- 17 Ocak 2015
- 1.541
- 4.345
- 158
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #435.321
canım akşam geç yendiği için maalesef kaçınılmazBen Ramazan başladığımdan beri hep artıdayımhiç eksiye düşmüyorum ya. Geç yemek beni hep etkiler ama kendime göre çok aşırı da yemiyorum aslında anlamadım bi türlü
Bazıları Ramazan’da kilo veriyor ya. Ben hiç Ramazan’da kilo verdiğimi hatırlamıyorum. Bünye meselesi sanırım. Geç saatte yediğim bi meyve bile kilo yapıyor bendecanım akşam geç yendiği için maalesef kaçınılmaz
benim de aynı. o yüzden çok acıktığımda yoğurt bile yemiyorum. su içip uyuyorum akşamlarıBazıları Ramazan’da kilo veriyor ya. Ben hiç Ramazan’da kilo verdiğimi hatırlamıyorum. Bünye meselesi sanırım. Geç saatte yediğim bi meyve bile kilo yapıyor bende
Halledersın sen sporcu genclıkkkkBazıları Ramazan’da kilo veriyor ya. Ben hiç Ramazan’da kilo verdiğimi hatırlamıyorum. Bünye meselesi sanırım. Geç saatte yediğim bi meyve bile kilo yapıyor bende
BravoooooGEÇEN CUMA: 76,9
BUGÜN: 76,4
FARK: 0,5
YÜZDE: % 0,65019
Aaaa evet kaptanım. Geçen haftanın tartı fotoğrafını da koydum :) yanlışlıkla yazmışım. Çok özür dilerim.
Kız kardeşlerim gece 2 de pilav makarnayla ekmek yiyorlar. Lanet olsun bu hayatbenim de aynı. o yüzden çok acıktığımda yoğurt bile yemiyorum. su içip uyuyorum akşamları
Herşey düşünce gücü kaptanım , tamam haftaya 69,5 olsun ortada anlasalım71 deyip tam 71 nasıl tutturdun bacım haftaya 69a odaklan bence
Kızın azcık daha büyüsün tuvalete gitmek bile zorlaşıyor bebem görecenHalledersın sen sporcu genclıkkkk
Kız kardeşlerim gece 2 de pilav makarnayla ekmek yiyorlar. Lanet olsun bu hayat
Nasııı yaaaa, hani gun gectıkce rahat etcektık , tersı oluyo, kim kandırdı beni :))) ya iş başvuruları yapsammı az bebe mi buyutsem bilemedım ya, iyice bana baglandı aksamları babasına gıtmuyo yine tepenmdeKızın azcık daha büyüsün tuvalete gitmek bile zorlaşıyor bebem görecenama haklısın spor dışında seçeceğim yok
Vay anasınııı bravoooooo masallahhhhBugün tartılmayacağıma göre dünün tartısı ile bildirimi yapayım bende
Cumartesi: 87.70
Perşembe: 85.75
Fark: -1.95
Yüzde: %2.223
Yediler gelmedi ama ekşi de yokhadi inşallah yine 7ler gelmemiş olsun lütfen amin
Ben sana dedım yetişcem sana diyeeeYediler gelmedi ama ekşi de pek yok
Benim de öyle maalesef o yüzden günü erken kapatırdım listedeykenSon 4 gündür kaçta tartılırsam tartılayım en az artı 1 geliyorumanlamadım sebebini. Gerçi ben ramazanlarda kilo alıyorum. Gün içinde yediklerim değil ama akşam 7-8 den sonra yediğim her şey yapışıyor üstüme
Ya bu konuda çok farklı düşünceler var ama bence denemiş biri olarak şimdiki aklım olsa 2 yıl ücretsiz izni tamamlardım. Zaten yorucu bir süreç ve cidden ayaklanınca diş çıkarınca insanlıktan çıkıyorsun bi dönem ki ben hala o dönemdeyimNasııı yaaaa, hani gun gectıkce rahat etcektık , tersı oluyo, kim kandırdı beni :))) ya iş başvuruları yapsammı az bebe mi buyutsem bilemedım ya, iyice bana baglandı aksamları babasına gıtmuyo yine tepenmde
Sen işe başlarsan sana daha çok yapışacak biliyorsun değil mi kuzumNasııı yaaaa, hani gun gectıkce rahat etcektık , tersı oluyo, kim kandırdı beni :))) ya iş başvuruları yapsammı az bebe mi buyutsem bilemedım ya, iyice bana baglandı aksamları babasına gıtmuyo yine tepenmde
Sabit misin canım ?Yediler gelmedi ama ekşi de yok
Neyse yetişmene var daha biraz bu hafta açarım arayıBen sana dedım yetişcem sana diyeee
Hım çok değil neyse ki menü yazmayışından artı geleceği belliydi de çok değil şükürGeçen cuma 69
Bu cuma 69.2
Yani artidayim yediklerini göre iyi bile sayılabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?