- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #435.121
MaşAllah canım süperKızlar gunaydın nssılsınız
Karnım nasıl acıyo , dün karın calısmıstım ya demekki iyi calısmısumbugun aynen devam karın sırt calısmays ve belkide yuruyuse cıkmaya,
Gunaydin kizlar aksama sadece kabak corbasiyla midemi sisirmek istiyorumGunaydin kizlarrguzel bir gun gecirmeniz dilegiyle nasilsinz oruca alistiniz mi ? Aksam menulerde neler var
Canım ,dogruduzgun kızımla fotografım olmadıgını farkettim,sebebı de kendımı begenmemem şişko olmam fln ,MaşAllah canım süper
Supersinn canim tebrik ederimKızlar gunaydın nssılsınız
Karnım nasıl acıyo , dün karın calısmıstım ya demekki iyi calısmısumbugun aynen devam karın sırt calısmays ve belkide yuruyuse cıkmaya,
Ama cok hafif olmaz mi ? Ben dun cacgi kabak ile yaptim cok guzel olduGunaydin kizlar aksama sadece kabak corbasiyla midemi sisirmek istiyorum
Cocuklarada hamburger yaparim heralde halim olursa
Canim sogan da kuru fasulye de gaz yapan seyler ikisi birlesince rahatsiz etmis olabilirDün kuru fasulye ve kuru sogan yedım, gece bebegım baya huzursuzdu diş mi gaz mı anlamadım, bebegım 10 aylık, hala yedıklerımden sütten gaz cok gecermıkı
Ayy bir menunde toplam 1 paket kruvasan gormustum nasil sasrmistimBi ara deli gibi paket paket kruvasan yemıstım ya onlar için okdr pişmanımki, şimdi resmen once onların kılosunu vermeye cakısıyorum
Kız utancımdan cogunu buraya yazamadım , o hafta hergun bi pakey kruvasan yemıstımAyy bir menunde toplam 1 paket kruvasan gormustum nasil sasrmistimmarkette her gormemde sen aklima geliyorsun
Haklsn cnm bende fotoğraflardautlu değilim soyle mi daha zayıf gözükurum böyle mi diye düşünmek kötüCanım ,dogruduzgun kızımla fotografım olmadıgını farkettim,sebebı de kendımı begenmemem şişko olmam fln ,bu bana hırs olsun
Benimki de huysuz ya ya diş ya da kabızlık var snrm bı kaç gündür yapamadı sabah zeytinyağı ve kayısı suyu verdim bklm etki eder inşAllahDün kuru fasulye ve kuru sogan yedım, gece bebegım baya huzursuzdu diş mi gaz mı anlamadım, bebegım 10 aylık, hala yedıklerımden sütten gaz cok gecermıkı
Su kuru hasanı ben çok sevemiyom yaKız utancımdan cogunu buraya yazamadım , o hafta hergun bi pakey kruvasan yemıstımşimdi itiraf edeyım
O bende de vardı ya. Hatta eşim anneler gününde hediyeye bastırmak için foto bulamamışCanım ,dogruduzgun kızımla fotografım olmadıgını farkettim,sebebı de kendımı begenmemem şişko olmam fln ,bu bana hırs olsun
Kendini baz al canım. Kendinle yarış. Sen kendini en iyi bilensin. Başkalarıyla yarışır onların menüsünü uygularsan ilerlemen çok zor. Diyet kişiye özel bence. O nedenle klasik diyet listelerini saçma bulurum. Kendine göre az yemeye başlamışsan olay bitmişitirYemek yapma faslım yok ama dün güllaç aldırmıştim hurma ile onu yapicam porsiyonlu yiyom buna da şükür dün akşam 3 kaşık pilavla kaldım bu benim için başarı cidden saat 15 olsa tartılcam bklm kaç cikicam yarına %2 gorebilicem mi bklm
Ispanağı haşla yıka suyunu sık. Kıyma soğan salça kavur ıspanağı da 5-10 dk kavur. Sonra fırına at.10-15dk pişir sonra üzerine yumurta 5-10 dk da öyle pişir. Harika oluyor. Eşim ıspanaktan nefret eder o bile çok seviyorAfiyet olsun canım benimde ıspanak var bak belki onu yapabilirim
Aynen çok iyi olur canım bi sağ Salim doğumdan sonra nasipse bücürü az büyütüp başlayacağım inşallahValla ciddiyim yabyapsak öyle birşey benim baya var
Benim adam gibi yesem keşke ah doydu mu en sevdiği şey bile olsa tek lokma atmaz ağzınaBorcu hic sorma benim de baya var
Bir ot turu canim, sebze yemegi diyebiliriz
Ohh benim dun ki menumama guzel bir yemekse esim mumkun degil ertesi gune birakmaz
Vay vay vay yaza fit gireceksin bu gidişleKızlar gunaydın nssılsınız
Bugün yine tatlı var menüde yaniYemek yapma faslım yok ama dün güllaç aldırmıştim hurma ile onu yapicam porsiyonlu yiyom buna da şükür dün akşam 3 kaşık pilavla kaldım bu benim için başarı cidden saat 15 olsa tartılcam bklm kaç cikicam yarına %2 gorebilicem mi bklm
Emdiği sürece geçiyor ama ben 1 yaşını doldurunca saldım artıkDün kuru fasulye ve kuru sogan yedım, gece bebegım baya huzursuzdu diş mi gaz mı anlamadım, bebegım 10 aylık, hala yedıklerımden sütten gaz cok gecermıkı
Ben cidden nizamı menülere hayranlıkla bakıyorum yapamıyorum yaKendini baz al canım. Kendinle yarış. Sen kendini en iyi bilensin. Başkalarıyla yarışır onların menüsünü uygularsan ilerlemen çok zor. Diyet kişiye özel bence. O nedenle klasik diyet listelerini saçma bulurum. Kendine göre az yemeye başlamışsan olay bitmişitir
Bende sadece soğanla kavururm yoğurtla yeriz gerçi yoğurtla yemeyin deniyor sankiIspanağı haşla yıka suyunu sık. Kıyma soğan salça kavur ıspanağı da 5-10 dk kavur. Sonra fırına at.10-15dk pişir sonra üzerine yumurta 5-10 dk da öyle pişir. Harika oluyor. Eşim ıspanaktan nefret eder o bile çok seviyor
Bugün yine tatlı var menüde yani
Vavvv harika acıması iyiye delaletKızlar gunaydın nssılsınız
Bende böyle pişirdim geçenlerde sadece fırına atmamistim. Yumurtayı kırıp tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte yumurtayı pisirmistim. Bide fırında denerim canım sağolIspanağı haşla yıka suyunu sık. Kıyma soğan salça kavur ıspanağı da 5-10 dk kavur. Sonra fırına at.10-15dk pişir sonra üzerine yumurta 5-10 dk da öyle pişir. Harika oluyor. Eşim ıspanaktan nefret eder o bile çok seviyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?