- Konu Sahibi Handandandan
-
- #435.481
Yok canım tutmuyorum emzirdiğim için , orucken zor tabiçok susar ınsan, iftardan sonra belkiOruç tutuyor musun canım oruçluyken spor çok zor ya yapamıyorum olmuyorbenimde basen bacak inceltmem lazım artık kilo gitti ama görüntü fit durmuyor onada çok üşeniyorum
Tebrikler canım
Benim erkek kardeşim cipsini tatlısını kuruyemişini eksik etmez yıllardır aynı kiloda bu insanlar doğuştan çok şanslılar
Sana yüzde yüz katılıyorum .Anne olmak dünya kadar yük zaten birde iş stresi Süpermenmiyiz biz
Ben ekleri çok severim 57 olup mezun olduğumda kutlama olarak ekler yiyeceğim
Aynen canım ya ne yapacağız bu tatlı bağımlılığını nasıl gidecek bu lanet başımızdan 21 gün şekersiz deneyin canınız istemeyecek dediler yooo baya baya tatlı istedi canım.En çok istediğim tatlı düşkünlüğümün azalması
Mesajına çok güldüm canım spor konusunda etiketlenecek en son insanım ben sadece 1 gün yaptım bu konuda G Goklerce ve @kumsal68 çok iyiler hayretle izliyorum onları
Tebrikler harika
Tebrikler
Evet belki daha fazla olabilirdi ama üzülme çünkü istikrarlı bir şekilde hep eksi ile geliyorsun.Haftaya efsane sahalara geri dönsün
Ben de senin giydiklerını çirkin bılıyorum diycen olmıcak... Neyse sustum ben ramazan mubarek gün , sen ona arkadslarım patıgıme bayıldı de:))))Kız biliyor musun geçen gün kayınvalide bizim kiyafetleri katılıyordu,bu patik eline geldi direk:
- aaa ne çirkin bir patik.
-hic güzel değil
-renkleri çok karışık.
-kirmizi rengi zaten sevmem dedi.O gün bugündür ayağımdan cikarmiyorum
Yine mi ilk üç ,harıkssınız bravooooCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 722. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (4. TAKIM) ==> % 1.099
2. (9. TAKIM) ==> % 0,893
3. (10.TAKIM) ==> %0.787
BİREYSEL DERECELER
1. TekrarDene ==> %2,390==>6.TAKIM
2. sardunya1038 ==> % 2,284 ==>6.TAKIM
3. sedulu ==> % 2,236==>4. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
bi-zuzu ==> %-1.064==> 13. TAKIM
Ooooo frecanlar da çok iyi be yaaaa, fre mre dememiş 0.891 olmuşlar helal canolarrrr* * * 9.Takım 722. Etap * * *
Breeze96 (82/82.3/+0.3/-%0.366)
Goklerce (65.8/65/0.8/%1.216)
asliogretmen (69.85/69.45/0.4/%0.573)
Beyaz Leylak (60.8/60/0.8/%1.316)
Gulsum462 (76.9/76.4/0.5/%0.650)
Elfkkk (68.7/67.9/0.8/%1.164)
kumsal68 (58.8/57.8/1/%1.701)
9.Takım Ortalaması: %0.893
FREECANLAR
sabahvesen (70.4/71.4/+1/-%1.420) 690. Etapta (04.09.20) kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü (BT. 28.3.21, BK. 72.9, HK. 55)
melonikruhban (100.3/99.9/0.4/%0.399) yeni üye (BT, 03.04.21 BK, 101.9 HK, 65)
masal3487 (79.5/78.2/1.3/%1.635)
Ucmelekannesi (69/69.2/+0.2/-%0.299)
Ezogelin56 (71.5/71/0.5/%0.700)
Fit mutlu anne (87.7/85.75/1.95/%2.223)
melek963(80/77.6/2.4/%3)
pnrrr-20 (67.8) bildirim yapmadı
ela_2019 (68.6) bildirim yapmadı
cgdmk (61.5) bildirim yapmadı
9.Takım Freecanlar Ortalaması: %0.891
Hurma ve incire sardım kruvasandan sonra:))) sardım dedıgım 1 yada iki tane, yanlıs anşasılmasın:))Oruç tutuyor musun canım oruçluyken spor çok zor ya yapamıyorum olmuyorbenimde basen bacak inceltmem lazım artık kilo gitti ama görüntü fit durmuyor onada çok üşeniyorum
Tebrikler canım
Benim erkek kardeşim cipsini tatlısını kuruyemişini eksik etmez yıllardır aynı kiloda bu insanlar doğuştan çok şanslılar
Sana yüzde yüz katılıyorum .Anne olmak dünya kadar yük zaten birde iş stresi Süpermenmiyiz biz
Aynen canım ya ne yapacağız bu tatlı bağımlılığını nasıl gidecek bu lanet başımızdan 21 gün şekersiz deneyin canınız istemeyecek dediler yooo baya baya tatlı istedi canım.En çok istediğim tatlı düşkünlüğümün azalması
Mesajına çok güldüm canım spor konusunda etiketlenecek en son insanım ben sadece 1 gün yaptım bu konuda G Goklerce ve @kumsal68 çok iyiler hayretle izliyorum onları
Tebrikler harika
Tebrikler
Evet belki daha fazla olabilirdi ama üzülme çünkü istikrarlı bir şekilde hep eksi ile geliyorsun.Haftaya efsane sahalara geri dönsün
Bu o patik demek
Değil mi ya kayınvalideden ne inciler duyacağız dahaYa masalın mesajlarını ayrı bi takipteyim, çok datluuu
Kız senin mi az gidiyor %2 yaptın neredeyseSu ipe basliyali goze batan heryerim gitti ama tartida daha yavas gidiyo gorselde kendimi 55 hissesiyorum sporu brakma ekurim cok faydali
Aynen canim, bir gun kacamak yapiyoruz butun hafta sonra ona ugrasiyoruz ama ben gecen hafta kacamak yapmamaistjmBu sefer yemin ettim 57 olana kadar kaçamak yapmayacağım diye cuma kaçamakları beni çok zorladı o yüzden pazartesi güzel bir eksi bekliyorum
Olsun canim uzulme sen elinden geleni yaptin sonucta, sorumsuzluk etmedin bazen elimizde olmadan vucudumuz sasrtiyor
Supersin canim tebrik ederimKilo bildirimimle geldim
Geçen cuma:68.8(doğru hatırlıyorum umarım )
Bu cuma:67.9
Fark:-900gr
Yüzde : 1.28
Tesekkur ederim canimYaaaaa çok güzel patiklerinbayıldım... ayrıca 1.3 bravo çok iyi eksi canım
Canım fark 1,6 değil. 1 kilo gitmiş geçen haftadan. Bravo canım benim hedefine kaç kilo kaldı?
Tebrik ederimGüzel eksi
Çok güzel eksi canım harikasın
Canım beniiiim harika kilo vermişsin
Sağlık olsun canım benim. Üzülme haftaya en az 1 kilo verirsin
Ya aslinda ben ne ara boyle spor yapar oldum anlamadimOruç tutuyor musun canım oruçluyken spor çok zor ya yapamıyorum olmuyorbenimde basen bacak inceltmem lazım artık kilo gitti ama görüntü fit durmuyor onada çok üşeniyorum
Tebrikler canım
Tebrikler harika
Tebrikler
Ayy bu hafta gitmedigine sevindimmElifim 80 kilo altı olduğu için başlangıcın %90ını tutturman lazımmış hedef kilonun sağolsun @Emnis kaptanım uyardı fark ettim
78.8-66=12.8
12.8*90/100=11.52
78.8-11.52=67.28 kilonun altına indiğinde mezun olabiliyorsun yaniBi 600 gram kaldı yani ha gayret @elfkkk kusura bakma tekrardan canım bir hafta daha devam
Canm evet hamburger kacamakti onu unut ve sporla beraber yeni baslangiclar yap hu hafta , inan kimsenin cani uzanip tv izlemek varken spor yapmak istemiyor ama vucudun sekil almasi icin mecbur yaniKahvaltı 09:00
Çeyrek ekmek arasına beyaz peynirli-domatesli tost
Ara öğün 15:30
2 gün kurusu
Akşam yemeği 17:30
1 hamburger
Biraz patates kızartması
1 su bardağı ayran
Ara öğün 19:30
Yeşil çay
cuma günleri kaçamak yaptığımı eşime söylemiştim. Akşam hamburger paketiyle gelmiş evebana sürpriz. gerçekten benim için felaket bir hafta oldu.
iş yerinde ramazan boyunca öğle yemeği çıkmayacak. O yüzden artık öğle yemeği yemeyeceğim. Onun yerine meyve veya kuruyemişle ara öğün yapacağım.
Sıkıntın spor yapmamam. Ankara’nın en yokuşlu yerinde oturuyorum. Yürüyüş yapamıyorum. İş yerinde öğle arası çıkayım desem tek başıma çıkamıyorum dışarıyabirden bunalttı geliyor. Panik bozuklukla alakalı. O yüzden oturduğum yerden kalkamıyorum. Evde spor yapmak benim için en mantıklı olanı. O da eve gelince spor yapmak içimden gelmiyor fakat İp atlamak ve Leslie gündemimde.
Guzel menu canim afiyet olsun16 Nisan menüm
Sahur:3.30
1haslanmış yumurta
2 YK et sote(iftardan artmıştı)
Çeyrek kk beyaz peynir
1dilim tambugday ekmeği
Yarım yeşil elma
İftar:19.30
1kepce yayla çorbası
İki parça haşlanmış tavuk
Salata
1hurma
Su:2.5 olur
Spor saat 16.da 3 mil Leslie 45 dk
135puan
U UcanSupurge G Goklerce
Kizlarrr supersinzxzxCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 722. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (4. TAKIM) ==> % 1.099
2. (9. TAKIM) ==> % 0,893
3. (10.TAKIM) ==> %0.787
BİREYSEL DERECELER
1. TekrarDene ==> %2,390==>6.TAKIM
2. sardunya1038 ==> % 2,284 ==>6.TAKIM
3. sedulu ==> % 2,236==>4. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
bi-zuzu ==> %-1.064==> 13. TAKIM
Cok guzel canimmmMerhaba arkadaşlar
Geçen hafta 61.5
Bu hafta 60.45
Fark 1.05
Yüzde 1.707
Cok iyi olmis canimmKızlar yeni bir haber ile geldim Ramazan’a özel cuma günü tartısı gecikecek olanlar bildirimini perşembeden yapabilir yine fotoğraf nick ve tarihli olmak üzere
@Breeze96
Beyaz leylak
G Goklerce
Jasminium84
@gulsum462
@elfkkk
@asliogretmen
@Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
@kumsal68
@cgdmk
@ela_2019
@Pnrrr-20
@masal3487
M Manolya15
@sabahvesen
@hadikonusalim
@melonikruhban
@Pinarbartu
@Melek963
Tatli olmasa iyiymis ama cuma kacamagi sonucta16nisan
8=00. Ilık limonlu su
9.00 kahvaltı
Küçük muz .
Maydonoz
1 dilim peynir
2 zeytin
Öğlen 2.00
Tatlı (karın ağrısı için)
Şehriye çorbası
Akşam 19.30
Bir tabak et yemeği
1 litre su
10 dakka spor
Eşini takdir ettim,bi ara da ütü yapıo yazmıstın ,ballı seniii:))))16.04.2021
Sahur
2 haslanms yumrta,1 dlm peynir, 7 zeytin, 3 ceviz, domates, salatalik( yanlis hatrlamiyorsam boyleydi, uykudan uyaninca biraz sarhos gibi oluyrum, esim onume ne koyduysa onu yiyorumyatmadan bunlari yiycem diyorum yoksa bana kalorili seyler yedirir )
Iftar
1/2 kepce tarhana, 5 kofte, 1,5 dlm pide, salata, yarim.gofret
Su: 2-2.5 lt arasi olur
Dur bakayım bayram hangi günCok iyi olmis canimminsallah bayrama da bir duzenleme gelir
1 buçuk dilim pide yarım gofret neyse ki günlerden cuma16.04.2021
Sahur
2 haslanms yumrta,1 dlm peynir, 7 zeytin, 3 ceviz, domates, salatalik( yanlis hatrlamiyorsam boyleydi, uykudan uyaninca biraz sarhos gibi oluyrum, esim onume ne koyduysa onu yiyorumyatmadan bunlari yiycem diyorum yoksa bana kalorili seyler yedirir )
Iftar
1/2 kepce tarhana, 5 kofte, 1,5 dlm pide, salata, yarim.gofret
Su: 2-2.5 lt arasi olur
Elbette canım Allah rahatlık versin
Evet canim sansliyim o konuda onlar 3 erkek buyumusler beceriklidr de yapar yani, ayrica calismiyor ramazanda canim sahura kadar uyumuyor o yuzden hazrliyor, ben sabah erken kalkiyorum duramiyorumEşini takdir ettim,bi ara da ütü yapıo yazmıstın ,ballı seniii:))))
Ayy canim affet vallahi, kac gundur pideler oyle kokuyor ki burnumaDur bakayım bayram hangi gün
1 buçuk dilim pide yarım gofret neyse ki günlerden cuma
Afiyet olsun hak etmiştinEvet canim sansliyim o konuda onlar 3 erkek buyumusler beceriklidr de yapar yani, ayrica calismiyor ramazanda canim sahura kadar uyumuyor o yuzden hazrliyor, ben sabah erken kalkiyorum duramiyorum
Ayy canim affet vallahi, kac gundur pideler oyle kokuyor ki burnuma
Nasıl bir dilim acabaDur bakayım bayram hangi gün
1 buçuk dilim pide yarım gofret neyse ki günlerden cuma
Evet bayramin ertesi gun felaket olurAbooo bayram perşembecuma tartılarını düşünemiyorum paylaşımda konuşuruz da bayram sabahı bildirimleri alırız herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?