Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar, dün gece regl olmaya başladım sabah + gördüm tartıda napıcam yarın ya
Oysaki gayet dikkat ediyorum
Canım yeşil çay iç maydanoz kürü yap .yarına kadar hiç değilse ödemin gitsin akşam spor yap sabah da geç tartıl

31 Mart Çarşamba Menüm
14:00
1 peynirli yumurta
1 dilim TB ekmeği
Domates yeşillik
1 tk bal
2 ceviz+7 fındık +7 badem
5 zeytin

17:00 1 yeşil elma+kuru incir
19:30
1 paket ton balığı (80 Gr)
Salata
2 litre su
Adım sayım 2000 (net hatırlıyorum 2000 küsür ama düz hesap 2000 olsun)
U UcanSupurge

Günaydın kızlar, dün gece regl olmaya başladım sabah + gördüm tartıda napıcam yarın ya
Oysaki gayet dikkat ediyorum kızlar
Canım ödem çayını ihmal etme ve günü olabildiğince erken ve hafif kapat
Afiyet olsun canım güzel geliyor göze

Güzel bence canim afiyet olsun
Saol canim
Cok gzel tebrik edeirm
Saol canim
afiyet olsun canim spor yapabilmek icin genis zaman lazim olsun bugunlukte boyle olsun

Guzel canim afiyet olsun
Umarim yarin sabah hepimiz iyi sonuclar la gune baslariz ben bu spor ve aclikla eksi gelemzsem deprosyona girerim heralde cunki cok ac oluyorum aksamlari mecbur erken yatiyom daha fazla acikmiyim diye
Inan ben de ayniyim, bu hafta cok dikkatli gittim insallah karsiligini aliriz
31 Mart Perşembe

12.30
2 tane pazı sarma
1 kuru patlıcan dolması
1 kase yeşil salata
1 kase yoğurt

19.30
3 tane salatalık

su: 3 lt
Adım:Eki Görüntüle 2814664
Guzel canim aksami cok iyi kapatmissin

canım ben de ankaradayım... büroda tek tek herkes korona olup gidiyor... esnek çalışma tekrar getirilmeli.
akşam iyi mi kötü mü bilemedim canım. makarna ve terbiyeli çorba ikisi aynı anda fazla olmuş gibi geldi ama karar veremedim.
afiyet olsun canım çok güzel
Avcı böreği (yufka+ galeta unu + içinde de kısırlık bulgur) hele kızartılmışsa kalorisini düşünemiyorum

Keşke o saate bırakmasan canım da en azından birkaç kuruyemişten öteye geçmesin
sabah kahvaltı yapamayınca bamya çorbasıyla doyamadım sigara böreğinden biraz kalındı ama yine de fazlaydı biliyorum.
afiyet olsun canım gayet güzel
nohutu hafta başında tüketirsek gayet güzel olur canım
yemesem iyi olacaktı ama çok açtım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
31 Mart Perşembe

12.30
2 tane pazı sarma
1 kuru patlıcan dolması
1 kase yeşil salata
1 kase yoğurt

19.30
3 tane salatalık

su: 3 lt
Adım:Eki Görüntüle 2814664
afiyet olsun canım

güzel canım afiyet olsun ama suyunu biraz daha artırabilirsin

Çarşamba menüsü yani canım akşamın epeyce hafif
sağol canım

sağol kuzum

kendime yaptığım terbiyeli çorbaya un koymam canım ben.yoğurt yumurta ve limon suyu. kıvamını da çorbanın suyunu az tutarak elde ediyorum:) mesele normalde insanlar mercimek çorbasıda un koyuyor ben ona da koymam. domates çorbası dışındaki çorbalara un sevmiyorum bir de ezogelin .

Umarim yarin sabah hepimiz iyi sonuclar la gune baslariz ben bu spor ve aclikla eksi gelemzsem deprosyona girerim heralde cunki cok ac oluyorum aksamlari mecbur erken yatiyom daha fazla acikmiyim diye
İnşallah canım korkudan tartılmıyorum ama ben de az yiyorum bence yani günlük 2000 kalori almamız gerekşyormuş kilo vermek istiyorsan 1000 kalori en ideali benim menüler 1000 in üzerine çıkmıyor ama spor duvarını aşmam lazım bu hafta kendimden hiç memnun değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…