- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #437.221
Enişten yemin ettiğim gün lokma tatlısı almış gelmiş seviyorum diye niye yemiyorsun diyorHahhhaaah akşama tahinli tatlı varbı yemin ettim ki dönemem
Ben hiç yapmadım yapmaya cesaret edemiyorum hazır alacağızAllah'tan sevilen marka değil haftaya gelecek atomgüllaç ramazan bitmeden bende bı daha yaparım güzel hafif oluyor
Ekmek bile yemeyi düşünmüyorum bebişim
süper olmuş zincire vurulmuş aslan gibisin yaniHahhhaaah akşama tahinli tatlı varbı yemin ettim ki dönemem
a evet dun okumustum unutmusumİzin dönüşü artı idi birinciliği etkilemediği için aldım listeye canım
Maalesef işte yiyerek üstesinden gelmeye çalışmak hepimizdeki yanlış davranışa.slm canim culaya kadar halledilmeyek kadar degilse yine iyi:)
listeyemi gireceksin
kizimin ameliyati simdilik iptal oldu
ama arda hastanede kaldigimizda oldu
bende kitlik piskolojisi oldu galiba
surekli yiyodum
ozelliklede canim sıkıldikca
Enişten yemin ettiğim gün lokma tatlısı almış gelmiş seviyorum diye niye yemiyorsun diyorbilmiyor ki nasıl yiyim
Hazır hiç yemedim bende hazır gibi oluyor mu bilmiyorum ama pakette ölçü yazıyor yanlış hatırlamıyorsam ben hiç kararı yapıyorum ya da netteki tarife göreBen hiç yapmadım yapmaya cesaret edemiyorum hazır alacağız
Sen göz kararımı yapıyorsun bir tarifin varmı
Güçten düşersin ye 3-4 dilim cağnımEkmek bile yemeyi düşünmüyorum bebişim
Kesinliklesüper olmuş zincire vurulmuş aslan gibisin yani
Anladım canım sagolasinHazır hiç yemedim bende hazır gibi oluyor mu bilmiyorum ama pakette ölçü yazıyor yanlış hatırlamıyorsam ben hiç kararı yapıyorum ya da netteki tarife göre
Çok beklersin canikom
Hazır hiç yemedim bende hazır gibi oluyor mu bilmiyorum ama pakette ölçü yazıyor yanlış hatırlamıyorsam ben hiç kararı yapıyorum ya da netteki tarife göre
Güçten düşersin ye 3-4 dilim cağnım
Kesinlikle
Sağol canım benim sende ye sanada bol bol süt olsunAfiyet bal şeker olsun löp löp ....:))))
Haaa ole mi, ben geçmek için rakıbız diye anladım , bakış açısı işte:)))
:))))) Vayy hassas noktamdan girdin uyanıkkkSağol canım benim sende ye sanada bol bol süt olsun
Baya kalabalik bir menu olmus canim, yazik etmw emeklerine haftaya guzel bir eksi gelsin sendenKahvaltı 13:30
2 dilim kızarmış tam buğday ekmek
3-4 dilim sucuk
3 top peynir, yarım dilim süzme peynir
Yarım domates
1 tk bal
Ara öğün 15:00
1 dilim Ramazan pidesi
Ara öğün 17:00
2 kare dilim güllaç
Akşam yemeği 19:30
3 yk et sote
3 yk bulgur pilavı
2 dilim pide
2 yk yoğurt
canım ne istiyorsa yedim bugün. Ve sonunda WC çıkabildim.
Canm benm sali ve persembe muhakkak adimim olmustur calistigm gunler min 6 7 bin adim oluyor ama ben de yazmayi unutmus olabilirim, bu hafta koydeydim aksamlari biraz kosturmacayla geciyor unutmus olabilirmadım listesi de hatalı olmuş olabilir de epeyce azaldı adımlar azimle devam eden @kumsal68 var bu konuda@asliogretmen aslım da çok güzel yürürdü artık iyileş de gel canım G Goklerce elifim yazmayı mı unuttun yoksa benim mi dikkatimden kaçtı adımların daha fazla çıkardı senin adımlar
Ooo rakibim
Guzel menu canim daha yeni iyilestigin icin birsey demeyecegm, toparladin di mi ?23 Nisan Cuma
10.00
1 haşlanmış yumurta
1 bardak portakal suyu
16.30
2 yk bulgur pilavı
2 adet kadınbudu köfte
19.00
1 avuç içi kadar cevizli sucuk
1 elma
su: 2,5 lt
Ben aç geziyorum istedigim gibi zahıflayamıyorm bide emzirdiğim halde. Sen nasıl zayıflıyosun yiyosanBen yiyom kız aç gezemem
Yok canım şakasına dedim zaten daha bundan az yiyemem ki ama dün sahur yaptım cok az yedimAcından da ölme deFit mutlu anne nin de eli armut toplamayacaktır zaar
İzin dönüşü artı idi birinciliği etkilemediği için aldım listeye canım
Valla hedur bakalım kan gövdeyi götürecek gibi ben de körüklüyorum milleti dur bakalım
Aynen canım şans eseri denk geldi burası bana böyle biyer oldunu keşke daha önce bilseydimdimi yaa
bende buraya girdigim anda motive oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?