- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #435.101
Günaydın canım alıştım şükür eşim erken gelir de mantar alırsa tavuklu mantar sote, tarhana çorbası, salata yeriz yetismezse mantar sote yerine patlıcan köz senin ne var menudeGunaydin kizlarrguzel bir gun gecirmeniz dilegiyle nasilsinz oruca alistiniz mi ? Aksam menulerde neler var
Ohh mis gibi afiyet olsun, benm dunden kalan corbam ve pilavm var, aksama ek olarak madimak yemegi yaparim bulgursuz, ben sadece madimak yerim herladeGünaydın canım alıştım şükür eşim erken gelir de mantar alırsa tavuklu mantar sote, tarhana çorbası, salata yeriz yetismezse mantar sote yerine patlıcan köz senin ne var menude
Ben daha alışamadım haliyleGunaydin kizlarrguzel bir gun gecirmeniz dilegiyle nasilsinz oruca alistiniz mi ? Aksam menulerde neler var
O güzelmiş afiyet olsun canimGünaydın canım alıştım şükür eşim erken gelir de mantar alırsa tavuklu mantar sote, tarhana çorbası, salata yeriz yetismezse mantar sote yerine patlıcan köz senin ne var menude
Afiyet olsun canım benimde ıspanak var bak belki onu yapabilirimOhh mis gibi afiyet olsun, benm dunden kalan corbam ve pilavm var, aksama ek olarak madimak yemegi yaparim bulgursuz, ben sadece madimak yerim herlade
Ya o da kotu birsey sonra nasil tutulacakBen daha alışamadım haliyleRamazan'ın 10. Günü falan tutmaya ancak başlarım 10 suruyo benimki maalesef
Akşama ne pişirin bir fikrim yok daha sizin menüleri okuyun belki fikir sahibi olurum
Daha borclarimda varYa o da kotu birsey sonra nasil tutulacak10 gun cokmus gercekten, ben de ay sonunda yiycem muhtemelen
Saol cnm madımak ne idi acaba bı netten bakayım afiyet olsun canım simdidenOhh mis gibi afiyet olsun, benm dunden kalan corbam ve pilavm var, aksama ek olarak madimak yemegi yaparim bulgursuz, ben sadece madimak yerim herlade
Saol cnmO güzelmiş afiyet olsun canim
Beraber tutarızDaha borclarimda var
Günaydın canım benim bugün yemek derdim yok dünden karnıyarık var pilav azalmıştı yanına pilav yaparım bi de cacıkGunaydin kizlarrguzel bir gun gecirmeniz dilegiyle nasilsinz oruca alistiniz mi ? Aksam menulerde neler var
Aynen ona da bir el atmamız lazım hepbirlikteBeraber tutarız
Afiyet olsun canimGünaydın canım benim bugün yemek derdim yok dünden karnıyarık var pilav azalmıştı yanına pilav yaparım bi de cacık
9. Takım borçlarını tutuyor topiği açalımAynen ona da bir el atmamız lazım hepbirlikte
Sizlere de canım benimAfiyet olsun canim
Valla ciddiyim yabyapsak öyle birşey benim baya var9. Takım borçlarını tutuyor topiği açalım
Borcu hic sorma benim de baya varDaha borclarimda var
Bir ot turu canim, sebze yemegi diyebilirizSaol cnm madımak ne idi acaba bı netten bakayım afiyet olsun canım simdiden
Saol cnm
Ohh benim dun ki menumGünaydın canım benim bugün yemek derdim yok dünden karnıyarık var pilav azalmıştı yanına pilav yaparım bi de cacık
Hım anladım canımBir ot turu canim, sebze yemegi diyebiliriz
Çok iyi bravooııKahvaltı 10:45
1 büyük dilim pide
1 çeri domates
2 dilim salatalık
1 siyah zeytin
1 dilim köy peyniri
1 çk bal
Ara öğün 13:00
1 fincan filtre kahve
Ara öğün 15:00
Yarım armut
Akşam yemeği 19:30
1 parça kuzu incik haşlama (avuç içi kadar kemikli et)
1 kase salata
2 lokma Ramazan pidesi
Ara öğün: 20:00
1 hurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?