- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.183
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #433.041
Hamur işi malesef sıkıntı birden yük çok zor vala bende baya zorlanmistum ikincide göbek benden önce gidiyordu resmen bende kurtulurum insAllah fazlalıklardan sen MaşAllah kurtuldun56 ile hamile kaldım 88 ile doğuma girdim. Nefes alamıyordum ama. Birden şoka girdi vücudum. Çok kötü olmuştum cidden. Aşırı hamur yedim vücudum spora alışıktı. Yürüyüş bile yapmadım. Sonuç tam 32 kilo. İnanılmaz bi değişim geçirmiştim gerçekten
Canım çook geçmiş olsun,ben de öle silerim dolapları, rahatlık oluyorMerhaba kızlar nasılsınız? Bahar geldi temizlik isteğim coştu yine.Bugün mutfağın dolap çekmece yerler duvar fayansları camlar bir temizledim.Valla mis gibi oldu.Rabbim gülerek kirletmek nasip etsin.İnsan kendine nazar edebiliyormuş bunu yaşayarak öğrendim.Bazlama yaptığım tavanın kulpu kopmuş.Tekrar takacak vaktim olmadı.Temizlik yaptığım için açız dediler acele ettim.bazlama bitti.Tavayı yan tarafa alayım dedim(elimle)üç parmağım yandı.bembeyaz oldu çok acıyor.Umarim patlamaz.Temizligimi diğer odalarla devam etmek istiyorum.Bu arada internette izlemiştim mutfak dolap kapaklarını bulaşık makinesinin tablet deterjanını kaynar suyla eritip sildim.Harika oluyor tavsiye ederim
Çok şükür büyük yüktü gerçekten. Şimdi şu ek 4 kiloyu da verirsem inşallahHamur işi malesef sıkıntı birden yük çok zor vala bende baya zorlanmistum ikincide göbek benden önce gidiyordu resmen bende kurtulurum insAllah fazlalıklardan sen MaşAllah kurtuldun
Afiyet olsun4.04.2021 menü @masal3487
12.20
Sade Türk kahvesi
13.15
Muzlu yulaf lapası
15.45
Sade Türk kahvesi
18.15
Bir kase mercimek çorbası
Tavuklu alinazik
2 adet mücver
Su: 2 litre
Bende gün erken bitti :)
gecmis olsun canim umarim su toplamazMerhaba kızlar nasılsınız? Bahar geldi temizlik isteğim coştu yine.Bugün mutfağın dolap çekmece yerler duvar fayansları camlar bir temizledim.Valla mis gibi oldu.Rabbim gülerek kirletmek nasip etsin.İnsan kendine nazar edebiliyormuş bunu yaşayarak öğrendim.Bazlama yaptığım tavanın kulpu kopmuş.Tekrar takacak vaktim olmadı.Temizlik yaptığım için açız dediler acele ettim.bazlama bitti.Tavayı yan tarafa alayım dedim(elimle)üç parmağım yandı.bembeyaz oldu çok acıyor.Umarim patlamaz.Temizligimi diğer odalarla devam etmek istiyorum.Bu arada internette izlemiştim mutfak dolap kapaklarını bulaşık makinesinin tablet deterjanını kaynar suyla eritip sildim.Harika oluyor tavsiye ederim
afiyet olsun canim guzel menu04.04.2021
12.00
2 kasik yumrtali isirgan otu kavurmasi, 1 dlm peynr,5 zeytn, 1 tk ev yapmi sos, 1 yk visne receli, 1.5 dlm tb ekmk
15.00 sade kahve, 1 hurma, 6 7 fistik
18.00
Yarm kepce etli nohut(susuz), yesil salata,1 kuru kayisi
Su: 2 -2.5 lt arasi
afiyet olsunKahvaltı 12:30
2 yk Menemen
5 top peynir
Yarım salatalık
4 siyah zeytin
3 çk bal( reglden dolayı canım tatlı çekince böyle oldu)
2 dilim kızarmış beyaz ekmek
Ara öğün 17:00
3 ceviz
Akşam yemeği 18:30
2 fırında tavuk Baget - fırında kabak
1 kase kase salata
1 su bardağı ayran
Su : 2 litre
afiyet olsun4 Nisan
10.00
1 yumurta
1 salatalık
10 siyah zeytin
1 kk peynir
3 tb ekmeği
15.00
4 kaşık haşlama (patatesiyle beraber)
1 tane grisini
19.00
4 fırın baget ( elma dilim patates ve biber)
1 tb ekmeği
3 yk yoğurt
20.00
1 grisini ( gece yemeye çok alıştığımdan acıkıyorum ya da gözüm doymuyor)
su 2 lt olur
Spor (kızım uyur yazılı hazırlamam biter evi toplarsam yapıcam inş)
afiyet olsunMenü
12.00 gibi
2 yumurta
2 3 zeytin
Az peynir
2 tb ekmek üzeri azcık kavurma ile karışık tatlı ezme
17.00 gibi
1 kupa sütlü kahve
1 minik ince kurabiye
18.30 gibi.
4 baget haşlama
Bol salata
Su
2.5 lt civarı
Spor bugün yok malasef
Bugün karabuğday aldım haşladım yarın için bakalım, daha önce hiç denemedim, tarif uygulayacağım, tok tutma özelliği varmış bakalım
Yeni şef gelmişti ben hamıleyken, gecıcı personel alcam sen gelınce gıtcek demıstı, yalanmıs meger..arkamdan iş cevrılmıiş.ben baya tecrubelı ve kıdemlıyım, risk gordu beni bence , yenı mezunla devam etcek galıba. Bayafır bellıymıs bana yenı soledıler, resmen ınsanla dalga gecmek. İşe geri doncem dıye som ay süt fln sagdım bısuru hazrlık yaptım fln. Allahlarındam bulsunlar ne diyim..Niye çıkarmaya çalıştılar ki işe dönecektin eleman mı azaltıyorlarhakkında hayırlısı olsun canım
Kızlar akşama menülerimiz de neler var.
Bizde balık var,çupra aldı eşim,firinliycam bol salatayla
Saol cnmAfiyet olsun
gecmis olsun canim umarim su toplamaz
Ben koltuklari bile bulasîk deterjaniyla siliyorim parlatiyo
afiyet olsun canim guzel menu
afiyet olsun
afiyet olsun
afiyet olsun
Şu iş hayatı ne kadar da acımasızYeni şef gelmişti ben hamıleyken, gecıcı personel alcam sen gelınce gıtcek demıstı, yalanmıs meger..arkamdan iş cevrılmıiş.ben baya tecrubelı ve kıdemlıyım, risk gordu beni bence , yenı mezunla devam etcek galıba. Bayafır bellıymıs bana yenı soledıler, resmen ınsanla dalga gecmek. İşe geri doncem dıye som ay süt fln sagdım bısuru hazrlık yaptım fln. Allahlarındam bulsunlar ne diyim..
Bi de doguran kadını kolay gozden cıkarıyolar, işe konsantre olamaz on yargısı var galıba, ams en azından baştan soleselerdı hayatımı ona gore planlardım.10 aydır işe donunce şole bole planlar konusmalar yapıyoruz. .bunları bi kadın dogurmadımı acaba..yada kızları eşlerı yokmu..etme bulma dunyaso ne dıyım, okdr kızgınım ki şef kişisine beddua etmemek için zor tutuyorum kendimii... Hakkında körü bişi duysam cokk mutlu olcamŞu iş hayatı ne kadar da acımasızumarım en azından haklarını alabilirsin canım
Ya işte her dogumda işten cıkarılcam yargısı olustı bende.şuan pandemide iş olanakları da kısıtlı, dıyorum ıkıncı bebegı mı dusunsem bu ara, sonra pandemide biter iş bakarım, dogum olayları aradan cıksa dıyorum ,işte hergun karmaşık karmaşık fikirler... Fotografcılık hobim,bunu mu işe donustursem vs türlü türlü düşünceler..Niye çıkarmaya çalıştılar ki işe dönecektin eleman mı azaltıyorlarhakkında hayırlısı olsun canım
Öyle canım , sen neyle mesguldun ben baya bi koptum burlardan ya kacırdımmıŞu iş hayatı ne kadar da acımasızumarım en azından haklarını alabilirsin canım
Kesinlikle kilo verdikten sonra hamile kal canm ben kilolu halimle kaldim bir de ustune aldim kiloOy kaptanım sen de bebeğini kucağına aldığında giyersin
kaptanım kaç kilo ile hamile kaldın? Ben de bebek düşünüyorum ama kilo verdikten sonra
Afiyet olsun...
Canım benim ne güzel anlatmışsın temizliğinitemizlik yapmaktan bu kadar zevk alınır mı kız..
Çok geçmiş olsun hakkaten nazar etmişsin kendine...
Afiyet olsun canım çok güzel menü
Olsun canim yaparsin ne guzel tuzsuz olmus, off ben cok tuzlu yiyorum yaa biraz azaltsam belki daha iyi olurumKızlar eşimle kendime mayasız ekmek yaptım fırına verdim tuz atmayı unutmuşumof ya geçen sefer de başka bir şey koymayı unutmuştum. Bi tam anlamıyla yapamadım şu ekmeği
Vayy super vermissin, belki bunda az alirsin, hem alsam bile sen cok azimlisin sonrasinda verirsin muhakkakHayırlısıyla inşallah nasip olur canım ben de bi yandan kafamda 2. Bebek planı olduğu için takıma başlamıştım 91 ile 64 küsürle mezun oldum hamile kaldığımda 65 civarıydım kızımda da öyleydi 65 ile başlayıp 90 ile doğuma girmiştimDoğumdan sonra 75e düşmüştüm oysa bi baktım doğuma gittiğim kilodayım ve takıma başladım canım
Guzel canim sabah ki 2 beyaz ekmek fazla geldi sadeceKahvaltı 12:30
2 yk Menemen
5 top peynir
Yarım salatalık
4 siyah zeytin
3 ceviz
1 kase kase salata
1 su bardağı ayran
Evet canm gecen hafta cok canm cekmisti nohutu ama siskinlik yapti,masallah benm elim de hic aza gitmez zaten 2 kisiyiz bitmedi yemek ya, bugn esim bitiremezse kalani dondurucuya atacagimBen bayılırım nohutlu salataya,bence hem sağlıklı hem de diyete uygun
Guzel canim diyete alisma asamasindasin simdi zamanla istek azaliyor zaten ama ekmekler ve grissini totalde fazla geldi4 Nisan
10.00
1 yumurta
1 salatalık
10 siyah zeytin
1 kk peynir
3 tb ekmeği
15.00
1 tane grisini
19.00
1 tb ekmeği
3 yk yoğurt
20.00
su 2 lt olur
Sag ol canm ama ilk baslarda hic doymuyordum ben de ama simdi alistim sanki, salatanin porsiyonu buyuk oluyor canim maru, maydanoz, havuc diger salata malzemelri bile midemi rahatsiz ediyorMaşallah kız nasıl doyuyorsun tü tü tü
Gayet diyettik menü güzel
Ama ne guzel vermissin kilolarini helal olsun56 ile hamile kaldım 88 ile doğuma girdim. Nefes alamıyordum ama. Birden şoka girdi vücudum. Çok kötü olmuştum cidden. Aşırı hamur yedim vücudum spora alışıktı. Yürüyüş bile yapmadım. Sonuç tam 32 kilo. İnanılmaz bi değişim geçirmiştim gerçekten
Guzel canim afiyet olsunMenü
12.00 gibi
2 yumurta
2 3 zeytin
Az peynir
17.00 gibi
1 kupa sütlü kahve
1 minik ince kurabiye
18.30 gibi.
4 baget haşlama
Bol salata
Su
2.5 lt civarı
Spor bugün yok malasef
Bugün karabuğday aldım haşladım yarın için bakalım, daha önce hiç denemedim, tarif uygulayacağım, tok tutma özelliği varmış bakalım
Gayet guzel xanim afiyet olsun09.00 1 haslanmıs yumurta Beyazı,1 dilim tb ekmek
13.00 1 tabak tavuk suyu çorba
15.00 1 hurma,1 incir
18.00 kuzu kavurma kucuk tava,1 dilim tb ekmek
Çok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine e mi?Merhaba kızlar nasılsınız? Bahar geldi temizlik isteğim coştu yine.Bugün mutfağın dolap çekmece yerler duvar fayansları camlar bir temizledim.Valla mis gibi oldu.Rabbim gülerek kirletmek nasip etsin.İnsan kendine nazar edebiliyormuş bunu yaşayarak öğrendim.Bazlama yaptığım tavanın kulpu kopmuş.Tekrar takacak vaktim olmadı.Temizlik yaptığım için açız dediler acele ettim.bazlama bitti.Tavayı yan tarafa alayım dedim(elimle)üç parmağım yandı.bembeyaz oldu çok acıyor.Umarim patlamaz.Temizligimi diğer odalarla devam etmek istiyorum.Bu arada internette izlemiştim mutfak dolap kapaklarını bulaşık makinesinin tablet deterjanını kaynar suyla eritip sildim.Harika oluyor tavsiye ederim
çok teşekkür ederim canım ekürim
afiyet olsun canım, çok güzel04.04.2021
12.00
2 kasik yumrtali isirgan otu kavurmasi, 1 dlm peynr,5 zeytn, 1 tk ev yapmi sos, 1 yk visne receli, 1.5 dlm tb ekmk
15.00 sade kahve, 1 hurma, 6 7 fistik
18.00
Yarm kepce etli nohut(susuz), yesil salata,1 kuru kayisi
Su: 2 -2.5 lt arasi
Afiyet olsun canımKahvaltı 12:30
2 yk Menemen
5 top peynir
Yarım salatalık
4 siyah zeytin
3 ceviz
1 kase kase salata
1 su bardağı ayran
afiyet olsun canım4 Nisan
10.00
1 yumurta
1 salatalık
10 siyah zeytin
1 kk peynir
3 tb ekmeği
15.00
1 tane grisini
19.00
1 tb ekmeği
3 yk yoğurt
20.00
su 2 lt olur
Afiyet olsun ElifçiğimMenü
12.00 gibi
2 yumurta
2 3 zeytin
Az peynir
17.00 gibi
1 kupa sütlü kahve
1 minik ince kurabiye
18.30 gibi.
4 baget haşlama
Bol salata
Su
2.5 lt civarı
Spor bugün yok malasef
Afiyet olsun canım, Rabbim senin için en hayırlısını, en güzelini versin inşallah09.00 1 haslanmıs yumurta Beyazı,1 dilim tb ekmek
13.00 1 tabak tavuk suyu çorba
15.00 1 hurma,1 incir
18.00 kuzu kavurma kucuk tava,1 dilim tb ekmek
canım biz zayıfladıkça midemiz neden error veriyor. Acaba tepki mi gösteriyor?Kesinlikle kilo verdikten sonra hamile kal canm ben kilolu halimle kaldim bir de ustune aldim kilo
Olsun canim yaparsin ne guzel tuzsuz olmus, off ben cok tuzlu yiyorum yaa biraz azaltsam belki daha iyi olurum
Vayy super vermissin, belki bunda az alirsin, hem alsam bile sen cok azimlisin sonrasinda verirsin muhakkak
Guzel canim sabah ki 2 beyaz ekmek fazla geldi sadece
Evet canm gecen hafta cok canm cekmisti nohutu ama siskinlik yapti,masallah benm elim de hic aza gitmez zaten 2 kisiyiz bitmedi yemek ya, bugn esim bitiremezse kalani dondurucuya atacagim
Guzel canim diyete alisma asamasindasin simdi zamanla istek azaliyor zaten ama ekmekler ve grissini totalde fazla geldisen de benim gibi sporu geceye birakiyorsun, benim kiz simdi uyudu yesil cayimi ictim spor yapacagm sonra dus sonra da utu
Sag ol canm ama ilk baslarda hic doymuyordum ben de ama simdi alistim sanki, salatanin porsiyonu buyuk oluyor canim maru, maydanoz, havuc diger salata malzemelri bile midemi rahatsiz ediyorbu ara oyle sıkntilar yasiyorum o yuzden farkli birsey yemeye korkar oldum, misal dun ki semiz otu ya da patlican bilmiyorum ikisinden biri beni rahatsiz etti
Ama ne guzel vermissin kilolarini helal olsun
Guzel canim afiyet olsun
Gayet guzel xanim afiyet olsun
Hep öyle cnm iş görüşmesine gidiyorum bekar mısın diye soruyorlar . Bekarım diyince erkek arkadaşın var mı evlilik düşünüyor musun diyorlar bunların hepsi aynı .Bi de doguran kadını kolay gozden cıkarıyolar, işe konsantre olamaz on yargısı var galıba, ams en azından baştan soleselerdı hayatımı ona gore planlardım.10 aydır işe donunce şole bole planlar konusmalar yapıyoruz. .bunları bi kadın dogurmadımı acaba..yada kızları eşlerı yokmu..etme bulma dunyaso ne dıyım, okdr kızgınım ki şef kişisine beddua etmemek için zor tutuyorum kendimii... Hakkında körü bişi duysam cokk mutlu olcam
Ben muhasebeciyim insan kaynakları uzmanıyım yazarım ama şuan pandemiden dolayı iş bulamıyorum canımÖyle canım , sen neyle mesguldun ben baya bi koptum burlardan ya kacırdımmı
Afiyet olsun cnm hiç birşey yememişsin nerdeyseİyi Akşamlar Canlarım
4 Nisan Menü Bildirimi
11.30 1 yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin,5 biber, 1 domates, 1 ceviz, 1 tk bal
15.00 2 avuç beyaz leblebi, 1 elma
18.00 6 yk yoğurtlu semizotu salatası
3 litre su
U UcanSupurge
Ya benm diyetten once daha kotuydu midem, simdi zarar veren seyleri kesfediyorum zamanla ve uzak duruyorum mesela taze nane cok severim ama yedikten sonra butun gun yedigm agzima geliyor sanki oyle oluyorum,yagli seylerde de koyle oluyorum, kofteyi mesela tavada yaparsam cok kotu oluyor midem ama tost makinasinda izgara gibi yapinca sorun olmuyor...ya suan midem alisti sanirm cok yeyince rahatsiz oluyorumÇok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine e mi?
çok teşekkür ederim canım ekürimŞimdilik hiç bir yere gitmiyorum bende seni seviyorum canım benim
afiyet olsun canım, çok güzel
Afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Afiyet olsun Elifçiğim
Afiyet olsun canım, Rabbim senin için en hayırlısını, en güzelini versin inşallah
canım biz zayıfladıkça midemiz neden error veriyor. Acaba tepki mi gösteriyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?