Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok canım tutmuyorum emzirdiğim için , orucken zor tabiçok susar ınsan, iftardan sonra belki

Ben de senin giydiklerını çirkin bılıyorum diycen olmıcak... Neyse sustum ben ramazan mubarek gün , sen ona arkadslarım patıgıme bayıldı de:))))

Yine mi ilk üç ,harıkssınız bravoooo

Ooooo frecanlar da çok iyi be yaaaa, fre mre dememiş 0.891 olmuşlar helal canolarrrr

Hurma ve incire sardım kruvasandan sonra:))) sardım dedıgım 1 yada iki tane, yanlıs anşasılmasın:))

Bu sefer yemin ettim 57 olana kadar kaçamak yapmayacağım diye cuma kaçamakları beni çok zorladı o yüzden pazartesi güzel bir eksi bekliyorum
Aynen canim, bir gun kacamak yapiyoruz butun hafta sonra ona ugrasiyoruz ama ben gecen hafta kacamak yapmamaistjm
Eki Görüntüle 2827269 gecen hafta:82
Bu hafta:82.30
Fark:+300 gram
Yüzde:0,36
Olsun canim uzulme sen elinden geleni yaptin sonucta, sorumsuzluk etmedin bazen elimizde olmadan vucudumuz sasrtiyor
Kilo bildirimimle geldim
Geçen cuma:68.8(doğru hatırlıyorum umarım )
Bu cuma:67.9
Fark:-900gr
Yüzde : 1.28
Supersin canim tebrik ederim
Tesekkur ederim canim
Ya aslinda ben ne ara boyle spor yapar oldum anlamadim bazen spor puanini Jasminium84 hesapladiginda dereceye girince yanlis mi hesapladi acaba benim o kadar puanim oldu mu diye dusunurdum bu bana takimn katkisi oldu spor yapmadigim gun kendimi suclu hissediyorum, bu arada ekurim nerelerdesin merak icindeyiz
Ayy bu hafta gitmedigine sevindimm uzulmustum gidecek diye
Canm evet hamburger kacamakti onu unut ve sporla beraber yeni baslangiclar yap hu hafta , inan kimsenin cani uzanip tv izlemek varken spor yapmak istemiyor ama vucudun sekil almasi icin mecbur yani
Guzel menu canim afiyet olsun
Kizlarrr supersinzxzx demek ramazanda butun takimlar etkilendi ama genel olarak bizm takimimzda yuzdeler iyiydi
Merhaba arkadaşlar

Geçen hafta 61.5
Bu hafta 60.45
Fark 1.05
Yüzde 1.707
Cok guzel canimmm
Cok iyi olmis canimm insallah bayrama da bir duzenleme gelir
Tatli olmasa iyiymis ama cuma kacamagi sonucta

16.04.2021
Sahur
2 haslanms yumrta,1 dlm peynir, 7 zeytin, 3 ceviz, domates, salatalik( yanlis hatrlamiyorsam boyleydi, uykudan uyaninca biraz sarhos gibi oluyrum, esim onume ne koyduysa onu yiyorum yatmadan bunlari yiycem diyorum yoksa bana kalorili seyler yedirir )

Iftar
1/2 kepce tarhana, 5 kofte, 1,5 dlm pide, salata, yarim.gofret
Su: 2-2.5 lt arasi olur

Eşini takdir ettim,bi ara da ütü yapıo yazmıstın ,ballı seniii:))))

Cok iyi olmis canimm insallah bayrama da bir duzenleme gelir
Dur bakayım bayram hangi gün
1 buçuk dilim pide yarım gofret neyse ki günlerden cuma
U UcanSupurge yine gözlerim kapanıyor eküri derecelerini yarın yapsam olurmu
Elbette canım Allah rahatlık versin

Eşini takdir ettim,bi ara da ütü yapıo yazmıstın ,ballı seniii:))))
Evet canim sansliyim o konuda onlar 3 erkek buyumusler beceriklidr de yapar yani, ayrica calismiyor ramazanda canim sahura kadar uyumuyor o yuzden hazrliyor, ben sabah erken kalkiyorum duramiyorum
Dur bakayım bayram hangi gün

1 buçuk dilim pide yarım gofret neyse ki günlerden cuma

Elbette canım Allah rahatlık versin
Ayy canim affet vallahi, kac gundur pideler oyle kokuyor ki burnuma

16 Nisan Cuma
Sahur
Yarım yufka
2 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 parça peynir
5 zeytin
4 kaşık yoğurt
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su

İftar
Avuç içi kadar tavuk göğsü
6 ince elma dilim patates fırında
2 kaşık pilav
Salata
1 bardak ayran

Çayla 1 dilim hurmayla yaptığım güllaç

Su 2 lt olur
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…