Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayy canim ya bu hafta koydeydik hic tartilmadim da insallah yarin guzel bir eksi gelir, korkuyorum acikcasi bu hafta cok iyi gittigmi dusunuyorum

Afiyet olsun cnm . Ya teyzene normalde şişliği almak için içiyorsun dimi ? Beni kabız yapıyor nedense bende anormallik var sanırım
Canım hem süt hem şişlik için, diyetsyenim de önermşti o nedenle içiyrm gerçi bitki çayı bile olsa arada değişikliğe gitmek gerekiyor
Cok gzel tebrik edeirm

Cok guzel canim, su salatanin tarfini verebilir mism merak ettim de
Tabi canım, semizotu yaprakları (ben sapından da koydum biraz), 3 yemek kaşığı civarı közlenmiş patlıcan 1 su bardğı yoğurt istersen çok az mayonez ekleyebilirsin, ben mısır da koydum biraz, bol baharat, az zeytinyağı işe harmanlıyosun canım, ben çok sevdim

Lezzetli gorunuyor, kozlenmis patlican hazr mi yoksa kendin mi yapiyorsun

tekrardan afiyet olsun cnm

Afiyet olsun cnm . Ya teyzene normalde şişliği almak için içiyorsun dimi ? Beni kabız yapıyor nedense bende anormallik var sanırım
Belki benim şişlik sebeplerimden biri de bu mu acaba(hala regl de olmadım)
Çok haklısın canım toplu almıştımbikaç tane kaldı, haftaya kalmaz sanırım
Canım ödem çayını ihmal etme ve günü olabildiğince erken ve hafif kapat

Afiyet olsun canım güzel geliyor göze

Lezzetli gorunuyor, kozlenmis patlican hazr mi yoksa kendin mi yapiyorsun
Canım normalde hazır değildi de bitti, şimdi sondakilerin hepsi hazır, keşke olmasa tabi
tekrardan afiyet olsun cnm
Sağol canımmm

bilmiyorum ki cnm ciddi manada beni kabız yapıyor. mesela sade türk kahvesi ishale iyi gelir diyorlar ama benim tuvalete çıkmama yardımcı oluyor belki de sorun bende bilmiyorum

Hmm ben de hazir alacagm muhtemelen ama belki hafta sonu evde kendim kozleyebilrim

bilmiyorum ki cnm ciddi manada beni kabız yapıyor. mesela sade türk kahvesi ishale iyi gelir diyorlar ama benim tuvalete çıkmama yardımcı oluyor belki de sorun bende bilmiyorum
Rezenenin kabız yaptığını ilk kez duydum normalde tam tersi için içiliyor.ilginç(Bu arada Rezeneden bahsediyorsun değil mi)

Duymaz olaydım mayonez, yağ, mısır,
Sarımsaklı yoğurt neyine yetmiyor

Guzel xanim afiyet olsun

Guzel canim afiyet olsun
Teşekkürler canım
Çabalıyorum ama umutsuzum yarından ekürim, Dikkat ediyorum uykumu alıyorum suyumu iciyorum sporsuz günüm olmadı.stresten mıdır nedir gitmiyor bu hafta
Teşekkürler canım
Afiyet olsun canım

Nohut ve yoğurt bir arada şişlik yapmasın canım yarın akşam öğünün sebze+yoğurt Veya et+salata olsun canım
Teşekkürler canım
Teşekkürler canım
Teşekkürler canım
Esnek çalışma gelmeli canım.okullar acil kapanmalı.esimin okulunda bir ogretmene daha bulaştı bugün öğrendim.gerisi gelir Allah korusun

1Nisan menüm

Kahvaltı:11.00
Haşlanmış tavuk
1dilim tambugday ekmeği

Akşam:15.00
2 kabak fırında yağsız pişirdim (istemesem de belki çaresi olur diye yedim)
2yk sarımsaklı yoğurt
1dilim tambugday ekmeği

17.00 1minik kivi

Su:3 litre su
Spor:45 dk yürüyüş
135 puan

U UcanSupurge Jasminium84

Inan ben de ayniyim, bu hafta cok dikkatli gittim insallah karsiligini aliriz
Insallah canim
afiyet olsun canım
Saol canim
ben 1000 kalori bile aldigimi dusunmuyorum cok az yiyom valla ama bakalim ideal kiloya yaklasinca duruyodu kilo vermm hep bu yuzden pes ettim genelde ama bu kez pes etmek yok

Afiyet olsun canım Perşembeye fazlasıyla layık menü

Insallah canim

Saol canim

ben 1000 kalori bile aldigimi dusunmuyorum cok az yiyom valla ama bakalim ideal kiloya yaklasinca duruyodu kilo vermm hep bu yuzden pes ettim genelde ama bu kez pes etmek yok
Evet sen gerçekten hem çok az yiyorsun hem de çok spor yapıyorsun her hafta 1 kg gitmesi lazım eğer bu hafta da gitmezse başka bir yol mu denesen beslenme düzenini mi değiştirsen acaba gerçi kelin ilacı olsa başına sürermiş benimde son üç haftadır gram gram gidiyor nasıl hızlandıracağımı da bilmiyorum .daha az yemek istemiyorum tüm işler bana bakıyor enerjiye ihtiyacım var hızlı kilo vericem diye kendimi o kadar sıkamam.yani seviyorum kendimi ekürican

Zipor yap bayılırsın zaten zipora

01 Nisan Perşembe Menüm
14:00
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
2 ceviz +7 fındık +7 badem+az kuru üzüm
1 kk beyaz peynir
1 çay kaşığı tahin pekmez
Yeşillik

19:00
4 kaşık yoğurt+keten tohumu
3 litre Su
(Adım sayım ve spor akşama inşallah)
U UcanSupurge

Vay vay vay artık rutin oldu takımda Perşembe harika menüler geliyor

Afiyet olsun çok güzel
Afiyet olsun :)

1 nisan perşembe
Kahvaltı 09:00

2 dilim beyaz ekmekten kaşarlı tost (1 dilim kaşardan yapıldı)

Ara öğün 10:30

Sade Türk kahvesi

1 gün kurusu kayısı

Öğle yemeği 12:30

2 parça kırmızı et (parçalar serçe parmak kadardı)

3-4 adet mantar

Akşam yemeği 17:30

1 fırında tavuk fileto ( şinitzelden küçüktü )

Bol limonlu maydanoz

1 bardak ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…