Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ohhh güle güle mis gibi kullan canım
Geçmiş olsun elinede ay ne acır o şimdi. Bugün nasıl oldu peki patlamıştı su falan toplamis mi
Geçmiş olsun canım usuttulermi acaba. İns seninde Hüseyin yoktur canim bitki çayı falan iç yorgunluktan açıyorsun bogazin
Özellikle kovid geçiren arkadaşlar ve ya bilenler varsa bir şey soracağım covidde burun akıntısı oluyor mu grip gibi sabah hapşırık ve burun akıntısı ile uysndım inşallah alerjidir ya
Bizde yoktu canım ama genzimiz tikanmisti sesimiz değişmişti sadece .
Normalde alerjik varmı bahar alerjisi falandır ins
Başlangıç kg:72.9
Cuma:70.9
Bugün :70.5
Fark :-400
Yüzde :0,56

bende hashima tiroidi var maalesef gıdım gıdım gidiyor o yüzden
Ne güzel eksi daha ne olsun kizzz

Merhabalar canim tekrardan hoşgeldin.
Ben Hatice 30 yaşındayım 3 cadı kızım var. 1 seneyi geckindir burdayım burası çok güzel sohbet muhabbet ve motivasyon için
İns en kısa zamanda hedefledigin kiloya gelirsin canim

Afiyet olsuuun :)
Afiyet olsun ekürim
09.00 1 haslanmıs yumurta Beyazı,1 dilim tb ekmek

13.00 1 tabak tavuk suyu çorba

15.00 1 hurma,1 incir

18.00 kuzu kavurma kucuk tava,1 dilim tb ekmek
Afiyet olsun canım
Ben muhasebeciyim insan kaynakları uzmanıyım yazarım ama şuan pandemiden dolayı iş bulamıyorum canım kasımda çıkarttılar işten o gün bugündür iş arıyorum
Canım roman mı yazıyorsun?
Afiyet olsun canım çok güzel
Canııım geçmiş olsun bazen ben de isteyerek kusuyorum pişman olduğum için
Afiyet olsun kuzum
Afiyet olsun canım

Niye artidasin acaba regl dönemi menüler yorumlayıp bakıyorum ama aklımda değil yediklerin kaynaklımi acaba.
Sen cumaya hallleder eksiye bile geçersin canim
Yayla içiyor iki gündür sporu da yok detaylı temizlik de yaptı onun yorgunluğu ödemi de olabilir

allah bağışlasın . teşekkür ederim çok memnun oldum :)

+400 Gr geldim. Ödem sanırım
Halledersin cnm insAllah
hafize kusura bakma sana yazamamışım. Allah bağışlasın. İnşallah hep birlikte ulaşırız canım
insAllah cnm
Sabit olman güzel canim tabiki cumaya eksiye gecersin
insAllah
O kadar tavuk dürümden, mantıdan sonra +300 geldim.
Halledersin insAllah canım

Özellikle kovid geçiren arkadaşlar ve ya bilenler varsa bir şey soracağım covidde burun akıntısı oluyor mu grip gibi sabah hapşırık ve burun akıntısı ile uysndım inşallah alerjidir ya
Olmuyor canim benim sulale gecirdi ben haric hicbirinde burun akintisi olmadi hapsirik hic olmadi

Hosgeldn umarim saglikli kalici kilolarveririz beraber
Ben tulay 32 yasindayim iki cocuk’ annesiyim canim

Gecmis olsun canim salgin var galiba burdada butun cocuklar ayni kusma ishal halsizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…