- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #431.121
Evet açtım tabi cnm tokluk olması imkansjz ama doğru da olmayabilir şimdi aklıma geldi şeker aletinin ucuna takılan parçasının tarihi geçmiş olabilir ondan dolayı da yanlış çıkmıştır belki annem dediCok gecmis olsun canim, sekerin cok dusuk cikmis karnin ac miydi
Ay ne bilim kız 9ay olcak nerdeyse hala alisamadim mi ki 2 çocukluğaBence iki cocuklu olman halsızlık nedeni.bende de hep var zira tek cocuga ragmen,koku duyun nasıl , inş degildir covit ya
Boy 70 küsürdü tam hatrlamiyom vala da 10 kg cnm 2 buçuk ayda 700 Gr almış sizin kaçti en son ben evde kucağımda tartiyorum sürekli boyu düzgün olcemiyoz bı hareketli oluncaBoy kilo kac cıkto , biz 2 ayı gecıktır gıtmıyos, meraktayım ek gıda nasıl yansıdı acaba kiloya die
Belli olmuyor ki cnm sorunsuz ilerlesin insAllah hamilelikte bı de şekerle tansiyonla uğraşma ..Belki de ondandır canım dikkat et kendine kuzum emziriyorsun üstelik
Ah benim de kontrolüm vardı şekerin düşük çıkmış dedi doktor şaşırdım anne tarafım full şeker hastası oysa
Afiyet olsun canım çok güzel menü bence25 Mart menüm
Kahvaltı 10.30
1yumurta
Kk beyaz peynir
1domates
1salatalik
Bol yeşillik
1dilim tam buğday ekmeği
Ara:4ceviz
Akşam:15.45
1kabagi rendeledim, yağsız soteledim,nane ve dere otu attım,4yk yoğurtla yedim.(bir müddet kabak yemeyecegim)
Su:2,5 litre
Spor: henüz yapmadım
U UcanSupurgeJasminium84
Evet canim insani cok huzursuz eden bir durum ama inan zamanla unutulacak ve eskiye donecek
Birsey olmadiysa sorun yok canim
Aksam biraz kalabalik ama porsiyonlari az en azindan,
Helal olsunn sanaaiste irade budur
Gecmis olsun canim umarim en kisa zamanda toparlarsinSlm kızlar sabah sağlık ocağına gittik oğlanın boy kg takibi için gitmisken kendim de doktora gözüktüm dedim böyle böyle halsizlik var covit belirtisi olabilir dedibaşka hiçbir sıkıntım yok ama halsizim cidden istersen bulantı için ilaç yazayım bı de parol dedi başka ilaç kullanmam zaten 10 gün sonra halsizligin geçmezse gel değerlerine bakalım dedi gebelik testi yaptım negatif
Demin tansiyonumu ölçtüm 9/5 çıktı şekerim 60 acaba bunlardam kaynakli mi halsizligin
Saolasin cnm insAllahGecmis olsun canim umarim en kisa zamanda toparlarsin
Sesli guldum valla alemsin sorma saygidan kesinlikle. bisi yiyemiyom yanindaGeline gelsaygıdan kv yanında bişey bile yemıyo
Baya baya hafif maşallah25 Mart menüm
Kahvaltı 10.30
1yumurta
Kk beyaz peynir
1domates
1salatalik
Bol yeşillik
1dilim tam buğday ekmeği
Ara:4ceviz
Akşam:15.45
1kabagi rendeledim, yağsız soteledim,nane ve dere otu attım,4yk yoğurtla yedim.(bir müddet kabak yemeyecegim)
Su:2,5 litre
Spor: henüz yapmadım
U UcanSupurgeJasminium84
Sen evde yaptın yani canım sağlık ocağı yakın değil mi bi gün aç karnına tahlil verdir inşallah bi sıkıntı çıkmazBelli olmuyor ki cnm sorunsuz ilerlesin insAllah hamilelikte bı de şekerle tansiyonla uğraşma ..
Şeker aletinin ucuna takılan parçasının tarihi geçmiş olabilir ondan dolayı belki yanlış çıkmıştır bklm yarın yeni bı uçla denerim
Vay vay Perşembeye layık bir menü dahaU UcanSupurge
25 Mart
Sabah 10:00
Bir sb yogur suyu (kenara biriken suyundan)
Oglen 13:00
Bir portions ispanakli yumurta
1 dilim keci peyniri
Bes zeytin
1 kb beyaz peynir
Bir kese domates salatasi
Iki dilim kepek ekmek
Aksam 19:00
Bir kucuk elma
Yesil cay ( acikmamistim yemedim yarin eksi gormek istiyorummmmm )
3 litre su
Yoğurt suyu kendi mayaladigin suyu ise daha faydalıdır snrm afiyet olsun güzel menüU UcanSupurge
25 Mart
Sabah 10:00
Bir sb yogur suyu (kenara biriken suyundan)
Oglen 13:00
Bir portions ispanakli yumurta
1 dilim keci peyniri
Bes zeytin
1 kb beyaz peynir
Bir kese domates salatasi
Iki dilim kepek ekmek
Aksam 19:00
Bir kucuk elma
Yesil cay ( acikmamistim yemedim yarin eksi gormek istiyorummmmm )
3 litre su
Evet cnm evde yaptım sağlık ocağı şu an kan aldırmam senden kovit suphesinden kaynaklı dedi ben değerlerimde sıkıntı olabilir mi dedimSen evde yaptın yani canım sağlık ocağı yakın değil mi bi gün aç karnına tahlil verdir inşallah bi sıkıntı çıkmaz
Evet canim yogurdu hep kendim mayalarimYoğurt suyu kendi mayaladigin suyu ise daha faydalıdır snrm afiyet olsun güzel menü
Evet cnm evde yaptım sağlık ocağı şu an kan aldırmam senden kovit suphesinden kaynaklı dedi ben değerlerimde sıkıntı olabilir mi dedim
3 dilim peynirli börekten başka sıkıntı yoktu aslında25 Mart Perşembe
Kahvaltı hazırlamaya üşendim
1 kase- sütle tam buğdaylı mısır gevreği
Ceviz
Ara
1 elma
1 portakal
Akşam
3 tane peynirli börek
Acı biber turşusu
Ayran
Su 2 lt anca olmuştur yatana kadar içerim daha
Spor yok
Biliyorum çok çok çok kötü menü hiç perşembe menüsü değil ama hiç birşeye halim yokk akşama kadar oğlan uyudugunda uyudum uyanıkken uzandım hep
Yoğurdu bende hep yaparım peynir yapmıyorum ama alışınca hazır yoğurt yiyemiyoruzEvet canim yogurdu hep kendim mayalarim
Peynirde yapacamda kismet olmuyo
Valla her gecen gun rahat etcegımıze zorlasıyo sanki,benımkı gece her saat başı uyanmaya başladı ,gunduz uyumaması yetmes gibi :) gunduz kendı kendıne oynamıyo hiç her dk bırlıkte oynayalım ıstıyı, ona yemek bile zor yapıyorum,eşimi salona kapadık test nefatıf ama 10 gun karantinada . Ins hayırlısıyla negatif sekılde bıter cok sagol canımEvet açtım tabi cnm tokluk olması imkansjz ama doğru da olmayabilir şimdi aklıma geldi şeker aletinin ucuna takılan parçasının tarihi geçmiş olabilir ondan dolayı da yanlış çıkmıştır belki annem dedi
Ay ne bilim kız 9ay olcak nerdeyse hala alisamadim mi ki 2 çocukluğabu arada eşininde biseyi yoktur insAllah
Boy 70 küsürdü tam hatrlamiyom vala da 10 kg cnm 2 buçuk ayda 700 Gr almış sizin kaçti en son ben evde kucağımda tartiyorum sürekli boyu düzgün olcemiyoz bı hareketli olunca
Belli olmuyor ki cnm sorunsuz ilerlesin insAllah hamilelikte bı de şekerle tansiyonla uğraşma ..
Şeker aletinin ucuna takılan parçasının tarihi geçmiş olabilir ondan dolayı belki yanlış çıkmıştır bklm yarın yeni bı uçla denerim
Afiyet olsun canım çok güzel menü bence
Hahahaha ya sana hayranım ya, kendın hamıle oldugun halde diyet için herkesı motice etmenBugüne en azından dikkat etseydin canım listede olduğumuzu unutmayalım lütfen sadece kendimiz değil tüm takım etkileniyor bu durumdan
Maşallah canım iradene hayran kaldım
Perşembe kabağı
Belki de ondandır canım dikkat et kendine kuzum emziriyorsun üstelik
Ah benim de kontrolüm vardı şekerin düşük çıkmış dedi doktor şaşırdım anne tarafım full şeker hastası oysa
Kaynana saygısı değil süpürge korkusu
Bilmiorum günü çöp gibi geçirmiş hissediyorum3 dilim peynirli börekten başka sıkıntı yoktu aslında
Belli olmuyor bizimde bazen çok uyanıyor bazen az ama zorluyor ya cidden insAllah canımValla her gecen gun rahat etcegımıze zorlasıyo sanki,benımkı gece her saat başı uyanmaya başladı ,gunduz uyumaması yetmes gibi :) gunduz kendı kendıne oynamıyo hiç her dk bırlıkte oynayalım ıstıyı, ona yemek bile zor yapıyorum,eşimi salona kapadık test nefatıf ama 10 gun karantinada . Ins hayırlısıyla negatif sekılde bıter cok sagol canım
Fıstık tuzlu muMenü
08.30 gibi
1.5 yumurta
14.00 gibi
1 kupa sütlü kahve
1 diyet bar
10 12 fıstık
17.00 gibi
1 kupa rezene
1 portakal
Az fıstık
18.45 gibi
3 yk yulaf ezmesi
3 4 ceviz
3 4 kayısı
1 tk hidstan cevizi
Bol sütlü lapa
Su
2.5 lt aşkın
Spor
8350 adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?