Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah tatlilar fazla olmus canim, mideni usutuyor musun acaba ? Zaten kusmussun canm insallah duzelirsjn
Herkese iyi akşamlar hayırlı ramazanlar inşallah bol eksili bir Ramazan olur hepimize
Amin canim insallah ben de ramazanda kilo veremezsem diye korkuyrum senin nasil gidiyor, evine ne zaman donuyorsun, kilo durumlarin nasil

Sabah tatlilar fazla olmus canim, mideni usutuyor musun acaba ? Zaten kusmussun canm insallah duzelirsjn
En sevdigim seydir ac karnina tatli yemek evet fazla oldu biliyorum kv deme vermeliydim o tatlilari bugunumu makvetti elleri hamur isleriyle doluydu d’un tatlilar evde kaldi

ahah canım rahatsız mısın bu huyundan? bence eğlenceli

canım sen halledersin. bahane ile falan gelmiyorsun. o kadar kilo verdin son kilolar böyle böyle gidecek
Hiç eğlenceli değil.Sadece erkeklerin değil kadın ve çocuklarında ne yaptığını kim olduğunu biliyor.İnsan kendi hayatıyla ilgilenmeli başkasının hayatı onu ilgilendirmez ki.Balkon kuşu.Balkona çıkmazsa pencere de
Tamam canım
Afiyet olsun canım
Allah kolaylık versin cnm vala

Biraz daha iyi olmana sevindim daha da iyi olursun insAllah

Çok güzel cnm tebrikler

Olabilir insAllah toparlarsn cnm
İnşallah canım
Uzulme canim ondandir regl’in bitsin siskinlikte kalmaz
İnşallah canım
Beraber hallederiz inşallah ekürim
Bende +400 gram çıktım canlar, inşallah cuma gününe kadar halledeceğim .
Gidecek inşallah
Hadi yaa kotuymuss

Regldendr canim olsun yuruyus falan yap

Insallah canim yaa inan cabaliyorum insallah kolaylikla gider kilolarimz

Oyle yapacagm yine canim, insallah gecerim eksiye
Tmm canım
Her cuma yiyoruz bu haltı.Sonra toplamak için çabala dur
Ah canım benim.Once iyileş Rabbim nice Ramazanlar gösterecek.Dualarim hep seninle.Rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin
09.00 1 yumurta beyazı tereyagında,1 dilim tb ekmek,1 dilim peynir,5 zeytin

11.00 kahve

13.00 ton balıklı salata

18.00 köfte yogurt yerım

Spor:10 dk müzikle dans
Afiyet olsun canım
burdayim:)
her cuma pazartesi kim.ne kadar vermis diye bakiyorum:)
ama utaniyorum yazmaya
devamli gelemedigim icin yazmaya utaniyorum gelip gittim bi kac defa
Özlüyoruz kızım olur mu gelip ye yazmamak.Gelince selam ver unutulmadigimizı bilelim.
Afiyet olsun canım
12 nisa
8.30. Limonlu su
9.00. Spor 20dakka
9.30. 10 tane patates kızartması
Şekersiz çay
12.00. Bı kase tatlı
15.00. Meyve
19.00. Bi kase çorba
5 kaşık makarna
1.5 litre su
Çok karbonhidrat olmuş. Bir de tatlı ne tatlısı.afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Rabbim verir rızkını bebişin bence tutmalısın.
Afiyet olsun ekürim
Ya iki kere kontrol ettim ismini bu senin menün olamaz dedim.Kusmalarin biraz vicdan dolayısıyla mı oluyor ki.
Guzel canim cok iyi kapatmissin gunu
Teşekkürler canım

Saol cnm

Ya iki kere kontrol ettim ismini bu senin menün olamaz dedim.Kusmalarin biraz vicdan dolayısıyla mı oluyor ki.
Y’a dème dème bugunki -300 gorunce mutluluktan buyuk bir hata yaptim yemez olaydim kusmalarim psikolojik oluyo olabilir oyle kusmak zor sey degil benim icin zaten igrensem usutsem hoppp..galiba yediklerimi hizli yiyorum ve mide kuculdugu icin aklima ilk cikarma geliyo wcye gitmem yeterli

Bu kusmalar bir hastalığa dönüşmesin.Kusmamaya çalış canım.ertesi gün ya da bir sonraki öğün telafi ederek rahatlamaya çalış.Once sağlık

Yeter canım yeter bir gün iyi bir gün kötü kendini çok yoruyorsun bu konuda Ramazan’da güzel bir başlangıç yap ve bayrama kadar hiç bırakma
burdayim:)
her cuma pazartesi kim.ne kadar vermis diye bakiyorum:)
ama utaniyorum yazmaya
devamli gelemedigim icin yazmaya utaniyorum gelip gittim bi kac defa
Yahu Allah aşkına niye gelmiyorsun kızın ne oldu ameliyatı belli oldu mu ?
Gayet güzel
12 nisa
8.30. Limonlu su
9.00. Spor 20dakka
9.30. 10 tane patates kızartması
Şekersiz çay
12.00. Bı kase tatlı
15.00. Meyve
19.00. Bi kase çorba
5 kaşık makarna
1.5 litre su
Canım dün de belirttik yediklerinin miktarını , türünü de belirtmelisin kızların örmek menüleri var onlar gibi yazarsan sevinirim.
Öğlen dışarı çıkmak zorunda kaldım erken yiyince sonra eve gelip üzerimi değiştirdim pazara gittim derken o aç mide ile 3 tane marul aldım az yemiş oldum bugün
Maruldan bir şey etmez olsun o kadar
afiyet olsun canım
Sen daha iyi bilirsin canım ama ben tutmanı tavsiye ederim
Sana tam şişlik yapacak şeyler bir arada canım nohut, lahana yoğurttan da bahsetmiştin
Çok fazla canım çok kaçamaklı yani listede olduğunu unutma lütfen
Herkese iyi akşamlar hayırlı ramazanlar inşallah bol eksili bir Ramazan olur hepimize
Hayırlı Ramazanlar canım nasılsın napıyosun ?
Afiyet olsun canım çiğ köfte beni çok susatır Ramazan öncesi bitirdiğiniz iyi olmuş

Biz kahvaltılık yiyoruz canım sahurda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…