Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kaç gündür hiç denk gelmedim de merak ettim
Ya sorma menüleri yazmayınca gelmeye de yüzum tutmadı ama diyet tam gaz devam,inşallah bu hafta hedefi tutturucam.
Sen de geçen hafta banlanmistin yoktun,bdv tehlikeli kuzum dikkat et
Bugün giriş yapmış aslında masal3487 where are you?
Gozunden de bir şey kacmiyor listede olmayınca free takılıyorum işte ama tam gaz devam inşallah bu haftada hedef tutturacagim

Cok iyi olmus canim, esini de tembihle bir daha sana boyle birsey soylerlerse ya esim hasta gibi covit olabilir desin ya da benm dedigm gibi riskliyiz su ara desin, anladigm kadaryla esinin yuzu yumusak hayir diyemiyor
Guzel menu canim afiyet olsun
Kek kahvaltida oldugu icin tolere edebilirsin belki

Bak bunu bugün çektim normalde bu elbisenin altına siyah spor giyiyorum

Eki Görüntüle 2830509
Maşallah canım ne tatlı olmuşsun
liste adayısın kanki seni de görmek istiyoruz burada illa listede mi olmak gerek Burda olmak için
Aynen canım hiç kıvırmayı beceremez hayatımda tanıdığım en düz insan ve çok yumuşak yüzlü hayır diyemiyor

Valla feci tehlikeli bdv toplu yaz cnm yazmadıklarını ben ban yediğimde öyle yaptım

Saol canım

Teşekkür ederim canım

G Goklerce sence hangi aşı daha iyi , yaşlılar için Alaman mı çin mi ,
Inan bizm de kafamiz karisik, biz suan sadece sinovac uyguluyoruz, biontec hastanelerde uygulaniyor iki asi icinde farkli soylemler var canim ve acikcasi tam olarak karar veremedim kendi ailem icin de
Biraz kalabalik gorunuyor canim hele 10 hurma
Guzel menuler canim afiyet olsun

Anladim canim belli yani o insanlara bile bu donemde hayir demediyse yumusak yuzlu birisi ama bu kotu birsey,sen onu guzel tembihle benm dedigm gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…