- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #433.841
Temaslı kabul edip karantinaya alınmalı neden öyle yaptılar sizeBizim öğrenci ve öğretmenlerde çıktı ama kapanmadık
Valla hiçbir şey olmadı. BilemiyorumTemaslı kabul edip karantinaya alınmalı neden öyle yaptılar size
Kaptanım kahvaltıyla atlattım günü. Sadece su içmedim sürekli dışarda olduğumuz için o kadar.gulsum462 nasıl geçti günün canım ?
Wc sorununu cozemedim canimGüzel canım
Gayet güzel
Perşembe klasiği
Bi Perşembe klasiği daha
Gayet güzel
Ben inanıyorum eksi ile geleceğine WC problemin hallolduysa
Her zaman dikkat etmek lazım canım seabaharın kilo korumasıyla ilgili paylaşımı vardı Niran paylaşmıştı 2007de takımdaymış ve yıllardır koruyor ve biliyorsunuz cuma zayıflama yarışması topiğinin genel kaptanı kendisi
Cancağzım ilk sayfada 14.00 yazıyor ama 20.00a kadar vaktimiz var 12ye kadar aç susuz kalmak seni yormayacaksa sorun değil canım
Çok güzelEski tartıyı yapabildiniz mi ?
Cok gecmis olsun canim , sabah haber ver durumnu merak ederiz, insallah kolaylikla atlatirsinzSağol kuzum
Aslında sabah iyiydim ama öğleden sonra kötüleşmeye başladım şimdi de ateşim çıkıyor
Boğazım da çok kötü konuşurken canım acıyor
Amin kuzum sağolasın
Büyük iyi, daha bi toparladı ama ufaklık kötü, benim gibi öksürüp duruyor sesi de gitti
Kuzum zaten tartılma işini sabah evden çıkmadan yaparım, açlıkla ilgili sıkıntım yok da çok susarım hele şimdi boğazım bu kadar kuruyken
Ama kk’ya ancak hastane sonrası girebilirim o yüzden
Cok iyi menu8 Nisan Perşembe
11.00
2 YK yulaf 5 çilek
3 ksk yoğurt
15.40
1 elma
18.30
5 YK patlıcan yemeği
Salata.
Şu 2 litre
Allah kolaylik versin canim ya ne kadar zor anne olmakKuzum çocuklar evde, ufaklık uyudu bırakıp da çıkamam ki
Olur da ufaklık uyanırsa beni göremezse basar yaygarayı geceleri beni çok arıyor yanında
Sağol kuzum
İnşallah yoktur yaa iyice panik oldum nefesim tıkandı sanki ya da tamamen psikolojik bilmiyorum
Kuzum çocuklar babalarıyla kalmazlar
Hele ufaklık asla durmaz gece uyanıp da beni göremezse yanında ağlamaya başlar daha da susturulmaz
Menu de spor da cok iyi canm08 Nisan Perşembe Menüm
14:30
1 yumurta bile yapılmış menemen
1 dilim TB ekmeği
5 zeytin
2 ceviz+10 badem +10 fındık
Salata
18:00 1 portakal +1 yeşil elma
3 litre su
Adım sayım :9104
Spor
Lesli 3 mil :135 puan
Zumba 15 dk 60 puan
Toplam 195 puan
U UcanSupurge @Jasminium84
Baya pahaliymis, canm xiaominn katlanan yuruys bandini gordum fiyatjni bilmiyorum ama bir bak istersen3 buçuk 4 bin cnm alt limit bklm para denk gelirse sıfır alırız belki ama kullanırım insAllah bana yürüyüş koşu iyi geliyor
Ya ben simdiden uzuluyorum wc ye cikamadim diyeHaftada 1 gün akşam yemeği yememeye karar verdim o da Perşembe olacak muhtemelen meyveleri spordan önce enerji versin diye yedim .Ben de çok merak ediyorum bu hafta çok dikkatliydim sporunda iyiydi 60.2 hedefime ulaşmak istiyorumeğer şok bir sonuçla karşılaşırsam üzülmemeye dair kendimi şartlandırdım
Canm kahvaltida cok cesit yiyecek varken 3 dilm ekmek fazla, salep bildigm kadariyla asiri kaloriliKahvaltı 12:45
3 yk Menemen
2 dilim sucuk
1 dilim kaşar, 1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
2 çeri domates
Yarım salatalık
2 çatal kuymak
3 dilim beyaz ekmek
Ara öğün 16:00
1 fincan salep
1 kuru incir
5-6 tane fındık
Aynen canım o fiyat olsa direk sıfır alırım zaten sanırım ama nasip bklmOoo pahaliymis tr parasiyla ikibin tlye almis oluyorum yinede 200 euro
Gördüm canım onları biliyorum ama yürüme bandı olarak geçiyor onlar koşu yapılmıyor bı de kg sınırı düşük eşim 105kg falan o kullanamaz ben çok tempolu yürüyüş ve koşu düşünüyorum o yüzden düşünmüyorum onu ama bklm nasip belli olmaz sağol canım onlar 2 buçuk 3 arası genelde sanırımBaya pahaliymis, canm xiaominn katlanan yuruys bandini gordum fiyatjni bilmiyorum ama bir bak istersen
Yazık sana ya kaç olmuş saat Allah yardımcın olsunKaptanım kahvaltıyla atlattım günü. Sadece su içmedim sürekli dışarda olduğumuz için o kadar.
biraz önce eve girdim çok şükür
Dışarda olduğun için akşam öğünün böyle sanırsam salep aslında bol nişastadan ibaret dikkat etmek lazım diyet süresinceKahvaltı 12:45
3 yk Menemen
2 dilim sucuk
1 dilim kaşar, 1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
2 çeri domates
Yarım salatalık
2 çatal kuymak
3 dilim beyaz ekmek
Ara öğün 16:00
1 fincan salep
1 kuru incir
5-6 tane fındık
Hadi hayırlısı inşallah canımWc sorununu cozemedim canimilac aldim saat once insallah sabaha cozulur, cok stresliyim inan elimden geleni yaptim
Afiyet olsun canım epey hafif geçmiş gününMesaj gitmiyor
Vay anam babam 2 kilo mu kaldı şimdi 7leri görmeye
Ohooo maşallah kaç ayda bu kiloya düştü?Vay anam babam 2 kilo mu kaldı şimdi 7leri görmeyehey yavrum hey sen 100 sınırından gel 7 sınırına dayan
Hemen bakayımOhooo maşallah kaç ayda bu kiloya düştü?
Supersinn canim tebrikk ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?