- 30 Ocak 2013
- 29.604
- 44.183
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #434.581
inşallah böyle devam eder canım :)Super basliyôn haftaya
halledersin csnim skma canini iradeyi elden birskmak yok
Oğlunu ovmesinde sorun yokta,benim diyette olduğumu,kilomu sevmedigimin farkında olduğunu bildiği için sanki bana ima ediyor gibi geldi,yoksa istediği kadar ovsun ogulcugunuah canım benim sinirlenme. sen de şey deseydin " ay neresi çirkin annecim alt üstü bi patik " filan deseydin
herkes her şey söylüyor. kayınvalidemle aynı evde hiç yaşamadığım için bilemiyorum tabi bütün gün onla yaşamak nasıl bi duygu olduğunu. belki bana da batardı sürekli konuşması
benim kayınvalidem de oğlunu çok över. ben de dalga geçerim.
Ya işte bende ona sinir oldum.Cok konuşkan biri değilim,kayınvalide de hiç susmuyor,kafa dinleyemedim haftasonu.Yani herseye yorum yapan insanlara ben de sinir oluyorum acikcasi sanki enerjimi emiyor gibi geliyor...senin diyette oldugunu bilerek oglunun fizigini ovmesini de bilemedim yani
Afiyet olsun,ben gebelde balıkla tavukla yapıyorum kırmızı erlede guzel olabilir.olsun cnm bugün telafi edersin. bizimkiler dana etini düdüklüde salçasız sade şekilde soğanla haşlama gibi yapmışlar bende susuz kısmından salataya koydum
Wuhuuu cuma guzek eksi geliyor gibiRumuz:sabahvesen
Başlangıç kg:72,9
Geçen cuma:70.4
bugün: 70,1
fark: -300
yüzde : 0.43
Ayy benim eşime de geçmese bariKayınvalidem:benim eşim
Mahallede bilmediği yok.kayinvalidemden geçen özellik malesef
Tabiki normal şeyler de ben hiç hoşlanmıyorum bik bik susmuyor,kafa dinleyemiuorum resmen.Kendimde çok konuşkan olmadığım icin belkide.Benim annemde çevreye bakıp herşeyi gözlemler normal şeyler gibi geldi anlattıkların oğlunu güzel bulması da normal masalcığım sanki senin gözüne batmış bunlar sanırım bunaldın ondan insan kendi evinde öz annesiyle bile yapamıyor özgürlük istiyor o yüzden sıkılmış olabilirsinsenin yazdıklarını okuyunca kaynanamın bir lafı geldi kaynana dolaba bir yumak ip fırlatmış gitmiş gelinin başını yarmış
Canım temizliğe devam, biraz sürecek gibi dün de duşakabini çıkardık, bugün onun ölçüsü alınacak.Günaydın canım bitti mi temizlik vs halloldu mu her şey
Şükür canım eksilmek için 4 gün haydiii
bu hafta Ramazan la beraber gider inşallah canım ekürim, seni özledim3 gündür+650 Gr geliyorum.Ne yaptıysam gitmedi.reglimin 3. Günü ondan mı acaba
Çok geçmiş olsun canımKizlar gunaydin her pazartesi farkli bir bahane ile geliyorum farkindayim ama sabaha oyle bir agriyla uyandim ki hala devam ediyor usuttum muhtemelen gece karnim davul gibi gaz agrisi vartartiya gelecek olursak tabi ki artidayim ama yediklerim cok degildi haftasonu neden boyle oluyor anlamiyorum hatta cumartesiye eksiyle uyanmistim neyse asil meseleye gelirsek +500 deyim ama cumaya halledecegim Allahn izniyle
Ah su kayinvalideler bizde olcaz ama bilemiyorum insallah elestirdiklerimizi farkinda olmadqn yapmayizOğlunu ovmesinde sorun yokta,benim diyette olduğumu,kilomu sevmedigimin farkında olduğunu bildiği için sanki bana ima ediyor gibi geldi,yoksa istediği kadar ovsun ogulcugunu
inşallah ekürim :)Oğlunu ovmesinde sorun yokta,benim diyette olduğumu,kilomu sevmedigimin farkında olduğunu bildiği için sanki bana ima ediyor gibi geldi,yoksa istediği kadar ovsun ogulcugunu
Ya işte bende ona sinir oldum.Cok konuşkan biri değilim,kayınvalide de hiç susmuyor,kafa dinleyemedim haftasonu.
Afiyet olsun,ben gebelde balıkla tavukla yapıyorum kırmızı erlede guzel olabilir.
Wuhuuu cuma guzek eksi geliyor gibi
Ayy benim eşime de geçmese barine diyim Allah yardımcın olsun valla.
Tabiki normal şeyler de ben hiç hoşlanmıyorum bik bik susmuyor,kafa dinleyemiuorum resmen.Kendimde çok konuşkan olmadığım icin belkide.
Bugün biter inşallah da Ramazan’da rahat edersin canımCanım temizliğe devam, biraz sürecek gibi dün de duşakabini çıkardık, bugün onun ölçüsü alınacak.
Ama en azından evde kendi kendime kaldığım için menülerime ve saatlerine dikkat edebileceğim
bu hafta Ramazan la beraber gider inşallah canım ekürim, seni özledim
Çok geçmiş olsun canım
İnşallah canımBende +400 gram çıktım canlar, inşallah cuma gününe kadar halledeceğim .
Ah ah cuma günü tartı değişikliği neden oldu var ya maşallah çok güzel veriyorsun
Nazar etmesinler sana diye söylemiştir belkiAh su kayinvalideler bizde olcaz ama bilemiyorum insallah elestirdiklerimizi farkinda olmadqn yapmayiz
d’un bana gelen misafirler kvdemin arkadaslariydi hepsi ayy ne kadar zayiflamissin yeter bundan sonrasi kotu olur diyolardi benim kv dém de bilmem ben bisi anlamiyom zayifladigîdan diyodu oysa bir kac gun once zayifliyosun bende zayiflamak istiyorummm demisti bana iki gunde dediginide unutmus gelde anlam ver buna
Saglik olsun y’aAh ah cuma günü tartı değişikliği neden oldu var ya maşallah çok güzel veriyorsun
tabi canim kesin o yuzden oyle demistiNazar etmesinler sana diye söylemiştir belki
Hadi yaa kotuymussKayınvalidem:benim eşim
Mahallede bilmediği yok.kayinvalidemden geçen özellik malesef
Regldendr canim olsun yuruyus falan yap3 gündür+650 Gr geliyorum.Ne yaptıysam gitmedi.reglimin 3. Günü ondan mı acaba
Insallah canim yaa inan cabaliyorum insallah kolaylikla gider kilolarimzahah canım rahatsız mısın bu huyundan? bence eğlenceli
canım sen halledersin. bahane ile falan gelmiyorsun. o kadar kilo verdin son kilolar böyle böyle gidecek
Oyle yapacagm yine canim, insallah gecerim eksiyeKayınvaliden = kayınvalidem he de geç canım yoksa içini tüketirsin
Sevindim canım ben de ağır bir depresyonu zayıflayarak spor yaparak kendimle daha çok ilgilenerek atlatmıştım
Vaaayyy çok iyi başlangıç
Allah Allah biraz yürüyüşe odaklan şu sıra canım
Halledeceğine inanıyorum canım biraz spor ve protein, sebze ağırlıklı beslen şu sıra yine canım
bekliyordum iki dilim ekmekle artı gelen sen cumartesi ve cuma gününden sonra böyle bir sonucu bekliyordum+800 üm kızlar şaşırmadım bu hafta ne yapıp edip eksiye geleceğim bu artının sebebini Biliyorum magnolia +1 günlük kaçamağım artı gelmemek için gerekirse aç gezerim bugünden itibaren sıkı yönetim
geçen göklerce ve melonike yazmıştım canım dur bulursam mesajımı alıntılayayım yoksa yazayım kuzum 100 kilo ile 9 kilo verdim canım yani mevcut kilomun %9u sende de o civarda etki olabilir yüzde olarakU UcanSupurge Ramazan da 9 kilo verdim dedin biraz anlatır mısın nasıl beslendin nasıl verdin çünkü Ramazan kilo vermenin en zor olduğu zaman dilimi benim için
Benim ilk diyet denemem Ramazan’da başlamıştı canım çocukluğumdan beri hep iri idim ve hiç diyet yapamamıştım iftarda önce bir bardak su sonra çorba ardından bir kase salata yiyip midemi iyice şişiriyordum sonra da etli sebze veya sebze yemeği + yoğurt iftardan sahura 3 litre su sahurda ekmeksiz bol sebzeli yeşillikli kahvaltı Ramazan boyunca sıfır spor 100 ile başlayıp bayramda 91 e inmiştim 9 kilo gitmişti bu şekilde bir ayda canım
Cok iyisin canimCumartesi: 87.70
Pazartesi: 87.55
Fark: -150 gr
Olsun canim halledersinBende +400 gram çıktım canlar, inşallah cuma gününe kadar halledeceğim .
Cok guzel cnm tebrik ederim
Herkes oyle deyince kiskanmistir canimAh su kayinvalideler bizde olcaz ama bilemiyorum insallah elestirdiklerimizi farkinda olmadqn yapmayiz
d’un bana gelen misafirler kvdemin arkadaslariydi hepsi ayy ne kadar zayiflamissin yeter bundan sonrasi kotu olur diyolardi benim kv dém de bilmem ben bisi anlamiyom zayifladigîdan diyodu oysa bir kac gun once zayifliyosun bende zayiflamak istiyorummm demisti bana iki gunde dediginide unutmus gelde anlam ver buna
Ahh canm bizm pazartesi kaderimz ayni seninle+800 üm kızlar şaşırmadım bu hafta ne yapıp edip eksiye geleceğim bu artının sebebini Biliyorum magnolia +1 günlük kaçamağım artı gelmemek için gerekirse aç gezerim bugünden itibaren sıkı yönetim
Ahhh yavrum yaa kıyamamCorona olduğumuzda benim bebeğinde çok istahsizdi hiç emmiyirdu,zorla ağzına süt sıkıyordum resmen.Belkide boğaz agrisi olduğu için yutmakta zorluk çektikleri için yemiyorlardir.Benim kızım yirmi günde falan düzelmişti.Sizin o kadar uzun sürmez inşallah
bi yerde okumuştum en rahat nefes alabilme pozisyonu secde şeklinde durmakmış darlandığın zaman onu dene istersen canımSelamlar kızlar nasılsınız?
Herkes iyi, herşey yolundadır umarım
Dünden beri sürekli ateşim çıkıyor o yüzden de içim titriyor, bu sabahtan beri de yine nefesim tıkanıyor, gerçi covidi yeni atlatan bi arkadaşım dedi ara ara nefes darlığı çekeceksin endişelenme diye
En çok neye üzülüyorum biliyor musunuz niye bilmiyorum bu Ramazan’ı büyük bi heyecanla bekledim gün saydım resmen ama şimdi ilk günlerini en azından tutamayacağım
Tamam canım sağolbi yerde okumuştum en rahat nefes alabilme pozisyonu secde şeklinde durmakmış darlandığın zaman onu dene istersen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?