Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Zamanla kendimizi çözüyoruz ,
o zaman az yemeye devam

kizlar bugun bir arkadasa yemege davetliydik israrcimi israrci ye dedi durdu yedim sonunda eve gelince kustum doyasiyada yememistim oysa neyse ii oldu bir yandan vicdanen rahatsizdim yedim diye
04 Mart menum

sabah 9:30 cocuktan kalan yarim tost 6 zeytin

aksam 16:00
3 yk patlican salatasi
1 yk sogan salatasi
1 yk yogurt lu kabak
1 kucuk adana izgara
Yarim yufka
4 mini tulumba

3 litre su
Biliyom menu kalabalik ama hepsini karistirinca mide kabul etmedi U UcanSupurge

Yuh ya resmen işbirliği yapıp bir kişinin giderlerını paylaşıp o kişiye de her işi yaptırmışlar, ya daha duymadıgın ne olumsuzluklar olmuştur, Allah kulu oh çekmesın diye ona pek gostermes duyurmazmış ama ınsan duymak ıstıyı, ınsan uzduklerı kadar uzulsunler ıstıyo gercekten.

Amın canım cok sagol Allah razı olsun, sana da cumlemıze ıns gusel hayırlı kapılar açsın,saglık mutluluk huzur versin,

Öyle kuzum 2 günde işsiz kaldım ve napacağımı şaşırdım resmen . İşten çıkarttılar 15 gün sonra kardeşim hastalandı ameliyat oldu falan derken eşekten düşmüş karpuza döndüm resmen

Tulumba dışında ağır bir şey yokmuş canım keşke kusmasaydın oda mideye zarar

Aaa vay anasınııı, bu da mobınge gırıyo ama, peki kıdem ve ıhbarını verdıler mi, işe iade davası accak mısın
4.5 aylık elemandım cnm haklarım yoktu maalesef . Bir önceki ayrıldığım yerden maaşımı ve yıllık iznimi alamadım diye dava açtım zaten birde burayla uğraşmak istemedim

Çol gecmıs olsun canım , ben de baya şok yasadım,1 hafta baya bi taktım sütüm çok azaldı fln , sonra dedım lanet olsun ya , cocugumu sızın yuzunuzden sutsuz bırakmıycam , takmamaya karar verdım, Mevlam neyler neylerse gusel eyler, inş daha ıyı seyler olcak ıkımız için de şer gorunem hayır çıksın altından inş .

4.5 aylık elemandım cnm haklarım yoktu maalesef . Bir önceki ayrıldığım yerden maaşımı ve yıllık iznimi alamadım diye dava açtım zaten birde burayla uğraşmak istemedim
Linledinde fln linçleyebilirsin, valla ben ozmnli durumlara gore cimer linkedın ne gerekıosa yapabılırım, okdr kolay degıl ımsan hayatıyls oynamak

İnşallah kuzum hakkımızda hayırlısı olur

Dava da streslı bı surec, Allaha havale . Kimseye kalmıcak o koltuklar unvanlar..
Kesinlikle öyle cnm da işte insan yenen hakkına üzülüyor hasta oldum işe gittim cenazem vardı ertesi gün aradılar işe çağırdılar beni ona rağmen 2.5 sene çalıştım sonra ne oldu ne maaşımı alabildim ne yıllık izin paramı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…