Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Wc olayı sıkıntı cnm ya ben de sabah çıktım şükür rahatladım kayısılı çay içmiştim dün iftardan sonra sahurda da rezenell-biberiyeli çay içtim fayda etti şükür
Bugün tartıldım
Geçen cuma 80.00
Bugün. 78.5
Ya ben çok sevindim yaa
Süper cnm MasAllah

Günaydın canım benim bugün yemek derdim yok dünden karnıyarık var pilav azalmıştı yanına pilav yaparım bi de cacık
Hayalimdeki menü
2,5 litre de su, yazmayı unutmuşum.

Kız utancımdan cogunu buraya yazamadım , o hafta hergun bi pakey kruvasan yemıstımşimdi itiraf edeyım
Oooo kiz nasil yedin
Insallah gorursun canim, bakalim ben yarin ne gorecegim
Yaa ne guzel benim esim doysa bile sevdigi yemekse sonunu gorene kadar yer
Guzel canm afiyet olsun
Bugün tartıldım
Geçen cuma 80.00
Bugün. 78.5
Ya ben çok sevindim yaa
Supersinn yarin fotograf ve isim, tarih yazili tartilmayi unutma olur mu

Kız utancımdan cogunu buraya yazamadım , o hafta hergun bi pakey kruvasan yemıstımşimdi itiraf edeyım
Ya madem yiyeceksin yemeninde hakkını vereceksin Ezocum markette satılan kuruvasan nedir çoğu bayat insan ekler yer ,pasta yer,kurabiye yer hakkını verseydin kaçamağın
Senin dediğin yemeğin yumurtasız yoğurtlu olanını yapıyoruz biz üzerine bol soğanlı yağ döküyoruz adı borani çok lezzetli oluyor
Bugün tartıldım
Geçen cuma 80.00
Bugün. 78.5
Ya ben çok sevindim yaa
Aaa maşallah bu ne güzel bir başlangıç yarın fark daha da açılacaktır tebrikler

İnşallah canım yaa inşallah

Akşamın karbonhidratı çokken ara da mı yaptın
Yarın tartılıyoruz canım geçen yıl Ramazan’da ben de listedeydim cuma tartıldık hep
Ramazan ayında Perşembe iftardan önce değil miydi
Yok kız bayram Cuma’ya denk gelirse mesela Perşembeye çekiliyor filan yoksa hep cuma
Aaa ilk defa duydum bilmem U UcanSupurge bişey demedi sanki .eskiden öyleymiydi.inşallah yarındır psikolojim hazır değil perşembeye
Yarın canım yarın
Bugün tartıldım
Geçen cuma 80.00
Bugün. 78.5
Ya ben çok sevindim yaa
Vayyyy süper yarın fotoğraflı, nice ve tarih yazılı notla paylaşmayı unutma canım kızların bildirimini görürsün zaten
Çok güzel
Ya madem yiyeceksin yemeninde hakkını vereceksin Ezocum markette satılan kuruvasan nedir çoğu bayat insan ekler yer ,pasta yer,kurabiye yer hakkını verseydin kaçamağın
Çıkarma ezoyu yoldan anca motive oldu zaten

Tarhana, bezelye, pirinç üçü de karbonhidrat canım evet gün geneline bakınca epey az ama biraz daha sebze , protein ağırlıklı beslenmek daha doğru olur
Nasılsın ? Nerdeyse sahurda çıkmışsın evden

Ayy yanlış alarm o zamantamam sevindim yarın olmasına

Miktarlar çok değil aslında ama çok karbon gibi afiyet olsun canım

Çok erken neredeyse gece Allah yardımcın olsun canım oruçta var tabi .işyerin uzak mı evine ?

Afiyet olsun miktarlar guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…