- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #433.821
Yok artık seyreltilmedi miEşim yazmışım eltim olacakevet ya sinir bozucu düşün arada 7 km var ve bizim sınıflar da 30 kişilik
Seyreltildi 2 ye ayırdık her birini ama merkezde seyreltileler de uzaktana geçti. Sinirim bozuluyor cidden artık. 6 saat derse giriyorum gittiğim günler. Saatlerce onlarca çocukla iç içe hangisi taşıyıcı hangisi hasta belli değilYok artık seyreltilmedi mi
Allah korusun canim.Kızlar okulda hergün daha çok geriliyorum. Bugün yazılı yaptım her sınıftan (sınıfları 15 er kişilik 2 gruba ayırıp haftada 2 şer gün getiriyoruz) en az 4 öğrenci yoktu ve her sınıfta hapşıran hasta bir sürü çocuk vardı. Yazılı yaptım. Kağıtlara dokunmak bile gerdi beni. Eltim de korona oldu. O da öğretmen. Şu okulları uzaktana geçirseler de rahatlasak. Vakalar okullarla pik yaptı resmen
Kuzum çocuklar evde, ufaklık uyudu bırakıp da çıkamam kiNiye şimdi gitmiyorsun kuzum 1 günde filan çıkıyor diye biliyorum sonuçlar yarın sabahtan daha yoğun olur gibime geliyor çocukları bırakacak kimse yok değil mi ?
Sağol kuzumGüzel bence canim afiyet olsun
Güzel canim günü erken kapatmissin zaten afiyet olsun
Ay ya geçmiş olsun canım.
Yoktur ins bişey canim haberdar et bizide
Kuzum çocuklar babalarıyla kalmazlarAslında gerçektenJasminium84 şimdi git acilde falan yapıyorlar testi çocuklar babalarıyla kalsın en azından sonucun çıkması erken olur
Çok geçmiş olsun canım inşallah korona değildir .Yarın test sonucunu haber et bize de.Kuzum çocuklar evde, ufaklık uyudu bırakıp da çıkamam ki
Olur da ufaklık uyanırsa beni göremezse basar yaygarayı geceleri beni çok arıyor yanında
Sağol kuzum
İnşallah yoktur yaa iyice panik oldum nefesim tıkandı sanki ya da tamamen psikolojik bilmiyorum
Kuzum çocuklar babalarıyla kalmazlar
Hele ufaklık asla durmaz gece uyanıp da beni göremezse yanında ağlamaya başlar daha da susturulmaz
Saol canimGayet guzel menu canim afiyet olsun
afiyet olsun canim8 Nisan Perşembe
11.00
2 YK yulaf 5 çilek
3 ksk yoğurt
15.40
1 elma
18.30
5 YK patlıcan yemeği
Salata.
Şu 2 litre
gecmis olsun canim positifseniz bile insallah rahat atlatirsinizSağol kuzum
Aslında sabah iyiydim ama öğleden sonra kötüleşmeye başladım şimdi de ateşim çıkıyor
Boğazım da çok kötü konuşurken canım acıyor
yok canim gitti gume sansima yapamadik pil temas etmiyo makesefGüzel canım
Gayet güzel
Perşembe klasiği
Bi Perşembe klasiği daha
Gayet güzel
Ben inanıyorum eksi ile geleceğine WC problemin hallolduysa
Her zaman dikkat etmek lazım canım seabaharın kilo korumasıyla ilgili paylaşımı vardı Niran paylaşmıştı 2007de takımdaymış ve yıllardır koruyor ve biliyorsunuz cuma zayıflama yarışması topiğinin genel kaptanı kendisi
Cancağzım ilk sayfada 14.00 yazıyor ama 20.00a kadar vaktimiz var 12ye kadar aç susuz kalmak seni yormayacaksa sorun değil canım
Çok güzelEski tartıyı yapabildiniz mi ?
3 buçuk 4 bin cnm alt limit bklm para denk gelirse sıfır alırız belki ama kullanırım insAllah bana yürüyüş koşu iyi geliyormotiveysen kullancaksan al gercekten cok guzel kardio yapiyon muzik dinliyerek yaparsan zaman nasil geciyo anlamazsin sfir a alsan daha rahat kullanirsin ben ce ama trde fiyatlardan haberim yok
Afiyet olsun canim sifa olsun limonlu corba8 Nisan Perşembe
15.30
1 kase şehriye çorbası tavuklu (aslında bugün hiç karbon almayacaktım ama boğazım fena ağrıyor bol limonlu içmek istedim)
2 köfte
1 kase yoğurt
1 portakal
su: 2,5 lt
Ooo pahaliymis tr parasiyla ikibin tlye almis oluyorum yinede 200 euro3 buçuk 4 bin cnm alt limit bklm para denk gelirse sıfır alırız belki ama kullanırım insAllah bana yürüyüş koşu iyi geliyor
Afiyet olsun canim guzel yarina guzel hazirlik olmus08 Nisan Perşembe Menüm
14:30
1 yumurta bile yapılmış menemen
1 dilim TB ekmeği
5 zeytin
2 ceviz+10 badem +10 fındık
Salata
18:00 1 portakal +1 yeşil elma
3 litre su
Adım sayım :9104
Spor
Lesli 3 mil :135 puan
Zumba 15 dk 60 puan
Toplam 195 puan
U UcanSupurgeJasminium84
Akşamında ilk defa meyve görüyorum zannedersem yarınki tartıyı merakla bekliyorum08 Nisan Perşembe Menüm
14:30
1 yumurta bile yapılmış menemen
1 dilim TB ekmeği
5 zeytin
2 ceviz+10 badem +10 fındık
Salata
18:00 1 portakal +1 yeşil elma
3 litre su
Adım sayım :9104
Spor
Lesli 3 mil :135 puan
Zumba 15 dk 60 puan
Toplam 195 puan
U UcanSupurgeJasminium84
Afiyet olsun canim8 Nisan Perşembe
11.00
2 YK yulaf 5 çilek
3 ksk yoğurt
15.40
1 elma
18.30
5 YK patlıcan yemeği
Salata.
Şu 2 litre
Burda kapattilar okullari cok tasiyici cocuk var uzaktan egitim aliyolar keske yapsalar ordada rahat edersinizKızlar okulda hergün daha çok geriliyorum. Bugün yazılı yaptım her sınıftan (sınıfları 15 er kişilik 2 gruba ayırıp haftada 2 şer gün getiriyoruz) en az 4 öğrenci yoktu ve her sınıfta hapşıran hasta bir sürü çocuk vardı. Yazılı yaptım. Kağıtlara dokunmak bile gerdi beni. Eltim de korona oldu. O da öğretmen. Şu okulları uzaktana geçirseler de rahatlasak. Vakalar okullarla pik yaptı resmen
Haftada 1 gün akşam yemeği yememeye karar verdim o da Perşembe olacak muhtemelen meyveleri spordan önce enerji versin diye yedim .Ben de çok merak ediyorum bu hafta çok dikkatliydim sporunda iyiydi 60.2 hedefime ulaşmak istiyorumAkşamında ilk defa meyve görüyorum zannedersem yarınki tartıyı merakla bekliyorum
Uzulmek yok ekurican bekledigimiz eksi olmazsa ve dikkatli devam edersek demekki obur hafta daha cok eksi gelcekHaftada 1 gün akşam yemeği yememeye karar verdim o da Perşembe olacak muhtemelen meyveleri spordan önce enerji versin diye yedim .Ben de çok merak ediyorum bu hafta çok dikkatliydim sporunda iyiydi 60.2 hedefime ulaşmak istiyorumeğer şok bir sonuçla karşılaşırsam üzülmemeye dair kendimi şartlandırdım
Bizim okul 10 günlük karantinada çocuklarda vaka var ve 2 öğretmen arkadaş da pozitif . Çocuklar çok dikkatsiz kaç kere uyardım o maskeler iniyor ya da burnun altında yemek yiyolar dip dibe ,bahçede oyun oynuyolar kol kola hiç zerre dikkat etmiyorlar belliydi böyle olacağı.10 gün sonra yine başlıyor bizim için Survivor resmen yaBurda kapattilar okullari cok tasiyici cocuk var uzaktan egitim aliyolar keske yapsalar ordada rahat edersiniz
İnşallah canımUzulmek yok ekurican bekledigimiz eksi olmazsa ve dikkatli devam edersek demekki obur hafta daha cok eksi gelcek
Aynen öyle. Hayırlısı bakalımAllah korusun canim.
Bende 2 ye giden kızımı bu hafta göndermedim okula vakalar arttıkça ne olur ne olmaz . Aileyle iletişimi kesemiyoruz annemde tansiyon şeker var ,kv yaşlı nolacagi belli değil.
Ama kapatmakta baya israrcilar neden acaba bunun bı açıklaması olmalı.
Hadi ben öğrenci velisiyim gönderme hakkım var ama öğretmenlerin okula gitmeme hakkı yok Allah yardımcınız olsun
Burda da kapalı. Benim okul gibi az nüfuslu yerler açık. Ama nüfus az da sonuçta diğer yerlele aynı sayıda öğrenci var sınıflardaBurda kapattilar okullari cok tasiyici cocuk var uzaktan egitim aliyolar keske yapsalar ordada rahat edersiniz
Bizim öğrenci ve öğretmenlerde çıktı ama kapanmadıkBizim okul 10 günlük karantinada çocuklarda vaka var ve 2 öğretmen arkadaş da pozitif . Çocuklar çok dikkatsiz kaç kere uyardım o maskeler iniyor ya da burnun altında yemek yiyolar dip dibe ,bahçede oyun oynuyolar kol kola hiç zerre dikkat etmiyorlar belliydi böyle olacağı.10 gün sonra yine başlıyor bizim için Survivor resmen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?