- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #433.601
Sadece su içtin değil mi? otofaji ile ilgili videolar izledim ama aralıklı oruçu da otofaji olarak değerlendiriyorlar .onu yanında ek olarak haftada 2 ya da 1 gün 24 saat aralıklı açlıklar vücuda çok iyi geliyormuş.Ama sadece su içmeye cesaret edemem açıkçası.Sende nasıl etkileri oldu canım? Bazı insanlarda yara falan çıkmış sen de oldu mu öyle şeyler?kabak denedim ben . iyi sonuçlar veriyor . ama en iyi sonucu su orucu ile almıştım . tam 10 gün otofaji yani su orucu yapmıştım.
Ramazanın son 10 günü (belki iyi giderse 21 günü otofaji yapmayı düşünüyorum )
Vücuda olan yararlarını anlatamam size .harikaa
Kolay gelsin canım emeğine sağlık.Kütüphane projelerini genelde Türkçeciler yapar bizim hocamız minik küçük bir kütüphane kurdu herşeyini kendi yaptı boyasını raflarını çok güzel olduOkulumuz yeni bina canım pandemi sürecinden dolayı bütçe gelmiyor bakanlıktan çok eksiğimiz var aslında biz de proje yazdık geçti Fen bilgisi öğretmenimiz de laboratuvar projesi yazmıştı inşallah onunki de geçer
Yeminliyim kızlar bozamam deKızlar arkadaşım yemeğe çıkardı bizi. Diyete uygun beslenmeye çalışacağımCuma’ya da az kalmıştı. Ben böyle durumlarda ne yapacağım ya?
Izgara ve salata yiyebilirsin canım dışarda diyete en uygun ızgara çeşitleriKızlar arkadaşım yemeğe çıkardı bizi. Diyete uygun beslenmeye çalışacağımCuma’ya da az kalmıştı. Ben böyle durumlarda ne yapacağım ya?
Bayağı kurumuştu benimkisiÇok değişik yapmışsın,haftasonu deneyeyim bakalım nasıl olacak.
Yazicam birazdan canım,erken uyudum,yazamadım
Ya öylede çok sancı yapar diye korkuyorum,hiç acı yemedim ya ondan korkuyorum,yoksa canım soyle acılı bir cigkofte çekiyor
Müdür sen bilişimcisin anlarsın bu işlerden diyerek soktu bu işin içineSadece su içtin değil mi? otofaji ile ilgili videolar izledim ama aralıklı oruçu da otofaji olarak değerlendiriyorlar .onu yanında ek olarak haftada 2 ya da 1 gün 24 saat aralıklı açlıklar vücuda çok iyi geliyormuş.Ama sadece su içmeye cesaret edemem açıkçası.Sende nasıl etkileri oldu canım? Bazı insanlarda yara falan çıkmış sen de oldu mu öyle şeyler?
Kolay gelsin canım emeğine sağlık.Kütüphane projelerini genelde Türkçeciler yapar bizim hocamız minik küçük bir kütüphane kurdu herşeyini kendi yaptı boyasını raflarını çok güzel oldu
kızlar günaydın
haftasonu hiç uğrayamadım kusura bakmayın
geçen hafta başladığım temizliğe devam ettim bütün evi döktüm yeni taşınıyor gibiydik
bi de aksilik çocuklar hastalandı neleri var anlamıyorum ama büyük kusup durdu küçük de huysuzdu sanırım bi yerleri ağrıyor, ağlayıp duruyor ağlamaya başlayınca abartısız yarım saat susmuyor Allahım
zor bi haftasonuydu benim için çok yorgun hissediyorum şu an kendimi, bi de boğazım da acımaya başladı inşallah ben de hastalanmam
sizler de ne var ne yok gerçi şimdi bi geçmiş yaparım
Başlangıç kg:72.9
Cuma:70.9
Bugün :70.5
Fark :-400
Yüzde :0,56
bende hashima tiroidi var maalesef gıdım gıdım gidiyor o yüzden
Düzelttim sonradan canım9 NİSAN KİLO HEDEFLERİ
@Ucmelekannesi 69.4_______68.4
@Fit mutlu anne 88.1_______87
@Breeze96 83.10______82
Beyaz leylak 61.2_____60.2
G Goklerce 66.1_______65.1
Jasminium84 62.10_________ 61,5
kumsal68 59.2 ______58
masal3487 80.9_____ 79.5
@hadikonusalim _________57
yazarhanim35 70.9 ______69
@gulsum462 77.8______76.8
@asliogretmen 70.9_____70.2
elfkkk 68.3____64
Son mesajdan alıntı yaparak hedeflerimizi belirleyelim kizlar bakalım kimler hedefleri tutturacak
Acıktım ama çok değil canımCok iyi hatta baya hafif acikmadin mi ?
Cok guzel canm afiyet olsun
Afiyet olsun akşam yemeği çok hafif yok gibi bişeySelamlaarrr koşturmacalı bir günden
Sayfada gezinirken uyuyakalmak rutin oldu sanki bu ara
Hemen dünkü menümü yazıp geçmişe geçeyim
08.30 gibi
2 haşlama yumurta
15.30 gibi
3 yk karabuğday
3 4 yk yoğurt
Bol baharatlı karışım
19.30 gibi
1 su bardağı kefir
Az dereotu
Yarım armut
1 yk keten tohumu karşımı
Su
2 lt yi geçmiştir
Spor
Allah korusun ya bir isyeri hem de okul nasil boyle rahat olabiliröyle canım da buradakilerin bu umursamazlığı artık beni çok rahatsız ediyor bir değil iki değil artık
illa Allah göstermesin bi kayıp vermemiz gerekiyor heralde bunların virüsü önemsemesi için
Supersin canim, kendinde ki degisimi gozle gordukce daha da motive olacaksinkızlar bu hafta akşam yemeklerini salata ve kabakla geçiştirmeye çalışıyorum hafta sonu yediğim mantıdan dolayı. kendimi çok hafif hissediyorum vallagöbeğim bile gitti. pantolondan kötü duruyordu artık daha düz duruyor.
bir de bugün ankara sıcakmışben de boğazlı kazak giydim vallahi bunaldım kızlar bundan sonra hava durumuna bakıp giyineceğim memlekete yaz gelmeye başladı herhalde
Yaa nasil dayaniyorsun ben detox yapmaya bile korkuyorumkabak denedim ben . iyi sonuçlar veriyor . ama en iyi sonucu su orucu ile almıştım . tam 10 gün otofaji yani su orucu yapmıştım.
Ramazanın son 10 günü (belki iyi giderse 21 günü otofaji yapmayı düşünüyorum )
Vücuda olan yararlarını anlatamam size .harikaa
Hayirli olsun canim cok sevindimmKızlaaarrr sene başında Eylül gibi hatırlarsınız belki okulumuz için kütüphane projesi hazırlıyoruz demiştim şükür geçmiş çok mutluluyum
Ben de simdi geldim yuruyustenHeyoooo yürüyus yaptim geldimhadi kaldirin totolari
Ya ben de cok severim baklayi, gecen markette gordum ama cesaret edemedimohhh şifa olsun canımm
ben baklayı bekliyorum 4 gözle
hele bi çıksın haftada 2 yerim heralde çok seviyorum ayy
Ben de bayiliyorumm kabak yemegineeeSağol kuzum.Yaz sebzelerini ben de çok seviyorum ama en bi sevdiğim, kimselerin yüzüne bile bakmadığı kabak
Canm izgara salata ve ayran disarida ideal menuKızlar arkadaşım yemeğe çıkardı bizi. Diyete uygun beslenmeye çalışacağımCuma’ya da az kalmıştı. Ben böyle durumlarda ne yapacağım ya?
Cok hafif cok iyi menuSelamlaarrr koşturmacalı bir günden
08.30 gibi
2 haşlama yumurta
15.30 gibi
3 yk karabuğday
3 4 yk yoğurt
Bol baharatlı karışım
19.30 gibi
1 su bardağı kefir
Az dereotu
Yarım armut
Su
2 lt yi geçmiştir
Spor
Güzel menü canım afiyet olsun07.04.2021
11.00 sutlu kahve
13.00
2 haslnms yumrta, 1 dlm peynr, 5 zeytn, domates, havuc, yesillik, 2 suda beklemis kayisi
15.00 sade kahve
19 .00
6 kasik sade pirasa, yogurt
Su: 3lt
Afiyet olsun canımSelamlaarrr koşturmacalı bir günden
08.30 gibi
2 haşlama yumurta
15.30 gibi
3 yk karabuğday
3 4 yk yoğurt
Bol baharatlı karışım
19.30 gibi
1 su bardağı kefir
Az dereotu
Yarım armut
Su
2 lt yi geçmiştir
Spor
Afiyet olsun adaşSelamlaarrr koşturmacalı bir günden
08.30 gibi
2 haşlama yumurta
15.30 gibi
3 yk karabuğday
3 4 yk yoğurt
Bol baharatlı karışım
19.30 gibi
1 su bardağı kefir
Az dereotu
Yarım armut
Su
2 lt yi geçmiştir
Spor
07.04.2021
11.00 sutlu kahve
13.00
2 haslnms yumrta, 1 dlm peynr, 5 zeytn, domates, havuc, yesillik, 2 suda beklemis kayisi
15.00 sade kahve
19 .00
6 kasik sade pirasa, yogurt
Su: 3lt
7 Nisan menüm
Kahvaltı:8.00
Kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
Yeşillik
Yarım domates
Çeyrek avakado
Şekersiz çay
Ara:12.00
Şekersiz türk kahvesi
4 çiğ badem
4 çiğ fındık
1 elma
Akşam:16.00
4 YK yumurtalı fasulye kavurması(turşu değil taze fasulyeden)
Yarım domates
2biber
Bol yeşillik
1dilim ekmek
Su:2.5 litre
Spor:40 dk zumba
20 dk kardio
240 puan
U UcanSupurgeJasminium84
Guzel menu canim afiyet olsun7 Nisan menüm
Kahvaltı:8.00
Kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
Yeşillik
Yarım domates
Çeyrek avakado
Şekersiz çay
Ara:12.00
Şekersiz türk kahvesi
4 çiğ badem
4 çiğ fındık
1 elma
Akşam:16.00
4 YK yumurtalı fasulye kavurması(turşu değil taze fasulyeden)
Yarım domates
2biber
Bol yeşillik
1dilim ekmek
Su:2.5 litre
Spor:40 dk zumba
20 dk kardio
240 puan
U UcanSupurgeJasminium84
Gecmis olsun canim insallah gecercanım benim stresten oluyordurpanik atak çok kötü bir şey allah korusun. ben 4 senedir tedavi görüyorum. allah düşmanımın başına vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?