- 5 Temmuz 2018
- 109
- 527
- 53
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #433.581
kabak denedim ben . iyi sonuçlar veriyor . ama en iyi sonucu su orucu ile almıştım . tam 10 gün otofaji yani su orucu yapmıştım.ay inşallah canım kaptanımyaza fit girmeyi nasip etsin rabbim inşallah ya
canım ben detox hiç yapmadım ama önerdiler. 3 gün sadece kabak yiyormuşsun vs. ben bu durumu sağlıklı bulmadığım için yapmadım. ama kabağın kalorisi düşük bir sebze olduğu için akşam yemeklerinde kabağı para para doğrayıp fırın tepsisine tek tek yerleştiriyorum. tuzlayıp çok az zeytin yağı koyup fırına sürüyorum. 15-20 dk sonra çıkarıyorum üzerini yoğurtlayıp yiyorum. hem doyurucu hem kalorisiz
Zorluyorsa içme kuzum hele tansiyon problemin varsavalla bende merak ediyorum . inşallah 2 haneyi hatta 99 u görürüm. sirkeli su çok mide bulandrıcı ama katlanıyorum valla.
öğretmenim yediklerin seni sıkmış galiba. motivasyon düşmesine neden olmaması açısından ufak dokunuşlarla menünü tatlandırsan mı acana
akşam saatleri kuduruyorum ben yemek yemek diye. akşamı nasıl hafif geçiyorsunuz .
Ya cidden mi maşallah Ahmet Apa’yı bilir misin biz geçen yıl takımca onun seviyeler programına başlamıştık ben 2. Seviyeye kadar yaptım gülbeşeker vardı o tamamlamıştı bütün seviyeleri epey de kilo vermiştikabak denedim ben . iyi sonuçlar veriyor . ama en iyi sonucu su orucu ile almıştım . tam 10 gün otofaji yani su orucu yapmıştım.
Ramazanın son 10 günü (belki iyi giderse 21 günü otofaji yapmayı düşünüyorum )
Vücuda olan yararlarını anlatamam size .harikaa
Merhabaaaaa, ay nedense mevlid aklıma geldiGünaydın 9. takımın çıtırları. Ankara'dan güneşli bir sabaha merhaba. Yeşeren umutlar gibi çiçek açan ağaçlar merhaba. Penceremin önüne yemek yemeye gelen kuşlar merhaba. Merhaba şuan doğan bebek. Benim için yeni başlayan gün merhaba, başladığın gibi çoook guzel bir gün ol
Güzele benziyor zaten baklava yufkası çıtır çıtır oluyor guzel olmuştur sayıyı kacirmadikca yenebilir sanki afiyet olsun canimöğlen 4 adet kuru dolma yedim ama miniklerdi. ve yoğurt. bulgurla yaptım dün gece sadece zeytinyağı var.
Bu arada dün çok canım tatlı çekince marketten baklava yufkası aldım. Benmari usulü bitter çikolata eritip içine sürün ince bir sigara gibi sardım. mesela 3 kat yufka. bir parmak kalınlığında rulokatlarım oldu. sonra onu fırında 15 20 dk fırınladım. 2 tane tatlı niyetine yedim gitti.
tavsiye ederim çok güzel sağlıklı ve diyete uygun bir tatlu oldu bilginizeee
:)
Okulda kütüphaneniz yokmuydu canim. Hatırlayamadım çok sevindim bende hayırlı olsunKızlaaarrr sene başında Eylül gibi hatırlarsınız belki okulumuz için kütüphane projesi hazırlıyoruz demiştim şükür geçmiş çok mutluluyum
Okulumuz yeni bina canım pandemi sürecinden dolayı bütçe gelmiyor bakanlıktan çok eksiğimiz var aslında biz de proje yazdık geçti Fen bilgisi öğretmenimiz de laboratuvar projesi yazmıştı inşallah onunki de geçerGüzele benziyor zaten baklava yufkası çıtır çıtır oluyor guzel olmuştur sayıyı kacirmadikca yenebilir sanki afiyet olsun canim
Okulda kütüphaneniz yokmuydu canim. Hatırlayamadım çok sevindim bende hayırlı olsun
Kızlaaarrr sene başında Eylül gibi hatırlarsınız belki okulumuz için kütüphane projesi hazırlıyoruz demiştim şükür geçmiş çok mutluluyum
Tebrik ederim kuzummmOkulumuz yeni bina canım pandemi sürecinden dolayı bütçe gelmiyor bakanlıktan çok eksiğimiz var aslında biz de proje yazdık geçti Fen bilgisi öğretmenimiz de laboratuvar projesi yazmıştı inşallah onunki de geçer
inşallah kuzum sağolasın
evet canım gidiyorum, az önce kurum doktoruna gittim onlardan geçiyor bu işler ne yazık ki, belirtilerimin soğuk algınlığı olduğuna karar verip test için izin vermedi
mecbur akşam kendim gidip yaptıracağım
Çok değişik yapmışsın,haftasonu deneyeyim bakalım nasıl olacak.ufaktı cnm önce haşladım sonra tost makinasnda bastım hatta soğumasın diye makine de bıraktım cips gibi olmuş
Yazicam birazdan canım,erken uyudum,yazamadımmasal3487 ekürüm dün ki menünü göremedim ben mi gözden kaçırdım
Ya öylede çok sancı yapar diye korkuyorum,hiç acı yemedim ya ondan korkuyorum,yoksa canım soyle acılı bir cigkofte çekiyorCanım gaz genelde ilk 3-4 ay sorum, sonraduzelıyo,bizimki de cok sıkıntılıydı ,istersen kendini de cok sıkma, dr a sorup ye , insan özler acıyı ya
İns canim herşey düzene girsin ins su pandemi illakki bitecek okula gidince öğrenciler hepsinden faydalansın insOkulumuz yeni bina canım pandemi sürecinden dolayı bütçe gelmiyor bakanlıktan çok eksiğimiz var aslında biz de proje yazdık geçti Fen bilgisi öğretmenimiz de laboratuvar projesi yazmıştı inşallah onunki de geçer
ohhh şifa olsun canımmAkşama ıspanak kavurucam,sade soğanlı,yanına bol cacıkbir dilim ekmek yerim en fazla.
Sağol kuzum.Yaz sebzelerini ben de çok seviyorum ama en bi sevdiğim, kimselerin yüzüne bile bakmadığı kabakohhh şifa olsun canımm
ben baklayı bekliyorum 4 gözle
hele bi çıksın haftada 2 yerim heralde çok seviyorum ayy
aaaa ben şokSağol kuzum.Yaz sebzelerini ben de çok seviyorum ama en bi sevdiğim, kimselerin yüzüne bile bakmadığı kabak
Heyoooo yürüyus yaptim geldimhadi kaldirin totolari
Vay vay vay cumaya güzel bir eksi ile mi gelecekmiş birileriAkşama ıspanak kavurucam,sade soğanlı,yanına bol cacıkbir dilim ekmek yerim en fazla.
Ben özellikle yemeğini severim,soğan,biber domates kavurup içine kabağı eklerim,kendi suyunda yarım saatte piser,bol cacikla misler gibi yerimaaaa ben şok
kızartması hariç hiç sevmem kabağı
çok azıcık da fırınlanmış halini ama o da diyete uygun olduğu için yoksa yüzüne bakmam
vallahi süpersin afiyet şifa olsunBen özellikle yemeğini severim,soğan,biber domates kavurup içine kabağı eklerim,kendi suyunda yarım saatte piser,bol cacikla misler gibi yerimAllah'tan eşime de sevdirdim de haftada bir iki muhakkak yeriz
Ya inşallah canım,artık motive oldum gibi malum yazda geliyorVay vay vay cumaya güzel bir eksi ile mi gelecekmiş birileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?