- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #433.161
Elbette göreceksin canım boyun da uzun maşallahBU CUMAYA 2 HANELİLERİ GÖRECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM AMA HAYIRLISI . İLK DEFA 3 HANELİ OLDUM ŞOKTAYIMM
Karbonhidrat ve sporsuzluk yaramıyor sana anacım+400 Gr geldim. Ödem sanırım
Ohhh güle güle mis gibi kullan canımMerhaba kızlar nasılsınız? Bahar geldi temizlik isteğim coştu yine.Bugün mutfağın dolap çekmece yerler duvar fayansları camlar bir temizledim.Valla mis gibi oldu.Rabbim gülerek kirletmek nasip etsin.İnsan kendine nazar edebiliyormuş bunu yaşayarak öğrendim.Bazlama yaptığım tavanın kulpu kopmuş.Tekrar takacak vaktim olmadı.Temizlik yaptığım için açız dediler acele ettim.bazlama bitti.Tavayı yan tarafa alayım dedim(elimle)üç parmağım yandı.bembeyaz oldu çok acıyor.Umarim patlamaz.Temizligimi diğer odalarla devam etmek istiyorum.Bu arada internette izlemiştim mutfak dolap kapaklarını bulaşık makinesinin tablet deterjanını kaynar suyla eritip sildim.Harika oluyor tavsiye ederim
Geçmiş olsun canım usuttulermi acaba. İns seninde Hüseyin yoktur canim bitki çayı falan iç yorgunluktan açıyorsun bogazinkızlar günaydın
haftasonu hiç uğrayamadım kusura bakmayın
geçen hafta başladığım temizliğe devam ettim bütün evi döktüm yeni taşınıyor gibiydik
bi de aksilik çocuklar hastalandı neleri var anlamıyorum ama büyük kusup durdu küçük de huysuzdu sanırım bi yerleri ağrıyor, ağlayıp duruyor ağlamaya başlayınca abartısız yarım saat susmuyor Allahım
zor bi haftasonuydu benim için çok yorgun hissediyorum şu an kendimi, bi de boğazım da acımaya başladı inşallah ben de hastalanmam
sizler de ne var ne yok gerçi şimdi bi geçmiş yaparım
Bizde yoktu canım ama genzimiz tikanmisti sesimiz değişmişti sadece .Özellikle kovid geçiren arkadaşlar ve ya bilenler varsa bir şey soracağım covidde burun akıntısı oluyor mu grip gibisabah hapşırık ve burun akıntısı ile uysndım inşallah alerjidir ya
Ne güzel eksi daha ne olsun kizzzBaşlangıç kg:72.9
Cuma:70.9
Bugün :70.5
Fark :-400
Yüzde :0,56
bende hashima tiroidi var maalesef gıdım gıdım gidiyor o yüzden
Sabit olman güzel canim tabiki cumaya eksiye gecersinGünaydın kızlar pazartesinin ilk kilo bildirimini ben yapayım sabitim= 88.15
Cumaya kadar eksiye geçerim insAllah
Merhabalar canim tekrardan hoşgeldin.Eki Görüntüle 2817428
Dün hoşgeldin yazan herkese tolu olarak hoşbulduk demek i,stiyorum .
Öncelikle kendimi tanıtayım. adım Sevilay. Yazılım sektörnde çalışıyorum .yani tüm gün masa başındayım. ,,
101.8 kiloyum . boyum 172 . İşe gitme sürem 1.5 saat bu beni baya yoruyor ama idare ediyoruz işte .
Umarım birbirimize destek olurr her gün adım adım fitleşiriz birliktee.
Bu arada yukarıdaki tabak kahvaltımmm.
geceden yoğurtlu yulaf hazırlamıştım . çilekli ve bal ekleyerek yiyeceğim canım çekti. gün içinde yediklerimi tekrar eklerim ..
Herkese sevgiler
Niye artidasin acaba regl dönemi menüler yorumlayıp bakıyorum ama aklımda değil yediklerin kaynaklımi acaba.+400 Gr geldim. Ödem sanırım
Afiyet olsuuun :)4 Nisan
10.00
1 yumurta
1 salatalık
10 siyah zeytin
1 kk peynir
3 tb ekmeği
15.00
4 kaşık haşlama (patatesiyle beraber)
1 tane grisini
19.00
4 fırın baget ( elma dilim patates ve biber)
1 tb ekmeği
3 yk yoğurt
20.00
1 grisini ( gece yemeye çok alıştığımdan acıkıyorum ya da gözüm doymuyor)
su 2 lt olur
Spor (kızım uyur yazılı hazırlamam biter evi toplarsam yapıcam inş)
Afiyet olsun ekürimMenü
12.00 gibi
2 yumurta
2 3 zeytin
Az peynir
2 tb ekmek üzeri azcık kavurma ile karışık tatlı ezme
17.00 gibi
1 kupa sütlü kahve
1 minik ince kurabiye
18.30 gibi.
4 baget haşlama
Bol salata
Su
2.5 lt civarı
Spor bugün yok malasef
Bugün karabuğday aldım haşladım yarın için bakalım, daha önce hiç denemedim, tarif uygulayacağım, tok tutma özelliği varmış bakalım
Afiyet olsun canım09.00 1 haslanmıs yumurta Beyazı,1 dilim tb ekmek
13.00 1 tabak tavuk suyu çorba
15.00 1 hurma,1 incir
18.00 kuzu kavurma kucuk tava,1 dilim tb ekmek
Canım roman mı yazıyorsun?Ben muhasebeciyim insan kaynakları uzmanıyım yazarım ama şuan pandemiden dolayı iş bulamıyorum canımkasımda çıkarttılar işten o gün bugündür iş arıyorum
Afiyet olsun canım çok güzelİyi Akşamlar Canlarım
4 Nisan Menü Bildirimi
11.30 1 yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin,5 biber, 1 domates, 1 ceviz, 1 tk bal
15.00 2 avuç beyaz leblebi, 1 elma
18.00 6 yk yoğurtlu semizotu salatası
3 litre su
U UcanSupurge
Canııım geçmiş olsunkizlar bugun bir arkadasa yemege davetliydik israrcimi israrci ye dedi durdu yedim sonunda eve gelince kustum doyasiyada yememistim oysa neyse ii oldu bir yandan vicdanen rahatsizdim yedim diye
04 Mart menum
sabah 9:30 cocuktan kalan yarim tost 6 zeytin
aksam 16:00
3 yk patlican salatasi
1 yk sogan salatasi
1 yk yogurt lu kabak
1 kucuk adana izgara
Yarim yufka
4 mini tulumba
3 litre su
Biliyom menu kalabalik ama hepsini karistirinca mide kabul etmedi U UcanSupurge
Afiyet olsun kuzum04 Nisan Pazar Menüm
12:30
1 yumurta ile peynirli omlet
1 ince dilim kaşar
1 dilim TB ekmeği
1tk tahin pekmez
2 ceviz +10+badem +10fındık
17:00 1 yeşil elma
19:00 6 kaşık taze fasulye+4 k yoğurt
3 litre su
Adım sayım 12.049 U UcanSupurge
Spor bildirimi
Lesli 3 mil 135 puan
7000 adım 70 puan
50 squat :10 puan
Toplam :215 puan @Jasminium84
Afiyet olsun canım4 Nisan menüm
Kahvaltı:10.00
1 haşlanmış yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara:1 yeşil elma
1avuc çekirdek
aksam:16.00
1kepce yayla çorbası
4 YK fırında sebze türlü
Yoğurt
Su:1.5 litre
Spor:yok
U UcanSupurge
Cumaya eksi haydi haydiO kadar tavuk dürümden, mantıdan sonra +300 geldim.
Yayla içiyor iki gündür sporu da yok detaylı temizlik de yaptı onun yorgunluğu ödemi de olabilirNiye artidasin acaba regl dönemi menüler yorumlayıp bakıyorum ama aklımda değil yediklerin kaynaklımi acaba.
Sen cumaya hallleder eksiye bile geçersin canim
allah bağışlasın . teşekkür ederim çok memnun oldum :)Merhabalar canim tekrardan hoşgeldin.
Ben Hatice 30 yaşındayım 3 cadı kızım var. 1 seneyi geckindir burdayım burası çok güzel sohbet muhabbet ve motivasyon için
İns en kısa zamanda hedefledigin kiloya gelirsin canim
Saol canim Yapmasan keske iyi bisi degil ben cok korkuyorum devamli boyle olurum diye mideye zarar verirsin boyleCanııım geçmiş olsunbazen ben de isteyerek kusuyorum pişman olduğum için
Halledersin cnm insAllah+400 Gr geldim. Ödem sanırım
insAllah cnmhafize kusura bakma sana yazamamışım. Allah bağışlasın. İnşallah hep birlikte ulaşırız canım
insAllahSabit olman güzel canim tabiki cumaya eksiye gecersin
Halledersin insAllah canımO kadar tavuk dürümden, mantıdan sonra +300 geldim.
Çok değil ama kaçamakların getirisi maalesef artı oluyor canim cumaya kadar dikkat edersen eksiye gecersinO kadar tavuk dürümden, mantıdan sonra +300 geldim.
Himm daha cumaya var halleder ben öyle düşünüyorumYayla içiyor iki gündür sporu da yok detaylı temizlik de yaptı onun yorgunluğu ödemi de olabilir
Olmuyor canim benim sulale gecirdi ben haric hicbirinde burun akintisi olmadi hapsirik hic olmadiÖzellikle kovid geçiren arkadaşlar ve ya bilenler varsa bir şey soracağım covidde burun akıntısı oluyor mu grip gibisabah hapşırık ve burun akıntısı ile uysndım inşallah alerjidir ya
Hosgeldn umarim saglikli kalici kilolarveririz beraberEki Görüntüle 2817428
Dün hoşgeldin yazan herkese tolu olarak hoşbulduk demek i,stiyorum .
Öncelikle kendimi tanıtayım. adım Sevilay. Yazılım sektörnde çalışıyorum .yani tüm gün masa başındayım. ,,
101.8 kiloyum . boyum 172 . İşe gitme sürem 1.5 saat bu beni baya yoruyor ama idare ediyoruz işte .
Umarım birbirimize destek olurr her gün adım adım fitleşiriz birliktee.
Bu arada yukarıdaki tabak kahvaltımmm.
geceden yoğurtlu yulaf hazırlamıştım . çilekli ve bal ekleyerek yiyeceğim canım çekti. gün içinde yediklerimi tekrar eklerim ..
Herkese sevgiler
Gecmis olsun canim salgin var galiba burdada butun cocuklar ayni kusma ishal halsizlikkızlar günaydın
haftasonu hiç uğrayamadım kusura bakmayın
geçen hafta başladığım temizliğe devam ettim bütün evi döktüm yeni taşınıyor gibiydik
bi de aksilik çocuklar hastalandı neleri var anlamıyorum ama büyük kusup durdu küçük de huysuzdu sanırım bi yerleri ağrıyor, ağlayıp duruyor ağlamaya başlayınca abartısız yarım saat susmuyor Allahım
zor bi haftasonuydu benim için çok yorgun hissediyorum şu an kendimi, bi de boğazım da acımaya başladı inşallah ben de hastalanmam
sizler de ne var ne yok gerçi şimdi bi geçmiş yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?