- Konu Sahibi Handandandan
-
- #434.601
Uzulme canim hayirlisi boyleymis onemli olan ramazan ruhunu hissedebilmek heyecanini yasayabilmek, bak ne guzel heycanlaniyorsun senSelamlar kızlar nasılsınız?
Herkes iyi, herşey yolundadır umarım
Dünden beri sürekli ateşim çıkıyor o yüzden de içim titriyor, bu sabahtan beri de yine nefesim tıkanıyor, gerçi covidi yeni atlatan bi arkadaşım dedi ara ara nefes darlığı çekeceksin endişelenme diye
En çok neye üzülüyorum biliyor musunuz niye bilmiyorum bu Ramazan’ı büyük bi heyecanla bekledim gün saydım resmen ama şimdi ilk günlerini en azından tutamayacağım
Guzel canim, kofte cok degilse iyi, spora da baslangic yapman cok guzel09.00 1 yumurta beyazı tereyagında,1 dilim tb ekmek,1 dilim peynir,5 zeytin
11.00 kahve
13.00 ton balıklı salata
18.00 köfte yogurt yerım
Spor:10 dk müzikle dans
Sabır canim ins okulları kapatma kararı çıkar yarın bakanlar kurulu toplantısından.Günaydın kızlar
Dün biraz kayinvalideye sinir oldum,biraz kaçamak yaptımkıyafetleri katlarken benim patige "ayy ne çirkin hiç güzel değil,bunu giyme" gibi bir şeyler dedi.Sonra durduk yere oğlu işten gelince " oğlumun fiziği ne kadar güzel" gibi bir şeyler dedi.
Gün içinde de durmadan konuşuyor.
-Karsidaki kadın balkonda sigara içiyor.
-Su kadının cocugumu yok hiç bebek kıyafetleri asmiyor.
-Su karşıdaki evdeki çocuk tüm gün çöp taşıdı.
-Su balkondaki perde ne kadar kirli,bir haftadır böyle bla bla bla......
Gina geldi resmen,milletten banane,beş dk sussan ne olacak
Harika ekşi canimRumuz:sabahvesen
Başlangıç kg:72,9
Geçen cuma:70.4
bugün: 70,1
fark: -300
yüzde : 0.43
Halledersin canim illaki etksiyle geleceksin cumayaKizlar gunaydin her pazartesi farkli bir bahane ile geliyorum farkindayim ama sabaha oyle bir agriyla uyandim ki hala devam ediyor usuttum muhtemelen gece karnim davul gibi gaz agrisi vartartiya gelecek olursak tabi ki artidayim ama yediklerim cok degildi haftasonu neden boyle oluyor anlamiyorum hatta cumartesiye eksiyle uyanmistim neyse asil meseleye gelirsek +500 deyim ama cumaya halledecegim Allahn izniyle
Tebrikler canım ekşi candirCumartesi: 87.70
Pazartesi: 87.55
Fark: -150 gr
Halledecegine eminim canimBende +400 gram çıktım canlar, inşallah cuma gününe kadar halledeceğim .
Tebrikler canım güzel eksi
Baya fazla Artin ama illaki halledersin canim.+800 üm kızlar şaşırmadım bu hafta ne yapıp edip eksiye geleceğim bu artının sebebini Biliyorum magnolia +1 günlük kaçamağım artı gelmemek için gerekirse aç gezerim bugünden itibaren sıkı yönetim
Canım ramazan ayının maneviyatını yaşadıktan sonra rabbim biliyor senin durumunuSelamlar kızlar nasılsınız?
Dünden beri sürekli ateşim çıkıyor o yüzden de içim titriyor, bu sabahtan beri de yine nefesim tıkanıyor, gerçi covidi yeni atlatan bi arkadaşım dedi ara ara nefes darlığı çekeceksin endişelenme diye
En çok neye üzülüyorum biliyor musunuz niye bilmiyorum bu Ramazan’ı büyük bi heyecanla bekledim gün saydım resmen ama şimdi ilk günlerini en azından tutamayacağım
Gayet kolay canım uygulanabilir benim için ama 3 litre su ve ekmeksiz kahvaltı biraz zor gelebilir bugün bir deneyeyim
Teşekkürler canımSabır canim ins okulları kapatma kararı çıkar yarın bakanlar kurulu toplantısından.
Alışkın olmayınca sürekli aynı evde yaşamak zor. Duymamaya takmamaya çalış içine dert etme canim
Harika ekşi canim
Halledersin canim illaki etksiyle geleceksin cumaya
Tebrikler canım ekşi candir
Halledecegine eminim canim
Tebrikler canım güzel eksi
Baya fazla Artin ama illaki halledersin canim.
Canım ramazan ayının maneviyatını yaşadıktan sonra rabbim biliyor senin durumunu
Bicirik nasıl iştahı acildimi biraz
Halledersin canim sikma canini+800 üm kızlar şaşırmadım bu hafta ne yapıp edip eksiye geleceğim bu artının sebebini Biliyorum magnolia +1 günlük kaçamağım artı gelmemek için gerekirse aç gezerim bugünden itibaren sıkı yönetim
insAllah cnmSüperDevam cumaya 86 gelsin inşallah
Halledersin insAllah cnmBende +400 gram çıktım canlar, inşallah cuma gününe kadar halledeceğim .
Süper cnm MasAllah
Hadi insAllah eksiye geçersin cnm sen+800 üm kızlar şaşırmadım bu hafta ne yapıp edip eksiye geleceğim bu artının sebebini Biliyorum magnolia +1 günlük kaçamağım artı gelmemek için gerekirse aç gezerim bugünden itibaren sıkı yönetim
Saol cnmCok iyisin canim
Rabbim şifa versin insAllah bı an önce toparlasjnz cnmSelamlar kızlar nasılsınız?
Afiyet olsun cnm09.00 1 yumurta beyazı tereyagında,1 dilim tb ekmek,1 dilim peynir,5 zeytin
11.00 kahve
13.00 ton balıklı salata
18.00 köfte yogurt yerım
Saol cnmTebrikler canım ekşi candir
Sağlıkla sıhhatle atlatın inşallah tutarsın yine canım.Şu bir haftayı da sorunsuz geçirseniz sonrasında normalleşir zaten.Yine hergün uğra canım haber ver durumunuzdan.Selamlar kızlar nasılsınız?
Vasat çok iyi böyle devamCumartesi: 87.70
Pazartesi: 87.55
Fark: -150 gr
Miktarları da yaz ezo miktarlarda sıkıntı yoksa baya iyi09.00 1 yumurta beyazı tereyagında,1 dilim tb ekmek,1 dilim peynir,5 zeytin
11.00 kahve
13.00 ton balıklı salata
18.00 köfte yogurt yerım
Saolasin hg cnm sende ideal kilona sağlıkla ulaşırsın insAllahVasat çok iyi böyle devam
İnşallah cnmSaolasin hg cnm sende ideal kilona sağlıkla ulaşırsın insAllah
burdayim:)Sağol canım Hızır gibi yetiştin
Zeycan listeye tekrar girdi oğlu sünnet olacaktı izinde canım Medine de kızı ameliyat olacaktı uyku apnesi varmış epeydir yok o da
Çok iyi yaa ben baya yemişim senin yanında yaa offf12.04.2021 menümasal3487
9.40
Sade Türk kahvesi
10.45
Dünden kalan melemenden 2 yk
Peynir
3 siyah zeytin
Eti formun ekşi mayalı form bisküviden 3 adet
Haşlanmış yumurta
12.45
Sade Türk kahvesi
17.54
Şinitzelli salata
Bir kase unsuz Domates çorbası
18.20
Sade filtre kahve
Su:2.5 litre
Öğlen dışarı çıkmak zorunda kaldım erken yiyince sonra eve gelip üzerimi değiştirdim pazara gittim derken o aç mide ile 3 tane marul aldımÇok iyi yaa ben baya yemişim senin yanında yaa offf
Tatlıyla makarnayı aynı gün yemeseydin keşke canım bir de patates kızartması var12 nisa
8.30. Limonlu su
9.00. Spor 20dakka
9.30. 10 tane patates kızartması
Şekersiz çay
12.00. Bı kase tatlı
15.00. Meyve
19.00. Bi kase çorba
5 kaşık makarna
1.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?