Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Iki ogunde de karbon fazla gibi canim ama yine de eski menulerine gore guzel
Sağol canım daha güzel olabilir insAllah
Yaa bakayım bklm sağol canım

Afiyet olsun canım gayet güzel
Güllaç deyu hala hurma yetmemiş gibi, sen bu hurmayla 1 kilo vermek yerıne alırsan nolcak bebemmmm
Kız çiğdemle karıştırdın beni bu hafta aç geziyorum ben sırf tatlı yemek için

B
Bunu kaydettim ikinci bebe malum hiç duymamıştım sonett i

Kızlar bürodaki arkadaşın testi pozitif çıkmış. Birlikte çalışıyoruz. Temaslı olarak masa arkadaşını bildirmiş. Ben pek odamdan dışarı çıkmam ama sık görüştüğüm bir arkadaştı. Bu haberi aldığımdan beri ateşim çıktı şimdi vitamin yaptım kendime. Onu içiyorum. Semptomlar artarsa gidip test yaptıracağım. Ama metanetli durmaya çalışıyorum. Sonuçta binlerce insan atlattı. Biz de genciz Allah’ın izniyle atlatırız diyorum.
Kamuda esnek çalışmaya geçildi fakat amirim bizim daireyi esneğe geçirmedi. Her gün hepimiz işe gidiyoruz. Pek iş de yok, yoğun değiliz niye böyle bir şey yaptı hiç bilmiyorum. Belki esnek çalışsaydık bu stresi yaşamayacaktım. Şimdi bu arkadaşlar da karantinaya alınınca bi tek ben kaldım işe yarayan eleman. Yani bunlar karantinadan çıkana kadar bana yine esnek yok canlarım.

20 nisa sali

15.00
1dlm ekmek
yesillik
4 5 findik ve kaju

20.30
2yk pirinc pilavi
2 yk tavuk sote
salata
1tk tahin pekmez
2 lokma ekmek
1 catal ucuyla baklava

1 saat eliptik 240 puan G Goklerce
Afiyet olsun canım güzel menü bence
insAllah belirtti olmaz teğet geçmiştir canım kaçış yok eninde sonunda bulacak ama ne kadar geç o kadar iyi hafif atlamayı istiyoruz artık

Spor harika suyun ne kadar hacım ?
3lt oldu canim
insallah sanada gecmemistir
bazen ayni zvin icindekilere bile bulasmiyo

Senin icin kotu bir durum canim haklisn, isler de sana kaldi tabii...eger is yerinde maskeliyseniz korkmana gerek yok, cok yakin mesafe degilsenz de korkma icini ferah tut bulasmaz Allahn izniyle
G Goklerce canım baktım nette sprey ve kalıp sabun var hangisini kullanıyorsun
Bu canim toz

Allah korusun canim. İns yoktur birşeyin.
Maske kullaniyorsunuzdur iş yerinde o bile korur. Ama sen en ufak bir şeyde ihmal etmeden testini yaptır tabi.
Akşam apartmanimizda komşumun pozitif olduğunu öğrendim bende pazar günü dışarda görüşmüştükkim ne zaman hasta olacak bilemiyorsun ki .

Ama dediğin gibi olsan bile hafifçe atlatıp geçecek ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…