- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #433.141
Günaydın canım kayınvaliden nasıl oldukızlar günaydın
haftasonu hiç uğrayamadım kusura bakmayın
geçen hafta başladığım temizliğe devam ettim bütün evi döktüm yeni taşınıyor gibiydik
bi de aksilik çocuklar hastalandı neleri var anlamıyorum ama büyük kusup durdu küçük de huysuzdu sanırım bi yerleri ağrıyor, ağlayıp duruyor ağlamaya başlayınca abartısız yarım saat susmuyor Allahım
zor bi haftasonuydu benim için çok yorgun hissediyorum şu an kendimi, bi de boğazım da acımaya başladı inşallah ben de hastalanmam
sizler de ne var ne yok gerçi şimdi bi geçmiş yaparım
Yeniden hoşgeldin o zmn cnmHerkese günaydın. Aranıza bugün katıldım. Dün bir karışıklık vardı ama şu an halloldu sanırım. Yoldayım işe gidiyorum. 1.5 saat sürüyor ortalama iş yerine gidince menümü yazacağım.
Geçmiş olsun canım dikkat et amanÖdem oldu o yüzden.cekirdekte tuzluydu tansiyonum çıktı gece
Çok geçmiş olsun cnm usutmuslerdir belki sıcak şeyler tüket dikkat et sendekızlar günaydın
geçen hafta başladığım temizliğe devam ettim bütün evi döktüm yeni taşınıyor gibiydik
bi de aksilik çocuklar hastalandı neleri var anlamıyorum ama büyük kusup durdu küçük de huysuzdu sanırım bi yerleri ağrıyor, ağlayıp duruyor ağlamaya başlayınca abartısız yarım saat susmuyor Allahım
zor bi haftasonuydu benim için çok yorgun hissediyorum şu an kendimi, bi de boğazım da acımaya başladı inşallah ben de hastalanmam
aaaa üzülürdüm gerçekten, bundan sonra daha dikkatli oluruz inşallah canım9. TAKIM
kumsal68 ile ilgili olarak;
Üyemizin 26 Mart tarihli bildiriminde adı ve tarih bilgisini içeren not olmadığından bildirimi geçersiz oluyor. Yakın tarihte bu konuyu paylaşım alanında aktarmıştım, zaten karar defterimizde de yazıyor.
Sonuç olarak; üyenizi listeye alamıyorsunuz. 721. etapta alabilirsiniz. Sonuç listelerinde gerekli değişikliği yapınız lütfen.
Tartıda fotoğrafında nick ve tarihin önemi kızlar kumsalı listeden geri çıkardık bu yüzden tarih ve nick yazmamış bir önceki hafta diyeLütfen dikkat edelim benim de dikkatimden kaçabilir birbirimizi kontrol edelim bu noktada şükür ki derecede değişim olmadı birincilik gitseydi çok üzülürdüm Kumsalım haftaya listeye alacağız seni artık
@Breeze96
Beyaz leylak
@Goklerce
Jasminium84
@gulsum462
@elfkkk
@asliogretmen
Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
@kumsal68
@cgdmk
@ela_2019
@Pnrrr-20
@masal3487
@Ezogelin56
yazarhanim35
canım ben oluyor zanndeiyordum ama birisi de olmadığını söyledi bana.. geçmiş olsun inşallah yoktur öyle bişeÖzellikle kovid geçiren arkadaşlar ve ya bilenler varsa bir şey soracağım covidde burun akıntısı oluyor mu grip gibisabah hapşırık ve burun akıntısı ile uysndım inşallah alerjidir ya
daha iyi kuzum şükürler olsun, hala hastanede, gece çok başı ağrımış, bacağı da hala tutmuyor ama genel durumu iyiymiş doktorunun dediğine göreGünaydın canım kayınvaliden nasıl oldu
sağol canımYeniden hoşgeldin o zmn cnm
Geçmiş olsun canım dikkat et aman
Çok geçmiş olsun cnm usutmuslerdir belki sıcak şeyler tüket dikkat et sende
Aman geçmiş olsun canım kayınvalidenin durumu nasıl ? Uğramayınca kadına bir şey oldu sandımkızlar günaydın
Ben de olmuyor diye biliyorum canımmÖzellikle kovid geçiren arkadaşlar ve ya bilenler varsa bir şey soracağım covidde burun akıntısı oluyor mu grip gibisabah hapşırık ve burun akıntısı ile uysndım inşallah alerjidir ya
sağol canımAman geçmiş olsun canım kayınvalidenin durumu nasıl ? Uğramayınca kadına bir şey oldu sandım
Ben de olmuyor diye biliyorum canımm
Afiyet olsun canım inşallah hedefine ulaşırsınEki Görüntüle 2817428
Dün hoşgeldin yazan herkese tolu olarak hoşbulduk demek i,stiyorum .
Öncelikle kendimi tanıtayım. adım Sevilay. Yazılım sektörnde çalışıyorum .yani tüm gün masa başındayım. ,,
101.8 kiloyum . boyum 172 . İşe gitme sürem 1.5 saat bu beni baya yoruyor ama idare ediyoruz işte .
Umarım birbirimize destek olurr her gün adım adım fitleşiriz birliktee.
Bu arada yukarıdaki tabak kahvaltımmm.
geceden yoğurtlu yulaf hazırlamıştım . çilekli ve bal ekleyerek yiyeceğim canım çekti. gün içinde yediklerimi tekrar eklerim ..
Herkese sevgiler
Afiyet olsun çok lezzetli gözüküyor canım gün içinde yediklerini paylaşsanda akşam toplu menü paylaşırsan yorumlama açısından daha kolay olur canım kuralları okudun biliyorsundur ama hatırlatmak istedim insAllah bı an önce 2li rakamlara gelirsinEki Görüntüle 2817428
Öncelikle kendimi tanıtayım. adım Sevilay. Yazılım sektörnde çalışıyorum .yani tüm gün masa başındayım. ,,
101.8 kiloyum . boyum 172 . İşe gitme sürem 1.5 saat bu beni baya yoruyor ama idare ediyoruz işte .
geceden yoğurtlu yulaf hazırlamıştım . çilekli ve bal ekleyerek yiyeceğim canım çekti. gün içinde yediklerimi tekrar eklerim ..
Herkese sevgiler
hoşgeldin canım, haftasonu yoğunluğundan uğrayamadım buraya, tanışamadık seninle :)Eki Görüntüle 2817428
Herkese sevgiler
Hoşgeldin canım bende elif 27 yaşındayım muhasebeciyim insan kaynakları uzmanıyım yazarım ama şuan işsizim :) inşallah hedefine ulaşırsınEki Görüntüle 2817428
Herkese sevgiler
seninki gibi tiroide kurban olayımBaşlangıç kg:72.9
Cuma:70.9
Bugün :70.5
Fark :-400
Yüzde :0,56
bende hashima tiroidi var maalesef gıdım gıdım gidiyor o yüzden
Gitisnde gıdım gıdım gitsin cnm güzel eksiBaşlangıç kg:72.9
Değilsinizdir cnm insAllah
Evet cnm karbonhidratı azaltmam lazım hiç olmayan menuydu biliyorum ama paylaşmak için paylaştım aslinda
Hg Sevilay ben Hafize 27 yaşındayım 6 buçuk yaşında kızım 9 aylık oğlum var istediğin kiloya sağlıkla ulasirusn insAllah
İNŞALLAH HEP BİRLİKTE.:)Afiyet olsun canım inşallah hedefine ulaşırsın
TABİKİ . İŞTEN ÇIKMADAN 6 DAN ÖNCE PAYLAŞMAYI DÜŞÜNÜYORUM . AKŞAM 6 DAN SONRA HERHANGİ BİR ŞEY YEMEYECEĞİM . mENÜLERE PASLAŞIRIZ . GÜZEL OLUR.Afiyet olsun çok lezzetli gözüküyor canım gün içinde yediklerini paylaşsanda akşam toplu menü paylaşırsan yorumlama açısından daha kolay olur canım kuralları okudun biliyorsundur ama hatırlatmak istedim insAllah bı an önce 2li rakamlara gelirsin
ALLAH BAĞIŞLASIN.hoşgeldin canım, haftasonu yoğunluğundan uğrayamadım buraya, tanışamadık seninle :)
benim adım yasemin 37 olmak üzereyim :)
Allah bağışlarsa 2 kızım var biri 7 biri 2 yaşında
bol, sağlıklı ve kalıcı kilo vermeler dilerim
İNŞALLAH SENDE EN YAKIN ZAMANDA İŞ BULURSUN ELİFCİM . ÇOK MEMNUN OLDUMHoşgeldin canım bende elif 27 yaşındayım muhasebeciyim insan kaynakları uzmanıyım yazarım ama şuan işsizim :) inşallah hedefine ulaşırsın
Sağ Ol canımYeniden hoşgeldin o zmn cnm
Geçmiş olsun canım dikkat et aman
Çok geçmiş olsun cnm usutmuslerdir belki sıcak şeyler tüket dikkat et sende
Allah şifa versin inşallah canımmsağol canım
yok kuzum çok şükür şu an iyi durumu
sadece felç durumu düzelmedi, onun için de doktor düzelirse zamanla düzelir demiş
inşallah düzelir, kadıncağızın en büyük korkusu felç kalmaktı
Ben de zehra canım 32 yaşındayım öğretmenim bir kızım var ikinciyi bekliyorum nasipseEki Görüntüle 2817428
Herkese sevgiler
Hadi bakalım inşallahGünaydın kızlar pazartesinin ilk kilo bildirimini ben yapayım sabitim= 88.15
Cumaya kadar eksiye geçerim insAllah
Kız bu az mı daha ne olsun maşallah triode rağmen çok iyiBaşlangıç kg:72.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?