- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #431.901
Şehriye + yayla bir Arada hiç olmamış üstelik sabah tost varken su epey artıştaKahvaltı 09:00
2 kepek ekmekle kaşarlı tost (1 dilim kaşardan yapıldı)
Öğle yemeği 12:30
1 kase yayla çorbası
4 yk zeytinyağlı enginar kalbi
4 yk şehriyeli güveç
Akşam yemeği 18:00
3-4 parça fırında fileto
5-6 tane fırında mantar-sarımsak-domates
4 yk yoğurt
1 yk patates püresi
Ara öğün 21:30
1 fincan Yeşil çay
Su : yatana kadar 2,5 lt olacak
Baya iyi geliyor göze29 mart
09.00 1 haslanmıs yumurta beyazı, 1 dilim tb ekmek
13.00 hurmalı bar
15.00 sütlü türk kahve
17.00 ton balıklı yeşil salata
3 litre su
Spor yok ( zopppaaaaa)
Çok güzel yine üşenmemiş spor yapmışsın yine29 Mart menüm
Kahvaltı:10.30
2 dilim sucuk ile sahanda yumurta
4 zeytin
1dilim tam buğday ekmeği
Akşam:15.30
4 anne köftesi
8 acibiber turşusu
1dilim tam buğday ekmeği
17.00
1elma
Su:3 olur
Spor:45 dk yürüyüş (uçansüpürge nin sopası olmasa kolumu kaldıracak dermanım yok.)
U UcanSupurge @Jasminium84
Acıkırsam U UcanSupurge nin sopasını getiriyorum aklıma hemen iştah falan kalmıyorAfiyet olsun umarim erken yatiyosundur gece acikirsin bu menuyle bn oluyom acliktan oldugum yerde sizip kaliyom
Normalde yapiliyo mecbur fransada trde bilmiyorumBu kontroller herkes için yapılıyor mu, yoksa kendımız mı yaptırmalıyız oncesınde
İyiki varsın balım. Ayağına taş gözüne yaş değmesinŞehriye + yayla bir Arada hiç olmamış üstelik sabah tost varken su epey artışta
Baya iyi geliyor göze
Çok güzel yine üşenmemiş spor yapmışsın yine
O supurgeden bnde korkuyorumAcıkırsam U UcanSupurge nin sopasını getiriyorum aklıma hemen iştah falan kalmıyorgece 12 veya 1de yatıyorum canım
Annemlere aşı direk yapıldı.test falan yapmadılar.Bir de özel hastanelerde ücretsiz yapılıyor.Bu kontroller herkes için yapılıyor mu, yoksa kendımız mı yaptırmalıyız oncesınde
Afiyet olsun canım29 mart
Sabah 9:00
Kucuk parca tost (cocuktan kalan)
Oglen 12:00
Bir yk dolusunca kavurma ile sogan kavurmasi
Bir dlm keci peyniri,dort zeytin
aksam 18:30
3 yk sade yogurt ( su an midemde firtinalar kopuyo)
3,5 litre su
Pozitifsen yapilmamali yada hic yakalanmamis olmak lazim test yapmadan kan testi nasil asi yapiliyo anlayamiyorum gorumcem den biliyorum testsiz asi yok burdaAnnemlere aşı direk yapıldı.test falan yapmadılar.Bir de özel hastanelerde ücretsiz yapılıyor.
Afiyet olsun ekürimİyi Akşamlar Canlar
29 Mart Menü Bildirimi
11.30 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 5 zeytin, 4/5 yaprak kıvırcık, 1 avuç beyaz leblebi, 1 gün kurusu kayısı
18.30 fırında hamsi ve yeşil salata
2,5 litre su
U UcanSupurge
Saol canimAfiyet olsun canım
Bu sorun bir çok kadının problemi malesef.Ama tedavisi var.Umarim tez zamanda biter şu illet virüs de tedavini olursun canımKızlar haklısınız doktora gitmem gerekiyor çünkü artık utanç verici olmaya başladı
İşin kötüsü tuvaletimin geldiği hiç hissetmiyorum ama bi anda nasıl sıkışıyorum eğer o anda WC yetişemezsem azıcık da kaçırıveriyorum
Ama baksanıza lanet olasıca hastalık bitmek bi yana sürekli başa dönüyoruz hastaneye adım atmaya korkuyorum
Tanıdığım bir çok kişi aşı oldu.Hic birisine test yapılmadı canımPozitifsen yapilmamali yada hic yakalanmamis olmak lazim test yapmadan kan testi nasil asi yapiliyo anlayamiyorum gorumcem den biliyorum testsiz asi yok burda
Anladım canım teşekkürlerSağol canım
4-5 gündür akşamları salata yiyorum ve günü kapatıyorum. Ptesi ve salı hala midemi dinlendiriyorum. Dün akşam mesela sadece salatayla kapattım günü bu akşam 6da yedim, o zamana kadar 1 fincan kahve dışında bişey girmedi midemeyarın da yine öyle yapıcam. Bugün salata artı, 1 muz ve çok çok az fıstık yedim. Kapattım günü, yarın akşama kadar. Cuma, ctesi de hep sadece salata yedim. Buraya yazamıyorum ama 1 haftadır aşağı yukarı böyle beslendim.salatalarım doyurucu. Mutlaka haşlanmış kurubaklagil var 2 yk, 1-2 kk peynir ama yağ tuz yok. Bol domates ve sebze. Koca Bi kase oluyor ve zor bitiriyorum. Ramazana kadar böyle devam etmeyi düşünüyorum. Ramazana da hazırlanmış olurum hem. Bu Bi haftadır böyle ama genel olarak ptesi salı midemi dinlendirmek çok işe yarıyor diye düşünüyorum canım. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Afiyet olsun cok guzel canim29 Mart menüm
Kahvaltı:10.30
2 dilim sucuk ile sahanda yumurta
4 zeytin
1dilim tam buğday ekmeği
Akşam:15.30
4 anne köftesi
8 acibiber turşusu
1dilim tam buğday ekmeği
17.00
1elma
Su:3 olur
Spor:45 dk yürüyüş (uçansüpürge nin sopası olmasa kolumu kaldıracak dermanım yok.)
U UcanSupurge @Jasminium84
Cin asisi canim, bitmedi bize gelen hala sinovacŞuan yapılan alman aşısı mı , çin aşısı bitmiş galıba, sagol canım yorumun için
Cok guzel menu canim29 mart
Sabah 9:00
Kucuk parca tost (cocuktan kalan)
Oglen 12:00
Bir yk dolusunca kavurma ile sogan kavurmasi
Bir dlm keci peyniri,dort zeytin
aksam 18:30
3 yk sade yogurt ( su an midemde firtinalar kopuyo)
3,5 litre su
Canim zaten test yapilmiyor, eger covit gecirmisse sistemde gorunuyor asi yapamiyorsun, herhangi bir hastaligi belirtisi yoksa da test yapmaya gerek yok eger asidan once test yapilsin deselerdi asi cok daha yavas ilerlerdi yani o cok mumkim birsey degilAnnemlere aşı direk yapıldı.test falan yapmadılar.Bir de özel hastanelerde ücretsiz yapılıyor.
Canim burda asiyi once sisteme giriyorsun eger hasta daha once covit gecrmisse sistem uyari veriyor yapamiyorsun, asiya gelenin herhangi belirtisi yoksa test yapmaya gerek yokPozitifsen yapilmamali yada hic yakalanmamis olmak lazim test yapmadan kan testi nasil asi yapiliyo anlayamiyorum gorumcem den biliyorum testsiz asi yok burda
Aksam icin zaten sen soylemissin canim bana da suyun cok az geldi29 Mart Pazartesi Menüm
12:00
1dilim tam buğday ekmeği
Menemen(ekmeği mikro parçalara bölüp bitene kadar menemenle yedim miktarı küçük bir tabak kadardır)
1 tk bal
17:00 2 mandalina
19:00 1 kase mercimek çorbası
4 biber dolması (kıyması fazla )
20:30 leblebi +kuru üzüm+çay (bir avuç kadar ama avucum çok küçük çocuk avucu gibiama bu gereksizdi keşke hiç olmasaydı)
Su :1.5 litre
Adım sayım :7644
U UcanSupurge
(Akşam yemeği biraz fazla kaçtı farkındayım)
Yani bende sasirmistim illaki bir yolu vardir onune gelene yapilmaz yani asiAfiyet olsun cok guzel canim
Cin asisi canim, bitmedi bize gelen hala sinovac
Cok guzel menu canim
Canim zaten test yapilmiyor, eger covit gecirmisse sistemde gorunuyor asi yapamiyorsun, herhangi bir hastaligi belirtisi yoksa da test yapmaya gerek yok eger asidan once test yapilsin deselerdi asi cok daha yavas ilerlerdi yani o cok mumkim birsey degil
Canim burda asiyi once sisteme giriyorsun eger hasta daha once covit gecrmisse sistem uyari veriyor yapamiyorsun, asiya gelenin herhangi belirtisi yoksa test yapmaya gerek yok
Evet canekurim suyu az icmissin..ah su cerezler29 Mart Pazartesi Menüm
12:00
1dilim tam buğday ekmeği
Menemen(ekmeği mikro parçalara bölüp bitene kadar menemenle yedim miktarı küçük bir tabak kadardır)
1 tk bal
17:00 2 mandalina
19:00 1 kase mercimek çorbası
4 biber dolması (kıyması fazla )
20:30 leblebi +kuru üzüm+çay (bir avuç kadar ama avucum çok küçük çocuk avucu gibiama bu gereksizdi keşke hiç olmasaydı)
Su :1.5 litre
Adım sayım :7644
U UcanSupurge
(Akşam yemeği biraz fazla kaçtı farkındayım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?