- 30 Ocak 2013
- 29.604
- 44.183
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #435.181
Tost yarım ekmek mi yoksa tostun karbonhidratı yetmemiş nohutlu Bulgurlu çorba gelmiş üstüne15.04.2021 menü
10.45
Sade Türk kahvesi
11.45
Yulaf lapası
15.30
Karışık tost
19.00
Tavuk
Bulgurlu nohutlu yoğurt çorbası
Su:2 litre
Bu hafta moral ve motivasyonum yerlerde ama inşallah haftaya toparlayacağım
Hahahaha kız sütüm onu çektiYa madem yiyeceksin yemeninde hakkını vereceksin Ezocum markette satılan kuruvasan nedir çoğu bayat insan ekler yer ,pasta yer,kurabiye yer hakkını verseydin kaçamağın
Senin dediğin yemeğin yumurtasız yoğurtlu olanını yapıyoruz biz üzerine bol soğanlı yağ döküyoruz adı borani çok lezzetli oluyor
Aaa maşallah bu ne güzel bir başlangıç yarın fark daha da açılacaktır tebrikler
Tostla türk kahvesının yerını değiştirsen güzel olurmuş15.04.2021 menü
10.45
Sade Türk kahvesi
11.45
Yulaf lapası
15.30
Karışık tost
19.00
Tavuk
tost ekmeği ile canımTost yarım ekmek mi yoksa tostun karbonhidratı yetmemiş nohutlu Bulgurlu çorba gelmiş üstüne
Miktarlar az ama hepsi karbonhdrat oldugu icin saglikli gorunmuyor, Allah kolaylik versin ramazanda erken kalkmak cok zorKızlaar herkese merhaba.
Bugün yazamadım hiç ya. Mesai saatlerimiz değişti. Sabah çok erken yola çıktım. 6.30 gibi. O kadar uykum vardıki tüm gün.
14 nisan çarşamba menüm
Tarhana çorbası
Bezelye yemeği 2 yk
Pirinç pilavı 2 yk
Yoğurt
Sahur yapmadım.
Su 2 lt içmişimdir en fazla
Canm her ogunde karbonhidrat var, sabah ki lapanin da icindekiler ve miktari onemli aslinda bazen kalorisi cok olabiliyor, bir ara arkadaslar soylemisti 3 kasik 1 dlm ekmege denk falan gibi birseyler soylemislerdi15.04.2021 menü
10.45
Sade Türk kahvesi
11.45
Yulaf lapası
15.30
Karışık tost
19.00
Tavuk
baya iyi sana göre dostum09.00 domatesli yumurta,1 dilim tb ekmek
13.00 domatesli yumurta( sabah artan)
16.00 yarım karnıyarık,1 dilim tb ekmek
18.00 1 tabak yayla corb
Su 3 litre
Spor karın ve sırt sporum,30 dk da yuruyus
Heh öyleyse kurtarabilirtost ekmeği ile canım
Dengesiz insülin salgılanmasından kaynaklı canım insülin direnci olabilir dikkat et kuzumbu aralar karnım tok olduğu halde kan şekerim düşüyorbabam şeker hastası bu yüzden kendimde de erken önlem almak amacıyla ara ara ölçerim ve belirtilerini hissedebiliyorum vücutta. tokken bile direk düşüyor şekerim elim ayağım titreyip ağzımın içi metal yalamış gibi oluyor.
Oh bayıldım tarhanadan karbonhidrat almışken Madımakta bulgur olmamasına15.04.2021
Sahur
2 haslanms yumrta, 1 dlm peynr, 7 zeytin, domates, salatalik
Iftar
1 kepce tarhana corbasi
2 kepce kiymali madimak(bulgursuz)
Yogurt,2 kayisi,1 hurma, 5 badem
Su: 2.5 lt yaparm
Bak bak ezoya bak sen avrupalarda kuruvasana alışmış ben bir tek marketlerde genelde bayatlamış hallerini gördüğüm için bilemiyeceğimHahahaha kız sütüm onu çektivenedikte alıştım ben buna ,yıl 2010
Afiyet olsun canim09.00 domatesli yumurta,1 dilim tb ekmek
18.00 1 tabak yayla corb
Su 3 litre
allah kabul etsin afiyet olsun15 Nisan
Sahur haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
İftar
Bir kase yayla çorbası
2 yk patates
2 yk sebze yemegi
Ben trde yedim hic alakasi yok burda olan courassant larla burdakiler cok guzel fransizlarin sabah kahvaltisidir genelde sutle onu yemek ben kahveyle yerdim cikilatalisi badem ezmelisi filan ama rejimden den dolayi yiyemiyirumBak bak ezoya bak sen avrupalarda kuruvasana alışmış ben bir tek marketlerde genelde bayatlamış hallerini gördüğüm için bilemiyeceğimAnadolu mutfağı stiyle bizimki malesef daha sınır ötesine çıkamadım Şaka bir yana öğretmen arkadaşlardan bir tanesi Paris'e gitmişti ve kuruvasana bayılmış ben amaaann çikolatalı poğaça gibi birşey dedim hiç öyle değil Leylak oradakiler bambaşka demişti
Afiyet olsun canımSelamlar
Dünkü iftar
1 kase yayla çorbası
1 kase etli patlıcan yemeği
1 minik kase yoğurt
Yarım avuç pide kenarı
Ara
7 8 antep fıstık, 7 8 badem
1 kupa sütlü kahve
1 minik muz+1tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi
Sahur
4 çilek, 3 yk yulaf +2 3 ceviz ve bol sütlü lapa
Su 2 lt yi geçmiştir sanırım
Ben de aynıyımkızlar sabah tartıldım. + çıktım yine. ama karnım çok şiş ve wc çıkamıyorum günlerdirbugün bu işi çözeceğim inşallah. ramazan dolayısıyla dengem şaştı. allahtan hiç tatlı falan yemedim. eşim iftardan sonra fıstık sarma baklavayı götürdü ben ağzıma bile sürmedim. kayınvalide börek yapmış cuma yerim diye onu da yemedim. sonra eşimin iş yerine koydum oradaki çocuklar oruç tutmuyor onlar yesin yoksa ben yerim evde bunları diye. inşallah haftaya düzelecek bu saçmalıklar.
Afiyet olsun ekürimMerhabalar Canlar
14 Mayıs Menü ve Spor Bildirimi
Sahur : 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 3 zeytin, 1 elma, 1 gün kurusu kayısı
İftar : 1 kase tarhana çorbası, balık ve bol salata
10.176 adım : 101 puan
U UcanSupurge G Goklerce
Afiyet olsun canımKızlaar herkese merhaba.
Bugün yazamadım hiç ya. Mesai saatlerimiz değişti. Sabah çok erken yola çıktım. 6.30 gibi. O kadar uykum vardıki tüm gün.
14 nisan çarşamba menüm
Tarhana çorbası
Bezelye yemeği 2 yk
Pirinç pilavı 2 yk
Yoğurt
Sahur yapmadım.
Su 2 lt içmişimdir en fazla
Afiyet olsun canım09.00 domatesli yumurta,1 dilim tb ekmek
18.00 1 tabak yayla corb
Su 3 litre
İnsülin direnci mı acaba canım.bu aralar karnım tok olduğu halde kan şekerim düşüyorbabam şeker hastası bu yüzden kendimde de erken önlem almak amacıyla ara ara ölçerim ve belirtilerini hissedebiliyorum vücutta. tokken bile direk düşüyor şekerim elim ayağım titreyip ağzımın içi metal yalamış gibi oluyor.
Afiyet olsun canım15.04.2021
Sahur
2 haslanms yumrta, 1 dlm peynr, 7 zeytin, domates, salatalik
Iftar
1 kepce tarhana corbasi
2 kepce kiymali madimak(bulgursuz)
Yogurt,2 kayisi,1 hurma, 5 badem
Su: 2.5 lt yaparm
Afiyet olsun15 Nisan
Sahur haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
İftar
Bir kase yayla çorbası
2 yk patates
2 yk sebze yemegi
Katı yağ da kullanıyorlar mıydı ekürim hani olurda yolum Fransa'ya düşerseBen trde yedim hic alakasi yok burda olan courassant larla burdakiler cok guzel fransizlarin sabah kahvaltisidir genelde sutle onu yemek ben kahveyle yerdim cikilatalisi badem ezmelisi filan ama rejimden den dolayi yiyemiyirum
Ben fabrikasinda calistim asiri zararli bir sey sadece yag un ile yapiliyo icine cok yag giriyo kat kat olmasi icin
Canim acikcasi domuz yagi diyosan kullanan sirketler varKatı yağ da kullanıyorlar mıydı ekürim hani olurda yolum Fransa'ya düşerseçekinmeden yenir mi malum hayvanın yağı ucuz diye herşeyde kullanıyorlar diye duydum
Afiyet olsun canim insallah wc sorunun hallolur15 Nisan Perşembe Menüm
Sahur
2 yumurta
1 dilim peynir
1 hurma
Yeşillik
İftar
2 kabak sandal (3 kaşık lor +1 yumurta+2 kabak )
2 kepçe mercimek çorbası (yağsız)
3 kaşık yoğurt +keten tohumu (yarına kadar WC işini halletmek için çözümler deniyorum az önce rezene içtim)
Su 2 litre (2.5 yapmsys çalışacağım)
Adım sayım 8175 U UcanSupurge
Spor
Lesli 3 mil :135 puan
3000 adım :30 puan
Toplam :165 puan G Goklerce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?