- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.183
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #431.081
Guzel canim afiyet olsun23 Mart salı
11.00
1 dlm ekmek
1 TK tereyağ bal
15.50
1 çay bardağı leblebi
Yeşil çay
17.00
1 elma
Tarçın 1 kase yoğurt
19.00
4 YK patlıcan oturtma
Salata
1catal makarna kızdan kaldı
Su 2 litre
Eki Görüntüle 2808990
Guzel ama misr fazla geldi sadece24 Mart Çarşamba
9.50
Sucuklu yumurta 4 YK kadar
1 dlm ekmek
13.20
Çok az yağla mısır 1 su bardağı
Sütlü kahve
16.00
1 elma
Yarım portakal
19.00
Semiz otu yemeği
Sarımsaklı yoğurt
1 kepçe tarhana çorbası
Su 2.5 litre falandır heralde karıştırdım dün.
Gunaydin canimGünaydın kızlarTartıya son gün bugünü güzel geçirelim.
Menü güzel canım afiyet olsun regl olamamak kötü maalesef ya gelir insAllahSelamlar
Dünkü menümle geldim , alıntılarım var
24. 03.2021
08.30
1.5 yumurta
1 tb ekmek üzeri az zeytin ezmesi
3 4 ceviz
14.00 gibi
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar
10 12 fıstık
17.00 gibi
1 kupa rezene
1 portakal
5 6 fıstık
18.45 gibi
Kabaklı tonlu patlcanlı yoğurt
Su
3 lt ye yakın
Spor
Yok
Hala reglim sökülmedi, o kadar şişimki... Neredeyse bi hafta geçti. 2 gün önce felan olır gibi oldum, snra kesildi daha da yok, karnım davul gibi.. Anlayamıyorum ya.
Afiyet olsun canım adet düzensizliği yaşıyorsun gerçi Doğumdan sonra 1 sene pek bi düzen olmuyor belki de ondandırSelamlar
24. 03.2021
08.30
1.5 yumurta
3 4 ceviz
14.00 gibi
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar
10 12 fıstık
17.00 gibi
1 kupa rezene
1 portakal
5 6 fıstık
18.45 gibi
Su
3 lt ye yakın
Spor
Yok
Hala reglim sökülmedi, o kadar şişimki... Neredeyse bi hafta geçti. 2 gün önce felan olır gibi oldum, snra kesildi daha da yok, karnım davul gibi.. Anlayamıyorum ya.
vallahi ben de öyleyim yaa bi kendimedir hırsım ama o da her zaman olmazAksam yine fazla olmus ekurim
Masallah annene yaa , ben nie hirssiz bir bogayim ki
hayırlı olsun canımm, çoookkkk mutlu olsunlar inşallahSlmmm kizlarrr cok özlendiniz arada yazmak giriyorum ama yazamadan çıkıyorum. Umarim hepiniz iyisinizdir. Ben cok yoğunum hatta aşırı yogun. Kiz kardeşimin sözü var pazar günü. Yarin da damat ve ailesi gelecek p.tesi gününe kadar burdalar. Kilo durumum cok iyi. Bu sabah tartida 67.5 gördüm umarim böyle devam eder.
U UcanSupurge zehroşum etiketlerinde eksik etmiyor beni sağol canım benim Allah im sana da kolaylık versin inşallah.
Jasminium84 canim sen ne yaptin iş durumun belli oldu mu sonuç nedir.
babamdan etkileniyor olabilirMaşallah, onun yükseleni oğlak falandır
nazik olacağım diye bi gün orta yerimden kırılıp gideceğim haberim yokAy laf sokuşu bile nazik
İş konusunu düşün düşün boşa stres oluyo ınsan, ben hayorlısı için dua edip tevekkul etmeyi sectım ama o yonetıcı musvettesıne kinim öfkem araara kabarıuor, şeytan bişeyşer yap rezıl et onu dıyo,somra dıyorum Allah versın cezasını. Eden bulıyor mu ya , bazısı samki bulmuyo tobe yarabbimm
sağol canımmASLInda öyle bir hırs değil, kafaya taktıysam bir şeyi mutlaka yapmak isterim. Hırsım kendime yani
afiyet olsun canım
Anneye kocaman alkış
afiyet olsun canım
afiyet olsun canımSenin görmediğini bende hiç görmedim
güle güle kullan canım, inşallah yarına kadar mis gibi olur.
Afiyet olsun canım
geldim geldiim canımın içi, akşamları çocuklarla vakit geçiriyorum ya gelemiyorum balımJasminium84 ekurim nerelerdesin, gerci sen sabahlari ugrayabiliyorsun genelde
Şükür canım senle ilgili sıkıntı olmamışhayırlı olsun canımm, çoookkkk mutlu olsunlar inşallah
kızların soruştırması tamamlandı, kınama almışlar, adli bir soruşturma açılmayacakmış, ücretlerin tahsilini yapmaya çalışıyorlar
benim için şu an bi durum yok ama genel anlamda bana karşı bi güvensizlik oldu şu an, her yaptığım iş 50 kişi tarafından 50 kere inceleniyor falan
sorduğun için teşekkür ederim kuzumm
Cok sukur seninle ilgili birsey olmamis, guvensizlik bir sure sonra gececektir olayin ustunden zaman gectikce unutulacak ve eski etkisini birakmayacak emin ol ❤vallahi ben de öyleyim yaa bi kendimedir hırsım ama o da her zaman olmaz
hayırlı olsun canımm, çoookkkk mutlu olsunlar inşallah
kızların soruştırması tamamlandı, kınama almışlar, adli bir soruşturma açılmayacakmış, ücretlerin tahsilini yapmaya çalışıyorlar
benim için şu an bi durum yok ama genel anlamda bana karşı bi güvensizlik oldu şu an, her yaptığım iş 50 kişi tarafından 50 kere inceleniyor falan
babamdan etkileniyor olabilir
nazik olacağım diye bi gün orta yerimden kırılıp gideceğim haberim yok
bence eden hep buluyor da keşke bizde görsek
iş durumun ne oldu peki, bölüm değişikliği hala istiyorlar mı
sağol canımm
geldim geldiim canımın içi, akşamları çocuklarla vakit geçiriyorum ya gelemiyorum balım
Menu guzel canim insallah adetin de sokulur rahat edersin, benm de siskinligm var hala olmadimSelamlar
24. 03.2021
08.30
1.5 yumurta
3 4 ceviz
14.00 gibi
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar
10 12 fıstık
17.00 gibi
1 kupa rezene
1 portakal
5 6 fıstık
18.45 gibi
Su
3 lt ye yakın
Spor
Yok
Bölum degısıklogını bence laf olsun diye onerdıler, bu da mobbınge gırıyo aslında. Cunku ben It ciyim, bana uygun bolum yok..vallahi ben de öyleyim yaa bi kendimedir hırsım ama o da her zaman olmaz
hayırlı olsun canımm, çoookkkk mutlu olsunlar inşallah
babamdan etkileniyor olabilir
nazik olacağım diye bi gün orta yerimden kırılıp gideceğim haberim yok
bence eden hep buluyor da keşke bizde görsek
iş durumun ne oldu peki, bölüm değişikliği hala istiyorlar mı
sağol canımm
geldim geldiim canımın içi, akşamları çocuklarla vakit geçiriyorum ya gelemiyorum balım
İnş canım sagolll sen nasılsınne var ne yokİns negatif dur canım. Geçmiş olsun.
Çok kalorili canım, ama cok canım cekmiştiSağlıksız bir ürün değildir inşallah
Aşure olmasa spor falan harika.afiyet olsun canım
Cevizli sucuk ta çok kalorili değil mi.afiyet olsun canım
Muhteşemsin ekürim
Afiyet olsun canım
Valla dün sen rahatsızlık derken benim de içimden geçti.Hayırlısı olsun
Aramıza dön artık.Yedin içtin yeter.Kendine gel artık
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun canım
Hayırlı uğurlu olsun canim. Rabbim hep mutlu etsin ins.Slmmm kizlarrr cok özlendiniz arada yazmak giriyorum ama yazamadan çıkıyorum. Umarim hepiniz iyisinizdir. Ben cok yoğunum hatta aşırı yogun. Kiz kardeşimin sözü var pazar günü. Yarin da damat ve ailesi gelecek p.tesi gününe kadar burdalar. Kilo durumum cok iyi. Bu sabah tartida 67.5 gördüm umarim böyle devam eder.
U UcanSupurge zehroşum etiketlerinde eksik etmiyor beni sağol canım benim Allah im sana da kolaylık versin inşallah.
Jasminium84 canim sen ne yaptin iş durumun belli oldu mu sonuç nedir.
Sağol canım bende iyiyim. Aynı iş güç kızlarla evle kendimle uğraşma çabasındayızİn
İnş canım sagolll sen nasılsınne var ne yok
Ah o mısır yaktı beniGuzel canim afiyet olsun
Guzel ama misr fazla geldi sadece
Gunaydin caniminsallah guzel bir gun olacak
Menü güzel bence canım afiyet olsun.Selamlar
24. 03.2021
08.30
1.5 yumurta
3 4 ceviz
14.00 gibi
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar
10 12 fıstık
17.00 gibi
1 kupa rezene
1 portakal
5 6 fıstık
18.45 gibi
Su
3 lt ye yakın
Spor
Yok
Şükür canım senle ilgili sıkıntı olmamış
çok şükür kızlar, benlik bi konu olmadıCok sukur seninle ilgili birsey olmamis, guvensizlik bir sure sonra gececektir olayin ustunden zaman gectikce unutulacak ve eski etkisini birakmayacak emin ol ❤
kaç yıldır bu şirkettesin?Bölum degısıklogını bence laf olsun diye onerdıler, bu da mobbınge gırıyo aslında. Cunku ben It ciyim, bana uygun bolum yok..
Kariyerımı değiştirmeye degcek bir şirkey olmadıgını anladım
2 yıldır burdayım, oncesi de 13 yıl.kaç yıldır bu şirkettesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?