Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

09.00 1 tereyagında yumurta,2 dilim ekmek

13.00 3 hashaşlı

15.00 kahve

18.00 1 tabak şehriyel tavuk suyu corba,1 tabak bulgur pilavı

Gün boyu 1 pakey sanırım içinde 10 tane var krıvasan
Ooo baya kotu bir menu olmus, neden yapiyorsun ki bunu kendine, yazik degil mi canina
Allammm bi başlayamıyorum adam akıllo nasıl motive olucam ya
Bak gercekten birak herseyi eve alma zararli seyler ve basla, uzun vadede dusun, yeni sezon kiyafetlere falan bak motive eder seni

Amin
Ya aynen ne güzel günlerdi benimde hep çocukluğumdaki sahur iftarlar gelir aklıma

Oruc tutcsak mısın canım, emzirme olumsız etkılemez mi
Tutmayı düşünüyorum canım 9 aylık oldu ek gıda veriyorum zaten yemeklerden yiyor ama bakacaz Rabbim sabrını verir insAllah zaten hamilelikten var bı 15 gün

Afiyet olsun canım

Lahana zararsız bir sebze canım çorbada da un yok

Ben olsam giderdım, hem cv nde boşluk olmsz, hem maddi ihtiyacın gider, hem de guseş bi firmaymış belki kendını gosterip kalıcı olursun neden 6 ay, hamıle bırınım yerınemı,
Yok cnm iş yoğunluğu varmış Ama şimdi şöyle bir şey var canım ben ağustosa kadar işsizlik maaşı alıyorum hani en azından borçlarımı ödüyorum o şekildee şimdi ben başlarsam işsizlik maaşım kesilecek Ekim de işsiz kalacağım çünkü kadın kesin değil kalırsınız dersem yalan olur dedi ekim’de işsiz kalacağım zamanda alacak bir maaş olmayacak bu sefer ben kendim zorla alacağım bir de yani en sonunda hayatımdan altı ay gitmiş olacak ayrıl tekrar iş bak firmalarda böyle Fazla iş yeri sürkülasyonu yapan kişilere olumsuz bakıyor canım hani diyeceğim geçici olarak gittim diye niye geçici olarak gittiniz o zaman diyecek belki bu arada kalıcı olacağım bir yere kaçıracağım ben Şubat’ta 1 yere girecektim baktım bakkal hesabı hesap tutuluyor yok dedim ben burada kendimi geliştiremiycem sırf maaş almak için hani gidipte çalışayım demedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…