Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Güzel aşama kaydetmiş bence canım oyy kıyamam yaaa
Çok şükür bişey çıkmamış çok sevindim canımm

22.03.2021
11.00 sutlu kahve, 2 kare bitter
12.30
2 haslanms yumrta,1 dlm peynr,6 zeytin, domates,havuc,2 ceviz,yarm portakl

16.00 sade kahve
18.30 firin karnbahar,yogurt

Su:3lt

22 Mart

Sabah 9:00
Sekersiz sutlu kahve

oglen12:30
Dort yk haslanmis tuzsuz yagsiz bulgur
Bes yk soganla kavrulmus yesil fasulye

ara 17:00
Bir muz

aksam 19:00
Dort yk yogurt aci biberle

iki litre su
Çok iyiler bravo..
Cuma 63.1
Bugün 62.7
Fark - 400
Süper canım
Arkadaslar bn fazla kimseyi tanimiyorum yasinizi memleketinizi yazarmisiniz sorun olmazsa
arkadasiz biraz tanimak isterim sizleri
Canım ben Elif. Bikaç gündür pek sık uğragamasam daaslen trabzonluyum ve sınıf öğretmeniyim. 7 yaş ve 10 aylık 2 oğlum var.
Canım nasıl oldunn?
Kızlaaarrrr Allah'a şükür bişeyim yokmuş ayy iki gündür ne senaryolar kurdum kafamda ne yeşilçamlar çevirdimEvham ne kadar kötü bişey tevekkül ne kadar güzel bir şey

İnsanın içini burksa da biraz ve o anlık etkisi kötü olsa da senin çıkardığın ders, kendine kattıkların harika. Olumsuz tecrübeyi olumlulaştırmak.. Herkes başaramaz, takdir ettim.

Eki Görüntüle 2808025
Arkadaşlar bence bu haftadan hizzaya gelelim.dönüşüm diyor muhteşem olacak diyor.zopayı da yenilemiş

Öğle kh oranı yüksek olsa da kalan kısmı süper ekürim brnim
Canım hiç ihmal etme , Rabbim acil şifalar versin inş

23 Mart Salı

12.30
1 kase brokoli çorbası
2 parça ızgara tavuk
1 kase yeşil salata

19.30
1 kase kabak kızartma
1 küçük parça Arap tava
1 kase yoğurt

su: 2,5 lt
Adım: Eki Görüntüle 2808300
Kızartma olmasaymış iyiymiş ama onun dışında gayet güzel olmuş canım
Evet canım farkındayım ama şu ara hala gelmeyen reglimle(daha doğrusu gelip giden ve beni şüpheye düşüren) birlikte çook yoğun bir tatlı isteğim olabiliyor, işte onu bastıragım diye de tüketiyorum, en azından şimdilik bakalkm
Elifim nerelerdesin bebiş ne durumda ? Menün güzel canım

Şükür her şey yolundaymış eloşum dikkat et kendine hayırlı uğurlu olsun canım mutlu olsunlar inşallah
Canım çok şükür iyiym, bu lekelenme tarzındaki reglim beni düşündürüyor şu ara, vücudum desen çoook şiş, bbeğimin mızmızlığı özellikle akşam saatlerinde oluyor ama çok şükür iyi canım, sağolasın
Canım ben de tedirgin olmadım değil ama diyetisyen önerince güvendim sanki

24.03.2021 spor
7 bin adim: 70p
1000 ip atlama : 200 p
Toplam : 270p Jasminium84 U UcanSupurge
Süpersiniz süpersiniz süpersiniz

24 Mart çarşamba
Kahvaltı 08:30

2 dilim beyaz ekmek arası kaşarlı tost ( yarım dilim kaşardan yapıldı.

Öğle yemeği 12:30

1 kase ıspanak yemeği

4-5 yk yoğurt

Akşam yemeği 21:00

4-5 parça ciğer

1 yk haydari

1 kuru patlıcan dolması

1 yk Rus salatası

1 yk börülce salatası

Kızlar bu hafta o kadar dikkatsiz davrandım ki. Hepinizden özür diliyorum. Eşim yemeğe çıkardı, misafirliğe gittik derken Cuma’ya geldim bile. İnşallah yarın artı çıkmam. Çok kötüyüm. Hep kalorili şeyler yedim içtim.

Sağol canımm

İhbar ve kıdem evet ama işeiade acmayı dusunuyorum
bırakma peşini bence de sürünsünler mahkeme mahkeme

Memnun oldum canim
allah bagislasin yavrularini
Hayat ister istemez tecrube kazandiriyo. ben cok erken basladigimi dusunuyorum hayata allaha sukur yiprandik ama telefisini yapiyorum yeterki gucu elimizden birakmayalim her konuda hayat devam ediyo bir sekilde
Bu arada cok ogretmen burda var ne guzel

Günaydın kızlar Tartıya son gün bugünü güzel geçirelim.
Yarini hatirlatinca hic iyi bir sabah geciremedim kv geldi khvaltiya neler neler hazirladim ispanakli peynirli borekler sucuk lu pizzalar mi birsuru kahvaltilik onlar yerken ben cay yudumladim umarim yarin karsiligini almis olurrum

Son düzenleme:
çok şükür kızlar, benlik bi konu olmadı
ücreti de tahsl edebilirsek tamamen kapanacak
ama şu güvensizlik durumu normal olsa da rahatsız edici
Evet canim insani cok huzursuz eden bir durum ama inan zamanla unutulacak ve eskiye donecek
Birsey olmadiysa sorun yok canim
Aksam biraz kalabalik ama porsiyonlari az en azindan,
Yarini hatirlatinca hic iyi bir sabah geciremedim kv geldi khvaltiya neler neler hazirladim ispanakli peynirli borekler sucuk lu pizzalar mi birsuru kahvaltilik onlar yerken ben cay yudumladim umarim yarin karsiligini almis olurrum
Helal olsunn sanaa iste irade budur

Slm kızlar sabah sağlık ocağına gittik oğlanın boy kg takibi için gitmisken kendim de doktora gözüktüm dedim böyle böyle halsizlik var covit belirtisi olabilir dedi başka hiçbir sıkıntım yok ama halsizim cidden istersen bulantı için ilaç yazayım bı de parol dedi başka ilaç kullanmam zaten 10 gün sonra halsizligin geçmezse gel değerlerine bakalım dedi gebelik testi yaptım negatif
Demin tansiyonumu ölçtüm 9/5 çıktı şekerim 60 acaba bunlardam kaynakli mi halsizligin

Cok gecmis olsun canim, sekerin cok dusuk cikmis karnin ac miydi

Bence iki cocuklu olman halsızlık nedeni.bende de hep var zira tek cocuga ragmen, koku duyun nasıl , inş degildir covit ya

Boy kilo kac cıkto , biz 2 ayı gecıktır gıtmıyos, meraktayım ek gıda nasıl yansıdı acaba kiloya die

Geline gel saygıdan kv yanında bişey bile yemıyo

Bugüne en azından dikkat etseydin canım listede olduğumuzu unutmayalım lütfen sadece kendimiz değil tüm takım etkileniyor bu durumdan
Maşallah canım iradene hayran kaldım
25.03.2021
11.00 sutlu kahve
12.30
2 haslnms ymrta,1 dlm peynr,6 zeytn,domates,maydanoz,2 ceviz,1 suda beklems kayisi

16.00 sade kahve
18.30 firin kabak,yogurt

Su: 2.5 lt
Perşembe kabağı
Belki de ondandır canım dikkat et kendine kuzum emziriyorsun üstelik
Ah benim de kontrolüm vardı şekerin düşük çıkmış dedi doktor şaşırdım anne tarafım full şeker hastası oysa
Geline gel saygıdan kv yanında bişey bile yemıyo
Kaynana saygısı değil süpürge korkusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…