Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Linledinde fln linçleyebilirsin, valla ben ozmnli durumlara gore cimer linkedın ne gerekıosa yapabılırım, okdr kolay degıl ımsan hayatıyls oynamak
İşsizlik maaşımı aldım en azında diye baktım bende dediğim gibi kardeşim rahatsızlandı etti derken ne olduğumu dahi anlamadım

Cok guzel canim afiyet olsun
Zamanla kendimizi çözüyoruz ,
o zaman az yemeye devam
Aynen canim, onceden ac kalmaktan korkardim ne sacmaymis diyorum simdi
Tulumbaya kadar cok iyiymis ama zaten kusmussun sonrasinda, gecmis olsun canm
U UcanSupurge Jasminium84
04 Mart spor bildirimi
1000 ip atlama 200 p
30 dk bantta hizli yuruyus 90
Adim 110 p =400puan Eki Görüntüle 2817248
Spor cok iyi tulumba falan gitmstr hepsu

Geçmiş olsun kuzum.Oh mis gibi olmuş.ben öyle temizlik yaptığım gün ya dışarıdan söylerim yemeği ya da geçiştirmelik şeyler yaparım.sen bir de bazlama mı yaptın şu meşhur bazlamalarından valla becerikli kadınsın vesselam.söylediğin dolap temizleme yöntemini deneyeceğim
Rekor bende 32 kilo almıştım
Gerçekten çok almışsın nasıl taşıdın kendini ben 9 kilo almıştım son aylarda üfleyip püfleyip durdum peki bu 32 kilo almada yemenin etkisi var mı?bazen bünye ile alakalı oluyor galiba
Yaaa kaç kg ile hamile kalmıştın ki cnm zayıf kişiler daha fazla alabiliyor sanırım
Ben de tam tersini duymuştum canım zayıf hamile kalırsan az kilo alırsın demişlerdi.
Yukarıda sorduğum sorunun cevabı sanırım burada hamurişinden kaynaklanmış.Hatırlıyor musun buraya ilk geldiğimde sen de benim gibi yiyiyicisin herhalde demiştin ben de çok seviyorum hamurişini ömrüm boyunca da seveceğim bizimkisi bir aşk hikayesi ne yapalım nefsimi tutacam artık.
Kizlar ben diyete basladigmdan beri daha dogrusu aksam yemelerimi azalttigmdan beri sabahlari cok daha rahat uyanir oldum hatta bazi gunler 7 de falan kendi kendime uyaniyorum bu benm icin mumkun olmayan birseydi
Canım benim de bazı sağlık problemlerim düzeldi mesela reflüm yok astımım daha iyi öksürük nöbetlerim azaldı gibi.bir de akşamları hiç acıkmıyorum sırf yemek için yiyorum.sabahları öyle değil tabi çok aç uyanıyorum
Hatırlıyorum canım ani olmuştu Allah yeni kapılar açsın inşallah
U UcanSupurge Jasminium84
04 Mart spor bildirimi
1000 ip atlama 200 p
30 dk bantta hizli yuruyus 90
Adim 110 p =400puan Eki Görüntüle 2817248
Maşallah kumsalcığım taş olacan taş hatta mermer
Aaaa ne bunlar vampir mi kanını da emselerdi bari pis kötü insanlar Allah bildiği gibi yapsın böyle kişileri

Amin canım inşallah

Alsanda verirsin azimli bir kadınsın
İnşallah canım
U UcanSupurge canım tekrar ne zaman kontrolün? Acabaa cinsiyeti ne merak ettimdiğer gebeliğinle fark varmı
3 hafta sonra inşallah canım pek öyle bariz bi fark sezemiyorum bu defa kalça ağrım var çokça belimde fıtık var ondan mı kaynaklı bilmiyorum
Başlangıç menülerinden yine 3 dilim ekmeğe 10 zeytin çok hele 4 baget patates filan
2 yumurtaya 2 ekmek çok geldi gözüme Ela ve leylak böyle bi karabuğdaylı detoks yapmışlardı
09.00 1 haslanmıs yumurta Beyazı,1 dilim tb ekmek

13.00 1 tabak tavuk suyu çorba

15.00 1 hurma,1 incir

18.00 kuzu kavurma kucuk tava,1 dilim tb ekmek
Güzel geliyor göze
Güzel canım
Yarım yufka, 4 tulumba çok ama çıkardığın için bir şey kalmamıştır herhalde

04 Nisan Pazar Menüm
12:30
1 yumurta ile peynirli omlet
1 ince dilim kaşar
1 dilim TB ekmeği
1tk tahin pekmez
2 ceviz +10+badem +10fındık

17:00 1 yeşil elma

19:00 6 kaşık taze fasulye+4 k yoğurt
3 litre su
Adım sayım 12.049 U UcanSupurge
Spor bildirimi
Lesli 3 mil 135 puan
7000 adım 70 puan
50 squat :10 puan
Toplam :215 puan Jasminium84

Afiyet olsun canım güzel

Kesinlikle canim diyetle duzeliyor cogu sey aslinda, benim diyetteki asil amacim tiroit rahatsizligimi duzeltmek, insallah ilac dozun azalir zamanla
Cok iyi spor ve cok iyi menu afiyet olsun
Bilmem canım ben hep kilolu kişilerin daha az aldığını duyuyorum ama
Bence o bunyeyle alakali, zayif hamile kalanlar daha az aliyor bazen, ben mesela 70 kilo ile hamile kaldim 95 ile doguma gittim ama hamileligmde cok yemezdim is yerindeki arkadaslar surekli yemiyorum dikkat etmiyrum diye kizardi bana, ara ogun yap yemegini ye falan derlerdi, asiri su icerdim gunde 4 lt icerdm, ilk 5 ay 2 kilo almstim son aylarda aldim daha cok ama cogu odemmis onu anladim, dogumdan sonra 1 haftada 13 kilo gitti yani odemler sislikler sonra zamanla biraz verdim ve bana 8 kilo kalmsti dogumdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…