- 17 Haziran 2017
- 4.054
- 14.630
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #434.641
Kalorisi dusuk diye biliyrum ama tabi cok tuketmemek lazimbaktigm kadariyla kuru kayisnn kalorisi daha da dusuk
Cok gecmis olsun canim iyi yapmissjn sunneti ertelemekle
Miktarlar cok az oldugu icin guzel canm
Sağolun kızlarHım anladm cnm
Allah rahmet eylesin cnm iyi olmuş cnm sağlık olsunda sünnette olur büyüyünce
Sabah tatlilar fazla olmus canim, mideni usutuyor musun acaba ? Zaten kusmussun canm insallah duzelirsjn12 Mart menum
Sabah10:30
Sekersiz kahve avuc Isi karari islak kek 1 seker pare
oglen 13:00 4 yk dunden kalan yesil fasulye
1 dilim bêyaz peynir 5 zeytin
aksam 17:4 tane cigkofte ( ev yapimi lavassiz)
2 litre su simdilik (yine midem kotu kizlar azcik fazla yada agir gelince cikariyom yine kustum U UcanSupurge
Amin canim insallahHerkese iyi akşamlar hayırlı ramazanlarinşallah bol eksili bir Ramazan olur hepimize
Guzel canim cok iyi kapatmissin gunu12 Nisan menüm
Kahvaltı:9.00
2 YK litalif müsli
2 YK süt
Öğle:14.30
4 çiğ köfte
Bol yeşillik
2bardak ayran
Su:2 litre
SPor:1saat yürüyüş
180 puan
U UcanSupurge G Goklerce
Ramazandan önce çiğ köfte veda etmek istediler
En sevdigim seydir ac karnina tatli yemek evet fazla oldu biliyorum kv deme vermeliydim o tatlilari bugunumu makvetti elleri hamur isleriyle doluydu d’un tatlilar evde kaldiSabah tatlilar fazla olmus canim, mideni usutuyor musun acaba ? Zaten kusmussun canm insallah duzelirsjn
Afiyet olsun canim cok guzel12 Nisan menüm
2 YK litalif müsli
2 YK süt
4 çiğ köfte
Bol yeşillik
2bardak ayran
180 puan
U UcanSupurge G Goklerce
Hiç eğlenceli değil.Sadece erkeklerin değil kadın ve çocuklarında ne yaptığını kim olduğunu biliyor.İnsan kendi hayatıyla ilgilenmeli başkasının hayatı onu ilgilendirmez ki.Balkon kuşu.Balkona çıkmazsa pencere deahah canım rahatsız mısın bu huyundan? bence eğlenceli
canım sen halledersin. bahane ile falan gelmiyorsun. o kadar kilo verdin son kilolar böyle böyle gidecek
Tamam canımKayınvaliden = kayınvalidem he de geç canım yoksa içini tüketirsin
Sevindim canım ben de ağır bir depresyonu zayıflayarak spor yaparak kendimle daha çok ilgilenerek atlatmıştım
Vaaayyy çok iyi başlangıç
Allah Allah biraz yürüyüşe odaklan şu sıra canım
Halledeceğine inanıyorum canım biraz spor ve protein, sebze ağırlıklı beslen şu sıra yine canım
Afiyet olsun canımherkese günaydıııın.
uyanınca 2 bardak su biri sirkeli
kahvaltım 09.30
3 küçük salatalık
3 çeri domates
örgü peynir
narekşili zeytinyağlı hepsini karıştırdım salata olarak yedim
2 etimek
ikindide
1 tabak çilek yiyeceğim ve günü kapatacağım.
Akşam yürüyecektim ama malesef lazerim var.
İnşallah canımAllah kolaylık versin cnm vala
Biraz daha iyi olmana sevindim daha da iyi olursun insAllah
Çok güzel cnm tebrikler
Olabilir insAllah toparlarsn cnm
İnşallah canımUzulme canim ondandir regl’in bitsin siskinlikte kalmaz
Beraber hallederiz inşallah ekürimCanım temizliğe devam, biraz sürecek gibi dün de duşakabini çıkardık, bugün onun ölçüsü alınacak.
Ama en azından evde kendi kendime kaldığım için menülerime ve saatlerine dikkat edebileceğim
bu hafta Ramazan la beraber gider inşallah canım ekürim, seni özledim
Çok geçmiş olsun canım
Gidecek inşallahBende +400 gram çıktım canlar, inşallah cuma gününe kadar halledeceğim .
Tmm canımHadi yaa kotuymuss
Regldendr canim olsun yuruyus falan yap
Insallah canim yaa inan cabaliyorum insallah kolaylikla gider kilolarimz
Oyle yapacagm yine canim, insallah gecerim eksiye
Her cuma yiyoruz bu haltı.Sonra toplamak için çabala dur+800 üm kızlar şaşırmadım bu hafta ne yapıp edip eksiye geleceğim bu artının sebebini Biliyorum magnolia +1 günlük kaçamağım artı gelmemek için gerekirse aç gezerim bugünden itibaren sıkı yönetim
Ah canım benim.Once iyileş Rabbim nice Ramazanlar gösterecek.Dualarim hep seninle.Rabbim şafi ismi hürmetine şifa versinSelamlar kızlar nasılsınız?
Herkes iyi, herşey yolundadır umarım
Dünden beri sürekli ateşim çıkıyor o yüzden de içim titriyor, bu sabahtan beri de yine nefesim tıkanıyor, gerçi covidi yeni atlatan bi arkadaşım dedi ara ara nefes darlığı çekeceksin endişelenme diye
En çok neye üzülüyorum biliyor musunuz niye bilmiyorum bu Ramazan’ı büyük bi heyecanla bekledim gün saydım resmen ama şimdi ilk günlerini en azından tutamayacağım
Afiyet olsun canım09.00 1 yumurta beyazı tereyagında,1 dilim tb ekmek,1 dilim peynir,5 zeytin
11.00 kahve
13.00 ton balıklı salata
18.00 köfte yogurt yerım
Spor:10 dk müzikle dans
Özlüyoruz kızım olur mu gelip ye yazmamak.Gelince selam ver unutulmadigimizı bilelim.burdayim:)
her cuma pazartesi kim.ne kadar vermis diye bakiyorum:)
ama utaniyorum yazmaya
devamli gelemedigim icin yazmaya utaniyorum gelip gittim bi kac defa
Afiyet olsun canım12.04.2021 menü @masal3487
9.40
Sade Türk kahvesi
10.45
Dünden kalan melemenden 2 yk
Peynir
3 siyah zeytin
Eti formun ekşi mayalı form bisküviden 3 adet
Haşlanmış yumurta
12.45
Sade Türk kahvesi
17.54
Şinitzelli salata
Bir kase unsuz Domates çorbası
18.20
Sade filtre kahve
Su:2.5 litre
Çok karbonhidrat olmuş. Bir de tatlı ne tatlısı.afiyet olsun12 nisa
8.30. Limonlu su
9.00. Spor 20dakka
9.30. 10 tane patates kızartması
Şekersiz çay
12.00. Bı kase tatlı
15.00. Meyve
19.00. Bi kase çorba
5 kaşık makarna
1.5 litre su
Afiyet olsun canım12.04.2021
11.00 sutlu kahve
13.00
2 ymrta 1 yk yulaf ile omlet, 1 dlm peynr, 5 zeytn, 2 ceviz, domates
15.00 sade kahve
18.30 6 yk kiymali karnbar, yogurt, 2 kuru kayisi( karnbahrn sonunu yedim sukur evde baska yiyen yok)
Su: 3 lt tamamlayacgm
Spor: 1200 ip atlama : 240p
7 bin adm: 70p U UcanSupurge
Toplam: 310p
Rabbim verir rızkını bebişin bence tutmalısın.Kızlar cok kararsızım, kızım 10 aylık emıyor , bu ara diş cıkardıgından ek gıda iyice azaldı , oruç konusunda napsam dıye dusunuyorum, oruc tıtmadıgımda ramazan ve manevıyat anlamını bulmuuo ya..
Afiyet olsun ekürimİyi Akşamlar Canlarım
12 Nisan Menü Bildirimi
10.00 1 yumurtadan omlet, 1 domates, 2 dilim salatalık, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 2 gün kurusu kayısı
18.00 6 yk nohut yemeği, 4 yk yoğurt, 3 yk kadar lahana ve salatalık turşusu , 1 gün kurusu kayısı
3 litre su
U UcanSupurge
Ya iki kere kontrol ettim ismini bu senin menün olamaz dedim.Kusmalarin biraz vicdan dolayısıyla mı oluyor ki.12 Mart menum
2 litre su simdilik (yine midem kotu kizlar azcik fazla yada agir gelince cikariyom yine kustum U UcanSupurge
Teşekkürler canımGuzel canim cok iyi kapatmissin gunu
Saol cnmHiç eğlenceli değil.Sadece erkeklerin değil kadın ve çocuklarında ne yaptığını kim olduğunu biliyor.İnsan kendi hayatıyla ilgilenmeli başkasının hayatı onu ilgilendirmez ki.Balkon kuşu.Balkona çıkmazsa pencere de
Tamam canım
Afiyet olsun canım
İnşallah canım
İnşallah canım
Beraber hallederiz inşallah ekürim
Gidecek inşallah
Tmm canım
Her cuma yiyoruz bu haltı.Sonra toplamak için çabala dur
Ah canım benim.Once iyileş Rabbim nice Ramazanlar gösterecek.Dualarim hep seninle.Rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin
Afiyet olsun canım
Özlüyoruz kızım olur mu gelip ye yazmamak.Gelince selam ver unutulmadigimizı bilelim.
Afiyet olsun canım
Çok karbonhidrat olmuş. Bir de tatlı ne tatlısı.afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Rabbim verir rızkını bebişin bence tutmalısın.
Afiyet olsun ekürim
Ya iki kere kontrol ettim ismini bu senin menün olamaz dedim.Kusmalarin biraz vicdan dolayısıyla mı oluyor ki.
Teşekkürler canım
Y’a dème dème bugunki -300 gorunce mutluluktan buyuk bir hata yaptim yemez olaydim kusmalarim psikolojik oluyo olabilir oyle kusmak zor sey degil benim icin zaten igrensem usutsem hoppp..galiba yediklerimi hizli yiyorum ve mide kuculdugu icin aklima ilk cikarma geliyo wcye gitmem yeterliYa iki kere kontrol ettim ismini bu senin menün olamaz dedim.Kusmalarin biraz vicdan dolayısıyla mı oluyor ki.
Bu kusmalar bir hastalığa dönüşmesin.Kusmamaya çalış canım.ertesi gün ya da bir sonraki öğün telafi ederek rahatlamaya çalış.Once sağlıkY’a dème dème bugunki -300 gorunce mutluluktan buyuk bir hata yaptim yemez olaydim kusmalarim psikolojik oluyo olabilir oyle kusmak zor sey degil benim icin zaten igrensem usutsem hoppp..galiba yediklerimi hizli yiyorum ve mide kuculdugu icin aklima ilk cikarma geliyo wcye gitmem yeterli
Saol canim gecen yil basladi bu hal bende insallah duzelicekBu kusmalar bir hastalığa dönüşmesin.Kusmamaya çalış canım.ertesi gün ya da bir sonraki öğün telafi ederek rahatlamaya çalış.Once sağlık
Yeter canım yeter bir gün iyi bir gün kötü kendini çok yoruyorsun bu konuda Ramazan’da güzel bir başlangıç yap ve bayrama kadar hiç bırakmaPoff bugün hiç güzel geçmedi
Niye böyle çöktüm motivasyon olarak acaba ya neyse toparliycam insAllah kosu bandını da aldık gibi ikinci el bklm bı kaç güne eşim gidip bakacak eğer ramazanda almış olursak iftardan sonra yürüyüş yaparım
Yahu Allah aşkına niye gelmiyorsun kızın ne oldu ameliyatı belli oldu mu ?burdayim:)
her cuma pazartesi kim.ne kadar vermis diye bakiyorum:)
ama utaniyorum yazmaya
devamli gelemedigim icin yazmaya utaniyorum gelip gittim bi kac defa
Gayet güzel12.04.2021 menü @masal3487
9.40
Sade Türk kahvesi
10.45
Dünden kalan melemenden 2 yk
Peynir
3 siyah zeytin
Eti formun ekşi mayalı form bisküviden 3 adet
Haşlanmış yumurta
12.45
Sade Türk kahvesi
17.54
Şinitzelli salata
Bir kase unsuz Domates çorbası
18.20
Sade filtre kahve
Su:2.5 litre
Canım dün de belirttik yediklerinin miktarını , türünü de belirtmelisin kızların örmek menüleri var onlar gibi yazarsan sevinirim.12 nisa
8.30. Limonlu su
9.00. Spor 20dakka
9.30. 10 tane patates kızartması
Şekersiz çay
12.00. Bı kase tatlı
15.00. Meyve
19.00. Bi kase çorba
5 kaşık makarna
1.5 litre su
Maruldan bir şey etmez olsun o kadarÖğlen dışarı çıkmak zorunda kaldım erken yiyince sonra eve gelip üzerimi değiştirdim pazara gittim derken o aç mide ile 3 tane marul aldımaz yemiş oldum bugün
afiyet olsun canım12.04.2021
11.00 sutlu kahve
13.00
2 ymrta 1 yk yulaf ile omlet, 1 dlm peynr, 5 zeytn, 2 ceviz, domates
15.00 sade kahve
18.30 6 yk kiymali karnbar, yogurt, 2 kuru kayisi( karnbahrn sonunu yedim sukur evde baska yiyen yok)
Su: 3 lt tamamlayacgm
Spor: 1200 ip atlama : 240p
7 bin adm: 70p U UcanSupurge
Toplam: 310p
Sen daha iyi bilirsin canım ama ben tutmanı tavsiye ederimKızlar cok kararsızım, kızım 10 aylık emıyor , bu ara diş cıkardıgından ek gıda iyice azaldı , oruç konusunda napsam dıye dusunuyorum, oruc tıtmadıgımda ramazan ve manevıyat anlamını bulmuuo ya..
Sana tam şişlik yapacak şeyler bir arada canım nohut, lahana yoğurttan da bahsetmiştinİyi Akşamlar Canlarım
12 Nisan Menü Bildirimi
10.00 1 yumurtadan omlet, 1 domates, 2 dilim salatalık, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 2 gün kurusu kayısı
18.00 6 yk nohut yemeği, 4 yk yoğurt, 3 yk kadar lahana ve salatalık turşusu , 1 gün kurusu kayısı
3 litre su
U UcanSupurge
Çok fazla canım çok kaçamaklı yani listede olduğunu unutma lütfen12 Mart menum
Hayırlı Ramazanlar canım nasılsın napıyosun ?Herkese iyi akşamlar hayırlı ramazanlarinşallah bol eksili bir Ramazan olur hepimize
Afiyet olsun canım çiğ köfte beni çok susatır Ramazan öncesi bitirdiğiniz iyi olmuş12 Nisan menüm
2 YK litalif müsli
2 YK süt
4 çiğ köfte
Bol yeşillik
2bardak ayran
180 puan
U UcanSupurge G Goklerce
Biz kahvaltılık yiyoruz canım sahurdaKızlar Sahur menulerinizde neler var
Ben evdekilere börek yapacağım,kendime haşlanmış yumurta mantar sote ve tuzsuz tambugday ekmeği düşünüyorum.ilk birkaç gün tutamayacagim ama evdekiler tutarken yemek içmek olmaz.Alıstirma olur artık bana
İnşallah canım.Saol canim gecen yil basladi bu hal bende insallah duzelicek
Afiyet olsun şimdiden canımBiz kahvaltılık yiyoruz canım sahurda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?