- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #431.821
Muhtemelen regl kaynaklı canım cumaya geçer inşallahU UcanSupurge canım ben de artı geldim. 350 gram kadarcık .
İnşallah Cuma gününe kadar hem regl biter, hem de şişkinlikler gider.
bahar nezlesiyim cnm korona da burun akmıyor daha cuma test yaptıran bir arkadaşla konuştumcanım ya b test mi yaptırsan
bahar nezlesiyim cnm korona da burun akmıyor daha cuma test yaptıran bir arkadaşla konuştum
aaa ben yanlış biliyordum o zaman, akıntı olur zannediyordumJasminium84 zaten korona olsam bu kadar hafif geçmez astım bronşit hastasıyım.
teşekkür ederim canım. kendmi tartıyorum zaten koku tad var. iştah kaybı yok maşallahaaa ben yanlış biliyordum o zaman, akıntı olur zannediyordum
Allah korusun, atlatsaydık zaten şu süreci
geçmiş olsun sana
üniversitede ben de öyleydim sabahın kör vaktinde annemle spora gider 2,3-3 saat spor yapıp eve gelip mükellef kahvaltı yapardık ya da öğlen giderdik spora çıkınca döner yerdik falankızlar kuzenim ve görümcesi spora gidiyorlar hemde uzak mesafede salon dolmuşla gidip geliyorlarbiraz önce ekler tatlısı paylaşmış durumunda. her gün çikolata kurabiye falan. hey yarabbim diyorum insanlara. sözde spora gitti oluyorlar
Yok artık o kadar riske gir dolmuşla salona git üstüne ekler yekızlar kuzenim ve görümcesi spora gidiyorlar hemde uzak mesafede salon dolmuşla gidip geliyorlarbiraz önce ekler tatlısı paylaşmış durumunda. her gün çikolata kurabiye falan. hey yarabbim diyorum insanlara. sözde spora gitti oluyorlar
valla cnm kuzen benden şişman birde sezeryan doğum yaptı sözde zayıflayacak ama yeme derdindeüniversitede ben de öyleydim sabahın kör vaktinde annemle spora gider 2,3-3 saat spor yapıp eve gelip mükellef kahvaltı yapardık ya da öğlen giderdik spora çıkınca döner yerdik falan
ama iyi kilo verip sıkılaşmıştım ama tabii o zamanlar 22 yaşındaydım metabolizmamın tavanda olduğu yıllardı ahhhh gençlik
hayır o değil cnm durmlarıda iyi değil çocuğunun rızkından kısıp salona veriyorYok artık o kadar riske gir dolmuşla salona git üstüne ekler yeevde zumba yaparım daha iyi
yok kuzum zaten belli bi yaştan sonra o iş çok zor zaten sadece sporla veremez tabii kivalla cnm kuzen benden şişman birde sezeryan doğum yaptı sözde zayıflayacak ama yeme derdinde
ama buna kızarım yaa hem böylesi bi fedakarlık yap hem de resmen çöpe at yaniihayır o değil cnm durmlarıda iyi değil çocuğunun rızkından kısıp salona veriyor
görümcesi gidiyor ya eksik kalmaz canımyok kuzum zaten belli bi yaştan sonra o iş çok zor zaten sadece sporla veremez tabii ki
ne demeye kendine eziyet ediyor madem hem yemeye devam edip hem de spor yapıyor
ama buna kızarım yaa hem böylesi bi fedakarlık yap hem de resmen çöpe at yanii
bari evde yaspın sporunu da en azından parası gitmez
Odem var malesef limon zencefil ii geliyodu uc gundur icmiyorum geri basliyim bari300 ne ki halledersin cnm kolay gelsin
100 geldiyse iyi cnm baklavadan sonra bol su iç ödem var demek ki geçer insAllah
Afiyet olsun canım güzel menü
Artı değilsin ya ona bak cnm yeniden toparliycaz insAllah
Gecmis olsun bahar nezlesidir korinada burun akmaz cunkiAy burnum şelale gibi akıyorsinir oldum iyice
saol cnm evet alerjik astım bronşitim olduğu için maalesef bu dönemler öyle bendeGecmis olsun bahar nezlesidir korinada burun akmaz cunki
Bnde giderdim yillar once 15 kilo vermistim erkek gibide kas yapmistim agirlik calisirdim tabi sonra pisman oldum 9-11:30 hergun spor yapardimkızlar kuzenim ve görümcesi spora gidiyorlar hemde uzak mesafede salon dolmuşla gidip geliyorlarbiraz önce ekler tatlısı paylaşmış durumunda. her gün çikolata kurabiye falan. hey yarabbim diyorum insanlara. sözde spora gitti oluyorlar
yaaa çok seviyorum ben ip atlamayıKizlar ip atlarken goguslerim yerinden firliycak gibi karar verdim hergun en fazla 1000 atlamam lazim asiri derecede sikilasla oldugunu farkettim butun vicudumda goguslerden vermek istemiyorum y’a simdi gidip spor styen aliyim belki ise yarar
Bin atlarsan harika olur ama dizlere dikkat canımKizlar ip atlarken goguslerim yerinden firliycak gibi karar verdim hergun en fazla 1000 atlamam lazim asiri derecede sikilasla oldugunu farkettim butun vicudumda goguslerden vermek istemiyorum y’a simdi gidip spor styen aliyim belki ise yarar
öyle cnm önemli olan içten gelmesiBnde giderdim yillar once 15 kilo vermistim erkek gibide kas yapmistim agirlik calisirdim tabi sonra pisman oldum 9-11:30 hergun spor yapardim
Simdi diyom bosuna para vermisim o kadar aylik 45€ verirdim
Spor yapmak istedikten sonra evde de yaparsin motivasyon onemli olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?