- Konu Sahibi Handandandan
-
- #435.721
Ozaman sen baya hızlı da yiyosundurYa biz çok kalabalıktık 5 çocuk dede-nene, anne-baba bana yemek kalmaz diye mi düşündüm acep
Çok geçmiş olsun canım. O kadar az besleniyorsun kiBugun cok fena bir gun geciyorum kizlar cok aciktim tansiyonum dustu ellerim ayaklarim karincalaniyor
D’un gece yediklerimi cikarîca sahura kalkamayînca saati kapatmisim uyumusum kalktimki saat alti neyse dedim saglik olsun ama baya halsiz kaldim sûnun surasinda 1,5 saatim var
Afiyet olsun canım gayet güzel17 Nisan menüm
Sahur:1parca haşlanmış tavuk
Çeyrek kk peynir
4 zeytin
1domates
4 biber
Yarım elma
2ceviz
1cay kaşığı bal
İftar:
1 kepçe yayla çorbası
2parca haşlanmış tavuk
Salata
1hurma
Su:2.5 litre
Spor (saat 13.00 da yaptım)
25 dk kardio
15 dk zumba
160 puan
U UcanSupurge G Goklerce
Afiyet olsun canım16 NİSAN CUMA
Sahur
2 yumurta
1 dilim peynir
Yeşillik
İftar
4 köfte
Salata
2 kepçe çorba
2.5 litre su
21:30 1 kayısı 1 hurma
17 NİSAN CUMARTESİ
Sahur
2 yumurta
1 dilim peynir
Yeşillik
İftar
6 kaşık etli kuru fasulye
5 kaşık çorba (mercimek )
2 litre su (2.5 olacak )
Spor yok adımım çok düşük bugün kan şekerim düştü galiba elim ayağım titredi o yüzden hareket olarak bişey yapamadım)
U UcanSupurge
4 litre su mu?Ben oruc değilim ilk gün tutabildim sadece onu soyleyim sonra menü paylaşayım
Kahvaltı
1 yumurta
3 zeytin
Domates salatalık
1 kibrit kutusu peynir
2 dilim kasar
2 dilim ekmek
Öğlen bir kase yoğurt bir elma
Aksam
Bir kase yoğurt çorbası
Az bi bulgur pilavı, bir parça tavuk
Bol salata
İki dilim karpuz
4 lt su
Spor da kızımla 15 dk göbek attım olur mu
Kızı uyutunca da 40 dk leslie yapcam insallah halim olursa
Afiyet olsun canım17 Nisan Cumartesi
Sahur
1 haşlanmıs yumurta
Avuç içi kadar pide
Domates, salatalık
1 küçük dilim peynir
5 zeytin
2 ceviz
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su
İftar
1 hurma
2 kepçe kara mercimek çorbası
1 kase tavuklu mantar sote
Salata
2 kaşık yoğurt
Çayla 1 dilim fit güllaç
(hurma ile baya az tatlıydı)
Su 2 lt olur
Spor yok
Afiyet olsun canım. Su detoxuna ne zaman başlayacaksın?Merhaba güzellikler
Menüm 16.03.2021
İftar
Domates çorbası
2 kaşık pilav
Fırın sebze yoğurtlu az yağlı.
Menüm 17.03.2021 iftar
Yayla çorbası
1 küçük karnıyarık
Salata
Tek rakibim Türk hava yollarıOzaman sen baya hızlı da yiyosundur
Amin canım cümlemizinkini insallahAllah bağışlasın, yerim onun gobek atışını
Ellerine saglik canimm16 NİSAN EKÜRİ LİSTESİ
@Breeze96 %-0.366 @asliogretmen %0.207 G Goklerce %1.216 Jasminium84 %0 @Beyaz leylak %1.316 @kumsal68 %1.701 @elfkkk %1.164 gulsum462 %0.650 @sabahvesen %-1.420 @masal3487 %1.635 @Ucmelekannesi %-0.299 @Fit mutlu anne %2.223 @melonikruhban %0.399 @Pinarbartu %0
AÇIKLAMALAR
Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
4 haftanın sonunda 31 Nisan 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
Bu liste 31 Nisan tarihine kadar geçerlidir
Mezun veya izinde olanların yerine yeni eklenecektir.
EKÜRİ DERECELERİ
Ayni seyi ben de disunuyorm ama nasip olursa ikinci hamilelikte abartmamayi disunuyorumMemnun oldum Hafize teşekkür ederimYa bende onu düşünüyorum şimdi vericem iki üç sene sonra ikinciye hamile kalsam bidaha mı böyle kilo alcam Ömrümüz kilo vermeyle uğrasayla mı geçecek bizim.
Bana uyar canim ama
Canim benim yaa cok bunalttin kendini, ben de gecen gun oyle kotu oldum ki, kabizlik icin ilac aldim dozu azdi ama beni ishal yapti o gun dedign gibi elim ayagm titredi resmenBugun cok fena bir gun geciyorum kizlar cok aciktim tansiyonum dustu ellerim ayaklarim karincalaniyor
D’un gece yediklerimi cikarîca sahura kalkamayînca saati kapatmisim uyumusum kalktimki saat alti neyse dedim saglik olsun ama baya halsiz kaldim sûnun surasinda 1,5 saatim var
Afiyet olsun canim guzel menu17 Nisan menüm
Sahur:1parca haşlanmış tavuk
Çeyrek kk peynir
4 zeytin
1domates
4 biber
Yarım elma
2ceviz
1cay kaşığı bal
İftar:
1 kepçe yayla çorbası
2parca haşlanmış tavuk
Salata
1hurma
Su:2.5 litre
Spor (saat 13.00 da yaptım)
25 dk kardio
15 dk zumba
160 puan
U UcanSupurge G Goklerce
Canm birbirimizi destekliyoruz, ortak yuzdemizle beraber derece yapmaya calisiyorizOlur canım ama ne yapıyoruz ekürimiz ile yarışıyor muyuz, motive mi ediyoruz çok mu cahilim ne
Guzel menuler canim16 NİSAN CUMA
Sahur
2 yumurta
1 dilim peynir
Yeşillik
İftar
4 köfte
Salata
2 kepçe çorba
2.5 litre su
21:30 1 kayısı 1 hurma
17 NİSAN CUMARTESİ
Sahur
2 yumurta
1 dilim peynir
Yeşillik
İftar
6 kaşık etli kuru fasulye
5 kaşık çorba (mercimek )
2 litre su (2.5 olacak )
Spor yok adımım çok düşük bugün kan şekerim düştü galiba elim ayağım titredi o yüzden hareket olarak bişey yapamadım)
U UcanSupurge
Aksam ki bulgur pilavinin miktari fazlaydi sanki ve karpuz aksama gore fazlaBen oruc değilim ilk gün tutabildim sadece onu soyleyim sonra menü paylaşayım
Kahvaltı
1 yumurta
3 zeytin
Domates salatalık
1 kibrit kutusu peynir
2 dilim kasar
2 dilim ekmek
Öğlen bir kase yoğurt bir elma
Aksam
Bir kase yoğurt çorbası
Az bi bulgur pilavı, bir parça tavuk
Bol salata
İki dilim karpuz
4 lt su
Spor da kızımla 15 dk göbek attım olur mu
Kızı uyutunca da 40 dk leslie yapcam insallah halim olursa
Guzel canim afiyet olsun17 Nisan Cumartesi
Sahur
1 haşlanmıs yumurta
Avuç içi kadar pide
Domates, salatalık
1 küçük dilim peynir
5 zeytin
2 ceviz
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su
İftar
1 hurma
2 kepçe kara mercimek çorbası
1 kase tavuklu mantar sote
Salata
2 kaşık yoğurt
Çayla 1 dilim fit güllaç
(hurma ile baya az tatlıydı)
Su 2 lt olur
Spor yok
Acik konusayim sirf yazin rahat dondurma yemek icin diyet yapiyorumAynen ben eşime dedim hatta şimdi tadı olmaz alma diye almış acayip tatlıBende cok severim ya karpuz ve dondurmaya hic dayanamam yazın
Cok guzel canimMerhaba güzellikler
Menüm 16.03.2021
İftar
Domates çorbası
2 kaşık pilav
Fırın sebze yoğurtlu az yağlı.
Menüm 17.03.2021 iftar
Yayla çorbası
1 küçük karnıyarık
Salata
Guzel canim qfiyet olsunKahvaltı 12:00
2 dilim kızarmış beyaz ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 dilim köy peyniri
1 çeri domates
2 dilim salatalık
1 tk bal
Ara öğün: 15:00
3 ceviz
Akşam yemeği 17:30
2 haşlanmış tavuk Baget
1 kase cacık
1 çatal salçalı makarna (eşime yapmıştım sadece 1 çatal aldım tadımlık)
Ara öğün 18:30
2 hurma
birazdan yeşil çay demleyeceğim
Bir şey diyeyim mi baya iyi sende gördüğüm en iyi menü belki öğlen yemek değil de ara öğün olduğu için bilemedim su iki mi ? Bir buçuk mu ?Kahvaltı 12:00
2 dilim kızarmış beyaz ekmek
1 haşlanmış yumurta
1 dilim köy peyniri
1 çeri domates
2 dilim salatalık
1 tk bal
Ara öğün: 15:00
3 ceviz
Akşam yemeği 17:30
2 haşlanmış tavuk Baget
1 kase cacık
1 çatal salçalı makarna (eşime yapmıştım sadece 1 çatal aldım tadımlık)
Ara öğün 18:30
2 hurma
birazdan yeşil çay demleyeceğim
Oruc degilim regl oldugum icin canım. 1 lt su şişesini 4 kere bitirdim icine de yarım limon Biraz sirke ve maydanoz katıyorum. Şimdide 5. Yi içiyorum hattaÇok geçmiş olsun canım. O kadar az besleniyorsun kimenülerine hayret ediyorum. Midene zarar o kadar az beslenmek kuzum benim. Yavaş gitsin ama sağlıklı gitsin
Afiyet olsun canım gayet güzel
Afiyet olsun canım
4 litre su mu?kız ne ara içtin o kadar suyu
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım. Su detoxuna ne zaman başlayacaksın?
Guzel canm ama miden de sorun mu var gecmis olsun17 Nisan
8.00 limonlu su ve 1 tane lokum (karnım için)
9.00 haşlanmış yumurta
Yeşillik
Salatalık
Domates
1 dilim peynir
Askam
Bir kase mercimek çorbası
Bir kase et
Bir kase yoğurt
Su. 1.5
Spor 45 dakka leysie
U UcanSupurge
Pilav aslında fazla değildi ya yani yarım kaşık gibiydi kasıklar dolu dolu değildiEllerine saglik canimmtebrik ederim kizlaarr
Ayni seyi ben de disunuyorm ama nasip olursa ikinci hamilelikte abartmamayi disunuyorum
Bana uyar canim amaJasminium84 ekurimi merak ediyorum ya bir haber verseydi en azindan
Canim benim yaa cok bunalttin kendini, ben de gecen gun oyle kotu oldum ki, kabizlik icin ilac aldim dozu azdi ama beni ishal yapti o gun dedign gibi elim ayagm titredi resmen
Afiyet olsun canim guzel menu
Canm birbirimizi destekliyoruz, ortak yuzdemizle beraber derece yapmaya calisiyoriz
Guzel menuler canim
Aksam ki bulgur pilavinin miktari fazlaydi sanki ve karpuz aksama gore fazlagunduz tuketirsen daha iyi olur ama yaz aksamlarinn da vazgecilmezi zalım karpuz
Guzel canim afiyet olsun
Acik konusayim sirf yazin rahat dondurma yemek icin diyet yapiyorum
Cok guzel canim
Guzel canim qfiyet olsun
Yok canım regil için ilk gün lokum yiyorum ağrıya iyi geliyor özellikle ac karninaGuzel canm ama miden de sorun mu var gecmis olsun
Oyle cok degilse iyi o zaman, 2 dlm deyince gozumde kocaman birsey canlandiPilav aslında fazla değildi ya yani yarım kaşık gibiydi kasıklar dolu dolu değildiÖğlen yemiyorum yemek aslında iyi değil ama baktım öğlen yiyince de aksam aynı yiyorum azaltamıyorm en iyisi öglwn yoğurtla meyveyle geçiştirmek dedim bende. Karpuz da aylardır yemeyince canım çok çekti bide regl olunca yedim iki dilim ama oda büyük dilim değil iki lokmalık. Foto mu ceksem acaba anlatamıyorum miktar
Anladim canim gecmis olsun, balli ilik su da iyi gelir canimYok canım regil için ilk gün lokum yiyorum ağrıya iyi geliyor özellikle ac karnina
Baya güzel17.04.2021
Sahur
3 yk yulaf, yogurt, 1 kucuk muz
Iftar
2 kepce ispanak(az bulgurlu), yogurt
1 yk somura tava(bir ot turu)
3 hurma 1 kayisi
Su:2 -2.5 lt civari olur
Spor yok ama uzun zamandr boyle yorulmamistimbelim koptu agridan
Adet sancın mı var canım dünden beri tatlı yiyorsun ayrıca suyun az kilo başı 0.033 içmen gereken su miktarı 77*0.033 = 2.54117 Nisan
8.00 limonlu su ve 1 tane lokum (karnım için)
9.00 haşlanmış yumurta
Yeşillik
Salatalık
Domates
1 dilim peynir
Askam
Bir kase mercimek çorbası
Bir kase et
Bir kase yoğurt
Su. 1.5
Spor 45 dakka leysie
U UcanSupurge
Aslinda bilimsel diyemem biraz aliskanlik kendini psikolojik olarak iyi hissediyor ama kucuklugumzde karnimz agridiginda bize serbet yaparlardi, annem de karnimz agridignda balli ilik su icirirdi iyi gelirdi, M Melek963 canm bence balli ilik su dene o da iyi gelir hem de lokumdaki fazla kaloriyi almamis olursun cunku zararli yani
Yok yok kücük dilim tahmin ettim zaten öyle canlandığınıOyle cok degilse iyi o zaman, 2 dlm deyince gozumde kocaman birsey canlandi
Anladim canim gecmis olsun, balli ilik su da iyi gelir canim
Bala inanırım da şeker ne bileyim gerçi annemin o kadar işi ve çocuğu vardı ki bize hiç böyle şeyler yapmadı ondan belki deAslinda bilimsel diyemem biraz aliskanlik kendini psikolojik olarak iyi hissediyor ama kucuklugumzde karnimz agridiginda bize serbet yaparlardi, annem de karnimz agridignda balli ilik su icirirdi iyi gelirdi, M Melek963 canm bence balli ilik su dene o da iyi gelir hem de lokumdaki fazla kaloriyi almamis olursun cunku zararli yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?