Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selamlaarrr hafta başladımusmutlu bir hafta olsun inş
Menüm gelsin, sonra geçmiş..
Menü
08.30
2 yumurta
14.00
3 yk karabuğday
3 4 yk yoğurt
Bol baharat

19.30 gibi
1 su bardağı kefir
Yarım avuç dere otu
1 yk keten tohumu
1 armut karışımı
Su
3 ltye yakın
Spor
3 mile leslie
4085 adım

Ben sahur yapacağım çünkü su da içmediğimiz için tek öğünün çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum .Bir de Ramazan deyince aklıma direk sahur geliyor çok seviyorum
Aynen bende öyle,iftardan çok sahurlari seviyorum.Cocukken kışa denk gelirdi ramazan,annem sahurda bile sobayı yakardı,üzerine ekmek koyardı,mis gibi kokardı o ekmek.Hala sahura uyandığımda cocuklugum gelir aklıma

Bugünkü menim yazarhanim35 U UcanSupurge

Kahvaltı 07.30
Dört kaşık lor peyniri içine marul,üç tam ceviz.
1 haşlanmış yumurta.

Ara 10.30
Sade türk kahvesi,bir kare bitter.

Öğle:13.30
Altı kaşık kadar sade pırasa yemeği.
Küçük bir kase yoğurt.

Aksam 18.15
Altı kaşık kadar yazdan kurutulmuş yeşil fasulye yemeği(zeytin yağlı)
Bir kase tarhana çorbası

3 litre su 40 dk yuruyus

Çok güzel
Güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım ilk gün için çok iyi suyun az tabi artması gerek
ramazanda oruç tutucam ben . tutacakların bir olanı varmı ?

ben iftardan iftara yemeği düşünüyorum. hafif atlatırsak kilo bile verebilkiriz diye düşünüyorum.

önerisi araştırması olan varmı
Benim ilk diyet denemem Ramazan’da başlamıştı canım çocukluğumdan beri hep iri idim ve hiç diyet yapamamıştım iftarda önce bir bardak su sonra çorba ardından bir kase salata yiyip midemi iyice şişiriyordum sonra da etli sebze veya sebze yemeği + yoğurt iftardan sahura 3 litre su sahurda ekmeksiz bol sebzeli yeşillikli kahvaltı Ramazan boyunca sıfır spor 100 ile başlayıp bayramda 91 e inmiştim 9 kilo gitmişti bu şekilde bir ayda canım
Güzel akşam sebze yoğurt
Afiyet olsun canım menün çok kalabalık değil akşama karbonhidrat içeriğini bırakmama tarafıyım ben sadece
Afiyet olsun güzel canım
5 Mart menum
Sabah 9:00 sekersiz sutlu kahve

oglen 11:30
6 yk ispanak yemegi,1 dilim peynir,1 ince dilim ekmek

aksam 16:00
4 ince yesil biber,3 dlim domates,2 ince dilim peynir,yarim yumurta

3 litre su
U UcanSupurge
Güzel
Çok amin
Detoks yapıyorsun anladığım kadarıyla afiyet olsun canım
Tarhana batsa da gözüme afiyet olsun canım

Cok iyi hatta baya hafif acikmadin mi ?
Cok guzel canm afiyet olsun

Afiyet olsun canim

Kızlar kızlar bennvar ya ben , kruvasanın dibine vurdum, tokatlayım beni , . Aslında dötümnyer görmıuyo verırım bence kılo, emzorme de var sonıcta lakınnnn kız uyumadıkcs ben bi mutfags ugrıyıp geloorum.
...

Oyyy anasinii ne yaptin sen bacimm kruvasan nedirr, bak emzirme kruvasani cozmez bastan soyleyim ben de yaptim bu hatalari, kendine gel saglikli beslenmeye gec hadi artik

Kizlar aksam menulerinizde neler var ? Ben sabah artiyi gorunce eve giderken pirasa aldim temizleyip dogradim aksama sade pirasa yapip yogurtla yiyecegm
09.00 1 tereyagında yumurta,2 dilim ekmek

13.00 3 hashaşlı

15.00 kahve

18.00 1 tabak şehriyel tavuk suyu corba,1 tabak bulgur pilavı

Gün boyu 1 pakey sanırım içinde 10 tane var krıvasan

çok içime sinen firmalardan biri aradı başvurum için 6 aylık eleman arıyorlarmış. ondan sonra yine işsiz kalacak insan. ben dedim daimi olarak arıyorum. yine hevesim kursağımda kaldı
Ben olsam giderdım, hem cv nde boşluk olmsz, hem maddi ihtiyacın gider, hem de guseş bi firmaymış belki kendını gosterip kalıcı olursun neden 6 ay, hamıle bırınım yerınemı,

Oruc tutcsak mısın canım, emzirme olumsız etkılemez mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…