- 30 Ocak 2013
- 29.616
- 42.951
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #433.081
İşsizlik maaşımı aldım en azında diye baktım bende dediğim gibi kardeşim rahatsızlandı etti derken ne olduğumu dahi anlamadımLinledinde fln linçleyebilirsin, valla ben ozmnli durumlara gore cimer linkedın ne gerekıosa yapabılırım, okdr kolay degıl ımsan hayatıyls oynamak
insAllah verirsin cnm ne kaldi kiÇok şükür büyük yüktü gerçekten. Şimdi şu ek 4 kiloyu da verirsem inşallah
Bilerek mi kustun cnm miden mi kötü olduElimde degil mide kuculunce boyle rahatsiz ediyo yediklerim daha oncede diyet yapmistim birakinca kusmalarim basladi bir ay sonra nirmale dondum
Yok canim midem kutu oldu cok karistirdim yediklerimde cok geldi galiba yaptigim daha ondeki diyetlerdede biraz yiyince boyle oluyoduBilerek mi kustun cnm miden mi kötü oldu
Yaptıgın fedakarlıkları gormuyolar, onlar kaybetti gercekten, bu devırde durust calısan bulmak ta zor,İnşallah kuzum hakkımızda hayırlısı olur
Hım anladım cnmYok canim midem kutu oldu cok karistirdim yediklerimde cok geldi galiba yaptigim daha ondeki diyetlerdede biraz yiyince boyle oluyodu
Öyle kuzum kendileri bilir kendileri kaybeder bir şey diyemiyorum.Yaptıgın fedakarlıkları gormuyolar, onlar kaybetti gercekten, bu devırde durust calısan bulmak ta zor,
Cok guzel canim afiyet olsunİyi Akşamlar Canlarım
4 Nisan Menü Bildirimi
11.30 1 yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin,5 biber, 1 domates, 1 ceviz, 1 tk bal
15.00 2 avuç beyaz leblebi, 1 elma
18.00 6 yk yoğurtlu semizotu salatası
3 litre su
U UcanSupurge
Aynen canim, onceden ac kalmaktan korkardim ne sacmaymis diyorum simdiZamanla kendimizi çözüyoruz ,
o zaman az yemeye devam
Tulumbaya kadar cok iyiymis ama zaten kusmussun sonrasinda, gecmis olsun canmkizlar bugun bir arkadasa yemege davetliydik israrcimi israrci ye dedi durdu yedim sonunda eve gelince kustum doyasiyada yememistim oysa neyse ii oldu bir yandan vicdanen rahatsizdim yedim diye
04 Mart menum
sabah 9:30 cocuktan kalan yarim tost 6 zeytin
aksam 16:00
3 yk patlican salatasi
1 yk sogan salatasi
1 yk yogurt lu kabak
1 kucuk adana izgara
Yarim yufka
4 mini tulumba
3 litre su
Biliyom menu kalabalik ama hepsini karistirinca mide kabul etmedi U UcanSupurge
Spor cok iyi tulumba falan gitmstr hepsuU UcanSupurgeJasminium84
04 Mart spor bildirimi
1000 ip atlama 200 p
30 dk bantta hizli yuruyus 90
Adim 110 p =400puan Eki Görüntüle 2817248
Kayınvalidesinin hastalığından sonra gelemedi canım yoğun galiba yarın işte vakit bulursa uğrar diye düşünüyorum04.04 spor bildirimi
1000 ip atlama 200pJasminium84 , ekurim nerelerdesin menulerini goremiyrum iki gundur
Evet dogru canm, haftasonu onun zatrn yogun geciyordu kizlariyla, simdi kv hastaligi da var daha da yogundurKayınvalidesinin hastalığından sonra gelemedi canım yoğun galiba yarın işte vakit bulursa uğrar diye düşünüyorum
Geçmiş olsun kuzum.Oh mis gibi olmuş.ben öyle temizlik yaptığım gün ya dışarıdan söylerim yemeği ya da geçiştirmelik şeyler yaparım.sen bir de bazlama mı yaptın şu meşhur bazlamalarındanMerhaba kızlar nasılsınız? Bahar geldi temizlik isteğim coştu yine.Bugün mutfağın dolap çekmece yerler duvar fayansları camlar bir temizledim.Valla mis gibi oldu.Rabbim gülerek kirletmek nasip etsin.İnsan kendine nazar edebiliyormuş bunu yaşayarak öğrendim.Bazlama yaptığım tavanın kulpu kopmuş.Tekrar takacak vaktim olmadı.Temizlik yaptığım için açız dediler acele ettim.bazlama bitti.Tavayı yan tarafa alayım dedim(elimle)üç parmağım yandı.bembeyaz oldu çok acıyor.Umarim patlamaz.Temizligimi diğer odalarla devam etmek istiyorum.Bu arada internette izlemiştim mutfak dolap kapaklarını bulaşık makinesinin tablet deterjanını kaynar suyla eritip sildim.Harika oluyor tavsiye ederim
Gerçekten çok almışsın nasıl taşıdın kendini ben 9 kilo almıştım son aylarda üfleyip püfleyip durdumRekor bende32 kilo almıştım
Ben de tam tersini duymuştum canım zayıf hamile kalırsan az kilo alırsın demişlerdi.Yaaa kaç kg ile hamile kalmıştın ki cnm zayıf kişiler daha fazla alabiliyor sanırım
Yukarıda sorduğum sorunun cevabı sanırım burada hamurişinden kaynaklanmış.Hatırlıyor musun buraya ilk geldiğimde sen de benim gibi yiyiyicisin herhalde demiştin56 ile hamile kaldım 88 ile doğuma girdim. Nefes alamıyordum ama. Birden şoka girdi vücudum. Çok kötü olmuştum cidden. Aşırı hamur yedim vücudum spora alışıktı. Yürüyüş bile yapmadım. Sonuç tam 32 kilo. İnanılmaz bi değişim geçirmiştim gerçekten
Canım benim de bazı sağlık problemlerim düzeldi mesela reflüm yok astımım daha iyi öksürük nöbetlerim azaldı gibi.bir de akşamları hiç acıkmıyorum sırf yemek için yiyorum.sabahları öyle değil tabi çok aç uyanıyorumKizlar ben diyete basladigmdan beri daha dogrusu aksam yemelerimi azalttigmdan beri sabahlari cok daha rahat uyanir oldum hatta bazi gunler 7 de falan kendi kendime uyaniyorum bu benm icin mumkun olmayan birseydi
Hatırlıyorum canım ani olmuştu Allah yeni kapılar açsın inşallahÖyle kuzum 2 günde işsiz kaldım ve napacağımı şaşırdım resmen . İşten çıkarttılar 15 gün sonra kardeşim hastalandı ameliyat oldu falan derken eşekten düşmüş karpuza döndüm resmen
Maşallah kumsalcığım taş olacan taş hatta mermerU UcanSupurgeJasminium84
04 Mart spor bildirimi
1000 ip atlama 200 p
30 dk bantta hizli yuruyus 90
Adim 110 p =400puan Eki Görüntüle 2817248
Aaaa ne bunlar vampir mi kanını da emselerdi bari pis kötü insanlar Allah bildiği gibi yapsın böyle kişileriKesinlikle öyle cnm da işte insan yenen hakkına üzülüyor hasta oldum işe gittim cenazem vardı ertesi gün aradılar işe çağırdılar beni ona rağmen 2.5 sene çalıştım sonra ne oldu ne maaşımı alabildim ne yıllık izin paramı
Amin canım inşallahGeçmiş olsun kuzum.Oh mis gibi olmuş.ben öyle temizlik yaptığım gün ya dışarıdan söylerim yemeği ya da geçiştirmelik şeyler yaparım.sen bir de bazlama mı yaptın şu meşhur bazlamalarındanvalla becerikli kadınsın vesselam.söylediğin dolap temizleme yöntemini deneyeceğim
Gerçekten çok almışsın nasıl taşıdın kendini ben 9 kilo almıştım son aylarda üfleyip püfleyip durdumpeki bu 32 kilo almada yemenin etkisi var mı?bazen bünye ile alakalı oluyor galiba
Ben de tam tersini duymuştum canım zayıf hamile kalırsan az kilo alırsın demişlerdi.
Yukarıda sorduğum sorunun cevabı sanırım burada hamurişinden kaynaklanmış.Hatırlıyor musun buraya ilk geldiğimde sen de benim gibi yiyiyicisin herhalde demiştinben de çok seviyorum hamurişini ömrüm boyunca da seveceğim bizimkisi bir aşk hikayesi ne yapalım nefsimi tutacam artık.
Canım benim de bazı sağlık problemlerim düzeldi mesela reflüm yok astımım daha iyi öksürük nöbetlerim azaldı gibi.bir de akşamları hiç acıkmıyorum sırf yemek için yiyorum.sabahları öyle değil tabi çok aç uyanıyorum
Hatırlıyorum canım ani olmuştu Allah yeni kapılar açsın inşallah
Maşallah kumsalcığım taş olacan taş hatta mermer
Aaaa ne bunlar vampir mi kanını da emselerdi bari pis kötü insanlar Allah bildiği gibi yapsın böyle kişileri
İnşallah canımAlsanda verirsin azimli bir kadınsın
3 hafta sonra inşallah canım pek öyle bariz bi fark sezemiyorum bu defa kalça ağrım var çokça belimde fıtık var ondan mı kaynaklı bilmiyorumU UcanSupurge canım tekrar ne zaman kontrolün? Acabaa cinsiyeti ne merak ettimdiğer gebeliğinle fark varmı
Başlangıç menülerinden yine4 Nisan
10.00
1 yumurta
1 salatalık
10 siyah zeytin
1 kk peynir
3 tb ekmeği
15.00
4 kaşık haşlama (patatesiyle beraber)
1 tane grisini
19.00
4 fırın baget ( elma dilim patates ve biber)
1 tb ekmeği
3 yk yoğurt
20.00
1 grisini ( gece yemeye çok alıştığımdan acıkıyorum ya da gözüm doymuyor)
su 2 lt olur
Spor (kızım uyur yazılı hazırlamam biter evi toplarsam yapıcam inş)
2 yumurtaya 2 ekmek çok geldi gözüme Ela ve leylak böyle bi karabuğdaylı detoks yapmışlardıMenü
12.00 gibi
2 yumurta
2 3 zeytin
Az peynir
2 tb ekmek üzeri azcık kavurma ile karışık tatlı ezme
17.00 gibi
1 kupa sütlü kahve
1 minik ince kurabiye
18.30 gibi.
4 baget haşlama
Bol salata
Su
2.5 lt civarı
Spor bugün yok malasef
Bugün karabuğday aldım haşladım yarın için bakalım, daha önce hiç denemedim, tarif uygulayacağım, tok tutma özelliği varmış bakalım
Güzel geliyor göze09.00 1 haslanmıs yumurta Beyazı,1 dilim tb ekmek
13.00 1 tabak tavuk suyu çorba
15.00 1 hurma,1 incir
18.00 kuzu kavurma kucuk tava,1 dilim tb ekmek
Güzel canımİyi Akşamlar Canlarım
4 Nisan Menü Bildirimi
11.30 1 yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin,5 biber, 1 domates, 1 ceviz, 1 tk bal
15.00 2 avuç beyaz leblebi, 1 elma
18.00 6 yk yoğurtlu semizotu salatası
3 litre su
U UcanSupurge
Yarım yufka, 4 tulumba çok ama çıkardığın için bir şey kalmamıştır herhaldekizlar bugun bir arkadasa yemege davetliydik israrcimi israrci ye dedi durdu yedim sonunda eve gelince kustum doyasiyada yememistim oysa neyse ii oldu bir yandan vicdanen rahatsizdim yedim diye
04 Mart menum
sabah 9:30 cocuktan kalan yarim tost 6 zeytin
aksam 16:00
3 yk patlican salatasi
1 yk sogan salatasi
1 yk yogurt lu kabak
1 kucuk adana izgara
Yarim yufka
4 mini tulumba
3 litre su
Biliyom menu kalabalik ama hepsini karistirinca mide kabul etmedi U UcanSupurge
Afiyet olsun canım güzel04 Nisan Pazar Menüm
12:30
1 yumurta ile peynirli omlet
1 ince dilim kaşar
1 dilim TB ekmeği
1tk tahin pekmez
2 ceviz +10+badem +10fındık
17:00 1 yeşil elma
19:00 6 kaşık taze fasulye+4 k yoğurt
3 litre su
Adım sayım 12.049 U UcanSupurge
Spor bildirimi
Lesli 3 mil 135 puan
7000 adım 70 puan
50 squat :10 puan
Toplam :215 puanJasminium84
Bilmem canım ben hep kilolu kişilerin daha az aldığını duyuyorum amaBen de tam tersini duymuştum canım zayıf hamile kalırsan az kilo alırsın demişlerdi.
Saol canim gitmistir umarim sporla kalanlarTulumbaya kadar cok iyiymis ama zaten kusmussun sonrasinda, gecmis olsun canm
Kesinlikle canim diyetle duzeliyor cogu sey aslinda, benim diyetteki asil amacim tiroit rahatsizligimi duzeltmek, insallah ilac dozun azalir zamanlaGeçmiş olsun kuzum.Oh mis gibi olmuş.ben öyle temizlik yaptığım gün ya dışarıdan söylerim yemeği ya da geçiştirmelik şeyler yaparım.sen bir de bazlama mı yaptın şu meşhur bazlamalarındanvalla becerikli kadınsın vesselam.söylediğin dolap temizleme yöntemini deneyeceğim
Gerçekten çok almışsın nasıl taşıdın kendini ben 9 kilo almıştım son aylarda üfleyip püfleyip durdumpeki bu 32 kilo almada yemenin etkisi var mı?bazen bünye ile alakalı oluyor galiba
Ben de tam tersini duymuştum canım zayıf hamile kalırsan az kilo alırsın demişlerdi.
Yukarıda sorduğum sorunun cevabı sanırım burada hamurişinden kaynaklanmış.Hatırlıyor musun buraya ilk geldiğimde sen de benim gibi yiyiyicisin herhalde demiştinben de çok seviyorum hamurişini ömrüm boyunca da seveceğim bizimkisi bir aşk hikayesi ne yapalım nefsimi tutacam artık.
Canım benim de bazı sağlık problemlerim düzeldi mesela reflüm yok astımım daha iyi öksürük nöbetlerim azaldı gibi.bir de akşamları hiç acıkmıyorum sırf yemek için yiyorum.sabahları öyle değil tabi çok aç uyanıyorum
Hatırlıyorum canım ani olmuştu Allah yeni kapılar açsın inşallah
Maşallah kumsalcığım taş olacan taş hatta mermer
Aaaa ne bunlar vampir mi kanını da emselerdi bari pis kötü insanlar Allah bildiği gibi yapsın böyle kişileri
Cok iyi spor ve cok iyi menu afiyet olsun04 Nisan Pazar Menüm
12:30
1 yumurta ile peynirli omlet
1 ince dilim kaşar
1 dilim TB ekmeği
1tk tahin pekmez
2 ceviz +10+badem +10fındık
17:00 1 yeşil elma
19:00 6 kaşık taze fasulye+4 k yoğurt
3 litre su
Adım sayım 12.049 U UcanSupurge
Spor bildirimi
Lesli 3 mil 135 puan
7000 adım 70 puan
50 squat :10 puan
Toplam :215 puanJasminium84
Bence o bunyeyle alakali, zayif hamile kalanlar daha az aliyor bazen, ben mesela 70 kilo ile hamile kaldim 95 ile doguma gittimBilmem canım ben hep kilolu kişilerin daha az aldığını duyuyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?