- Konu Sahibi Handandandan
-
- #432.201
Ayy canim ya bu hafta koydeydik hic tartilmadim da insallah yarin guzel bir eksi gelir, korkuyorum acikcasi bu hafta cok iyi gittigmi dusunuyorumİnşallah canım korkudan tartılmıyorum ama ben de az yiyorum bence yani günlük 2000 kalori almamız gerekşyormuş kilo vermek istiyorsan 1000 kalori en ideali benim menüler 1000 in üzerine çıkmıyor ama spor duvarını aşmam lazım bu hafta kendimden hiç memnun değilim
Canım hem süt hem şişlik için, diyetsyenim de önermşti o nedenle içiyrm gerçi bitki çayı bile olsa arada değişikliğe gitmek gerekiyorAfiyet olsun cnm . Ya teyzene normalde şişliği almak için içiyorsun dimi ? Beni kabız yapıyor nedensebende anormallik var sanırım
Tabi canım, semizotu yaprakları (ben sapından da koydum biraz), 3 yemek kaşığı civarı közlenmiş patlıcan 1 su bardğı yoğurt istersen çok az mayonez ekleyebilirsin, ben mısır da koydum biraz, bol baharat, az zeytinyağı işe harmanlıyosun canım, ben çok sevdimCok gzel tebrik edeirm
Cok guzel canim, su salatanin tarfini verebilir mism merak ettim de
Lezzetli gorunuyor, kozlenmis patlican hazr mi yoksa kendin mi yapiyorsunCanım hem süt hem şişlik için, diyetsyenim de önermşti o nedenle içiyrm gerçi bitki çayı bile olsa arada değişikliğe gitmek gerekiyor
Tabi canım, semizotu yaprakları (ben sapından da koydum biraz), 3 yemek kaşığı civarı közlenmiş patlıcan 1 su bardğı yoğurt istersen çok az mayonez ekleyebilirsin, ben mısır da koydum biraz, bol baharat, az zeytinyağı işe harmanlıyosun canım, ben çok sevdim
tekrardan afiyet olsun cnmCanım hem süt hem şişlik için, diyetsyenim de önermşti o nedenle içiyrm gerçi bitki çayı bile olsa arada değişikliğe gitmek gerekiyor
Tabi canım, semizotu yaprakları (ben sapından da koydum biraz), 3 yemek kaşığı civarı közlenmiş patlıcan 1 su bardğı yoğurt istersen çok az mayonez ekleyebilirsin, ben mısır da koydum biraz, bol baharat, az zeytinyağı işe harmanlıyosun canım, ben çok sevdim
Belki benim şişlik sebeplerimden biri de bu mu acabaAfiyet olsun cnm . Ya teyzene normalde şişliği almak için içiyorsun dimi ? Beni kabız yapıyor nedensebende anormallik var sanırım
Çok haklısın canım toplu almıştımhem avcı böreği hem patates çok olmuş, suyun da az canım afiyet olsun
gayet güzel canım afiyet olsun
güzel canım afiyet olsun
afiyet olsun canım güzel olmuş
canım diyet barları bence bırakmaklısın
onların hem bi faydası yok hem de zararlı bi sürü kalori içeriyor aslında
onun yerine bitter çikolata ye bence daha iyi
afiyet olsun
Canım ödem çayını ihmal etme ve günü olabildiğince erken ve hafif kapat
Afiyet olsun canım güzel geliyor göze
Canım normalde hazır değildi de bitti, şimdi sondakilerin hepsi hazır, keşke olmasa tabiLezzetli gorunuyor, kozlenmis patlican hazr mi yoksa kendin mi yapiyorsun
Sağol canımmmtekrardan afiyet olsun cnm
bilmiyorum ki cnm ciddi manada beni kabız yapıyor. mesela sade türk kahvesi ishale iyi gelir diyorlar ama benim tuvalete çıkmama yardımcı oluyorBelki benim şişlik sebeplerimden biri de bu mu acaba(hala regl de olmadım)
Çok haklısın canım toplu almıştımbikaç tane kaldı, haftaya kalmaz sanırım
Canım normalde hazır değildi de bitti, şimdi sondakilerin hepsi hazır, keşke olmasa tabi
Sağol canımmm
Hmm ben de hazir alacagm muhtemelen ama belki hafta sonu evde kendim kozleyebilrimBelki benim şişlik sebeplerimden biri de bu mu acaba(hala regl de olmadım)
Çok haklısın canım toplu almıştımbikaç tane kaldı, haftaya kalmaz sanırım
Canım normalde hazır değildi de bitti, şimdi sondakilerin hepsi hazır, keşke olmasa tabi
Sağol canımmm
Rezenenin kabız yaptığını ilk kez duydum normalde tam tersi için içiliyor.ilginçbilmiyorum ki cnm ciddi manada beni kabız yapıyor. mesela sade türk kahvesi ishale iyi gelir diyorlar ama benim tuvalete çıkmama yardımcı oluyorbelki de sorun bende bilmiyorum
evet canım rezeneden bahsediyoruz :)Rezenenin kabız yaptığını ilk kez duydum normalde tam tersi için içiliyor.ilginç(Bu arada Rezeneden bahsediyorsun değil mi)
Duymaz olaydım mayonez, yağ, mısır,Canım hem süt hem şişlik için, diyetsyenim de önermşti o nedenle içiyrm gerçi bitki çayı bile olsa arada değişikliğe gitmek gerekiyor
Teşekkürler canımGuzel xanim afiyet olsun
Guzel canim afiyet olsun
Çabalıyorum ama umutsuzum yarından ekürim, Dikkat ediyorum uykumu alıyorum suyumu iciyorum sporsuz günüm olmadı.stresten mıdır nedir gitmiyor bu haftaCanım sadece makarna için geç bir saat diyebilirim. Afiyet olsun
canım akşam yemeği saati sanki biraz geçafiyet olsun
afiyet olsun canım, çok çok güzel
eküricanım bu nasıl bir azim. Maşallahhhhhafiyet olsun canım .
Teşekkür ederim canım
Teşekkürler canımGeçmiş olsun canım.
Sanırım bende çok yemedigimi düşünüp keki yedim
Aynen ins yakmisimddir
Hakkınızda hayırlısı canım.
İns rahatlıkla geçer günler kv ile.
Geçmiş olsun canim
Kolay gelsin canim . Hayırlı olsun eşyalar ve tadilat ağız tadıyla kullanın ins
Geçmiş olsun canım.
Tahlil sonuclarin nasildi
Makarnanın miktarı azmis aslında güne vurunca iyi bence afiyet olsun
Sabah böreğin miktarı küçükse bile olmasa iyi olurmuş afiyet olsun canim
Güzel menü canim afiyet olsun
Afiyet olsun Güzel bence
Afiyet olsun Güzel canim
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım
Nohut ve yoğurt bir arada şişlik yapmasın canım yarın akşam öğünün sebze+yoğurt Veya et+salata olsun canım
Teşekkürler canımTamam canim yapiyim bari
Tamam canim yapicam
hadi hayirlisi olsun insallah gecmis olsun
masallah ekurim tebrik ederim
Afiyet olsun canim
afiyet olsun
sporuna cok guzel afiyet olsun canim ama bugun bnde cok atladim
afiyet olsun canim
afiyet olsun
Teşekkürler canımhem avcı böreği hem patates çok olmuş, suyun da az canım afiyet olsun
güzel canım afiyet olsun
afiyet olsun canım güzel olmuş
canım diyet barları bence bırakmaklısın
onların hem bi faydası yok hem de zararlı bi sürü kalori içeriyor aslında
onun yerine bitter çikolata ye bence daha iyi
afiyet olsun
Esnek çalışma gelmeli canım.okullar acil kapanmalı.esimin okulunda bir ogretmene daha bulaştı bugün öğrendim.gerisi gelir Allah korusuncanım ben de ankaradayım... büroda tek tek herkes korona olup gidiyor... esnek çalışma tekrar getirilmeli.
akşam iyi mi kötü mü bilemedim canım. makarna ve terbiyeli çorba ikisi aynı anda fazla olmuş gibi geldi ama karar veremedim.
afiyet olsun canım çok güzel
sabah kahvaltı yapamayınca bamya çorbasıyla doyamadımsigara böreğinden biraz kalındı ama yine de fazlaydı biliyorum.
afiyet olsun canım gayet güzel
nohutu hafta başında tüketirsek gayet güzel olur canım
yemesem iyi olacaktı ama çok açtım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Insallah canimInan ben de ayniyim, bu hafta cok dikkatli gittim insallah karsiligini aliriz
Saol canimafiyet olsun canım
ben 1000 kalori bile aldigimi dusunmuyorum cok az yiyom valla ama bakalim ideal kiloya yaklasinca duruyodu kilo vermm hep bu yuzden pes ettim genelde ama bu kez pes etmek yokİnşallah canım korkudan tartılmıyorum ama ben de az yiyorum bence yani günlük 2000 kalori almamız gerekşyormuş kilo vermek istiyorsan 1000 kalori en ideali benim menüler 1000 in üzerine çıkmıyor ama spor duvarını aşmam lazım bu hafta kendimden hiç memnun değilim
Afiyet olsun canım Perşembeye fazlasıyla layık menü1Nisan menüm
Kahvaltı:11.00
Haşlanmış tavuk
1dilim tambugday ekmeği
Akşam:15.00
2 kabak fırında yağsız pişirdim (istemesem de belki çaresi olur diye yedim)
2yk sarımsaklı yoğurt
1dilim tambugday ekmeği
17.00 1minik kivi
Su:3 litre su
Spor:45 dk yürüyüş
135 puan
U UcanSupurgeJasminium84
Evet sen gerçekten hem çok az yiyorsun hem de çok spor yapıyorsun her hafta 1 kg gitmesi lazım eğer bu hafta da gitmezse başka bir yol mu denesen beslenme düzenini mi değiştirsen acabaInsallah canim
Saol canim
ben 1000 kalori bile aldigimi dusunmuyorum cok az yiyom valla ama bakalim ideal kiloya yaklasinca duruyodu kilo vermm hep bu yuzden pes ettim genelde ama bu kez pes etmek yok
Zipor yap bayılırsın zaten ziporaEvet sen gerçekten hem çok az yiyorsun hem de çok spor yapıyorsun her hafta 1 kg gitmesi lazım eğer bu hafta da gitmezse başka bir yol mu denesen beslenme düzenini mi değiştirsen acabagerçi kelin ilacı olsa başına sürermiş benimde son üç haftadır gram gram gidiyor nasıl hızlandıracağımı da bilmiyorum .daha az yemek istemiyorum tüm işler bana bakıyor enerjiye ihtiyacım var hızlı kilo vericem diye kendimi o kadar sıkamam.yani seviyorum kendimi ekürican
Vay vay vay artık rutin oldu takımda Perşembe harika menüler geliyor01 Nisan Perşembe Menüm
14:00
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
2 ceviz +7 fındık +7 badem+az kuru üzüm
1 kk beyaz peynir
1 çay kaşığı tahin pekmez
Yeşillik
19:00
4 kaşık yoğurt+keten tohumu
3 litre Su
(Adım sayım ve spor akşama inşallah)
U UcanSupurge
Afiyet olsun çok güzel1Nisan menüm
Kahvaltı:11.00
Haşlanmış tavuk
1dilim tambugday ekmeği
Akşam:15.00
2 kabak fırında yağsız pişirdim (istemesem de belki çaresi olur diye yedim)
2yk sarımsaklı yoğurt
1dilim tambugday ekmeği
17.00 1minik kivi
Su:3 litre su
Spor:45 dk yürüyüş
135 puan
U UcanSupurgeJasminium84
Afiyet olsun :)01 Nisan Perşembe Menüm
14:00
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
2 ceviz +7 fındık +7 badem+az kuru üzüm
1 kk beyaz peynir
1 çay kaşığı tahin pekmez
Yeşillik
19:00
4 kaşık yoğurt+keten tohumu
3 litre Su
(Adım sayım ve spor akşama inşallah)
U UcanSupurge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?