Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kabak denedim ben . iyi sonuçlar veriyor . ama en iyi sonucu su orucu ile almıştım . tam 10 gün otofaji yani su orucu yapmıştım.

Ramazanın son 10 günü (belki iyi giderse 21 günü otofaji yapmayı düşünüyorum )

Vücuda olan yararlarını anlatamam size .harikaa

Zorluyorsa içme kuzum hele tansiyon problemin varsa

Ya cidden mi maşallah Ahmet Apa’yı bilir misin biz geçen yıl takımca onun seviyeler programına başlamıştık ben 2. Seviyeye kadar yaptım gülbeşeker vardı o tamamlamıştı bütün seviyeleri epey de kilo vermişti

Merhabaaaaa, ay nedense mevlid aklıma geldi

Güzele benziyor zaten baklava yufkası çıtır çıtır oluyor guzel olmuştur sayıyı kacirmadikca yenebilir sanki afiyet olsun canim
Kızlaaarrr sene başında Eylül gibi hatırlarsınız belki okulumuz için kütüphane projesi hazırlıyoruz demiştim şükür geçmiş çok mutluluyum
Okulda kütüphaneniz yokmuydu canim. Hatırlayamadım çok sevindim bende hayırlı olsun

Okulumuz yeni bina canım pandemi sürecinden dolayı bütçe gelmiyor bakanlıktan çok eksiğimiz var aslında biz de proje yazdık geçti Fen bilgisi öğretmenimiz de laboratuvar projesi yazmıştı inşallah onunki de geçer

Kızlaaarrr sene başında Eylül gibi hatırlarsınız belki okulumuz için kütüphane projesi hazırlıyoruz demiştim şükür geçmiş çok mutluluyum

Tebrik ederim kuzummm

inşallah ötekisi de geçer

ufaktı cnm önce haşladım sonra tost makinasnda bastım hatta soğumasın diye makine de bıraktım cips gibi olmuş
Çok değişik yapmışsın,haftasonu deneyeyim bakalım nasıl olacak.
masal3487 ekürüm dün ki menünü göremedim ben mi gözden kaçırdım
Yazicam birazdan canım,erken uyudum,yazamadım
Canım gaz genelde ilk 3-4 ay sorum, sonraduzelıyo,bizimki de cok sıkıntılıydı ,istersen kendini de cok sıkma, dr a sorup ye , insan özler acıyı ya
Ya öylede çok sancı yapar diye korkuyorum,hiç acı yemedim ya ondan korkuyorum,yoksa canım soyle acılı bir cigkofte çekiyor

İns canim herşey düzene girsin ins su pandemi illakki bitecek okula gidince öğrenciler hepsinden faydalansın ins

Sağol kuzum.Yaz sebzelerini ben de çok seviyorum ama en bi sevdiğim, kimselerin yüzüne bile bakmadığı kabak
aaaa ben şok
kızartması hariç hiç sevmem kabağı
çok azıcık da fırınlanmış halini ama o da diyete uygun olduğu için yoksa yüzüne bakmam

aaaa ben şok
kızartması hariç hiç sevmem kabağı
çok azıcık da fırınlanmış halini ama o da diyete uygun olduğu için yoksa yüzüne bakmam
Ben özellikle yemeğini severim,soğan,biber domates kavurup içine kabağı eklerim,kendi suyunda yarım saatte piser,bol cacikla misler gibi yerim Allah'tan eşime de sevdirdim de haftada bir iki muhakkak yeriz

Ben özellikle yemeğini severim,soğan,biber domates kavurup içine kabağı eklerim,kendi suyunda yarım saatte piser,bol cacikla misler gibi yerim Allah'tan eşime de sevdirdim de haftada bir iki muhakkak yeriz
vallahi süpersin afiyet şifa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…