- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #435.161
Wc olayı sıkıntı cnm ya ben de sabah çıktım şükür rahatladım kayısılı çay içmiştim dün iftardan sonra sahurda da rezenell-biberiyeli çay içtim fayda etti şükürkızlar sabah tartıldım. + çıktım yine. ama karnım çok şiş ve wc çıkamıyorum günlerdirbugün bu işi çözeceğim inşallah. ramazan dolayısıyla dengem şaştı. allahtan hiç tatlı falan yemedim. eşim iftardan sonra fıstık sarma baklavayı götürdü ben ağzıma bile sürmedim. kayınvalide börek yapmış cuma yerim diye onu da yemedim. sonra eşimin iş yerine koydum oradaki çocuklar oruç tutmuyor onlar yesin yoksa ben yerim evde bunları diye. inşallah haftaya düzelecek bu saçmalıklar.
Süper cnm MasAllahBugün tartıldım
Geçen cuma 80.00
Bugün. 78.5
Ya ben çok sevindim yaa
Hayalimdeki menüGünaydın canım benim bugün yemek derdim yok dünden karnıyarık var pilav azalmıştı yanına pilav yaparım bi de cacık
2,5 litre de su, yazmayı unutmuşum.Merhabalar Canlar
14 Mayıs Menü ve Spor Bildirimi
Sahur : 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 3 zeytin, 1 elma, 1 gün kurusu kayısı
İftar : 1 kase tarhana çorbası, balık ve bol salata
10.176 adım : 101 puan
U UcanSupurge G Goklerce
Oooo kiz nasil yedinKız utancımdan cogunu buraya yazamadım , o hafta hergun bi pakey kruvasan yemıstımşimdi itiraf edeyım
Insallah gorursun canim, bakalim ben yarin ne gorecegimYemek yapma faslım yok ama dün güllaç aldırmıştim hurma ile onu yapicam porsiyonlu yiyom buna da şükür dün akşam 3 kaşık pilavla kaldım bu benim için başarı cidden saat 15 olsa tartılcam bklm kaç cikicam yarına %2 gorebilicem mi bklm
Yaa ne guzel benim esim doysa bile sevdigi yemekse sonunu gorene kadar yerAynen çok iyi olur canım bi sağ Salim doğumdan sonra nasipse bücürü az büyütüp başlayacağım inşallah
Benim adam gibi yesem keşke ah doydu mu en sevdiği şey bile olsa tek lokma atmaz ağzına
Vay vay vay yaza fit gireceksin bu gidişle
Bugün yine tatlı var menüde yani
Guzel canm afiyet olsunSelamlar
Dünkü iftar
1 kase yayla çorbası
1 kase etli patlıcan yemeği
1 minik kase yoğurt
Yarım avuç pide kenarı
Ara
7 8 antep fıstık, 7 8 badem
1 kupa sütlü kahve
1 minik muz+1tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi
Sahur
4 çilek, 3 yk yulaf +2 3 ceviz ve bol sütlü lapa
Su 2 lt yi geçmiştir sanırım
Supersinn yarin fotograf ve isim, tarih yazili tartilmayi unutma olur muBugün tartıldım
Geçen cuma 80.00
Bugün. 78.5
Ya ben çok sevindim yaa
Ya madem yiyeceksin yemeninde hakkını vereceksin Ezocum markette satılan kuruvasan nedir çoğu bayat insan ekler yer ,pasta yer,kurabiye yer hakkını verseydin kaçamağınKız utancımdan cogunu buraya yazamadım , o hafta hergun bi pakey kruvasan yemıstımşimdi itiraf edeyım
Senin dediğin yemeğin yumurtasız yoğurtlu olanını yapıyoruz biz üzerine bol soğanlı yağ döküyoruz adı borani çok lezzetli oluyorIspanağı haşla yıka suyunu sık. Kıyma soğan salça kavur ıspanağı da 5-10 dk kavur. Sonra fırına at.10-15dk pişir sonra üzerine yumurta 5-10 dk da öyle pişir. Harika oluyor. Eşim ıspanaktan nefret eder o bile çok seviyor
Aaa maşallah bu ne güzel bir başlangıç yarın fark daha da açılacaktır tebriklerBugün tartıldım
Geçen cuma 80.00
Bugün. 78.5
Ya ben çok sevindim yaa
Güzel şeyler görürüz insAllahInsallah gorursun canim, bakalim ben yarin ne gorecegim
Cok guzel canim tebrik ederimMerhabalar Canlar
Sahur : 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 3 zeytin, 1 elma, 1 gün kurusu kayısı
U UcanSupurge G Goklerce
Evet bak o da güzel olurSenin dediğin yemeğin yumurtasız yoğurtlu olanını yapıyoruz biz üzerine bol soğanlı yağ döküyoruz adı borani çok lezzetli oluyor
Yarina hazirlik olsun istiyorum belki biraz salata yerim doymazsamAma cok hafif olmaz mi ? Ben dun cacgi kabak ile yaptim cok guzel oldu
Afiyet olsun canimMerhabalar Canlar
U UcanSupurge G Goklerce
İnşallah canım yaa inşallahYa madem yiyeceksin yemeninde hakkını vereceksin Ezocum markette satılan kuruvasan nedir çoğu bayat insan ekler yer ,pasta yer,kurabiye yer hakkını verseydin kaçamağın
Senin dediğin yemeğin yumurtasız yoğurtlu olanını yapıyoruz biz üzerine bol soğanlı yağ döküyoruz adı borani çok lezzetli oluyor
Aaa maşallah bu ne güzel bir başlangıç yarın fark daha da açılacaktır tebrikler
Tmm canımOooo kiz nasil yedin
Insallah gorursun canim, bakalim ben yarin ne gorecegim
Yaa ne guzel benim esim doysa bile sevdigi yemekse sonunu gorene kadar yer
Guzel canm afiyet olsun
Supersinn yarin fotograf ve isim, tarih yazili tartilmayi unutma olur mu
Akşamın karbonhidratı çokken ara da mı yaptınSelamlar
Dünkü iftar
1 kase yayla çorbası
1 kase etli patlıcan yemeği
1 minik kase yoğurt
Yarım avuç pide kenarı
Ara
7 8 antep fıstık, 7 8 badem
1 kupa sütlü kahve
1 minik muz+1tatlı kaşığı şekersiz fıstık ezmesi
Sahur
4 çilek, 3 yk yulaf +2 3 ceviz ve bol sütlü lapa
Su 2 lt yi geçmiştir sanırım
Yarın tartılıyoruz canım geçen yıl Ramazan’da ben de listedeydim cuma tartıldık hepSelam kızlar nasılsınız? Ben bugün değil de yarın tartilayim diyorum,malum pazar gecesi kaçamak yapmıştımU UcanSupurge sorun olmaz değil mi?sonuçta listede değilim,yarın akşam üstü bildirim yaparım insallah
Yok kız bayram Cuma’ya denk gelirse mesela Perşembeye çekiliyor filan yoksa hep cumaRamazan ayında Perşembe iftardan önce değil miydi
Yarın canım yarınAaa ilk defa duydum bilmem U UcanSupurge bişey demedi sanki .eskiden öyleymiydi.inşallah yarındır psikolojim hazır değil perşembeye
Vayyyy süper yarın fotoğraflı, nice ve tarih yazılı notla paylaşmayı unutma canım kızların bildirimini görürsün zatenBugün tartıldım
Geçen cuma 80.00
Bugün. 78.5
Ya ben çok sevindim yaa
Çok güzelMerhabalar Canlar
U UcanSupurge G Goklerce
Çıkarma ezoyu yoldan anca motive oldu zatenYa madem yiyeceksin yemeninde hakkını vereceksin Ezocum markette satılan kuruvasan nedir çoğu bayat insan ekler yer ,pasta yer,kurabiye yer hakkını verseydin kaçamağın
Tarhana, bezelye, pirinç üçü de karbonhidrat canım evet gün geneline bakınca epey az ama biraz daha sebze , protein ağırlıklı beslenmek daha doğru olurKızlaar herkese merhaba.
Bugün yazamadım hiç ya. Mesai saatlerimiz değişti. Sabah çok erken yola çıktım. 6.30 gibi. O kadar uykum vardıki tüm gün.
14 nisan çarşamba menüm
Tarhana çorbası
Bezelye yemeği 2 yk
Pirinç pilavı 2 yk
Yoğurt
Sahur yapmadım.
Su 2 lt içmişimdir en fazla
Ayy yanlış alarm o zamanAkşamın karbonhidratı çokken ara da mı yaptın
Yarın tartılıyoruz canım geçen yıl Ramazan’da ben de listedeydim cuma tartıldık hep
Yok kız bayram Cuma’ya denk gelirse mesela Perşembeye çekiliyor filan yoksa hep cuma
Yarın canım yarın
Vayyyy süper yarın fotoğraflı, nice ve tarih yazılı notla paylaşmayı unutma canım kızların bildirimini görürsün zaten
Çok güzel
Çıkarma ezoyu yoldan anca motive oldu zaten
Miktarlar çok değil aslında ama çok karbon gibi afiyet olsun canımKızlaar herkese merhaba.
Bugün yazamadım hiç ya. Mesai saatlerimiz değişti. Sabah çok erken yola çıktım. 6.30 gibi. O kadar uykum vardıki tüm gün.
14 nisan çarşamba menüm
Tarhana çorbası
Bezelye yemeği 2 yk
Pirinç pilavı 2 yk
Yoğurt
Sahur yapmadım.
Çok erken neredeyse gece Allah yardımcın olsun canım oruçta var tabi .işyerin uzak mı evine ?Kızlaar herkese merhaba.
14 nisan çarşamba menüm
Tarhana çorbası
Bezelye yemeği 2 yk
Pirinç pilavı 2 yk
Yoğurt
Sahur yapmadım.
Afiyet olsun miktarlar guzelKızlaar herkese merhaba.
14 nisan çarşamba menüm
Tarhana çorbası
Bezelye yemeği 2 yk
Pirinç pilavı 2 yk
Yoğurt
Sahur yapmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?