Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bir şey diyeyim mi baya iyi sende gördüğüm en iyi menü belki öğlen yemek değil de ara öğün olduğu için bilemedim su iki mi ? Bir buçuk mu ?
Biraz önce 2,5 oldu kaptanım
Çok fazla değil mi ya hastalanırsın dikkat et
17.04.2021
Sahur
3 yk yulaf, yogurt, 1 kucuk muz

Iftar
2 kepce ispanak(az bulgurlu), yogurt
1 yk somura tava(bir ot turu)
3 hurma 1 kayisi

Su:2 -2.5 lt civari olur
Spor yok ama uzun zamandr boyle yorulmamistim belim koptu agridan
Afiyet olsun canım çok güzel menü
Afiyet olsun canım
17 Nisan cumartesi
13 50
2 dlm ekmek
1 kase yoğurt
1dlm peynir
1 haslanmis yumurta

19.35
1 kase şehriye çorbası
Salata
Köz yeşil biber sarımsaklı yoğurtlu
Tahinli tatlı 1 kare dlm kek kadar

Şu 3litre
Afiyet olsun canım. Akşamki tahinli tatlı fazla mı sanki ?

Bala inanırım da şeker ne bileyim gerçi annemin o kadar işi ve çocuğu vardı ki bize hiç böyle şeyler yapmadı ondan belki de
Canim bal olmadigi zaman sekerle yapardi, bal varsa balla yapardi, karnim agridignda hala yaparim ben balla iyi gelir ama regl agrisinda denemedim
17 Nisan cumartesi
13 50
2 dlm ekmek
1 kase yoğurt
1dlm peynir
1 haslanmis yumurta

19.35
1 kase şehriye çorbası
Salata
Köz yeşil biber sarımsaklı yoğurtlu
Tahinli tatlı 1 kare dlm kek kadar

Şu 3litre
Tatli disinda guzel canim afiyet olsun

Canim bal olmadigi zaman sekerle yapardi, bal varsa balla yapardi, karnim agridignda hala yaparim ben balla iyi gelir ama regl agrisinda denemedim

Tatli disinda guzel canim afiyet olsun
Daha önce yatılı bölge ortaokulunda görev yaptım bizim belletmenler de çocuklar hasta olunca şekerli sıcak su içirirlerdi yavrucuklara

Daha önce yatılı bölge ortaokulunda görev yaptım bizim belletmenler de çocuklar hasta olunca şekerli sıcak su içirirlerdi yavrucuklara
Evet anlik rahatlatabilir ama bence sakincali ya seker sonucta, gerci gece gece ogretmenler ne yapsin ellerinden gelen oymus zamaninda yokluktan yapmis bizmkiler ama ben simdi kizmda karin agrisi falan olsa ilik balli su veririm,

Afiyet olsun canim sende dikkat et corbani biraz daha icebilirdin bence
Vay bensasirdim belirtilerin cogu var nerdeyse Saol canim bilgilendirdin icin
Ah canım ya cidden bi doktora gitmen gerek baya kötüsün şu günlerde
Saol canim en kisa zamanda insallah

Evet anlik rahatlatabilir ama bence sakincali ya seker sonucta, gerci gece gece ogretmenler ne yapsin ellerinden gelen oymus zamaninda yokluktan yapmis bizmkiler ama ben simdi kizmda karin agrisi falan olsa ilik balli su veririm,
Ben cesaret edemem Allah korusun çocuğu daha da kötü eder filan diye Allahtan kızımdan dolayı gece nöbete hiç kalmadım yoksa her şeye 112yi arardım herhalde

Biraz önce 2,5 oldu kaptanım

Çok fazla değil mi ya hastalanırsın dikkat et

Afiyet olsun canım çok güzel menü

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım. Akşamki tahinli tatlı fazla mı sanki ?
Sudan zarar gelmez bence ya bilmem yine de ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…