Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim de Doğumdan bir hafta sonra tartıldım 90dan 78e inmiştim 12 kilo gitmişti ama ben çokça ödem tutmuştum

O kadar haklısın ki...

Benim de Doğumdan bir hafta sonra tartıldım 90dan 78e inmiştim 12 kilo gitmişti ama ben çokça ödem tutmuştum
Evet ya benm de oyle olmusti, dogumdan sonra da odemim daha da artmisti gercekten lohusalikta yatip dinlenmek gerekiyormus ben hic yatamadim bebegm kuvozde kaldi ben de yb kapisinda aksama kadar hastanelerde kalmstik, doguma kendi ayakkabilarimla girmistim ama sonrasinda esimin ayakkabilariyla geziyordum oyle bir odem olmustu

Afiyet olsun canim menu de sporda cok gzel

Şükür geçti gitti o günler canım Doğumdan sonra benim ödem epey devam etti kontrole gittiğimde doktora sordum zamanla oluştuğu gibi zamanla geçecek sonuçta bunca ödem bi günde oluşmadı sabırlı ol demişti

Evet dogru aslinda, emzirmek hizlandiriyor bu sureci ve daha guzel kilo veriliyor...annem odemimden oyle korkmustu ki olecegm falan sandi heralde okuyup duruyordu beni...keske emzirme donemini guzel degerlendirip kilolarimi verseydim diyorum simdi bakiyorum da cok yanlis beslenmisim hem sutum azaldi hem kilolarm benimle kaldi...insallah ikinci olursa ayni hatalari yapmayacagm

İnşallah canım ben de uyumayan bir çocuk yetiştirdim sallanmaya, pışpışlanmaya her şeye alıştırdık ben de bu konuda hata yapmamak istiyorum boşboşuna 2 yıl çocuğu da kendimi de yormuşum

İnşallah canım ben de uyumayan bir çocuk yetiştirdim sallanmaya, pışpışlanmaya her şeye alıştırdık ben de bu konuda hata yapmamak istiyorum boşboşuna 2 yıl çocuğu da kendimi de yormuşum
Haklisin canim insallah bu sefer sansin yaver gider ama ben kizmda cok arastirip denemistim ve ise yaramisti, gaz sancilari bitince 3 aylik falandi basladim uyku rutini olusturmaya, yani gece 2 de faln uyurdu yavas yavas 12 ye sonra 10 ve 8 e cektim aksam saatinde odasinda yanina yatip emzirip uyutuyordum sonra uyaninca hic isik acmadan karanlikta emzirip cikiyordum basta zor oldu ama sabrettim yaptim yani tabi zaman zaman gec uydgu, uyumadigi ya da uyandigi oldu arada hala oluyor ama genelde simdi 9 gibi olsa da daha kucukken aksam 8 de uyumus olurdu ve en buyuk luksum buydu, tabi sabah 6 da kalkiyordu orasi ayri sonra bazen gec yattigi da oluyordu yine 6 da kalkiyordu dedm en azndan aksam rahat ederm

Bizimkinin hiç uyku düzeni olmadı yani ben şans tanımamışım çocuğa belki de kendi kendine asla uyumaz sallamazsam iyice uykusu dağılıp hiç uyumaz zannedip anında müdahale etmişim belki iki saniye sonra dalacaktı Uykudan ani fırlamalarım yüzünden kaç defa vertigo atağı yaşadım biri bir gün sürdü neredeyse betbattı

Yani nasıl beslendigimizle bünye ile alakalı haklısın canım benimde aşırı ödem olmuştu son ay balon gibi olmuştum 10 kg kadar gitti kırk çıktıktan sonra su an doğum öncesi kiloma 4kg kaldı yeniden kaldığım yere gelirim insAllah bı an önce

Evet ya ilk cocukta bazen yanlis uygulamalar yapabiliyoruz ama genelde yogunluktan 2. Cocuklar kend haline birakildigi icin daha rahat buyuyor belki de
Ohh ne guzel dogum kilolarinn gitmesine, cabuk verirsin 4 kiloyu yeter ki iste

Ben de hiç yatmadım. Sezeryanlıydım bi deYatabilen bi tip değilim ondan kızıma kendim bakmak istedim. Karakter olarak kimseden bi şey alabilen ve mecburiyeti seven biri değilim maalesef ayaklarım toynak gibi olmuştu öyle bir şişlik hiç görmemiştim

Ben Alışmışım her işimi kendim halletmeye yardım isteyemiyorum

Canım çook geçmiş olsun,ben de öle silerim dolapları, rahatlık oluyor
Teşekkürler canım
Afiyet olsun

gecmis olsun canim umarim su toplamaz
Ben koltuklari bile bulasîk deterjaniyla siliyorim parlatiyo

afiyet olsun canim guzel menu

afiyet olsun

afiyet olsun

afiyet olsun
Teşekkürler canım
Teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…