Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Wc sorununu cozemedim canim ilac aldim saat once insallah sabaha cozulur, cok stresliyim inan elimden geleni yaptim

Cok gecmis olsun canim , sabah haber ver durumnu merak ederiz, insallah kolaylikla atlatirsinz
8 Nisan Perşembe
11.00
2 YK yulaf 5 çilek
3 ksk yoğurt

15.40
1 elma

18.30
5 YK patlıcan yemeği
Salata.

Şu 2 litre
Cok iyi menu
Allah kolaylik versin canim ya ne kadar zor anne olmak
Menu de spor da cok iyi canm
3 buçuk 4 bin cnm alt limit bklm para denk gelirse sıfır alırız belki ama kullanırım insAllah bana yürüyüş koşu iyi geliyor
Baya pahaliymis, canm xiaominn katlanan yuruys bandini gordum fiyatjni bilmiyorum ama bir bak istersen
Ya ben simdiden uzuluyorum wc ye cikamadim diye insallah yarin uzulecegm bir sonuc olmaz ama dedign gibi daha ne yapabilirm bilmiyorum hafta ici hic karbon almadm, hafta sonu sadece kahvaltida aldm ve bence baya az yedim ne bileyim sporumu da yaptim insallah guzel sonuclar olur
Kahvaltı 12:45
3 yk Menemen
2 dilim sucuk
1 dilim kaşar, 1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
2 çeri domates
Yarım salatalık
2 çatal kuymak
3 dilim beyaz ekmek

Ara öğün 16:00
1 fincan salep
1 kuru incir
5-6 tane fındık
Canm kahvaltida cok cesit yiyecek varken 3 dilm ekmek fazla, salep bildigm kadariyla asiri kalorili

Ooo pahaliymis tr parasiyla ikibin tlye almis oluyorum yinede 200 euro
Aynen canım o fiyat olsa direk sıfır alırım zaten sanırım ama nasip bklm
Baya pahaliymis, canm xiaominn katlanan yuruys bandini gordum fiyatjni bilmiyorum ama bir bak istersen
Gördüm canım onları biliyorum ama yürüme bandı olarak geçiyor onlar koşu yapılmıyor bı de kg sınırı düşük eşim 105kg falan o kullanamaz ben çok tempolu yürüyüş ve koşu düşünüyorum o yüzden düşünmüyorum onu ama bklm nasip belli olmaz sağol canım onlar 2 buçuk 3 arası genelde sanırım

Kaptanım kahvaltıyla atlattım günü. Sadece su içmedim sürekli dışarda olduğumuz için o kadar.
biraz önce eve girdim çok şükür
Yazık sana ya kaç olmuş saat Allah yardımcın olsun
Kahvaltı 12:45
3 yk Menemen
2 dilim sucuk
1 dilim kaşar, 1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
2 çeri domates
Yarım salatalık
2 çatal kuymak
3 dilim beyaz ekmek

Ara öğün 16:00
1 fincan salep
1 kuru incir
5-6 tane fındık
Dışarda olduğun için akşam öğünün böyle sanırsam salep aslında bol nişastadan ibaret dikkat etmek lazım diyet süresince
Wc sorununu cozemedim canim ilac aldim saat once insallah sabaha cozulur, cok stresliyim inan elimden geleni yaptim
Hadi hayırlısı inşallah canım
Afiyet olsun canım epey hafif geçmiş günün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…