Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Güllaç deyu hala hurma yetmemiş gibi, sen bu hurmayla 1 kilo vermek yerıne alırsan nolcak bebemmmm

Bence gusel,afıyet olsuncanım.

Ayla- nirdesiiinnn ilk oruç günün nasıldı ?
Yorucuydu canım ya benim kızım atraksiyonları bitmedi perde yıkayacaktım tuttu asıldı kornişi söktü. Sürekli üstüne su döktü işedi bişeyler bişeyler canımı cıkardım valla Anca gelebildim

Vaayyy güzel başlangıç
Güllaç deyu hala hurma yetmemiş gibi, sen bu hurmayla 1 kilo vermek yerıne alırsan nolcak bebemmmm
Çiğdemle mi karıştırdın?

Afiyet olsun ekürim

Iki dilim pide cok geldi sanki patates varken afiyet olsun canim
Su sıra iftarda karbon çok oldu yarın daha hafif geçirmeliyim haklısın canım
Şifa olsun insAllah ilaçlar canım değişik çok yediğini nereden çıkarmış ki az ye demiş ac mi gezecekmissin tamamen
Simit dışında güzel canım onu da yakmışsindr insAllah
maalesef direk dışarı çıkma durumunda kutudan alıp takmak zorunda kalıyorum
Kutunun ağzını açık bırak bari kapalıysa canım beni de nefessiz bırakıyor o koku nefret ediyorum bu maskelerin acısı ilerde kötü çıkmaz insAllah
Sevindim canım gelmemelerine eşin akillanır bı daha bu hataya düşmez insAllah
14 dekini bilemedim ne onun dışında güzel canım afiyet olsun
Kek olmasa iyiymiş ama çilekte düşündürdü beni porsiyon bakımından yanında süt yoğurt tüketsen daha güzel olur canım Afiyet olsun
Süper menü canım afiyet olsun
Hurma dışında güzel canım afiyet olsun tek sayı yersen daha iyi olur canım hurmayı
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Bak bunu bugün çektim normalde bu elbisenin altına siyah spor giyiyorum

Eki Görüntüle 2830509
Çok şık görünüyorsun
Afiyet olsun canım daha ne kadar az yiyeceksin acaba bundan gayet hafif menü
Şu sıra çok sık görüyorum kara mercimeği kurabiye anladın sen
Su sorma ya bı kazan pisirmisim mübarek buzluğa da atamadım bı denk gelip yiyoz hala bitmedi
Kurabiye fazla olmuş canım sarmayı da 5te kessen mesela kendine 5 sınırı koysan? Eski menülerine göre çok çok iyi gidiyorsun
Kurabiye kızım istedi ona çıkarınca buzluktan bende yedim ama sonra pişman oldum yarın da sarma var menü de ama ben yemiyicigim insAllah haklısın porsiyonları biraz daha azaltmaliyim

Genelde öyle yapıyoruz canım ağzı açık kalıyor kutunun . Teşekkür ederim kuzum . Kalorisi düşük bir içeçek ara öğün niyetine içtim kahve alacaktım daha fazlaydı kalorisi

Kara mercimek ne gı, yeşil mercimek mi
Yok değil canım yeşil mercimek ayrı bu pek bilinmiyor sanırım rengi siyah olunca kara mercimek diyoruz yeşile göre daha yuvarlak şekli
Afiyet olsun gayet güzel menü canım
Bence gusel,afıyet olsuncanım.
Sağol canım

Kızlar 3 gündür günde 1 sefer peçeteye çok çok açık pembelik geliyor dün iftardan sonra geldi yine bugün öyle kaç gündür banyoya gire çıka bı hal oldum şu an yine abdest almam gerekiyor snrm devamı gelmiyor gün içinde bişey yok dolayısıyla adet sayamıyorum da bu adet düzensizliği en çok ramazanda sinir ediyir gelecekse de gelse temizlemeden adam akıllı yine bı abdest alayım oğlan uyurken bari

Şifa olsun insAllah ilaçlar canım değişik çok yediğini nereden çıkarmış ki az ye demiş ac mi gezecekmissin tamamen
Saol canim allah raziolsun aile doktorlari basindan saviyo insanlari iste hastanelerede gidemiyiruz dediklerine hé hé diyoz iste ne yapalim
Su sıra iftarda karbon çok oldu yarın daha hafif geçirmeliyim haklısın canım
Dengelersin yarin canim inanmiyorum

Kızlar bebe kıyafetlerındeki yiyecek lekelerını neyle cıkarabılırım ya
Poffff bende muzdaribim o konuda ya meyve lekeleri çok çok zor çıkıyor her seferinde de önlük takmayı unutuyorum vala özellikle elma berbat ben aspirix ya da azıcık bulaşık deterjanı sürerdim normalde lekelere çıkardı ama şu ara çıkmıyor

Kızlar hurma çok şekerli ve kalorili bir meyve. Bir tanesi 90 kalorimi ne
Medine hurması 50 kaloriye yakın ekstra tatlı olsun diye Şeker vs ekleniyormuş onları da eklersek 90 kaloriyi geçer belki de
Berbat bir şey ya niye düzene girmedi ki 1 sene olacak neredeyse
Granül sabun haricinde bir şey kullanmazdım ben ve çıkarmıyor meyve lekelerini özellikle

Cok guzel canim
Guzel canim afiyet olsun
Çok yumuşak yüzlü gırtlağımıza kadar borç içinde olsak şunu alalım mı desem pahalı da olsa yok demez asla mesela
Ayni benm esim de oyledir, birsey istesek pahali demez ama baskalarina hayir demeyi az cok ogrettm yani hayir diyemese de esime sorayim diyor
Dur dur bekle cuma güzel bir ödül yap

Maşallah çok güzel

Spora bayıldım tost , tost ekmeği ile yapılmışsa sıkıntı yok hiç
Bekleyecegm canim merak etme bu gece yine lapa yiyecegm
Iki ogunde de karbon fazla gibi canim ama yine de eski menulerine gore guzel
Guzel canim afiyet olsun
Kızlar hurma çok şekerli ve kalorili bir meyve. Bir tanesi 90 kalorimi ne
Hurma 1 tanesi 30 kalori falan olmasi lazim kucuck sey 90 kalori degildr

Kizlar internetten aldigim sonett marka bir leke cikarici var kg ina gore fiyati biraz pahali gelebilir ama hem organik hem de cok guzel leke cikariyor, ustunde yazdigi sekilde yikamaniz gerekli ama, ben onceden kaka tastigi zaman falan once elimde yikardim sonra makinaya atardim simdi bu leke cikarici ile hic elimde yikamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…