- 31 Ekim 2013
- 21.696
- 72.978
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #434.621
Öyle kuzum hayırlısıUzulme canim hayirlisi boyleymis onemli olan ramazan ruhunu hissedebilmek heyecanini yasayabilmek, bak ne guzel heycanlaniyorsun sen
Guzel canim, kofte cok degilse iyi, spora da baslangic yapman cok guzel
Pek iştahlı değil hala kuzum ya zorla bişeler veriyorum ama keçi inadı var sıpada yemek istemediğinde tükürüveriyor gittiği kar gözüyle bakıyorumSabır canim ins okulları kapatma kararı çıkar yarın bakanlar kurulu toplantısından.
Alışkın olmayınca sürekli aynı evde yaşamak zor. Duymamaya takmamaya çalış içine dert etme canim
Harika ekşi canim
Halledersin canim illaki etksiyle geleceksin cumaya
Tebrikler canım ekşi candir
Halledecegine eminim canim
Tebrikler canım güzel eksi
Baya fazla Artin ama illaki halledersin canim.
Canım ramazan ayının maneviyatını yaşadıktan sonra rabbim biliyor senin durumunu
Bicirik nasıl iştahı acildimi biraz
Amin kuzum inşallahinsAllah cnm
Halledersin insAllah cnm
Süper cnm MasAllah
Hadi insAllah eksiye geçersin cnm sen
Saol cnm
Rabbim şifa versin insAllah bı an önce toparlasjnz cnm
Afiyet olsun cnm
Saol cnm
Amin canım inşallah sağolSağlıkla sıhhatle atlatın inşallah tutarsın yine canım.Şu bir haftayı da sorunsuz geçirseniz sonrasında normalleşir zaten.Yine hergün uğra canım haber ver durumunuzdan.
Saol canimCok guzel cnm tebrik ederim
Sirf bu pismanligi yasamamak icin basimi yastiga huzurla koymak icin yemiyorumPoff bugün hiç güzel geçmedi
Niye böyle çöktüm motivasyon olarak acaba ya neyse toparliycam insAllah kosu bandını da aldık gibi ikinci el bklm bı kaç güne eşim gidip bakacak eğer ramazanda almış olursak iftardan sonra yürüyüş yaparım
Afiyet olsun guzel menu12.04.2021 menü @masal3487
9.40
Sade Türk kahvesi
10.45
Dünden kalan melemenden 2 yk
Peynir
3 siyah zeytin
Eti formun ekşi mayalı form bisküviden 3 adet
Haşlanmış yumurta
12.45
Sade Türk kahvesi
17.54
Şinitzelli salata
Bir kase unsuz Domates çorbası
18.20
Sade filtre kahve
Su:2.5 litre
Canm gunun toplanmnda cok kalori var ve tatli ne tatlisi, meyvenin porsiyonu ve hangi meyve oldugu, corba ne corbasi bunlarin hepsi onemli gunu degerlendirmemz icin acik yazarsan daha guzel degerlendirirz12 nisa
8.30. Limonlu su
9.00. Spor 20dakka
9.30. 10 tane patates kızartması
Şekersiz çay
12.00. Bı kase tatlı
15.00. Meyve
19.00. Bi kase çorba
5 kaşık makarna
1.5 litre su
Bu cocuklarin hepsi ayni galiba benmki de yemek istemedignde tukuruyor bazen de agzindaki lokmayi yutmadan cigniyor agzm dolu baska yemem diyor ve inan o lokmayi saatlerce cignedgi oluyor, ne yapsak cikarmiyorÖyle kuzum hayırlısı
Pek iştahlı değil hala kuzum ya zorla bişeler veriyorum ama keçi inadı var sıpada yemek istemediğinde tükürüveriyor gittiği kar gözüyle bakıyorum
Amin kuzum inşallah
Amin canım inşallah sağol
Guzel menu kofte az ise09.00 1 yumurta beyazı tereyagında,1 dilim tb ekmek,1 dilim peynir,5 zeytin
11.00 kahve
13.00 ton balıklı salata
18.00 köfte yogurt yerım
Spor:10 dk müzikle dans
gule gule kullan canimPoff bugün hiç güzel geçmedi
Niye böyle çöktüm motivasyon olarak acaba ya neyse toparliycam insAllah kosu bandını da aldık gibi ikinci el bklm bı kaç güne eşim gidip bakacak eğer ramazanda almış olursak iftardan sonra yürüyüş yaparım
afiyet olsun12 nisa
8.30. Limonlu su
9.00. Spor 20dakka
9.30. 10 tane patates kızartması
Şekersiz çay
12.00. Bı kase tatlı
15.00. Meyve
19.00. Bi kase çorba
5 kaşık makarna
1.5 litre su
Kiyamam y’a cocuklardaki istahsizlik anneleeri cok yoruyorBu cocuklarin hepsi ayni galiba benmki de yemek istemedignde tukuruyor bazen de agzindaki lokmayi yutmadan cigniyor agzm dolu baska yemem diyor ve inan o lokmayi saatlerce cignedgi oluyor, ne yapsak cikarmiyor
Saol canim insallah ama bugun sabah bir kacamak yaptimkumsal68 canım alıntı yapmıştım ama bulamadım pazartesi bildirimin harika cumaya bomba gibi geliyorsun
6 adetGuzel menu kofte az ise
gule gule kullan canim
afiyet olsun
Menude sporda harika canim12.04.2021
11.00 sutlu kahve
13.00
2 ymrta 1 yk yulaf ile omlet, 1 dlm peynr, 5 zeytn, 2 ceviz, domates
15.00 sade kahve
18.30 6 yk kiymali karnbar, yogurt( karnbahrn sonunu yedim sukur evde baska yiyen yok)
Su: 3 lt tamamlayacgm
Spor: 1200 ip atlama : 240p
7 bin adm: 70p U UcanSupurge
Toplam: 310p
Boyutu onemli ama ben olsam dort yerdim6 adetbana göre az
Sag ol canm 2 de kuru kayisi yemstim unutmusm eklemeyi sonradan ekledimMenude sporda harika canim
Saol cnmSirf bu pismanligi yasamamak icin basimi yastiga huzurla koymak icin yemiyorumcanm bak ne guzel yuruyus bandnda geliyor asil diyete ve spora birakma
Afiyet olsun guzel menu
Canm gunun toplanmnda cok kalori var ve tatli ne tatlisi, meyvenin porsiyonu ve hangi meyve oldugu, corba ne corbasi bunlarin hepsi onemli gunu degerlendirmemz icin acik yazarsan daha guzel degerlendirirz
Canm etkilemek istemem ama ben olsam tutardim yani evet ogleden sonraya sutun azalir ama bebegn ac kalmaz sonucta cok acikirsa yemeklerden yiyebilecek durumda, sen halsiz kalir misn evet senin halsizlign olur ama son karar senin cunku sonra tutmasi asiri zor inanKızlar cok kararsızım, kızım 10 aylık emıyor , bu ara diş cıkardıgından ek gıda iyice azaldı , oruç konusunda napsam dıye dusunuyorum, oruc tıtmadıgımda ramazan ve manevıyat anlamını bulmuuo ya..
Afiyet olsun canimİyi Akşamlar Canlarım
12 Nisan Menü Bildirimi
10.00 1 yumurtadan omlet, 1 domates, 2 dilim salatalık, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 2 gün kurusu kayısı
18.00 6 yk nohut yemeği, 4 yk yoğurt, 3 yk kadar lahana ve salatalık turşusu , 1 gün kurusu kayısı
3 litre su
U UcanSupurge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?