Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aynen öyle kaptanım. esnek olsa en azından diğer memur gelip bakabilecekti. şimdi hepsini aldılar karantinaya. iyi mi oldu yani

Kız akraba bile demek istemiyorum İnan yakınlık derecemiz bile yoktur herhalde sadece köylüsü Ben , eşim hiç görmemişiz kadını o derece yakın (?)
Olsun köylü önemli
Eski insanların kafa öyle çalışıyor canim.
Eltimler geçen yaz 4 beş tane şehir gezdiler . Ankara'da mi şehrin birinde kayınpederin asker arkadaşı varmış kv eğer giderseniz orda kalın adam babanla her görüştüğünde geldiginizde gelin kalın diye söylenirdi otel falan aramayın demiş eltim kızmış anne ne alaka tanımadığım hiç muhabbetimin olmadığı insanların evine gidip kalayım bide Corona varken demiş düşününce aklın alabiliyormu ama kv kendi gitse gidip kalacaktı demekki.
Anladım canım afiyet olsun. Bende arada koyarım çikolata güzel oluyor

Tabi ki hiç bir yer burasi gibi olmaz. Bende burda olmayı cok seviyorum. Iyi ki hepiniz varsiniz
Hemen hemen aynı kilodasınız eloş beraber mezuniyet gelebilir
Muhtemelen beraber olacağız

Saol cnm

Günaydın kızlar
Bugün çocukların odasını temizliyorum perde makinede cam silindi gardıroplar hallettim masa kapı ranza yeri silip bitiricem halı temiz zaten hiç silmeye uğramıycam yıkamaya yollarım bı ara sonra yemek işine girişcem akşama istemesem de eşimin gönlü olsun diye kp gidicez iftara orda bişey yapamayacağım için yapıp götürecem poff yemek götürmekle de bitmiyor ki işte tabak çanak kaşık bardak içime sinmiyor benim eltim yok zaten olsa da fark etmiyor eşim tabağını evden götür zaman kısıtlı zaten evde makineye atarım dersin bulaşıkla uğraşmak istemedim dersin diyor

Yalnız yaşıyor anladığım kadarıyla içine sinmiyorsa götür tabak çanak

Valla ya eskiler rahat bu konuda kendi arabamızla İzmir’e gidiyoruz o zaman benimki 3 aylık eşim tek şöför kırıkkalede kalalım yarın yola devam ederiz dedik kayınvalidem şurda Ankara’ya ne kaldı gidelim Ankara’da kayınpederimin kuzeni varmış onu arayacakmış orda kalacakmışız ay yok dedim habersiz nesiz yani insanların evinin otel niyeti ile kullanılması beni sinir ediyor özlersin gidersin kalırsın akrabandır oturursun vs de konaklama merkezi değil kimsenin evi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…