- 17 Ocak 2015
- 1.541
- 4.345
- 158
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #435.761
AhahahOnun su içme problemi var sen bakma ona takılıyür sanaYarım litreden 1 buçuk - 2 ye çıkardık Bugün şükür 2 buçuk içmiş
Herkesden razi olsun insallahŞükür canım iyiyim Allah razı olsun beline dikkat et de ona göre yap işlerini
ah Ben daha günde 1 Liter zor iciyorumAhahah5. Litreyi içiyorum diyor ya. Benim için 2,5 litre bile mucize
Şükür canım geçen sene ne çektin meretten bir daha yaşama da inşallahHerkesden razi olsun insallahnazar degmesin bu ara belim iyi bazen takiliyor Ama Cok zorluk yasatmiyor
Ciddi misin ya 1 çok az etme bacımah Ben daha günde 1 Liter zor iciyorumEskiden ne güzel iciyordum
Insallah canim Allah göstermesin birdaha, resmen yatalaklik yasadim.. allahim herkese saglik versinŞükür canım geçen sene ne çektin meretten bir daha yaşama da inşallah
Afiyet olsun canim guzel menu17 Nisan Cumartesi
Sahur
1 haşlanmıs yumurta
Avuç içi kadar pide
Domates, salatalık
1 küçük dilim peynir
5 zeytin
2 ceviz
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su
İftar
1 hurma
2 kepçe kara mercimek çorbası
1 kase tavuklu mantar sote
Salata
2 kaşık yoğurt
Çayla 1 dilim fit güllaç
(hurma ile baya az tatlıydı)
Su 2 lt olur
Spor yok
iradene hayranim ekurimEzocum bir dİyetisyenin listesini takip ediyorum nerdeyse harfi harfine uyguluyorum ekmeği tamamen kesmek iyi geldi bana takılmış kalmıştım hem +800 dü pazartesi onu verdim hem de -800 e geçtim .Tabiki ekmeksiz bir beslenme düşünmüyorum günde 2-3 dilim yiyeceğim ama 57 olana kadar disiplinli bir şekilde uyacağım bu diyete
haklisinn canim cok SaolÇok geçmiş olsun canım. O kadar az besleniyorsun kimenülerine hayret ediyorum. Midene zarar o kadar az beslenmek kuzum benim. Yavaş gitsin ama sağlıklı gitsin
afiyet olsun canim guzel menu17.04.2021
Sahur
3 yk yulaf, yogurt, 1 kucuk muz
Iftar
2 kepce ispanak(az bulgurlu), yogurt
1 yk somura tava(bir ot turu)
3 hurma 1 kayisi
Su:2 -2.5 lt civari olur
Spor yok ama uzun zamandr boyle yorulmamistimbelim koptu agridan
afiyet olsun canim tahin li tatli agirdir ya biraz17 Nisan cumartesi
13 50
2 dlm ekmek
1 kase yoğurt
1dlm peynir
1 haslanmis yumurta
19.35
1 kase şehriye çorbası
Salata
Köz yeşil biber sarımsaklı yoğurtlu
Tahinli tatlı 1 kare dlm kek kadar
Şu 3litre
evet canim sahursuz daha rahat tutuyorum iki gun sahur yaptim midem hep sis gibiydi o yuzden kaldirdim sahuruSahursuz miden daha rahat mıydı canım ?
Valla öyle bacim bazen 1 bardak bile icmedigimi hatirlayip aksaminda iciyorum, Cok dengesizlestim iflah olmam dahaCiddi misin ya 1 çok az etme bacım
Saol canimAfiyet olsun canım
Bencede sahursuz daha iyi.. Bende Cok rahatsiz oluyorum sahur yapincaevet canim sahursuz daha rahat tutuyorum iki gun sahur yaptim midem hep sis gibiydi o yuzden kaldirdim sahuru
Amin Saol canimRica ederim canım.Rabbim şifa versin
Afiyet olsun gayet güzelmisCanlar bugün benim de biraz ateşim vardı. Gün boyu halsizdim. Yatıp durdum.
16 Mart Menü
Sahur : 1 yumurta, 1 dilim peynir, 1 domates, 1 elma
İftar : 1 kase tarhana çorbası, 4 yk patlıcan yemeği, 2 kaşık yoğurt
2 litre su
17 Mart Menü
Sahur : 1 elma
İftar : 1 kase tarhana çorbası, 3 yk patlıcan yemeği
ilerleyen saatlerde 1 elma ve 1 portakal yedim.
Yarın niyetlenebilir miyim bilmiyorum
U UcanSupurge
Ucmelekannesi canım hedefim 68,800 olsun, olur mu ? Teşekkür ederim.
Gecmis olsun canim guzel menûlerCanlar bugün benim de biraz ateşim vardı. Gün boyu halsizdim. Yatıp durdum.
16 Mart Menü
2 litre su
17 Mart Menü
U UcanSupurge
Şifa olur inşallahAfiyet olsun canim guzel menu
iradene hayranim ekurim
haklisinn canim cok Saol
afiyet olsun canim guzel menu
afiyet olsun canim tahin li tatli agirdir ya biraz
evet canim sahursuz daha rahat tutuyorum iki gun sahur yaptim midem hep sis gibiydi o yuzden kaldirdim sahuru
Ne zaman gireceksin listeye yoksa iflah olacağın yok gibi seninValla öyle bacim bazen 1 bardak bile icmedigimi hatirlayip aksaminda iciyorum, Cok dengesizlestim iflah olmam daha
Valla son zamanlarda tansiyonum oynuyordu bundan olabilir demekki, paylasim icin tskler
Aaaa size de bulaştı belki deCanlar bugün benim de biraz ateşim vardı. Gün boyu halsizdim. Yatıp durdum.
16 Mart Menü
2 litre su
17 Mart Menü
U UcanSupurge
Kendime güvenemiyorum canim isten dolayi, kimseyi yari yolda birakmak istemiyorum.. nereye kadar gidicek bakalimNe zaman gireceksin listeye yoksa iflah olacağın yok gibi senin
Haklısın canım iş ev çocuklar fırsat buldukça gel amaKendime güvenemiyorum canim isten dolayi, kimseyi yari yolda birakmak istemiyorum.. nereye kadar gidicek bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?