Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aaa ben yanlış biliyordum o zaman, akıntı olur zannediyordum
Allah korusun, atlatsaydık zaten şu süreci
geçmiş olsun sana
teşekkür ederim canım. kendmi tartıyorum zaten koku tad var. iştah kaybı yok maşallah mevsim geçisinde maalesef oluyorum ben böyle

üniversitede ben de öyleydim sabahın kör vaktinde annemle spora gider 2,3-3 saat spor yapıp eve gelip mükellef kahvaltı yapardık ya da öğlen giderdik spora çıkınca döner yerdik falan
ama iyi kilo verip sıkılaşmıştım ama tabii o zamanlar 22 yaşındaydım metabolizmamın tavanda olduğu yıllardı ahhhh gençlik

Yok artık o kadar riske gir dolmuşla salona git üstüne ekler ye evde zumba yaparım daha iyi

valla cnm kuzen benden şişman birde sezeryan doğum yaptı sözde zayıflayacak ama yeme derdinde

valla cnm kuzen benden şişman birde sezeryan doğum yaptı sözde zayıflayacak ama yeme derdinde
yok kuzum zaten belli bi yaştan sonra o iş çok zor zaten sadece sporla veremez tabii ki
ne demeye kendine eziyet ediyor madem hem yemeye devam edip hem de spor yapıyor

hayır o değil cnm durmlarıda iyi değil çocuğunun rızkından kısıp salona veriyor
ama buna kızarım yaa hem böylesi bi fedakarlık yap hem de resmen çöpe at yanii
bari evde yaspın sporunu da en azından parası gitmez

görümcesi gidiyor ya eksik kalmaz canım

300 ne ki halledersin cnm kolay gelsin

100 geldiyse iyi cnm baklavadan sonra bol su iç ödem var demek ki geçer insAllah

Afiyet olsun canım güzel menü

Artı değilsin ya ona bak cnm yeniden toparliycaz insAllah
Odem var malesef limon zencefil ii geliyodu uc gundur icmiyorum geri basliyim bari

Bnde giderdim yillar once 15 kilo vermistim erkek gibide kas yapmistim agirlik calisirdim tabi sonra pisman oldum 9-11:30 hergun spor yapardim
Simdi diyom bosuna para vermisim o kadar aylik 45€ verirdim
Spor yapmak istedikten sonra evde de yaparsin motivasyon onemli olan

Kizlar ip atlarken goguslerim yerinden firliycak gibi karar verdim hergun en fazla 1000 atlamam lazim asiri derecede sikilasla oldugunu farkettim butun vicudumda goguslerden vermek istemiyorum y’a simdi gidip spor styen aliyim belki ise yarar
yaaa çok seviyorum ben ip atlamayı
ama atlayamıyorum yaa ip atlamak bana eziyet oluyo rresmen

Kizlar ip atlarken goguslerim yerinden firliycak gibi karar verdim hergun en fazla 1000 atlamam lazim asiri derecede sikilasla oldugunu farkettim butun vicudumda goguslerden vermek istemiyorum y’a simdi gidip spor styen aliyim belki ise yarar
Bin atlarsan harika olur ama dizlere dikkat canım

öyle cnm önemli olan içten gelmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…