Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

15 Nisan
Sahur haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
İftar
Bir kase yayla çorbası
2 yk patates
2 yk sebze yemegi
Guzel canm ama iftarda pirincli yayla corbasibilr patatesj ayni anda tercih etmemeye calis
Cok guzel menun canim, ben wc icin dun ilac aldim mecbur
15 nisan persembe
Sahur yok

iftar 20:30
1,5 kepce kabak corbasi( sogan kabak ve havuctan yaptim sadece)
6 zeytin , iki dilim peynir
Bir kase yesil salata
2,5 litre su
U UcanSupurge
Cok guzel menu hatta baya hafif menu

Kizlar bugun spor yapacaktim aslinda ama bir arkadasm yeni dogm yapti, ayni zamanda evde annesi hasta yani onlara yemek yaptim, yarin esim goturecek daha yeni oturdum yesil cay iciyorum, isten geldim direk yemek isine girdim iftari hazrladim sonra 2 bardak cay ictim kalktim arkadasa yemek yaptim öldm yorgunluktan bugun sadece 7 bin adimim var U UcanSupurge

Afiyet olsun leylak kokulum
15 nisan persembe
Sahur yok

Bir kase yesil salata
2,5 litre su
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım güzel menü
İyi yürekli arkadaşım benim

15 Nisan
Sahur haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
İftar
Bir kase yayla çorbası
2 yk patates
2 yk sebze yemegi
yayla ve patates iki karbonhidrat yerine araya et sıkıştırsan daha iyi olurmuş canım
Afiyet olsun canım
İnşallah çözülür WC problemi canım
15 nisan persembe
Sahur yok

Bir kase yesil salata
2,5 litre su
U UcanSupurge
Çok güzel canım
İyi yapmışsın canım Allah gönlüne göre versin

15 Nisan Perşembe
Sahur 2 haşlanmış yumurta
Avuç içi kadar pide
Domates, salatalık, maydanoz
1 parça peynir, azıcık kaşar
5 zeytin
Rezenell-biberiyeli çay
1,5 lt su

İftar
3 hurma
1 kepçe tarhana çorbası
Salata
1 kase tavuk sote
1 kaşık patlıcan yemeği
1 lokma pide
1 bardak kayısı komposto

Ara
2 avuç karışık kuruyemiş çayla

Su 2 lt
Spor yok

1 çay bardağı süt 2 çay bardağı su ile pişiriyorum cnm 2 çilek 1 çay kaşığı kendi yaptığım fındık ezmesi vardı üzerinde

muhtemelen canım. çnkü düştüğünü direk hissedebiliyorum halsizlik el ayak titremesi ile belli ediyor kendni. birde normalde çok tatlı tüketen biriydim ben ona rağmen düşük kan şekerim

Hahahaha ilahi:)) evet kız bekar ve gencken gıtmıstım gercekten venedıkteki harıka bişey, asla kıyaslanmaz tabı de ınsanın canı cekınce işte..:))))

İftar kalabalık geldi miktarlar az gibi
muhtemelen canım. çnkü düştüğünü direk hissedebiliyorum halsizlik el ayak titremesi ile belli ediyor kendni. birde normalde çok tatlı tüketen biriydim ben ona rağmen düşük kan şekerim
Sırf şeker değil canım karbonhidrat ağırlıklı beslenmek, sık yemek de neden oluyor maalesef

Ya çogu şeyın yapılışını gorsek yemeyız zaten bence, goz gormeyınce gonul katlanıyo, zaten albenı yaratıyo onlat lezzetle bize bagımlılık yaptırıyollaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…