedir? Trileçenin kalorisi kadar spor cezasını hak ettinSelamlar nasılsınız dün menümü paylaşamadım
Menü(hatırladığım kadarıyla)
14.00
2 adet fit tost(ama ben kaşar da ekledim)
6 7 yaprak sarma
1 dilim triliçe
Kendime mini bir abur cubur tabağı yaptım, ama çok sağlıksız değildi, meyve dilimleri felan da vardı, gün içinde ara ara yedim, saatlerini tam hatırlayamıyorum(ama çok çok geçe bırakmadım
17.30 gibi
Fırın tavuk
Az patates
Su
2 lt civarı
Spor
Ay aynı bugün sinir krizi geçirecektim resmen her şey için kavga ediyorlar benim diyeKizlar bu ara gercekten kizm sabrimi siniyor, gunduz uykusu uyumuyor uyumamak icin direniyor ve durum boyle olunca da huysuzlugu zirvede oluyor, surekli bir aglama mizirdanma hali inanin sinirlerim bozuluyor artik ne yapacagimi sasirdimguzduzler kisa ve yeteri kadar yorulmadigi icin uyumuyor diye dusunuyorum ama disari ciktigimz gunlerde de uyumuyor
Güzel canım afiyet olsunİyi Akşamlar
20 Mart Menü Bildirimi
13.10 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 7 zeytin, 3 ceviz, 2 gün kurusu kayısı
17.45 1 kase mercimek çorbası, fırında hamsi buğulama ve salata
3 litre su
U UcanSupurge
Pizzayı dengelemişsin canım20.03.2021
11.30
1.5 dlm pizza,1 tk bal
14.00 sade kahve,2 hurma,2 dlm yesl elma
18.00
2 kabak dilmleyip firinladim, 4 kasik sarimsakli yogurt,1 kuru kayisi
Su:2 lt
MEnün güzel canımKahvaltı saat 11:45
2 dilim kızarmış kepek ekmek
4 yk Menemen
2 siyah zeytin
3 top peynir
2 ceviz
Bol maydanoz
Ara öğün 14:00
1 fincan filtre kahve
1 kare bitter çikolata
Akşam yemeği 18:00
1 büyük Tabak ızgara tavuklu Sezar salata
kızlar bugün su çok az oldu. Full dışardaydım. Dışarda tuvalete girmeyi sevmediğim için hiç su içmedim. Şimdi yatana kadar 1 litre içmeye çalışacağım
Canim o kadar iyi anliyorum ki seni, bizn kuzenler bir arada hep ayni seyler normalde yuzune bakmadiklari oyuncak kiymetli oluyor, birde benim kiz sarlmayi falan sevmiyor, buyuk kuzeni de kiskanclikla karisik olarak sureklj benim kizn tepesinde ee o da bunalinca benim tepeme cikiyorSuyun az canım trileçe, sarma hiç olmamış fit tost nedir? Trileçenin kalorisi kadar spor cezasını hak ettin
Ay aynı bugün sinir krizi geçirecektim resmen her şey için kavga ediyorlar benim diyeİşi gücü bıraktık onların düzgün oynamasını sağlamaya çalışıyoruz resmen
Güzel canım afiyet olsun
Pizzayı dengelemişsin canım
MEnün güzel canımSu içmeye çalış lütfen
Tamam canım kuralları bildiğin için bu durum takımımızın ceza almasına sebebiyet verebilir Kazen ile iletişime geçip eski üyeliğini aktif edip veya üye nickini öğrenirsen çok iyi olurMerhaba ben yaklaşık 1 yıldır kk ya hiç girmedim ve ondan dolayı şifremi unutmuşum ve nickimi bir kaç kez değiştirmişdim ve ondan dolayı en son hangi nike de idim hatırlayamıyorum malesef unutmuşum ondan yeni üyelik açtım ama eski ve uzun süreli çok da aktif bir üye idimtakımlar da toplam 15 kilo vererek 60.5 ile mezun olan bir üye idim ve bu dönemde girdiğim takımlarda spor kaptanlı ve çeşit yarışma vs. Motive önderliği gibi çeşitli aktiviteler yapan ve bir dönemde de kapanmadan önce 14.takımımıza kaptan yardımcılığı yapmışdım 2019 du sanırım ... Onun için işleyişe hakimim.yabancı değilim yani.
Bu cuma izne ayrılırsan 16 nisanda listeye dahil olabiliyorsun izne ayrıldıktan sonra üçüncü cuma yani tabi artı değilsenU UcanSupurge ben memlekete bayrama giderim diyordum ama bayadr gitmedigm icin annem biraz trip atti muhtemelen onumzdeki cuma aksam gidecegm ama ordayken ne yaparim nasil yaparm bilmiyorum, izine ayrilirsam donus sarti nedir ogreneyim de ona gore hareket edeyim
Psikolojik olarak çok yoruldum hem gitmeyen tuvalet eğitimi hem kavgaları yüzündenCanim o kadar iyi anliyorum ki seni, bizn kuzenler bir arada hep ayni seyler normalde yuzune bakmadiklari oyuncak kiymetli oluyor, birde benim kiz sarlmayi falan sevmiyor, buyuk kuzeni de kiskanclikla karisik olarak sureklj benim kizn tepesinde ee o da bunalinca benim tepeme cikiyoraslinda buyuk kuzeni 6 yasinda kizm olmadan once cok oynardik onunla beni cok sever beni kiskaniyor muhtemelen birde kucuk cocuk gelince ilgi odagi degisti oyle seyler iste cok yorucu oluyor aslinda
Sağol canımHarikasın eküricanım Benim de oğlumun bugün doğum günüydü, herkes yedi, ben baktım.
Afiyet olsun eküricanım, iki gün arka arkaya kabak yedim ama bu sefer bende şişlik ve gaz yaptı. Detoks gibi düşünmüştüm ASLInda . Ama şişlik yapınca bugün yemedim.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Canım, akşam yemeğini kaçta yedin ?
Sağol kuzumTebrikler yüzdeniz harika
EveeeettttttAyy gercekten kizlar hepinizin emegine saglik zor is ya
Sanirim oyleyiz ekurimmtebrik ederim senii
Cokk tesekkur ederiz canim eline saglik
Çok şükürrrSonunda canim yaakac haftadr bu hafta olalim olalim dedik sonunda olduk
sağol bitanemm
Ellerine sağlık canımın içiCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 718. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (6.TAKIM) ==> % 1.134
2. (9.TAKIM) ==> % 1.063
3. (5.TAKIM) ==> %0.945
BİREYSEL DERECELER
1.@ummhnisa ==> %2.800==>5.TAKIM
2. Suskunhanim] ==> % 2.149 ==>5.TAKIM
3.Jasminium84 ==> % 1.859==>9.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
afrasyab08 ==> %-2.640==> 13. TAKIM
Sağol kuzummİkinci olan takımımın tüm üyelerini ve dereceye girenJasminium84 yaseminimi canı gönülden tebrik ediyorum harikasınız canlarım
Hiç düşürme modunu az az gitmesi aslında daha iyi daha kalıcıAz veriyormuşum gibi geliyor motivasyonum düşüyor bazen.insallah görebilirim 7 leri de. Ama kaplumbağa gibiyim
Biricik ekürim teşekkür ederimGuzel menu canim afiyet olsun
Hic oyle dusunme canim, cocuk ne zaman hazr hissederse yapacak birsey yok yipratma kendini de yavrunu da, benm eltim kizini 3.5 yasinda tam olarak cikarmisti yani gayet normal, benm esim 10 yasina kadar gece bezlenmisanasi babasi hic birsey dememis
Cok guzel menu canim afiyet olsun
Ayy aslinda onu da yemezdim ama dunden asiri actim hic enerjim kalmamisti gozum dondu
Superriz kizlar hepinzin emegine saglikekurim ayrica tebrik ederim seni Jasminium84
Hic de az degil canim, 3 haftaya 70 lere gelirsin ve senin goruntun acayip degismistir simdi eminimmmotivasyonu kaybetmek yok tam gaz devam ben asiri umutluyum hepimizden sen kac kiloyla baslamistin canim
Ahahahaha cok komik yaaresmen rovansini almis
Olur mu oyle sey canim helal olsun, asil sen helal et bizimle ugrasip duruyorsun Allah razi olsunAllah isini kolaylastirsin insallah
Sağol balımmOlsun ekşi ekşidir canım tebrikler
Kendi basima gezmeyi beceremiyom ben. Sıkılıyorum. Çocuklarla gezerken dur geç konuşarak vakit daha güzel geçiyormuş
Eline emeğine sağlık canım tebriklerr kizlarr
Hadi bismillah bir dikkat etmeye başlasam hızlı gidecek eminim ben
Sen sevenlerini söylemişsin zaten canım. Haftaya eksi hediye olur ins. Haftaya daha güzel eksi ve yuzdeyle gelirsin
Canım tuvalaetemi gitmiyor üzerini mi ıslatıyor.
Ancak daha tamamen alışana kadar kacirmalari çok olur malesef.
Off yaramı destin 2 üç ay sonra bizde tuvalet eğitimine başlayacağız
Eline emeğine sağlık canım tebrikler kizlarrr
Oo güzel eksi canim tebrikler
9 hurma sayı olarak çok gibi gerçekten ama menun genelde iyi bence kurtarmistir
Güzel menü diyecektim ki diyet bari gördümsaati erken olaydı bence sıkıntı yoktu.
Neyse cuma bugun
Ayyy hiç sorma ya geçen hafta batirmistim bendebu hafta da korka korka paylaştım şükür kimse bişey denediğimde gore yanlışlık yok
Güzel menü afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim güzel menü.
Sen yurt dışındaki yaşıyordum canim
He heyyyyt kizlar tebrikler emeğinize sağlık.
Jasminium84 bireysel dereceni tebrik ederim canım
Sağol canımmEmeğine sağlık HaticeciğimArtık sana yetişmek hatta yanyana olmak istiyorum.
Teşekkür ederim canım
canım fazla olan tek şey hurma sayısıafiyet olsun .
Afiyet olsun canım
afiyet olsun eküricanım
İnşallahhhh canımmmHaftaya da regl haftası gibi görünüyor ama neden olmasın
afiyet olsun canımGayet güzel.
Teşekkür ederiz canım
tebrikler güzel takımım
TebriklerJasminium84
Teşekkür ederiz canımmmm
Canımın içi sen helal et.
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar herkese
Spor yapmada epey bir düşüş var bu hafta o totolar yerden kalksın artık hareket vakti
@Breeze96
Beyaz leylak
G Goklerce
Jasminium84
@gulsum462
@elfkkk
asliogretmen
@Ucmelekannesi
@Fit mutlu anne
kumsal68
@cgdmk
@ela_2019
@Pnrrr-20
Aaa unutmuş muyum farkında bile değilimJasminium84 Salı menün yok 100 puanlık spor cezan var
@elfkkk cumartesi , pazar, pazartesi menülerin yok hastalığın nedeniyle izin aldığın için ceza yok
@Ucmelekannesi senin de cuma menün eksik 100 puan da sana ceza
kumsal68 pazartesi gelip salıdan itibaren düzenli menü paylaştığın için teşekkür ederim
Ve bebişler hiç bir aksaklığa mahiyet vermeden menüsünü yazanlar
G Goklerce @Breeze96asliogretmen Beyaz leylak @gulsum462
Emeğine sağlık kuzum12 - 18 Mart Adım Sayıları
1-asliogretmen 77.531
2-Beyaz leylak 45.757
3-Jasminium84 41.079
4- G Goklerce 41.000
5- @Ucmelekannesi 23.262
6- @elfkkk 22.526
7-kumsal68 16.501
8- @Breeze96 14.377
9- @Zeycan123 12.594
Çok geçmiş olsun canımmİyi akşamlar canlar dün baya hasta olduğum için erkenden yattım.biliyorsunuz böbrek idrar yolları karışık bir ağrı çektim.bugün ağrım yok ama kasıklarımda acı var bu iki gün pek hareket etmedim sadece ev işi yaptım .ama yarına iyi olursam hızlıca spor ve adım olayına başlamak istiyorum. Cuma menümü yazıyorum şimdi
inşlh. HoşbuldumUyku sorunundan yapiyor ama bir turlu duzen oturtamadik yani
Hos geldiniz takima, insallah hedeflerimize ulasiriz
Hoşbuldum teşekkürlerAfiyet olsun canım
teşekkür ederim canım
Üzülme canım, yedin bitti gitti. Şimdi yakma zamanı , hadi hopppaaaayandan yandan
Afiyet olsun canım
Harikasın canımo güzel iradenden öperim
hoş geldiniz
Sağol canımÇok geçmiş olsun canımm
Takıma girersem mi ceza alırsınız yani ?Tamam canım kuralları bildiğin için bu durum takımımızın ceza almasına sebebiyet verebilir Kazen ile iletişime geçip eski üyeliğini aktif edip veya üye nickini öğrenirsen çok iyi olur
Bu cuma izne ayrılırsan 16 nisanda listeye dahil olabiliyorsun izne ayrıldıktan sonra üçüncü cuma yani tabi artı değilsen
Yaa cok uzakmis yaa off bilmiyorum annemn yanina gidince arti gelirsem takimi kotu etkilemekten korkuyorumTamam canım kuralları bildiğin için bu durum takımımızın ceza almasına sebebiyet verebilir Kazen ile iletişime geçip eski üyeliğini aktif edip veya üye nickini öğrenirsen çok iyi olur
Bu cuma izne ayrılırsan 16 nisanda listeye dahil olabiliyorsun izne ayrıldıktan sonra üçüncü cuma yani tabi artı değilsen
Cank kizin da kendini wc egitiminden dolayi gergin hissediyordur muhakkak, birde ustine yegenin gelince hem mutluluk hem kiskanclik bir arada oluyorPsikolojik olarak çok yoruldum hem gitmeyen tuvalet eğitimi hem kavgaları yüzündenHaline de üzülüyorum ne bileyim yeğenim gelir mutlu olur sanıyordum
Cumaya gore guzel menu ekurim19 Mart Menüm
12.30
Izgara tavuklu sandviç (çavdar ekmeğine)
1 bardak ayran
19.30
2 kase şehriye çorbası
su: 2,5 lt
Adım:
Eki Görüntüle 2805662
Afiyet olsun guzel menu20 Mart cumartesi
09.30
1,5 yumurta ile sucuklu yumurta
3 zeytin
1 dikim peynir
Yarım simit
17.30
1 kase yoğurt çorbası
su: 1,5 lt
Adım:
Eki Görüntüle 2805664
Cok gecmis olsun canim, insallah toparlarsin biran onceİyi akşamlar canlar dün baya hasta olduğum için erkenden yattım.biliyorsunuz böbrek idrar yolları karışık bir ağrı çektim.bugün ağrım yok ama kasıklarımda acı var bu iki gün pek hareket etmedim sadece ev işi yaptım .ama yarına iyi olursam hızlıca spor ve adım olayına başlamak istiyorum. Cuma menümü yazıyorum şimdi
Cumaya gore guzel canim19 Mart Cuma Menüm
13:30
1 orta boy tabak soğanlı kıyma kavurması
2 dilim TB ekmeği
4 zeytin
1 kk peynir
1 yk portakal reçeli
3 ceviz 5 badem
16:00 1 portakal +10 fındık
19:00
. 1 kase mercimek çorbası
Fırında sebzeli köfte (4_5 patates yedim)
4-5 köfte
20:30 çay +1 eti canga
3 litre su
Adım sayım 2592
U UcanSupurge
Cok gecmis olsun canim en kisa zamanda toparlarsin insallahİyi akşamlar canlar dün baya hasta olduğum için erkenden yattım.biliyorsunuz böbrek idrar yolları karışık bir ağrı çektim.bugün ağrım yok ama kasıklarımda acı var bu iki gün pek hareket etmedim sadece ev işi yaptım .ama yarına iyi olursam hızlıca spor ve adım olayına başlamak istiyorum. Cuma menümü yazıyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?