- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.332
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #435.141
Eğer kendine göre azaltmaya başlarsan bi süre sonra gittikçe azaltacaksın. Başla gerisi gelir inşBen cidden nizamı menülere hayranlıkla bakıyorum yapamıyorum ya1 tabak pilav yiyebilirken direk hiç yememeyi yapamıyorum en iyisi az da olsa yemek
Evet yoğurttaki kalsiyumun ıspanak içindeki Demir’in emilimini engellediği söyleniyorBende sadece soğanla kavururm yoğurtla yeriz gerçi yoğurtla yemeyin deniyor sanki
Oyy hayırlısıyla doğsun mis kokulu taze bebek Allah'ım ne kadar güzel olacak o şimdi kim bilirAynen çok iyi olur canım bi sağ Salim doğumdan sonra nasipse bücürü az büyütüp başlayacağım inşallah
Gelsin uykusuz geceler gaz sancıları pejmürde hayatOyy hayırlısıyla doğsun mis kokulu taze bebek Allah'ım ne kadar güzel olacak o şimdi kim bilir
Kız hangi güzel şeyin kötü yanı yokki.Gelsin uykusuz geceler gaz sancıları pejmürde hayatolsun değiyor diyelim
Evet insAllah daha az yediğim zamanlar da olurEğer kendine göre azaltmaya başlarsan bi süre sonra gittikçe azaltacaksın. Başla gerisi gelir inş
Evet yoğurttaki kalsiyumun ıspanak içindeki Demir’in emilimini engellediği söyleniyor
He ya acı yok RockyKız hangi güzel şeyin kötü yanı yokki.
En değecek şey bence
Olur olur vazgeçme yeterEvet insAllah daha az yediğim zamanlar da olur
Afiyet olsun canım güzel menüSelamlar
Dünkü iftar
1 kase yayla çorbası
1 kase etli patlıcan yemeği
1 minik kase yoğurt
Yarım avuç pide kenarı
Ara
7 8 antep fıstık, 7 8 badem
1 kupa sütlü kahve
1 minik muz+1tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi
Sahur
4 çilek, 3 yk yulaf +2 3 ceviz ve bol sütlü lapa
Su 2 lt yi geçmiştir sanırım
Yaaa bu kadar olur,benim de kızımla hemen hemen hiç fotom yok ve en çok onun için zayıflamak istiyorumCanım ,dogruduzgun kızımla fotografım olmadıgını farkettim,sebebı de kendımı begenmemem şişko olmam fln ,bu bana hırs olsun
Zaten yarın tartı günümüzSelam kızlar nasılsınız? Ben bugün değil de yarın tartilayim diyorum,malum pazar gecesi kaçamak yapmıştımU UcanSupurge sorun olmaz değil mi?sonuçta listede değilim,yarın akşam üstü bildirim yaparım insallah
Ramazan ayında Perşembe iftardan önce değil miydiZaten yarın tartı günümüz
Bende yarın diye biliyorum farkeden bişey yok sankiSelam kızlar nasılsınız? Ben bugün değil de yarın tartilayim diyorum,malum pazar gecesi kaçamak yapmıştımU UcanSupurge sorun olmaz değil mi?sonuçta listede değilim,yarın akşam üstü bildirim yaparım insallah
Aaa ilk defa duydum bilmem U UcanSupurge bişey demedi sanki .eskiden öyleymiydi.inşallah yarındır psikolojim hazır değil perşembeyeRamazan ayında Perşembe iftardan önce değil miydi
özür dilerim. bundan sonra dikkat edeceğimCanım listede olduğun için şu heves işlerini cuma tartı sonrasına bırakmak en doğrusu olur listedeki kızlar hep öyle yapıyor fark ettiysen
afiyet olsun canımSahur 4h45
Ince dilim ekmegin icine yarin dilim peynir 5 zeytin
iftar 20:30
bir kepce iskembe corbasi
4 catal dunden kalan firinda sebze
2 yk fasulye,1 dilim peynir
1 kucuk sekerpare
3 litre su olacak yatana kadar ,yesil cay buyuk kupayla
U UcanSupurge
afiyet olsun canımSelam herkese
Hayırlı akşamlar kizlar
14 Nisan
Sahur
2 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
İftar
1 kase tarhana çorbası
1 dilim ekmek
2 yk sebze yemegi
eskiden eşimle çok foto çekilirdik. ben o zamanlar 55-60 kilo arasında gidip geliyordum. geçen kendisi söyledi. artık hiç fotomuz yok neden böyle diye. gerçekten kendimizi beğenmediğimizden böyle yapıyoruzCanım ,dogruduzgun kızımla fotografım olmadıgını farkettim,sebebı de kendımı begenmemem şişko olmam fln ,bu bana hırs olsun
afiyet olsun ekürimSelamlar
Dünkü iftar
1 kase yayla çorbası
1 kase etli patlıcan yemeği
1 minik kase yoğurt
Yarım avuç pide kenarı
Ara
7 8 antep fıstık, 7 8 badem
1 kupa sütlü kahve
1 minik muz+1tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi
Sahur
4 çilek, 3 yk yulaf +2 3 ceviz ve bol sütlü lapa
Su 2 lt yi geçmiştir sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?