Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şehriye + yayla bir Arada hiç olmamış üstelik sabah tost varken su epey artışta
29 mart
09.00 1 haslanmıs yumurta beyazı, 1 dilim tb ekmek

13.00 hurmalı bar

15.00 sütlü türk kahve

17.00 ton balıklı yeşil salata

3 litre su

Spor yok ( zopppaaaaa)
Baya iyi geliyor göze
Çok güzel yine üşenmemiş spor yapmışsın yine

Afiyet olsun umarim erken yatiyosundur gece acikirsin bu menuyle bn oluyom acliktan oldugum yerde sizip kaliyom
Acıkırsam U UcanSupurge nin sopasını getiriyorum aklıma hemen iştah falan kalmıyor gece 12 veya 1de yatıyorum canım

29 mart
Sabah 9:00
Kucuk parca tost (cocuktan kalan)

Oglen 12:00
Bir yk dolusunca kavurma ile sogan kavurmasi
Bir dlm keci peyniri,dort zeytin

aksam 18:30
3 yk sade yogurt ( su an midemde firtinalar kopuyo)

3,5 litre su
Afiyet olsun canım

Annemlere aşı direk yapıldı.test falan yapmadılar.Bir de özel hastanelerde ücretsiz yapılıyor.
Pozitifsen yapilmamali yada hic yakalanmamis olmak lazim test yapmadan kan testi nasil asi yapiliyo anlayamiyorum gorumcem den biliyorum testsiz asi yok burda

Afiyet olsun ekürim

Bu sorun bir çok kadının problemi malesef.Ama tedavisi var.Umarim tez zamanda biter şu illet virüs de tedavini olursun canım

Anladım canım teşekkürler böyle gidersen kısa sürede 50 li sayıları göreceğiz sanırım. tek öğün şimdilik çok zor geliyor bana ama ramazanda oldukça hafif besleneceğim bakalım son 4 kilom kaldı bir an önce gitsin istiyorum

29 Mart Pazartesi Menüm
12:00
1dilim tam buğday ekmeği
Menemen(ekmeği mikro parçalara bölüp bitene kadar menemenle yedim miktarı küçük bir tabak kadardır)
1 tk bal

17:00 2 mandalina
19:00 1 kase mercimek çorbası
4 biber dolması (kıyması fazla )
20:30 leblebi +kuru üzüm+çay (bir avuç kadar ama avucum çok küçük çocuk avucu gibi ama bu gereksizdi keşke hiç olmasaydı)
Su :1.5 litre
Adım sayım :7644
U UcanSupurge
(Akşam yemeği biraz fazla kaçtı farkındayım)

Afiyet olsun cok guzel canim
Şuan yapılan alman aşısı mı , çin aşısı bitmiş galıba, sagol canım yorumun için
Cin asisi canim, bitmedi bize gelen hala sinovac
29 mart
Sabah 9:00
Kucuk parca tost (cocuktan kalan)

Oglen 12:00
Bir yk dolusunca kavurma ile sogan kavurmasi
Bir dlm keci peyniri,dort zeytin

aksam 18:30
3 yk sade yogurt ( su an midemde firtinalar kopuyo)

3,5 litre su
Cok guzel menu canim
Annemlere aşı direk yapıldı.test falan yapmadılar.Bir de özel hastanelerde ücretsiz yapılıyor.
Canim zaten test yapilmiyor, eger covit gecirmisse sistemde gorunuyor asi yapamiyorsun, herhangi bir hastaligi belirtisi yoksa da test yapmaya gerek yok eger asidan once test yapilsin deselerdi asi cok daha yavas ilerlerdi yani o cok mumkim birsey degil
Pozitifsen yapilmamali yada hic yakalanmamis olmak lazim test yapmadan kan testi nasil asi yapiliyo anlayamiyorum gorumcem den biliyorum testsiz asi yok burda
Canim burda asiyi once sisteme giriyorsun eger hasta daha once covit gecrmisse sistem uyari veriyor yapamiyorsun, asiya gelenin herhangi belirtisi yoksa test yapmaya gerek yok

Aksam icin zaten sen soylemissin canim bana da suyun cok az geldi

Yani bende sasirmistim illaki bir yolu vardir onune gelene yapilmaz yani asi

Evet canekurim suyu az icmissin..ah su cerezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…